Egy tiszaladányi férfi nem akart megállni a rendőröknek az esős Miskolcon, ezért hétperces ámokfutásba kezdett a városban – írja a Police.hu. A rendőrségi felvételen látható, ahogy még a járdára is felhajt. 

A férfit a miskolci rendőrök a Szentpéteri kapui városrészben akarták ellenőrizni még kedden, de a Ford Mondeót vezető férfi nem állt meg. Hét percen át üldözték nagy sebességgel a rendőrök a városban, eközben a kocsi több másik járműnek is nekiütközött. Végül defektet kapott, majd a sofőr gyalog próbált menekülni, de a rendőrök elfogták, megbilincselték és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A rendőrség szerint tucatnyi közlekedési szabályt megszegett a 41 éves K. Attila, akiről kiderült, hogy autóját két éve kivonták a forgalomból, ráadásul csalás miatt elfogatóparancs volt érvényben ellene. K. Attilát közúti veszélyeztetés bűntett, valamint cserbenhagyás vétség gyanúja miatt elkezdett büntetőeljárásban őrizetbe vették. A férfi beismerő vallomást tett, ügyét gyorsított eljárásban tárgyalhatják.