Ő nyerte a képviselőjelöltek Mr. Kockahas-szavazását

2014-04-20 08:18:00 - Gyulai Bence

12 évesen kezdtem kosárlabdázni, azt most már csak hobbiszinten űzöm. 17-18 éves koromtól jártam konditerembe, 3-4 évre rá pedig elkezdtem a sajáttestsúlyos edzést. A pécsi lakásunk előtt volt egy szőnyegporolórúd, azon kezdtem el húzódzkodni, amikor úgy éreztem, hogy kéne valami, ami nem konditermi edzés” – így mutatkozott be a Velvetnek Radányi Norbert, aki többek között a Bartendaz Hungary megalapítója, és akivel annak kapcsán készítettünk interjút, hogy ő nyerte meg a képviselőjelöltek Mr. Kockahas-versenyén a Velvet közönségszavazását. A parlamentbe ugyan nem jutott be (a SEM, azaz a Sportos és Egészséges Magyarországért nevű új párt színeiben indult), de több, mint 250 szavazat azért érkezett rá az igazi választáson is, annak ellenére, hogy előtte a kampánypénzt nem saját maga, hanem a sport népszerűsítésére költötte. Illetve nem is csak úgy általában a sport, hanem konkrétan a calisthenics népszerűsítésére. Máris elmagyarázzuk, hogy pontosan miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még»
24 szavazat 32 szavazat

Így néz ki egy VIP-parti a Coachellán

2014-04-19 08:39:00 - Eivissa

Ezen a hétvégén folytatódik a Coachella fesztivál, amin általában olyan sok a sztár, hogy szinte egymás sarkára lépnek. Nem csoda, hogy az eseménnyel párhuzamosan több cég is rendez VIP-partit, ahova a fesztiválozásban kitikkadt sztárokat várják tömegmentes, medencés, exkluzív környezetbe. A mai poszt ezekről a partikról mutat pár képet, és ha már úgyis volt külön cikk a Coachella legszexibb nőiről, most a férfiakra koncentrálunk. Ott volt az egyik ilyen bulin például Ryan Phillippe is, igaz, pont ő nem igazán vetkőzött neki. Bezzeg a többiek! A fotóösszeállítás végén mutatunk pár fotót azokról is, akik egyszeri fesztiválozók, mégis lefényképezték őket felső nélkül – lapozzon, nézegessen, szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még»
36 szavazat 30 szavazat

A barátnőjét használja súlyzónak

2014-04-18 08:54:00 - Eivissa

A mai posztban 3 videóval mutatunk. Bevalljuk, a háromból egyik videó sem különösebben friss, viszont nem is különösebben ismertek, ezért bízunk benne, hogy nézőink mind a hármat érdekesnek találják majd. Az elsőn egy fitneszedző látható, aki arra mutat egy tippet, hogy hogyan használhatjuk súlyzónak a saját barátnőnket egy kis otthoni gyúráshoz. Mutattunk már egy hasonló gyakorlatot itt, ha pedig a LiveLeakre kattint át, akkor még több videós tippet nézhet meg arról, hogyan lehet élő nehezékkel edzeni.

Távolról sincs vége, olvasson még»
39 szavazat 40 szavazat

Visszatér az úszó puskagolyó – Phelps régen és most

2014-04-17 08:30:00 - julien

Hétfőn robbant az örömhír: minden idők legjobb úszója, a Baltimore-i Puskagolyó, Michael Phelps visszatér. A 28 éves, 22 olimpiai érmet nyert klasszis a BBC szerint először egy áprilisi arizonai versenyen indul. Bob Bowman, Phelps egykori edzője szerint persze ez még nem a Nagy Visszatérés, csak ráérez az úszó, milyen ismét lubickolni egy versenymedencében. 100 méter pillangón, 50 és 100 méter gyorson próbálja majd ki az erejét. Benne van a pakliban, hogy poénból elindult 50 méter pillangón is.

Távolról sincs vége, olvasson még»
48 szavazat 32 szavazat

Most Koreában lett fergeteges a testépítő-barnítás

2014-04-16 08:26:00 - Eivissa

Amikor legutóbb egy profi testépítővel beszéltünk, meg is kérdeztük tőle, hogy mi szükség van a látványos műbarnításra a bodybuilding-versenyeken. Azt mondta, azért, mert így a színpadon kontúrosabbak, jobban látszanak az izmok. Ebből logikusan következik, hogy az arcot nincs értelme barnítani, mert ugye a mimikai izmokra senki nem gyúr, de mi szégyenszemre továbbra is komikusnak találjuk, ha az egyébként elképesztő fizikumú férfiaknak ennyire nincs összhangban az arc- és a testszíne.

Távolról sincs vége, olvasson még»
66 szavazat 26 szavazat

Ilyen egy vad és bizarr sztárbuli Las Vegasban

2014-04-15 10:43:00 - Eivissa

Alex Pettyfer nekünk a kétcsajos videó óta kedvencünk, igaz, a kommentek alapján az az érzésünk támadt, hogy nézőink valamiért nincsenek annyira elragadtatva tőle. Na de azóta eltelt három év, Pettyfer szerepelt többek között a Magic Mike-ban, és olyan híres lett, hogy egyrészt már Demi Moore-ral próbálják hírbe hozni, másrészt Las Vegasban tartja a szülinapi bulijait. Nem is akárhogy. Maga a születésnap a múlt hét csütörtökön volt, de a parti a hétvégén, és volt ott minden, többek között egy fotós is. Meg melltorta, csajok, twerkelés, törpék, hab, vetkőzés – természetesen maga az ünnepelt is félmeztelenül, összehabozott testtel ropta. Nézze végig a fényképeket, aztán szavazzon a poszt aljára görgetve! Mit szól ezekhez a partifotókhoz? Alex Pettyfer 24 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
33 szavazat 37 szavazat

Zac Efron jobban vetkőzik, mint Jennifer Aniston

2014-04-14 09:26:00 - Eivissa

Megvolt az idei MTV Movie Awards, azaz a mozis díjkiosztó, amin általában olyan vicces kategóriákban díjazzák a sztárokat, mint a legjobb csók, legjobb akciójelenet vagy legjobb szendvics. Olyan kategória is van, hogy legjobb felső nélküli alakítás, ebben a kategóriában tavaly Taylor Lautner győzött, idén viszont Zac Efron, ráadásul többek között Jennifer Anistont is maga mögé utasítva, ráadásul egy olyan filmért, amit már mi is ajánlgattunk. A díj átvétele után szépen le is vetkőztették a győztest, erről látható egy jó adag kép a képre kattintva megnyíló fotóösszeállításban. Klikkeljen, aztán a poszt alján mondja meg, hogy ez a felsőtest ön szerint is díjat érdemel-e! Zac Efron 26 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
53 szavazat 205 szavazat

Igazi és műmájer szörfösök Ausztráliában – ki a jobb?

2014-04-13 09:03:00 - gyb

Ebben a posztban két Ausztráliából érkezett rövid fotósorozatot kombináltunk össze. Azért tettük ezt, mert mindkét sorozaton szörfös srácok vannak, általában a hónuk alatt a szörftesttel. A dolog attól lesz izgalmas, hogy a képeknek csak az első fele készült igazi, profi szörfösökkel egy nemzetközi szörfversenyen (igen, már megint van egy!), az összeállítás második része viszont sportolók helyett modelleket tartalmaz. De szörfösnek beöltöztetett, vagyis inkább levetkőztetett modelleket.

Távolról sincs vége, olvasson még»
31 szavazat 39 szavazat

Nézegessen deltás brit úszókat!

2014-04-12 09:18:00 - Eivissa

Volt már a héten egy olyan poszt ebben a blogban, amiben egy úszót lehetett megcsodálni, de azok a fotók úgy néztek ki, mintha egy bokszolóról készültek volna. Hát most örömmel jelentjük, hogy kezd beindulni az úszószezon, úgyhogy máris olyan fotókat tudunk mutatni úszókról, amik úgy néznek ki, mintha egy úszóversenyen készültek volna. Ott is készültek, méghozzá a British Gas nevű, értelemszerűen brit bajnokságon, amit Glasgow-ban tartanak a napokban. A képeken olimpiai érmes sportolók is feltűnnek, kellemes nézelődést kívánunk hozzájuk! De azért szavazni ne felejtsen el, a szavazócsík most is ott van az oldal alján.

Távolról sincs vége, olvasson még»
33 szavazat 38 szavazat
Címkék:

Ilyen izomzattal indul Klein Dávid a Himalájára

2014-04-11 10:47:00 - Eivissa

A mai posztban bemutatott férfi, Klein Dávid oxigénpalack nélkül fogja megmászni a Himaláját, legalábbis tervei szerint. De vajon milyen test kell ahhoz, hogy az ember neki merjen fogni egy ilyen kemény vállalkozásnak? A választ természetesen fotók formájában szállítjuk, fele részben az MTI-nek, fele részben Fiantok Dánielnek, az Index tudósítójának köszönhetően, aki szintén ott van Klein Dáviddal a helyszínen. A túráról a részleteket ide kattintva olvashatja el, itt egy videós interjút is meg lehet nézni, a Kockahas blog azonban ezúttal is megmarad a fényképmutogatásnál és kedvenc kérdése firtatásánál: nedves vagy száraz? Klikkeljen, lapozzon, majd görgessen legalulra és szavazzon! Klein Dávid 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
108 szavazat 143 szavazat

Kockahasú-nagyállú modellikrek fenyegetik Brazíliát

2014-04-10 10:38:00 - gyb

Férfimodellek terén a világ első számú nagyhatalma Brazília, és az ország manökenjei közül a Patriota-ikrek leghíresebbek közé tartoznak. De persze Ausztrália se viccel, ha jó pasikról van szó, és náluk is van egy igen sikeres modell-ikerpár, Jordan és Zac Steinmark, akik brazil kollégáik pozícióját fenyegetik. Róluk nyilván azért lehet kevesebbet hallani, mert nem vállalnak be a Patriotáék botrányos fotóihoz hasonló anyagokat, de azért egy saját posztot most már tényleg megérdemelnek. Fent fotóarchívumunk legjobb képeiből, alább Steinmarkék Instagramjáról válogatunk.

Távolról sincs vége, olvasson még»
33 szavazat 60 szavazat

Ő minden idők legjóképűbb baszk focistája

2014-04-09 10:54:00 - Eivissa

Ennek a posztnak van éppen apropója: Aitor Ocio tegnap mutatta be új könyvét Madridban. De a fotóösszeállításban persze nem a fentihez hasonló fotók vannak többségben, hanem a strandolós-félmeztelen képek, amik ugyan nem tegnap készültek, de ez semmit nem von le az értékükből. Eddig azt hittük, hogy a világ leghíresebb és legszebb baszk férfija Jon Kortajarena, de most lehet, hogy át kell gondolnunk ezt az álláspontot. Ocio 2012-ig volt profi focista, nagyrészt az Athletic Bilbaóban játszott, de lehúzott 5 évet a Sevilla FC-nél is. Most már nem játszik profiként, csak celebként funkcionál, de természetesen annak is tökéletes, nézze csak meg az alábbi képeket, aztán ha egyáltalán felmerül a kérdés, szavazzon a poszt alján! Aitor Ocio 37 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
54 szavazat 144 szavazat

Így csajozik egy 18 éves popmilliomos a strandon

2014-04-08 09:27:00 - Eivissa

Pont a múlt hét pénteken töltötte be a nagykorúsághoz szükséges életkort a mai posztban bemutatott popénekes, úgyhogy abszolút jó időzítéssel érkezett meg róla az első strandolós fotósorozat. Bizonyos Austin Mahone az illető, szakmáját tekintve popénekes, van már két albuma, nyert pár MTV-díjat, volt vendég Taylor Swift koncertjén és celebként reklámozta már többek között a McDonald’sot is, úgyhogy biztosra vehetjük, hogy már rég összejött az első milliója.

Távolról sincs vége, olvasson még»
287 szavazat 105 szavazat

Indokolatlanul agresszív portrék egy mellúszóbajnokról

2014-04-07 08:48:00 - Eivissa

Ausztráliában szokás sportolókról eszméletlenül profi fotósorozatot készíteni, a mai posztban is egy ilyen sorozat látható. Első pillantásra azt hihetné az ember, hogy megint egy bokszolóról készültek a képek, pedig a modell ezúttal úszó. Christian Sprengernek hívják, a londoni olimpián ezüstérmet szerzett száz méteres mellúszásban, a tavalyi VB-n pedig megnyerte ugyanezt a számot. Hogy akkor miért ilyen dühösnek-agresszívnak ábrázolták most, azt a fene tudja, talán ez áll neki a legjobban. Klikkelje végig a fotókat, aztán szavazzon a poszt legalján! Tényleg jól állnak egy úszónak a bokszolós pózok? Christian Sprenger 28 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
83 szavazat 58 szavazat

Két szexi pasibemutató Brazíliából

2014-04-06 08:59:00 - gyb

Jöhet most egy divatbemutatós poszt? Reméljük igen, mert ebben a posztban egyszerre (azaz inkább egymás után) két bemutatóról nézhet fotókat. Mindkettőre a Sao Paulo-i divathéten került sor a napokban, és elvileg mindkettőn ősz-téli divat található, dehát tudjuk mi azt jól, hogy milyen a tél Brazíliában. Joao Pimenta show-jából is 10 képet válogattunk ki, a Cavalera műsorából szintén 10-et, így összesen 20 képen nézegethet férfiakat mindenféle színben és hajhosszúsággal, reméljük, megtalálja majd a szája ízének megfelelőt. Megtalálta? Kattintson a szavazógépen az oldal legalján, és mondja meg! Ha pedig ennyi nem volt elég a brazil divatból és férfimodellekből, akkor itt nézegethet tavalyi fotókat Rióból.

Távolról sincs vége, olvasson még»
56 szavazat 66 szavazat

Kockahasra vetkőztek az idei első fesztiválozók

2014-04-05 08:27:00 - Eivissa

A Coachellát szokás a nemzetközi fesztiválszezon első nagy bulijának tartani. Az a fesztivál Kaliforniában van, így általában hemzsegnek ott a celebek, ezért figyel rá annyira a média, pedig van már korábban is hasonló rendezvény, az Ultra Music Festival, Floridában. Az Ultra Music Festival elsősorban az elektronikus tánczene rajongóinak szól, ebben kicsit a Balaton Soundra hasonlít – de abban is, hogy a közönség nagy része hiányos öltözékben partizik, a férfiak közül akinek van kockahasa, az megmutatja. Ha kíváncsi rájuk, kattintson a fotóra, ha véleménye is van róluk, akkor pedig legalul a szavazócsík megfelelő végére. A legutóbbi Balaton Sound pasifelhozataláról a tudósításunkat itt nézheti meg összehasonlításképpen.

Távolról sincs vége, olvasson még»
52 szavazat 57 szavazat

Szavazzon a Mr. Kockahas képviselőjelölti versenyben!

2014-04-04 10:06:00 - velvet

Íme a 7 legjóképűbb jelölt a vasárnapi választásról. Egyikük még modellkedett is.
20 szavazat 25 szavazat

Ausztriában már strandhangulat van a sípályákon

2014-04-03 09:28:00 - Eivissa

Megjött a tavasz, méghozzá annyira megjött, hogy nemcsak itthon nálunk jött meg, hanem már az osztrák sípályákon is. Az ausztriai Naßfeldben egyenesen már strandolnak a fiatalok, annak ellenére, hogy azért van még hó rendesen. Az esemény neve Snowbeach volt, és a fázósak azért valószínűleg inkább otthon maradtak – viszont a résztvevők között olyan is akadt, aki fürdőruhára vetkőzve belefeküdt a bokáig-térdig érő hóba. Más még mindig Borat mankinijét tartja az évszázad poénjának, és valami divatbemutató-szerűség is volt fürdőnadrágos-bikinis modellekkel, a teljes fotóriportot a Facebookra átkattintva lehet megnézni. Szavazni viszont itt nálunk lehet a fiatalemberekről, a reklám alatti kép alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
71 szavazat 163 szavazat

8 éves és kockahasa van

2014.04.02. 08:19 - Eivissa

Nemrég mutattunk egy srácot, aki már 10 éves kora óta gyúr. Most egy olyat mutatunk, aki még 10 sincs, és már kockahasú. Brandon Blake 8 éve született, testsúlya 25 kilogramm. Írországban, egy Kildare nevű helyen él, és a kedvence nem a Pókember vagy Thomas, a mozdony, hanem Frank Medrano fitnesszguru. Ez a bizonyos Medrano volt az, aki ifjú rajongójára felhívta a figyelmet a Facebookon, a kissrác pedig azóta kisebbfajta internetes szenzáció lett. Ha megnézi a képeit és a videóját, ön is el fog képedni.

Távolról sincs vége, olvasson még»

Esőben örömtáncolt a rögbicsapat

2014-04-01 08:45:00 - Eivissa

Rendszeres nézőink talán emlékeznek, hogy a New Zealand All Blacks név az új-zélandi rögbiválogatottat takarja. Már mutattuk őket egyszer, akkor is vizes környezetben: éppen uszodázni voltak. A mai poszt fotói egy meccsen, pontosabban annak vége után készültek, de szakadó esőben. Hong Kongban ömlött így vasárnap este, ahol nemzetközi rögbibajnokságot tartottak, amit Új-Zéland csapata nyert meg. Ennek örömére adták újra elő a haka nevű táncot, amit eredetileg az ellenfél megfélemlítése céljából szoktak eljárni meccsek előtt, és ami eredetileg a maori nép népitánca.

Távolról sincs vége, olvasson még»
58 szavazat 154 szavazat
Címkék:

Nagyon nem lennénk ezeknek a ketrecharcosoknak a helyében

2014-03-31 10:36:00 - Eivissa

Már egy ideje, hogy minden hónap utolsó napján vagy az Instagram, vagy az Ultimate Fighting Championship négyheti termésének javából szemezgetünk. Legutóbb az önfotózók kerültek sorra, úgyhogy most jöjjön egy adag ketrecharc! Mi sem ígérhetünk mást, mint Winston Churchill: vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket. Bizonyára ön is utálja a hétfőt, főleg, ha a munkahelyén van, de nézze csak végig ezt a fotósorozatot, és rögtön jobban fogja magát érezni attól, hogy legalább nem egy ketrecben van összezárva valakivel, aki önt éppen véresre próbálja verni. Ez egy döbbenetesen kemény sport (show), akkor kattintson csak, ha bírja az ilyesmit. Aki végig tudta kattintani mind a harminc fotót, az alul szavazhat is – mit szólt az összeállításhoz?

Távolról sincs vége, olvasson még»
50 szavazat 56 szavazat
Címkék:

Chris Martin újra facér – ön lecsapna rá?

2014-03-30 10:19:00 - Eivissa

A hét egyik legnagyobb visszhangot kiváltott celebhíre az volt, hogy Gwyneth Paltrowék bejelentették, hogy szétmennek Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével. Ennél jobb apropó nem is kellhet ahhoz, hogy végre egyszer megemlékezzünk Martinról a Kockahas-blogban – valamint nyilván nagyon tud, ha a világ egyik legszebbnek tartott színésznője lett a felesége, és meg is maradt mellette 10 évig.

Távolról sincs vége, olvasson még»
69 szavazat 52 szavazat

Farokra húzott zoknival küzdenek a hererák ellen

2014-03-29 08:52:00 - ut

Meztelen, jótestű férfiak lepték el az Instagramot és a Twittert egy héttel ezelőtt, a férfiak zoknit húztak a farkukra, és így készítettek magukról szelfiket. A fotókhoz a #cockinasock (farok a zokniban) hashtaget használják, mindezt nem az öncélú magamutogatásért teszik, hanem nemes céllal. A meztelen szelfik egy angol rákellenes alapítvány kampányaként készülnek, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a hererákra, a prosztatarákra, és arra ösztönözzék az embereket, hogy adományokkal támogassák a Balls to Cancer, a Cancer Research UK és a Checkemlads rákellenes szervezeteket. 

Távolról sincs vége, olvasson még»
57 szavazat 89 szavazat

Így kapkodnak Nadal átizzadt törölközője után

2014-03-28 10:58:00 - Eivissa

Sony Open teniszbajnokság van éppen Floridában, a mai poszt fotói onnan érkeztek. Rafael Nadal van rajtuk, amint éppen öltözködik egy meccs szünetében, a spanyol teniszezőt tavaly nyáron mutattuk utoljára, strandolás közben. Ennek a mai posztnak azt a címet is adhattuk volna, hogy „Nadal bedobta a törölközőt”, mert tényleg, szó szerint ezt tette: megtörölközött, aztán a törölközőt bedobta a közönség közé. A fenti remek fotón látszik, hogy az első sorban állók hogyan kaptak az izzadtságtól nyilván lucskos relikvia után, ami azóta már biztos új gazdáját keresi jó pénzért az eBay-en. A fényképsorozatot viszont ingyen is megnézheti, legalul pedig szavazni lehet, mint mindig. Rafael Nadal 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
71 szavazat 73 szavazat

Azt mondja, ő találta fel a szexet

2014-03-27 08:17:00 - Eivissa

Egyszer volt még csak szó a Velveten Trey Songzról, akkor a legvillantósabb klipeket soroltuk éppen, és ebbe került bele Trey Songz egyik legsikeresebb száma, aminek a címe az, hogy I Invented Sex, azaz „én találtam fel a szexet”. Az amerikai, r’n’b stílusban utazó fiatalember egyáltalán nem csak a levegőbe beszél, hiszen produktumai közül nem csak ez a bizonyos klip érdemelte ki a 18-as karikát, vetkőzik ő éppen eleget élőben is.

Távolról sincs vége, olvasson még»
103 szavazat 90 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 71

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés