Az elsőfokú bíróság határozatáig, de legfeljebb egy hónapig, biztosan előzetesben marad az a férfi, akit többek közt saját, kilenc és hét éves gyerekei megerőszakolása miatt tartóztattak le – tájékoztat a Szegedi Törvényszék. K. L.-t január 21-én vették őrizetbe, azzal gyanúsítják, hogy a feleségét (gyakran részegen) összeverte, halálosan fenyegette, a lakásból kizárta, mindezt közös gyerekeik előtt. „Egy esetben a gyanúsított a kiskorú gyermekek szeme láttára olyan erővel ütötte meg felesége fejét, hogy ő az ütés következtében elájult és összeesett."

A gyerekeiket két éves koruktól verte, többek között favonalzóval, fakanállal, úgy, hogy azok eltörtek. A nagyobbik gyereket – aki volt, hogy apja hazaérkeztekor a falba verte a fejét, hátha akkor a férfi majd nem veri meg – késsel fenyegette.

K.L. 2012. decemberének végén azzal büntette meg a gyerekeit, hogy meztelenül az ablak elé állította, máskor egy bezárt szekrényben térdepeltette őket. 2012. áprilisa és 2013. márciusa között a gyerekait meztelenül, egyenként a fejére ültette, majd nemi szervüket a szájába vette, feneküket nyalogatta. Ha a gyermekek édesanyja tiltakozását fejezte ki – tehát ezek szerint tudott róla – , K.L. megverte. Többször húzogatta saját és gyerekei nemi szervét kézzel, vagy a gyerekek plüssállataival.