2012. augusztusában az egyik 44-es úti prostituáltat egy kuncsaft megkéselt, a nő több mint tíz késszúrással életveszélyes állapotban került a kórházba. A férfit, a 34 éves É. Józsefet elfogták 2012. szeptemberben, a férfi beismerte azt is, hogy ő végzett 2010-ben az egyik prostituálttal Nyárlőrinc és Lakitelek között. 

A vádirat szerint 2010-ben azért ölt, mert a prostituált megjegyzést tett, majd a férfi pofon vágra a nőt, az autóban dulakodtak, majd azért, hogy ne derüljön ki, hogy férfiassága csődöt mondott, és hogy megütötte a nőt, meg akarta ölni. A nő testét az erdőbe húzta, és letakarta, de a nő csak az eszméletét vesztette el az ütlegeléstől  – írja a Baon. A 2012-es esetben azonban pénzért ölt, a férfi szokásához híven felvett egy prostituáltat a 44-es útról, majd amikor meglátta, mennyi pénz van a nőnél, aktus közben elhatározta, hogy megöli. Orálszex közben az anyósülés alatti késhez nyúlt, majd hátbaszúrta az őt kielégítő nőt.  A sértett úgy tett, mintha meghalt volna, életveszélyes tüdősérülésekkel szállították kórházba. 22 ezer forintot vett el a prostituálttól.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfit több emberen, aljas célból, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a főügyészség.