Sokkos állapotban van és nem akar hazamenni az a 10 éves kislány, akit eltűnésekor az egész ország keresett. Amikor előkerült azt állította, hogy elrabolták, információink sezrint azonban azóta kiderült, nem mondott igazat, sőt, nem is szeretne hazamenni, mert fél a szüleitől. 

Rendőrségi forrsából úgy tudjuk, hogy a kislányt sokáig nem tudták kihallgatni, mert sokkos állapotban volt, azonban azóta már beszélt vele egy pszichológus. Értesüléseink szerint nemcsak nem akar hazamenni, de már eltűnése előtt is rossz lelkiállpotban volt, elrablásának története azonban csak kitaláció. 

Kiskorú veszélyeztetése ügyében eljárást indított, egyben ideiglenesen elvette a családjától a XIII. kerületi rendőrkapitányság a múlt pénteken eltűnt tízéves kislányt. A lapnak a szülők értetlenül nyiltkoztak, felháborítja őket az eljárás – írja a Bors

„Kaptunk egy végzést, amit dr. Paál Péter alezredes, a XIII. kerületi kapitányság vezetője jegyez. A határozat kiskorú ideiglenes elhelyezéséről szól" – mondta a lapnak Krisztina.

„Az indoklás szerint a lányom nem akar velünk élni, mert állítólag én gyakran megpofoztam. Az iskolára hivatkozva azt írták még, hogy Andika étkezését többször nem fizettük be, és hogy bár tiszta ruhában, de büdösen járt iskolába."