A 24 éves nagybajomi S. Zsuzsával barátnője, a 23 éves M. Krisztina végzett szerdán: kalapáccsal támadt rá, és szilánkosra törte koponyáját – írja a Blikk. M. Krisztina az áldozat 22 éves öccsével járt, a gyilkosság ideje alatt Zsuzsa édesanyja a boltban volt. „Nem mentek már? Siessetek, mert be fog zárni a kisbolt. Nem is értettem, miért siettet annyira” – mondta a lapnak az anya, akinek Krisztina azt állította, lánya Kaposvárra ment a barátjával albérletet keresni.

Az elkövető a holttestet egy ágyneműtartóba tuszkolta, majd átment a család szomszédos házába, hogy barátjával, az áldozta testvérével találkozzon „Egy belső hang azt súgta, most azonnal keressem meg a lányomat, én pedig Zsuzsi szobájába siettem. A falon mindenütt a lányom vérét láttam, az ágyból pedig kilógott a két lábfeje. Csak sikítani bírtam” – mondta a lapnak a holttestet megtaláló anya.

„Azért kellett meghalnia a nővéremnek, mert nem akart prostiként dolgozni. Állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy rá akarta venni Zsuzsit, dolgozzon örömlányként, a testvérem viszont ebbe nem akart belemenni” – mondta az áldozat öccse, Róbert. M. Krisztina maga is prostiként dolgozott, állítólag felhagyott a munkával Róbert miatt.