A 27 éves észak-karolinai Jarred Ashley Workman állítólag szexuálisan zaklatott egy 14 éves lányt, akinek öt napig lakott a szekrényében – írja a Huffington Post. A férfit 11 rendbeli szexuális erőszakkal és 5 rendbeli szexuális zaklatással vádolják.

A 14 éves lánnyal már egy hónapja csevegtek egy közösségi oldalon. Ezután beszélték meg, hogy találkoznak a lány háza melletti erdőben.

A lány állítása szerint, ahogy a házukhoz értek, Workman elkezdte molesztálni őt. Arról, hogy a férfi miért költözött be, és a lány miért nem szólt a szüleinek, nincsenek hírek.

Workman beköltözött a lány gardróbjába, és ott lakott öt napig. A lány anyja csak véletlenül fedezte fel a férfit, amikor a lánya ruháit pakolta el a szekrénybe. Ekkor a nő megkérdezte, hogy kicsoda, mire azt a választ kapta, hogy ő Jarred Workman és 19 éves, majd a férfi elfutott és az erdőn keresztül menekült. A 115-ös útnál el is vesztették a nyomát, ahol szerezhetett egy autót. Közben az anya értesítette a rendőrséget, akik egy K-9-es egységgel elindultak a férfi elfogására.

Workman a nagy sietségben elhagyta a telefonját és a pénztárcáját, a rendőrség ez alapján azonosította.

Bill Hamby rendőrtiszt kijelentette, hogy a férfi napközben a lány gardróbjában vagy szekrényében tartózkodott, és csak éjszaka jött elő. "Félelmetes, hogy ilyen ragadozók leselkednek a gyerekeinkre" – mondta Hamby.

Az anya azt nyilatkozta, hogy a szülők figyeljék gyerekeik számítógépét, hiába idegenkedik sok szülő attól, hogy a gyerekeiket így ellenőrizzék, de itt az élő példa rá, hogy szükséges.