Egészen morbid hírről számolt be a Jezebel. Egy 80 éves amerikai asszonyt tévedésből nyilvánítottak halottnak, és szállítottak be a kórház hullaházáva. Maria de Jesus Arroyo szívroham következtében hunyt el a White Memorial kórházban ( Boyle Heights - Los Angeles). A temetési vállalkozók megkapták a testet, és meglepődve látták, hogy arccal lefelé fekszik, be van törve az orra, és vágások és zúzódások vannak az arcán. A sérüléseket nem lehetett elfedni, olyan súlyosak voltak -írja a LA Times bírósági iratokra hivatkozva. .

Arroyo férje és nyolc gyermeke eredetileg azért perelte be a kórházat, mert nem megfelelően kezelték a testet a halál után, ám a patológus szakértő vizsgálata során azt tárta fel, hogy a nő élve került a fagyasztóba, majd magához tért, és megpróbált menekülni, de nem sikerült neki, így élve megfagyott.

A család ügyvédje megpróbálta módosítani a vádindítványt, de a bíróság elutasította a keresetet, mert elévült már az ügy. A fellebbviteli bíróság új eljárása kötelezte a bíróságot, és hatályon kivül helyezte az elsőfokú bíróság döntését.