Az olimpiai ezüstérmes sportoló 74 éves édesanyját XVII. kerületi otthonában, 2013. december 10-én 16 óra 51 perc körüli időben holtan találták. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett – írja a Police.hu.

Komáromi szerdán a Blikknek még úgy nyilatkozott, hogy szerinte rémhír az erőszakosság: "Engem a helyszínelők közül senki sem tájékoztatott arról, hogy erőszakos cselekedet történt volna, remélem, ez így is marad. Természetesen megrázó, amikor az ember elveszíti az édesanyját, különösen, ha 74 éves kora ellenére remek egészségnek örvendett, állandóan tett-vett a kertben. Egy-két naponta felváltva látogattuk, a nővérem találta meg a holttestét. Bemászott az ablakon, amikor édesanyám nem nyitott neki ajtót."

A napilap azonban úgy értesült, hogy a néhány éve egyedül élő, idős asszonyt agyonverték, lakását feldúlták és kirabolták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói bűncselekmény felfedezését követő három napon belül beazonosították és 2013. december 13-án 17 óra 30 perckor a főváros XVII. kerületében elfogták az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attila, 40 éves budapesti férfit.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett az ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.