Timur C. hét késszúrással szúrta le a feleségét, az egyiket egyenesen a szívébe döfte – számol be az esetről  a Bild.de. Mindezt állítólag azért tette, mert a nő nem akarta, hogy elkísérje a lányát az iskolai ünnepségre. 

A német férfi férfi mostohalánya, a 16 éves Anna nem sokkal éjfél után hívta kétségbeesetten a rendőrséget, mert Timur C. a szeme láttára támadta meg édesanyját, aki egy késsel a szívében zuhant a földre, azonnal meghalt. A férfi saját mostohalányát is megtámadta ezek után. A 16 éves lány, ahogy csak tudott, kézzel, lábbal védekezett, de a férfi így is többször mellkason szúrta, végül sikerült átmenekülnie a másik szobába, ahol azonnal hívta a rendőrséget. 

A kislánynak sikerült megmenteni az életét, de még így is maradt a tüdejében egy fémdarab, ami a késből tört le, az orvosok szerint kockázatos lenne eltávolítani. „Ha nem védekeztem volna ennyire keményen, valószínűleg én is halott lennék" – mondta a lány. 

A férfi ügyét a napokban tárgyalja  bíróság Dortmundban, ahol saját magára kért halálos ítéletet. 

„Szörnyen, mélységesen bánom, amit tettem. Sajnálom, hogy a hibám az életébe került. Borzasztó féltékeny voltam és az iskolai ünnepre is el akartam menni. Ha lehetséges, a halálos ítéletet választom. Bűnös vagyok" – mondta a bíróságon Timur C. 

A férfi ügyében várhatóan a héten hoz ítéletet a bíróság.