Elhunyt az a kétéves gyermek, akit agyhalott állapotban szállítottak a Heim Pál Kórházba szerda este – értesült a Velvet. A Heim Pál Gyermekkórház nem adott tájékoztatást, a police.hu közleménye azonban megerősítette információinkat.

A Velvet értesülései szerint az elhunyt gyermek családjában négy gyermek van, és csak pár hónapja költöztek Tápiószelére. Az ATV úgy tudja, a kislány szerdán otthon volt a nevelőapjával és a kéthónapos öccsével. A férfi állítólag nem tudja, mi történt a lánnyal, mert elmondása szerint ő a kisgyereket fektette le, amikor a konyhából csattanást hallott.

A helyi közösség nem igazán ismerte a családot, napokkal később értesültek a hírről. Az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kislány pénteken késő este a kórházban meghalt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Az életveszélyt okozó testi sértés minősítésen még nem változtattak, egyelőre senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.


Nagyobb térképre váltás