Nyilvánosságra hozta a rendőrség azokat a képeket, melyen látható az esetleges elkövető, akit azzal gyanúsítanak, hogy, hétfőn hajnalban robbantásos bűncselekményt követett el Budapest XIII. kerületében, egy Lehel úti banknál, az épületben jelentős kár keletkezett.

A police.hu azt írja: "Az elkövető azonosítására, elfogására létrehozott 135 fős nyomozócsoport az eltelt idő alatt számos nyomozási cselekményt elvégzett. A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan, a nap 24 órájában ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése.". A rendőrség még mindig keresi azt  a fekete bukósisakot, sötét kezes-lábast viselő 180-185 centiméter magas ismeretlent, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 cm³ vagy 250 cm³ hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott.

Őket hívja, ha tud valamit

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, elsősorban az ügy kapcsán elkülönített ingyenesen hívható 06/80-620-107 zöld számot hívja, de bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.