J. Richárd (22), Budapesten vásárolgatott a keddi pénzlopástól egészen szerda hajnali 5-ig - írja a Blikk . Pontosan 25 millió forint volt abban a zsákban, amivel pofátlanul elsétált tegnap a Futó utcai K&H bankból. A eltévelyedett fiatalember nemcsak abban döntött rekordot, hogy milyen gyorsan lebuktatta magát, de a pénzköltésben is jeleskedett. Zsákmányából ugyanis 3 millió forintot költött el.

„Rendszeresen jártam a családhoz, Richárd, a középső gyerek tartózkodó és visszahúzódó volt″ – mesélte J.-ék egyik régi ismerőse. „Amíg a többiek vidáman élvezték gyerekkorukat, ő a szemüvege mögé bújva szégyenlősen a háttérben maradt. Egészen biztosan gátlásokkal küzdött” – mondta el a Blikknek a közeli ismerős.

A fiú, miután elsétált a pénzzel nem menekült, hanem vett néhány olyan dolgot, amire már régóta vágyott, egy szép új játékkonzolt, egy tabletet, néhány fontos tartozékot a videojátékhoz és egy órát. Ám olyan gyorsan és váratlanul fogták el, hogy volt, amelyiket ki sem tudta bontani a csomagolásból.