A Blikk azt írja, túl van az életveszélyen, és magához tért S. Krisztián, az a fiú, aki január elején a székesfehárvári Árpád Szakképző Iskola aulájában vetette le magát a legfelső emeletről. A  fiút még a helyszínen többször újra kellett éleszteni, kómába esett, majd életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Egyhónapos küzdelem után most magához tért, viszont semmire nem emlékszik.

"Az utolsó emlékképe a szilveszteri buli. Amikor magához tért, rettenetesen megijedt, nem tudta, mit keres a kórházban. Azt mondta, csak az rémlik, hogy táncolnak a barátaival, majd hazaér, és elalszik. A következő kép az volt, hogy felriad a kórházban. Igazság szerint valahol örülök is neki, hogy a boldog pillanatok maradtak meg, nem a szörnyű zuhanás" – mondta a Blikknek S. Lászlóné, a fiú édesanyja.

Már január elején kiderült, hogy a fiút folyamatosan megalázták és bántalmazták osztálytársai, de családja kitart amellett, hogy S. Krisztián nem akart öngyilkos lenni. A fiút kezelő pszichológussal a család abban egyezett meg, hogy megvárják, amíg magától térnek vissza az emlékei.