Megtalálták annak az idős hölgynek a rokonait, akire hétfőn délután bukkant egy autós az M0-s autóút csömöri szakaszánál. Az idős hölgy akkor semmire sem emlékezett, alig tudták kideríteni a rendőrök, hogy kicsoda. Végül a kistarcsai Flór Ferenc Kórházba vitték őt.

„Fölhívott a hölgy fia, mivel látta, hogy a Facebookon megosztottam ezt a dolgot, és nagyon szépen megköszönte, mert így 8-10 ismerősön keresztül eljutott hozzá" – mondta a nénit megmentő autós, Molnár János a Velvetnek kedden.

Kiderült, hogy amikor eltűnt a 85 éves néni, a fia közzétett a saját oldalán is egy felhívást, hogy keresik őt. „Nem először fordult elő, hogy így elbóklászott" – mondta Molnár, aki úgy tudja, a néni férje lement a boltba, és ezalatt „a néni kislisszolt a házból". A XIV. kerületből sétált el, kiment az Örs vezér teréig, ott pedig felült a HÉV-re. Nem tudni, miért pont Csömörig ment el.

Semmi olyan betegsége nincs a néninek Molnár szerint, ami indokolná a történteket, pusztán az időskori szenilitásra fogható a dolog. Végül a rokonok elvitték a kistarcsai Flór Ferenc Kórházból a nőt, már otthonában van. Kerestük a kórházat is, de a beteg beleegyezése nélkül nem adhattak tájékoztatást arról, milyen kezelést kapott.