Erőszakos rablás történt Érden, melynek a végén a támadók felgyújtották a az akciójuknál használt gépkocsit - értesült a Velvet. Úgy tudjuk, egy idősebb férfit raboltak ki a város egyik utcájában, majd a rablók elmenekültek és a város külterületén gyújtották fel a meneküléshez használt autót.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket.

"Két, egyelőre ismeretlen személyazonosságú elkövető 2014. augusztus 25-én 8 óra körüli időben az Érd, Budai úton megtámadott és bántalmazott egy 70 éves helyi férfit. A támadók a sértett táskáját - az abban lévő készpénzzel együtt - eltulajdonítva elmenekültek a helyszínről. A menekülésükhöz használt Suzuki típusú személygépkocsit nem sokkal később a rendőrök kiégett állapotban hátrahagyva az Érd, Éva utcában találták meg." - írja apolice.hu.

A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.- tájékoztat a rendőrség. Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen.