Csütörtökön látták utoljára a XI. kerületben, a Baranyai tér környékén (közel az Allee plázához) élő Kozma Zoltánt – írja az IttLakunk.hu kerületi kiadása. Úgy tudni, aznap délelőtt 10 órakor még azt mondta, hazamegy, de azóta sem ért vissza. A telefonján nem elérhető, négy napja ismeretlen helyen van. Családja attól tart, baleset vagy bűncselekmény áldozata lett, ezért információt kérnek a lakosságtól. 

Berényi Olga, a férfi élettársa a Velvetnek is ezeket mondta az eltűnésről: "Úgy volt, hogy elintéz valamit itt szemben az Alleeban, és utána jön, és mondta is, hogy indul haza. Utána ki volt kapcsolva a telefonja és nem jött haza." Haragosa nem volt a férfinek, az is lehet, hogy magától ment el, arra pedig nincs ötlete, merre lehet most. A rendőrség se talált még semmit, őket még aznap este vonták be, kiment egy járőr és felvette az adatokat. "Nagyon várja haza a családja, egyhónapos kislánya van" – tette hozzá az élettárs.

Ha Ön tud a képen látható férfi hollétéről bármi hasznosat, kérjük hívja Berényi Olgát a 30-747-2120-as számon, vagy a kerületi kapitányságot a 06-1-381-4300-on.