Lassan itt az ideje, hogy az összes amerikai tanár engedélyét felülvizsgálják: most a News10 adott hírt egy kaliforniai tanárnőről, aki kivételesen nem szexelt a tanítványaival, hanem rendszeresen fosztogatta táskáikat a tornaöltözőben, amíg azok sportoltak.

Az egyik diák buktatta le: Justine Bettinek feltűnt, hogy a táskáik (és pénzük) egyetlen testnevelésóra alatt sincs biztonságban, úgyhogy elbújt az egyik szekrényben, és kivárt. Végignézte, ahogy a tanárnő körbejár és lopkod, de később senki sem hitt neki. Úgyhogy az akciót február 13-án megismételte, de akkor már telefonnal fel is vette videóra.

A lány okos volt: először elküldte apjának a felvételt, utána pedig a barátnőivel bementek az igazgatóhoz. „Azt mondta, nyivizsgálja az ügyet, csak töröljük le a videót, de azt már elküldtem apunak."

A tanárnő egyelőre nem dolgozhat, ügyét már a helyi rendőrség vizsgálja. Vádemelés nem volt, az ügyben a területi ügyész mondja majd ki a végső szót. A történet legfurcsább része, hogy mindennek ellenére a diákok többsége, még a videózó lány is nagyon kedveli a tanárnőt.