Hallucinált és alkoholt, valamint kábítószert fogyasztott tette előtt T. György, aki 2013 decemberében Füzesabonyban a nyílt utcán leszúrta 6 éves kisfiát – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a gyermek és az apja a nagyszülőkhöz tartottak taxival, amikor T. György hallucinálni kezdett, ezért – a Blikk hivatalos forrásból meg nem erősített információi szerint – a férfi  bement a füzesabonyi rendőrkapitányságra és segítséget kért. A rendőröknek elmondta, hogy üldözik, de mikor a rendőrök türelemre intették, a bódult férfi kirohant az épületből. A vasútállomás közelében utolérték az ámokfutó férfit, és bár a rendőrök hosszú percekig próbálták jobb belátásra bírni, végül leszúrta az élő pajzsként addig maga előtt tartott gyermeket.

A Blikk által megkérdezett szemtanú elmondta:  „A gyerek megállás nélkül könyörgött az apjának, hogy dobja el a kést, és hogy ne szúrja meg, ne bántsa, aztán hirtelen elcsendesedett."

Ahogy azt a Velvet már megírta, a férfi először a fiát, majd saját magát is többször megszúrta. A kisfiú a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Tantics Attila, T. György kirendelt védője a Blikknek elmondta „Védencem abban a helyzetben fenyegetve érezte magát. Sokáig nem is fogta fel, mit tett, csak órákkal később tudatosult benne, hogy megölte a gyermekét. Lelkiismeret-furdalása van, hiszen nagyon jó kapcsolatban volt a fiával."

A police.hu információi alapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást az ügyben, az ügyészségi vádemelésre hamarosan sor kerülhet.