Hűtsd le magad!

2014-08-20 09:44:00 - lubo

Hatalmas sebességgel söpör végig a világon az ice bucket challenge, ami mostmár feltartóztathatatlanul elérte hazánkat is. Az USA-ban lassan már minden sztár túl van a nagy jeges fürösztésen, bár van, aki kissé újraértelmezte a kihívást. Nálunk Dávid Kornél az elsők között ragad vödröt az itt látható videón, és külön imádjuk, amiért a felmosórongy kicsavarására szolgáló rácsot is benne hagyta. Ő a Trash Talk című sportműsor csapatának tagjaként szállt be az ALS betegek javára indított jótékonysági hullámba, de ahogy ez Amerikában is történt, a kihívás vírusként terjed nálunk is. Az ice bucket kihívás teljesítőinek csapatába további sportolók is várhatók, reméljük lesz még közöttük, aki a kosarashoz hasonlóan félmeztelenül vállalja a jótékony jegelést!

Távolról sincs vége, olvasson még»
13 szavazat 29 szavazat

Miattuk kéne a nőknek is több boxot nézni

2014-08-19 15:10:00 - lubo

A Kockahas blogban, érthető módon, gyakran mutatunk be sportolókat. Nemrég egy akadályfutó félpucér győzelmének örültünk nagyon, most pedig Mickey Rourke után újra visszatérünk a boksz világába. Ezek a képek a Németországban, Erfurtban megrendezett bokszgála mérlegelésén készültek, ahol gyönyörűen kidolgozott testű férfiak fúrták egymás tekintetét. A mérkőzések előtti mérlegelést leginkább azért szeretjük, mert ott a bokszolók legfontosabb feladata megmutatni, milyen izmosak is. Ön mit gondol, elnézhető egy-két betört orr, ha ilyen test jár hozzá?

Távolról sincs vége, olvasson még»
28 szavazat 30 szavazat

Mez nélkül futott be a célba

2014-08-18 10:17:00 - Eivissa

A Kockahas blog focistás, rögbis és műugrós posztjaival Dunát lehetne rekeszteni, de valamiért nagyon ritkán van alkalmunk atlétikáról képeket mutogatni – ezek a sportolók csak nagy ritkán meztelenkednek a stadionban. Az üdítő kivétel, aki a képeken látható, a francia Mahiedine Mekhissi-Benabbad, aki a múlt héten Zürichben az Európa-bajnokságon lett első háromezer méter akadályfutásban. Mögötte másodikként egyébként honfitársa, Yoann Kowal végzett, ezért is ölelkeztek akkorát a beérkezés után. Amilyen tempóban ők lefutották a háromezer kilométert, az önnek és nekem bizonyára a legdurvább sprintet jelentené – nézze meg, milyen teste van annak, aki így tud futni! Ha végigklikkelte a képeket, nyugodtan mondjon véleményt, erre szolgál a szavazócsík a poszt legalján! Mahiedine Mekhissi-Benabbad 29 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
74 szavazat 51 szavazat

Ez az izmos művész csivavával egyensúlyoz

2014-08-17 11:07:00 - Eivissa

Azt szokták mondani, hogy a kutyatulajdonosok gyakran hasonlítanak az ebre – hát Christian Stoinev és kutyája, Scooby kivételként erősítik ezt a szabályt, Stoinve ugyanis elég nagydarab és kigyúrt, ehhez képest egy parányi csivavája van. Stoinev az America's Got Talent című tehetségkutató most futó évadában versenyez egyensúlyozóművészként, és kutyáját is belevette a performanszba. Fent egy videó látható a mutatványról, alább pedig egy képösszeállítás, szerintünk érdemes megnézni mind a kettőt, mert egyszerűen elképesztő a látvány. Önnek is tetszett Stoinev és kutyája? A képek alatt lehet szavazni! A tavalyi America's Got Talent sem volt éppen uncsi, emlékszik még, hogy akkor kit emeltünk ki a mezőnyből? Ha nem, klikkeljen ide!

Távolról sincs vége, olvasson még»
33 szavazat 42 szavazat

Ilyen lenne, ha chippendale-esek mosnák az ön kocsiját

2014-08-16 09:02:00 - Eivissa

Szóba került már ebben a blogban a brit Dreamboys csapat, de a legutóbb csak kettőt volt szerencsénk megmutatni a vetkőzőművészekből. Hát most itt a teljes chippendale-gárda egy olyan fotósorozaton, amit annak örömére készítettek, hogy beállt közéjük Dan Osbourne reality-sztár a vetkőzésre hajlamos férfiaktól nem mentes, The Only Way Is Essex című műsorból. A képeken a fiatalemberek egy kocsit mosnak, megvalósítva azt, ami szerintük nyilván sok nő álma: hogy kigyúrt, jóképű pasik locsolják, dörgöljék, sőt, egyenesen keféljék az autót, vagy félmeztelenül, vagy testre tapadó, vizes pólóban. Ha ön is álmodozott már ilyenről, nézze végig a fotókat! Olyan volt a képsorozat, mint amiről álmodott? A választ a poszt legalján a szavazócsík megfelelő végére kattintva adhatja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még»
42 szavazat 96 szavazat

Kigyúrták magukat, aztán elmentek a Szigetre

2014-08-15 08:27:00 - Eivissa

Idén is van konditerem a Sziget fesztiválon, de most, amikor ellátogattunk oda, pont nem voltak túl sokan, csak egyvalakit láttunk, aki vigyázott a helyszínre, őt viszont azonnal le is fotóztuk, a kép alább látható. De nem ő az egyetlen, aki úgy fesztiválozik most Óbudán, hogy előzőleg rendesen kigyúrta magát, a szerdai hőségben ugyanis még remekül meg lehetett figyelni, ezúttal is mennyi izmos fiatalember van már megint a Szigeten, hiszen alig volt valaki a melegben, akin lett volna póló. A legjobbakat lefotóztuk, ők láthatóak a képösszeállításban. Klikkelje végig a fotókat, aztán mondjon véleményt a poszt legalján látható szavazócsíkkal! Önnek mi a reakciója?

Távolról sincs vége, olvasson még»
287 szavazat 280 szavazat

Mickey Rourke újra bokszol

2014-08-14 09:44:00 - Eivissa

Mickey Rourke eredetileg bokszolónak indult, de aztán átnyergelt a színészetre, mert úgy tűnt, Hollywoodban nagyobb sikerei lesznek, mint a ringben. A filmes pályafutás aztán a '90-es évekre gyakorlatilag tönkretette Rourke-ot, és ő úgy döntött, profi bokszolóként fog reinkarnálódni. Aztán az is bedőlt, aztán jött egy újabb sikerszéria a filmvásznon, most meg a katolikusságát nyíltan vállaló színész azzal sokkol, hogy folyton hangoztatja, hogy szerinte Vlagyimir Putyin milyen cukifej. Az oroszok iránt érzett szimpátiáját most azzal is kifejezte Moszkvában, hogy bokszolt egyet az ottani bokszakadémián. Ezt az eseményt lehet megnézni ezeken az elképesztő képeken. Hogy tetszenek? A poszt alján klikkeljen egyet a szavazócsíkra is! Mickey Rourke 61 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
71 szavazat 79 szavazat

Aki melltartóra vetkőzött Jennifer Lopez kedvéért

2014-08-13 08:54:00 - Eivissa

Vasárnap hajnalban volt a Teen Choice díjátadó, és még menet közben felkerült egy elég menő kép a netre Jennifer Lopezről és a műsor házigazdájáról, Tyler Poseyről. A fiatalember azzal viccelt, hogy felöltötte az énekesnő háttértáncosainak lenge kosztümjét, hátha őt is beveszik a tánckarba. Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy Poseynek saját poszt dukál ebben a blogban, főleg, hogy ő a Teen Wolf című sorozat főszereplője, de pont ő nem is volt benne a sorozatról szóló posztban. Úgyhogy most 25 képet mutatunk róla időrendi sorrendben egészen 11 éves korától eddig a Teen Choice gáláig – mint az összeállításból kiderül, Posey már hosszú esztendők óta annyira jóképű, hogy az már túlzás. Kattintsa végig a fotókat, és a poszt legalján szavazzon, hogy egyet ért-e! Tyler Posey 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
68 szavazat 85 szavazat

A fél Arsenal levetkőzött az örömtől

2014-08-12 09:42:00 - Eivissa

Még vasárnap este nyerte meg a Szuperkupát az Arsenal, tudtuk meg Sport Gézától. Persze nem túl sok fogalunk van arról, hogy mi az a Szuperkupa, a képek alapján mindenesetre inkább egy csicsás stoptáblának látszik, mint kupának. De számunkra a lényeg ehelyett úgyis csak az, hogy a brit csapat focistái annyira örültek a díjnak, hogy a meccs vége után fokozatosan szinte az egész csapat levette a mezét, amiről elég látványos fotók kerültek napvilágra a meccs másnapján. A képösszeállítást a meccs legszexisebb pillanatával indítjuk, azaz egy jó férfias seggmegmarkolással, aztán lehet számolgatni, hogy hány mez kerül le a játékosokról. Aki kibámészkodta magát, attól azt kérjük, a poszt legalján egy szavazattal járuljon hozzá ahhoz, hogy objektív képet kapunk arról, hogy most akkor jó pasik-e ezek a Szuperkupát nyert labdarúgók!

Távolról sincs vége, olvasson még»
50 szavazat 55 szavazat

Napi 4 liter paradicsomlével fogyott 50 kilót

2014-08-11 08:47:00 - Eivissa

Először is gratulálok minden önjelölt, saját életét megmentő, Herkulesi akaraterejű életmódváltónak!” – ezzel a köszöntéssel kezdi levelét Zoltán, aki már a negyedik olyan férfi, aki beküldi nekünk fogyásának történetét, fotókkal. Természetesen ő is sporttal érte el, hogy a maximumon 147 kilóját sikerüljön egy egészségesebb testsúlyra csökkenteni, de ő részletesebben ír a diétájáról, mint a sportolásról. Van is mit írni, hiszen Zoltán egészen drasztikusan változtatta meg étrendjét, amikor elhatározta, hogy megszabadul testsúlya mintegy harmadától. A fogyókúrás sorozatban ennyire vicces levelet még nem kaptunk, olvassák szeretettel Zoltán levelét – akinek természetesen ezúton is köszönjük, hogy írt, és gratulálunk a teljesítményéhez!

Távolról sincs vége, olvasson még»
96 szavazat 133 szavazat

Ágyékkötőben és parókában lázad a vámpírvadász

2014-08-10 09:23:00 - Eivissa

1967-ben mutatták be Amerikában a Hairt, ami Magyarországon szerencsére különös népszerűségnek örvend. A hippikről szóló musical anno azzal sokkolta a közönséget, hogy teljesen meztelenre vetkőztek benne a színészek, ami abban az időben elképesztően merész lázadásnak és polgárpukkasztásnak számított. A pucérkodás által keltett hírverés járult hozzá többek között, hogy a darab egy kevésbé híres színházból felkerült a Broadwayre, onnan pedig egyenes út vezetett a világhírhez és a filmverzióhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még»
62 szavazat 49 szavazat

Még ő a legférfiasabb a One Directionből

2014-08-09 08:59:00 - Eivissa

Ugye az ügyeletes lányokkedvence fiúcsapat a One Direction. Az együttesből az egyik legnépszerűbb tag jelenleg Harry Styles, róla nemrég mutattuk, hogy nincs igazán formában. A mai posztban látható Liam Payne viszont remekül néz ki, és még jobb hír, hogy ő egyáltalán nem az a tipikus fiúcsapattag, tekintve, hogy bár izmos, de nem kigyúrt, viszont szakállas, sőt, ami még radikálisabb, a mellkasa is szőrös. Minderről egy kis koncert előtti kosarazáson készült képek segítségével lehet meggyőződni. Klikkeljen, ha ön nagyobb méretben szeretne látni mindent, de akkor is, ha szeretne véleményt nyilvánítani a poszt alján! Liam Payne 20 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
87 szavazat 90 szavazat

Itt a kezdők is védőfelszerelés nélkül másznak sziklát

2014-08-08 08:44:00 - Eivissa

Ezek a fotók Horvátországból érkeztek, ahol például Póla városa mellett van egy remek sziklamászóhely. A dolog különlegessége, hogy a mászást itt kezdők is kipróbálhatják, holott a terep van olyan nehéz, hogy egy gyakorlottabb sportolót is próbára tesz. Cserébe viszont nem kell attól félni, hogy az ember összetöri magát, ha leesik, ugyanis a sziklák alatt mélyvíz van. Így aztán fiatal kezdők is másznak itt védőfelszerelés nélkül a szemlátomást nagyon jó kondícióban lévő felnőttek mellett – az biztosan a véletlen műve, hogy valamennyi mászó pont férfi. Nézze meg, aztán pedig értékelje őket, az előbbit a képre, az utóbbit a szavazócsíkra kattintva teheti meg! Ha pedig ezek után nézne egy kis sziklaugrást is, ajánljuk figyelmébe ezt a korábbi posztunkat!

Távolról sincs vége, olvasson még»
69 szavazat 97 szavazat

Így készülnek a Fehérvári Ördögök a jégre

2014-08-07 08:52:00 - Eivissa

Ennek a nyárnak már úgyis annyi, kezdjen velünk már most készülni a jégkorongszezonra! Illetve ne is velünk, hanem a Fehérvári Ördögök közül kettővel, azaz Tokaji Viktorral és Orbán Attilával, a Fehérvár AV19 játékosaival, mindketten egyben a magyar válogatott tagjai is. Ők „a jeges felkészülés előtt” terheléses vizsgálaton vettek részt, és fotósuktól, Soós Attilától engedélyt kaptunk, hogy az erről készült fényképeket újraközöljük – a teljes sorozatért kattintson át a Facebookra! De a legjobb képekért elég, ha valamelyik fotóra klikkel, és természetesen alább szavazni is lehet a poszt alján, mint mindig! Tokaji Viktor 37 éves, Orbán Attila 24 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
55 szavazat 65 szavazat

Találja ki, hol nyaral Mallorca hercege!

2014-08-06 09:32:00 - Eivissa

Rengeteg nyaraló focistát mutattunk már idén, de rajtuk kívül néha a királyi családok tagja is elmerészkednek egy-egy strandra. Így tettek nemrég például a svéd, vagy most legutóbb a spanyol uralkodócsalád tagjai. A mai fotókon Iñaki Urdangarín látható, aki annak idején profi kézilabdázóként kezdte a karrierjét, de azóta elvette az akkori spanyol király, János Károly lányát, Krisztina hercegnőt (azóta már VI. Fülöp, Urdangarín sógora a király).

Távolról sincs vége, olvasson még»
89 szavazat 79 szavazat

A siker titka: izomból süti a hamburgert

2014-08-05 08:45:00 - Eivissa

A hamburger egy közkedvelt étel, de azért a gyorsétteremláncok csinálják is a reklámot a terméküknek folyamatosan, nehogy valaki megfeledkezzen róla. Mivel mindent egyszerűbb szexszel és meztelenséggel eladni, nemrég valaki kitalálta, hogy a marhasúsos szendvicset Paris Hilton bájaival fogja népszerűsíteni. Hasonló eszközökhöz nyúlt egy afrikai férfi, aki Kínában dolgozik egy hamburgersütödében, csak ő a vásárlóerő másik felét célozza be: azokat, akiket az izmos férfitestek vonzanak. Ennyi már elég is volt ahhoz, hogy a Senjangban élő férfi bekerüljön a hírekbe, így aztán a hírverésnek köszönhetően valószínűleg még az eddigieknél is nagyobb lesz a forgalom. Ön szívesen venné a gyorskaját egy ilyen fiatalembertől? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán a poszt legalján adja meg a választ!

Távolról sincs vége, olvasson még»
171 szavazat 137 szavazat
Címkék:

László is 40 kilót fogyott, és mennyivel jóképűbb lett

2014-08-04 09:59:00 - Eivissa

Nekem is van egy sikertörténetem, én 131 kilóról indultam (22 évesen), és most 91 vagyok (24 évesen). Persze ez még koránt sem a vége a fogyásomnak, 2 év kemény munkája a dolog, és mivel lassan fogytam, a bőröm is szépen lassan húzódik vissza. Remélem nekem nem kell majd sort kerítenem plasztikai műtétre a későbbiekben” – írta nekünk László, csatlakozva a két előtte szólóhoz, ugyanis Laci két héttel ezelőtti posztjára több reakció is érkezett, és mi mindig örömmel jelentetjük meg olvasóink fogyásának történetét. Úgy érezzük, a hétfő reggeleknél jobb alkalom nincs is arra, hogy ezeket a tényleg inspiráló sztorikat és fényképeket bemutassuk. Alább még több részletet is olvashat Lászlóról, akinek ezúton is gratulálunk.

Távolról sincs vége, olvasson még»
126 szavazat 252 szavazat

Az arcára tetováltatta, hogy híres akar lenni

2014-08-03 09:13:00 - Eivissa

A zombisráchoz szinte már hozzászoktunk, de van, aki a helyébe lép, és máshogy sokkol az arctetoválásaival. Vin Losnak hívják az illetőt, 24 éves, kanadai, modell, de alapvetően csak híres akar lenni. Ehhez azt az eszközt választotta, hogy teletetováltatta magát, az arcát is, feliratokkal. Az arcán is rengeteg tetoválás van, mind egy-egy szó. A legszembeötlőbb a FAME, azaz hírnév felirat, amit a homloka közepére varrtak fel. A klipben smikkel borítva kezdi, de szépen letörölgeti magáról az alapozót, hogy minden jól látszódjon – maga Zombie Boy is csinált ilyet anno. Érdemes az Instagramjára vagy saját honlapjára is vetni egy pillantást, ahol többi tetoválását is jól meg lehet nézni, még mellkasszőrt is tetováltatott magának. De ez most nem egy fotós, hanem egy videós poszt, úgyhogy alább is csak mozgóképet talál, ha kicsit lejjebb görget.

Távolról sincs vége, olvasson még»
97 szavazat 386 szavazat

Szép izmos a testük, éppen torz az arcuk

2014-08-02 13:35:00 - Eivissa

Idén eddig még csak ez az egy műugrós poszt volt. Na jó, meg még mutattuk a sziklaugrókat is, akik ugyanezt csinálják, csak szebb helyen és magasabbról. Most éppen a Nemzetközösségi Játékok zajlanak Glasgow-ban, ahol az egykori brit birodalom országainak versenyzői küzdenek egymással rengeteg sportágban, többek között műugrásban is. Ez újabb lehetőség a fotósoknak, hogy csináljanak egy jó sorozatot a gyönyörűen izmos sportolókról, illetve arról, hogyan torzul el az arcuk ugrás közben. Klikkelje végig az összeállítást, aztán legalul szavazzon is! Bejönnek önnek a Nemzetközösség műugrói?

Távolról sincs vége, olvasson még»
114 szavazat 117 szavazat

Megtaláltuk a jetit. Ketrecharcol

2014-08-01 08:19:00 - Eivissa

Ha véget ér egy hónap, mindig vagy az Instagramhoz fordulunk, vagy a ketrecharcos eseményeken készült fotókért túrjuk fel az archívumot. Most, hogy a júliusnak befellegzett, belenéztünk, milyen meccsek voltak az elmúlt hetekben a kevert harcművészetek világában, és bár sok mindent láttunk már, igencsak elképedtünk, amikor szembejött egy jeti. Clay Guidának a testmérete pont nem szörnyűséges, hiszen pehelysúlyban versenyez, de ha végigklikkeli a fotóösszeállítást, valószínűleg világos lesz, hogy mire gondoltunk a jetizéssel. Bár Guida veterán ketrecharc-bajnoknak számít, szegénynek ebben a hónapban nem volt szerencséje, mert a múlt szombaton kikapott Dennis Bermudeztől. Összeállításunkban a meccs előttről is láthat képeket, kattintson! Clay Guida 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
131 szavazat 93 szavazat

Bélfekéllyel küzd, mégis kigyúrta magát

2014-07-31 11:09:00 - Eivissa

Pár hete egy brit nő indította be azt a hullámot, ami most a Kockahas blogba is átcsap. Bethany Townsend Crohn-beteg, és egy olyan bikinis képet posztolt magáról, amin jól látszik a hasán a kolosztómiás zacskó – ez a betegség ugyanis a bélrendszert támadja. Nem sokkal később rengeteg további ilyen fotó került fel az internetre, így nem csoda, hogy most egy férfi, bizonyos Blake Beckford is a sajtó elé állt történetével és fényképeivel.

Távolról sincs vége, olvasson még»
131 szavazat 169 szavazat

Igazi profi bokszolók álltak be a Rocky musicalbe

2014-07-30 11:32:00 - Eivissa

Említettük már, hogy fut a Broadwayen a Rocky című filmsorozat zenés színházi változata. Ebben Sylvester Stallone helyett bizonyos Andy Karl alakítja Rocky Balboát, de ebben a posztban nem őt mutatjuk magát, hanem egyrészt darabbéli ellenfelét, akit az elképesztően nagydarab Terence Archie alakít, meg két igazi, profi bokszlót. Gennady Golovkin és Michael Buffer mindketten legendás sportolók, de ugye a profi boksz egy kicsit showbusiness is, úgyhogy Golovkin és Buffer bevállalta, hogy beáll a színpadra a Rocky egyik előadásán. Így aztán a darab még egy kockahassal bővült, a részleteket jobban látja a képösszeállításban! Ne felejtse: legalul mindig lehet szavazni, így most is! Gennady Golovkin 32 éves, Michael Buffer 69 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
59 szavazat 60 szavazat

A VB-győztes gól beadója azóta is ibizázik

2014-07-29 11:28:00 - Eivissa

Most van a focisták nyaralási szezonja, sorra kapjuk a fotókat a sportolókról, legutóbb Alonsót és feleségét mutattuk. Ma André Schürrle kerül sorra, ő volt az, aki a VB-győztes gólhoz a beadást adta. Ő már több, mint egy hete lent van Ibizán, a képösszeállításban látható fotók közül a legkorábbi még tíz nappal ezelőtt készült, a legfrissebb a múlt hét végén. Ugyanitt nyaralt közben Marco Reus is, de arról nem szól a fáma, hogy találkoztak volna, valószínűleg elég kínos is lett volna a találkozó, mivel Reus végül nem tudott a német válogatottban játszani egy sérülés miatt. Amint ezekből a posztokból kiderül, a '80-as évek borzasztó külsejű bundesligás játékosaihoz képest egész kikupálódtak mostanra a német labdarúgók – egyet ért? Alul a szavazócsíkkal mondja el a véleményét! André Schrürrle 23 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
114 szavazat 125 szavazat

Dániel fél év alatt 47 kilót dobott le

2014-07-28 11:34:00 - Eivissa

Azért írok, mert láttam, hogy szívesen tesztek ki fogyni vágyó emberekről cikket ,és úgy érzem, én is megosztanám a sajátomat a többi embertárssal” – ezzel kezdte levelét a mai poszt képein látható fiatalember, Dániel. Természetesen erre a múlt hétfői posztra reagál, amiben egy olvasónk osztotta meg hasonló történetét, és mi örömmel vettük, hogy a héten többen is írtak és küldtek nekünk fotót, hogy nekik is sikerült százötven kiló közeléből a kockahas irányába mérföldes lépteket megtenniük. Alább olvashatja Dániel történetét, hogy ő miért vágott bele és hogyan sikerült fél év alatt 47 kilót fogynia.

Távolról sincs vége, olvasson még»
174 szavazat 215 szavazat

Pixie Lottékhoz becsatlakozott egy negyvenes színész

2014-07-27 09:08:00 - Eivissa

Pixie Lott pasiját mutattuk már: tudják, a brit énekesnő már jó ideje egy modellsráccal jár, a fiatalember neve Oliver Cheshire. Most éppen ők is vakáción vannak, ők is Spanyolországban, az újabban nagyon felkapott Marbella nevű helyen. A róluk érkezett fotósorozat különlegessége, hogy azt bizonyítja, hogy a nyaraló társaságban benne volt Amaury Nolasco is, pedig ő jóval idősebb a többieknél. Nolasco egy délamerikai színész, A szökés című sorozatból lehet rá emlékezni, illetve a Transformers-filmek rajongóinak lehet még ismerős. Na persze olyan szempontból egyáltalán nem lóg ő se ki a többiek közül, hogy remek formában van ő is, ha végigklikkelte a fényképösszeállítást, mondja meg nekünk a poszt alján, hogy ön szerint mennyire remekben! Oliver Cheshire 26 éves, Amaury Nolasco 43 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
79 szavazat 95 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés