Egy 13 éves Sao Paoló-i fiú hétfő reggel egy 40 kaliberes kézi lőfegyverrel lelőtte a rendőrként dolgozó szüleit, a nagymamáját, és a nagynénjét, majd iskolába ment – írja a Daily Mail. Délután aztán magát is lelőtte.

A rendőrség közlése szerint Marcelo Pesseghini először lelőtte 40 éves őrmester apját, akire az ágyban bukkantak rá. Édesanyja, a 30 éves Andreia Pesseghini holttestét a fürdőszobában találták meg. A másik fegyvert, egy 32-es revolvert megtalálták a tini hátizsákjában. "Minden jel arra mutat, hogy Marcello megölte a szüleit és a rokonait" – közölte Itagiba Franco rendőrségi szóvivő. Franco közlése szerint Pesseghini egyik barátjának elmesélte, hogy meg akarja ölni a szüleit.

"Mindig azt mondta, hogy gyilkolni akar. Voltak tervei, amik arról szóltak, hogy hogyan öli meg a szüleit az éjszaka folyamán, majd azok autójával elmenekül, úgy, hogy senki nem találja meg" –idézték egy barátja szavait. Benedito Roberto Meira a Sao Paoló-i rendőrségtől azt közölte, hogy nincs semmilyen jel, ami arra utalna, hogy valaki betört volna a házba.