horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Bögyös angyal mellé ilyen kigyúrt ördög dukál

7 órája

Minden béna buli azonnal izgalmasabbá válik, ha jelen van pár hiányos öltözékű modell. A Metro újság londoni partijára a jelek szerint a helyi celebek közül jobbára csak az ottani X-faktorból megismert D-listás hírességek mentek el pár nappal ezelőtt, de nem baj, az itt készült fotósorozat ennek ellenére lenyűgöző, mert a résztvevők angyalokkal és ördögökkel pózolhattak. Az angyalok persze bögyös csajok voltak, de náluk érdekesebbek a Kockahas blog számára az ördögök, akik félpucéran mutogatták izmaikat. Ne maradjon le a látványról ön sem, klikkelje végig a fotókat! Értékelni se felejtse el a látottakat, ezt a poszt legalján látható, vicces szavazócsíkkal ejtheti meg.

Ezek az evezősök félmeztelenkedve tájékoztatták a sajtót

tegnap, 08:36

Jó ismerőseink a Warwick Rowers nevű evezőscsapat tagjai: ők azok, akik aktnaptárat készítenek minden évben, hogy így küzdjenek a melegek elleni diszkrimináció ellen. Úgy látszik, olyan jól megy nekik a felhajtáscsinálás, hogy Nagy-Britanniából már Amerikába is exportálni tudják a projektet, ugyanis a múlt héten New Yorkban tartottak sajtótájékoztatót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon ronda nő +nagyon jó pasi + nagyon sok banán = WIN

december 17., 08:23

Rossy de Palmáé egy olyan arc, amit az ember nehezen felejt el. Azt is mondhatjuk rá, hogy karakteres, mások egy Picasso-festményhez szokták hasonlítani. Ha Rossy de Palma rémlik önnek valahonnan, az azt jelenti, hogy nyilván látott egy párat a '80-as évek végének, illetve a '90-es évek elejének legendás Almodóvar-filmjeiből, a most 50 éves színésznő ugyanis pár év alatt ötször játszott Almodóvarnak ebben az időszakban, plusz hatodszor egy hosszú szünet után 2009-ben a Megtört ölelésekben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen meg egy nudista breakbemutatót!

december 16., 10:07

Egyre nehezebb lehet olyasmit találni, amit még senki nem csinált meztelenül, mindenesetre a pucérfitnesz után most már kilőve a nudista breaktánc is. A ruhátlankodás úttörője ezúttal egy kínai férfi volt, akit Chen Kefannak hívnak, és aki a Hunan nevű tartományban él és táncol. A breaktánc elvileg a városok koszos aluljáróiba való, de nyilván Kínában nem néznék jó szemmel, ha Kefan ott vetkőzne, úgyhogy maradt a természet lágy öle, de nem is baj, így legalább még látványosabbak lettek a képek. Klikkelje őket végig, aztán adjon egy gyors értékelést is a poszt legalján a szavazócsík segítségével!

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber rosszkor nyúlt a nadrágjába

december 15., 09:36

Nyilván önnel is előfordul néha, hogy kicsit belenyúl a gatyájába, hogy helyre tegyen vagy megvakarjon ezt-azt. Csak ön esetleg nem a kertjében teszi ezt, vagy ha mégis, akkor sincs ott egy fotós a kerítésen túl, önre irányított fényképezőgéppel. Justin Bieber viszont tudhatná, hogy amit az udvarán csinál, az valószínűleg felkerül az internetre, mert feltehetőleg ha profi paparazzo nincs is mindig kint a házánál, telefonnal felszerelt rajongók tuti igen. Mindegy, hát a sztori ennyi: Justin Bieber még mindig szőke és kicsikét benyúlt, miközben a haverjaival élvezte az életet. Nézze meg a képeket, van belőle egy egész sorozatnyi, aztán mondjon róluk véleményt azzal, hogy a poszt alján a szavazócsík megfelelő végére kattint! Justin Bieber 20 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fecskében mutogatták lesületlen combjukat

december 14., 12:00

Van egy AIME nevű karitatív szervezet Ausztráliában, és már nem is lepődünk meg azon, hogy a jelek szerint férfitámogatóik mind kockahasúak: Ausztráliában egyszerűen a szépek uralkodnak. Az AIME célja mindenesetre az, hogy jobb iskoláztatást biztosítson az őslakos törzsekhez tartozó fiataloknak. Hogy ez hogy jön össze azzal, hogy fürdőruhában parádéznak Sydney kellős közepén, azt őszintén szólva nem értjük, de ha ezzel a módszerrel tudnak még több pénzt gyűjteni a jó ügy érdekében, miért ne tennék?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen testek vannak az ausztrál Barátok köztben

december 13., 09:16

A Home & Away egy ausztrál napi szappanopera, azaz nagyjából a Barátok köztnek feleltethető meg. Igaz, az első számú magyar sorozatban is felbukkan néha egy-egy kockahas, a Home & Awayben (magyar címe: Otthonunk) mintha kifejezetten a jó pasikon meg persze hasonlóan jó csajaikon lenne a hangsúly. Ausztrália hírnevét ismerve természetesen nincs ebben az egészben semmi meglepő, pontosan valami ilyesmire számítanánk egy ausztrál sorozattól. És tényleg.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Dallas Samanthája tündérként is pasizik meg piál

december 12., 08:47

Mutattuk már, hogy Londonban egy olyan Hamupipőke-előadás megy, amiben a jótündér szerepében Linda Gray látható. Az újabb fotókról azonban az is egyértelmű, hogy a Dallas legendás színésznője Samantha szerepéből nemcsak a cowboykalapot és a csizmát mentette át, hanem az előadás ennél vaskosabb poénokat is tartalmaz. Ez a jótündér egyrészt izmos és csaknem pucér férfiak oldalán érkezik a színpadra, másrészt ugyanolyan alkoholista, mint Samantha Ewing volt: egyszer csak elővesz egy laposüveget, és jól meghúzza. Klikkelje végig a fotókat, aztán szavazzon a díszletnek beállított férfiakról az oldal alján!

Provokatív és érdekes cím Jason Momoáról

december 11., 08:08

Néhány alapvető információ Jason Momoáról és egy link a legutóbbi poszthoz, amiben szerepelt. Tájékoztatás arról, hogy az alábbi képek hol és mikor készültek. Felhívás az alábbi fotók megtekintésére és egy szavazat leadására a poszt legalján. Zárómondat, amely Jason Momoa életkorát tartalmazza.

Magyarok és aranyérmes a kockahasuk

december 10., 09:28

Fitnesz-világbajnokság volt sok hazai sikerrel, nézze meg, mi az etalon!

Na melyik hollywoodi istennő a csaja ennek a strandolónak?

december 9., 09:59

A mai képek Hawaii-ról érkeztek, mert mint tudjuk, a celebek karácsony előtt is szoktak nyaralni. Ezt a férfit nem lehet túl gyakran félmeztelenül látni, ebben a blogban legalábbis még nem szerepelt. Nálunk azonban jóval gyakrabban látja őt hiányos öltözékben az egyik legnagyobb női sztár Hollywoodban, aki ugyanis a felesége ennek a férfinak. Azért a cirkalmas körülírás, mert szeretnénk alkalmat adni önnek a tippelésre: rájön, hogy kiről van szó, ki ez a férfi a képeken? Görgessen lejjebb, a fotó alatt ott a megfejtés!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenvivő gif egy kondiparkból – látta már?

december 8., 15:27
7318377 1f20925f38bfc2583b4ee2b91bd99e62 o.gif

Ezt a gifet még a hétvégén találtuk az Imguron, és gondoltuk, bedobjuk ide is, hátha ön még nem látta. Ha már igen, akkor is nézze még egy kicsit, de most csak a jobb oldali fazon fejét figyelje leereszkedéskor – elképesztően nyomja! Tudja ön egyébként, Magyarországon kik tudnak ilyen trükkökket? Hát ő meg a haverjai!

Afganisztánban felrobbant, aztán modell lett belőle

december 8., 09:40

A mai posztban látható fotókért írtunk a Therese + Joel fotóspárosnak, és ők nagyon készségesen beleegyeztek, hogy felhasználjuk a képeiket. Így most egy elképesztő képsorozat segítségével nyílik alkalmunk bemutatni önnek az amerikai Alex Minskyt, aki 2009-ben katonaként szolgált Afganisztánban, ahol egyszer csak arra ébredt, hogy balesetet szenvedett és 47 napig kómában volt, mielőtt magához tért.

Magára a balesetre nem nagyon emlékszik, csak úgy mesélték neki, hogy a teherautó, amin utazott, aknára futott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennél jobban nem lehetne túlkomplikálni a vetkőzést

december 7., 09:38

Jöhet a hét három legjobb pasivideója? Kezdjük a fentivel, amin Bear Grylls mutatja be Jaan Roose-t. Kettejük közül az utóbbi most azért érdekesebb, mert Bear Gryllst már ismerjük, a 22 éves észt akrobatáról viszont először hallunk, igaz, a slackliningról is jól tudjuk, mennyire menő az utóbbi években. Szóval ez a Jaan Roose elképesztő trükköket tud a gumikötélen ugrálva, többek között vetkőzik is, alsógatyára. Több ajánló nekünk nem is kellett ahhoz, hogy végignézzük ezt, reméljük önnek se kell. Mindenesetre alább folytatjuk még két klippel, azok zenések.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen deltásak a sivatagban úszók

december 6., 11:22

Önnek van valami gondolata arról, hogy mi a fenéért kell egy úszóbajnokságot pont a sivatagban megrendezni? Nekünk van, de nem terhelünk senkit ezekkel a gondolatokkal, hanem inkább mutogatjuk a Dohában most folyó rövidpályás úszóbajnokságról érkezett fotókat. És mivel ez a Kockahas blog, közülük is azokat válogattuk ki, amik a legjobban sikerültek a deltás férfiversenyzőkről. Ryan Lochte-t már láthatta nálunk korábban, sőt, a nemrég emlegetett Chad Le Clos is ott van a versenyen, de róla valahogy eddig még egy említésre méltó fotó sem készült, úgyhogy ő nem szerepel a képösszeállításban. Lapozza végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzon!

Ez a fekete izompacsirta a feminizmust védi

december 5., 09:21

A fenti férfit Terry Crewsnak hívják, és mi elsősorban az Old Spice-reklámokból ismerjük, de Amerikában már jó ideje viszonylag híresnek számít a reklámoktól függetlenül is. Mondjuk nem gyakran fordul elő, hogy öltönyben látjuk, mint fent, mert általában akkor is vetkőztetik, ha éppen nem reklámoz semmit, de az se túl gyakori, hogy egy ilyen formátumú férfit a feminizmusról hallunk beszélni. Ráadásul olyan összefüggésben, ahogy Terry Crews beszél róla: védelmébe veszi a nők egyenjogúságáért küzdőket. Ez a blog sosem volt egy szövegcentrikus publikáció, úgyhogy alább mi is csak egy rövid idézetet emelünk ki, aztán jöhetnek az izomfotók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézze meg szexi Chris Prattet és szexi feleségét!

december 4., 08:45

Ki ér rá pont most, a karácsony előtti hajtásban nyaralni menni? Megmondjuk ki: Chris Pratt, akit A galaxis őrzői című filmből ismernek a legtöbben (meg ebből a tavalyi posztunkból). Úgy látszik, karácsonyig most már nem kell őrizni a galaxist, mert Pratték levonultak Mauira, biztos így szezonon kívül olcsóbb volt a last minute all-inclusive. Talán még a paparazzo szállását is kifizette az utazási iroda.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kezd beindulni a meztelenfitnesz-mozgalom

december 3., 10:00

A meztelen jógáról hallott már? Persze, hogy hallott. És a nudista rögbiről? Naná, sőt gyephokiról és parkourozásról is. Jó, és a pucér fitnesz is megvan? Ha ismeri Colin Dobsont, akkor mindenképpen, de ha nem, akkor pontosan önhöz szól ez a poszt. Ez a brit férfi világéletében naturista volt, és közben képesítéssel rendelkező személyi edző és pilatestanár. Egy ideje úgy döntött, ő is ötvözi a meztelenkedést a sporttal, így saját fitnesztermében nudista órákat tart. Van, amelyiken harmincfős csoport gyűlik össze, 18 és 70 év közötti férfiakkal és nőkkel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ide vezet tovább az út a tengerészgyalogságból

december 2., 10:14

Már éppen kezdtük hiányolni a 2015-ös Go Commando naptárat, de végre megjöttek a képek! A koncepció ezúttal kicsit más, mint korábban, most nem jelenlegi, hanem volt brit tengerészgyalogosok vetkőznek, ráadásul úgy, hogy a fotó azt mutatja be, mivel foglalkoznak a volt katonák most, hogy már leszereltek. Ha az alábbi képre kattint, rögtön megtudja, hogy mivel, ha viszont ennyivel nem éri be, klikkeljen vissza a tavalyi poszthoz! Legalul pedig szavazni lehet, mert úgy nem élet az élet, ha az ember nem mondhatja el a véleményét a fontos dolgokról. Meg a tengerészgyalogosok aktnaptárjáról.

Szétvert fejjel pózoltak a ketrecharcosok

december 1., 09:23

Hozzá vannak szokva a modellkedéshez az Ultimate Fighting Championship ketrecharcosai: meccs előtt mindig készülnek róluk hivatalos fotók, egyszer csináltunk is belőlük egy jó kis összeállítást. Azóta is minden második hónap végén posztolunk valamit ennek az extrém showsportnak a világából, és most megint egy ilyen modellkedős képsorozatot állítottunk össze. Csak éppen most nem egy-két nappal a meccs előtt készültek a fotók, hanem közvetlenül utána.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebből az ausztrál rögbisből modell lett

november 29., 23:23

Gyakran mutogatunk ausztrál rögbiseket és ausztrál ausztrálfocistákat, mert szerintünk általában elég jól néznek ki. De úgy látszik, nem csak szerintünk, hanem a divatvilágban mérvadók szerint is, különben Nick Youngquestnek nem lenne most egy modellkarrierje azután, hogy otthagyta a rögbiligát. Az alább megtekinthető fotósorozattal a The Upside nevű céget reklámozza, és egyértelmű, hogy attól még, hogy a profi sportot abbahagyta, egyáltalán nem tohonyásodott el. Ha végigklikkelte a képeket, ne hagyjon itt minket azonnal, kérjük, szavazzon egyet a poszt legalján, mielőtt továbbkattint! Nick Youngquest 31 éves.

Az akrobata Mozes hatalmas szakállal trükközik

november 29., 08:45

Az, hogy a cirkusz újra egy menő műfaj, a XXI. század elejének egy elég meglepő fordulata. És ez a fordulat egyáltalán nem csak egyedül a Cirque du Soleilnek köszönhető, hanem az ő nyomukba lépő olyan kisebb, de eredetibb társulatoknak is, mint a mai posztban bemutatott Scotch and Soda. Az ilyen társulatok tartalmaznak ugyanis olyan fazonokat, mint ez a Mozes nevű személy, aki a mai poszt Edinburghben készült fotóin légtornászkodik, hatalmas szakállal. Nem tartjuk valószínűnek, hogy ilyet sokat látott volna már életében, úgyhogy érdemes kattintani és megnézni az összes képet. Plusz nagy szívességet tesz nekünk, ha szavaz egyet a poszt legalján, és egyetlen klikkel elmondja, milyen érzései támadtak Mozes láttán. Viszont ha nézegelődne tovább a témában, ezt a favágós cirkuszt is nagyon tudjuk ajánlani!

Örömében majdnem megette a mezét

november 28., 10:33

A hét (vagy a hónap) leglátványosabb gólöröm-fotói Manchesterből érkeztek, ahol a Manchester City megverte a Bayern Münchent. A győztes gólt Sergio Agüero rúgta be, aki örömében először a szájába gyömöszölte a mezét, ezzel egyben kockahasat villantva, majd egy meglehetősen orgiasztikus jelenet következett, ami természetesen csakis futballmeccsen számít macsónak, más körülmények között heteroszexuális férfiak nem nagyon szoktak ilyet csinálni. Lapozza végig a fotókat, értékelje legalul a látottakat, aztán klikkeljen ide, ha ennyi nem volt elég a pucérkodással örvendő focistákból! Sergio Agüero 26 éves.

Így öregedett meg a Hair főszereplője

november 27., 10:56

Emlékszik ön a főszereplőre a Hairből? Ő Claude Hooper Bukowski, aki hippik közé keveredik, aztán viszont bevonul a seregbe. Ha ön szürke csütörtökökön azon szokott tépelődni, vajon mi lehet manapság az őt alakító színésszel, akkor jó posztra klikkelt, mert alább mutatjuk, hogy mi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor az extrémsport-mánia nudizmussal párosul

november 26., 09:31

Tudják, a parkour szó azt a tevékenységet fedi, amikor valaki fogja, és elkezdi a város azon területeit-felületeit sportra és trükkök bemutatására használni, amik baromira nem arra valók. Némelyik ilyen felfedező egészen extrém trükköket is bevállal, mármint ami a veszélyességet illeti, mások viszont, mint a mai posztban látható fiatalember, Tim Shieff pucérkodással is sokkol. Mondjuk ettől függetlenül a róla Londonban egy másik parkouros által készített képek inkább művésziek, mint megbotránkoztatóak. Lapozza végig a képgalériát, szerintünk tetszeni fog! A poszt legalján ma is véleményt mondhat, úgyhogy a szavazócsíkra is klikkeljen egyet, ha ideje engedi! Tim Shieff 26 éves.

Két kockahas is villant az AMA-gála vörös szőnyegén

november 25., 09:22

Ha látta tegnapi összeállításunkat az American Music Awards legrosszabbul öltözött hírességeiről, akkor talán emlékszik Frankie Grandéra, Ariana Grande énekesnő testvérére, aki szintén celebkedéssel próbálkozik. Tette ezt méghozzá a magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett gálán úgy, hogy felsőruházat nélkül, csak festett ingben-nyakkendőben gálázta végig az eseményt. És nem is ő volt az egyetlen olyan férfi, aki úgy érezte, ha már ennyi időt és energiát ölt abba, hogy kockahasa legyen, nem fogja a végeredményt textil mögött rejtegetni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtapasztalták, milyen Usher félpucéran

november 24., 10:21

„The UR Experience”, azaz „Az UR-élmény” címmel adott koncertet Usher és néhány jó haverja, erről a hangversenyről mutatunk képeket ebben a posztban. Majd ha megjelenik az énekes „UR” című következő albuma, biztos jobban értjük majd, mi mindent takar ez a turnécímnek is választott rövidítés azon kívül, hogy nyilván Usher nevének első és utolsó betűje, illetve hogy jelentheti azt is, hogy „te vagy”, vagy akár „tiéd”. Az mindenesetre biztos, hogy ennek a „UR” élménynek vagy tapasztalatnak sajnos része Chris Brown is, plusz Usher meztelen felsőteste – bármennyire kíváncsiak vagyunk az énekes állítólagos szexvideójára, egyelőre kénytelenek vagyunk beérni ennyivel. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzon a látottakról! Usher 36 éves.

A pöcsüket fogva gyephokiztak

november 23., 09:18

Ha a fenti videón nem tudta rendesen megnézni, amit akart, ne csüggedjen, mert alább fotókat is mutatunk ugyanerről az eseményről. A Notthinghami Egyetem diákjainak homofóbiaellenes akciójáról van szó, és nem fogja kitalálni, mivel próbálnak harcolni a fiatalemberek az előítéletek ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó teste van, és még a lottót is megnyerte

november 22., 08:56

A lottónyertesekről általában horrorsztorikat szoktunk hallani, de a mai posztban egy olyan szerencsés srácot mutatunk Nagy-Britanniából, aki a jelek szerint tényleg mázlista. Egyrészt már a génlottón is elég jó kis nyereményt dobott neki a gép: ahogy nézzük, nem született éppen ronda arccal és testtel, és egész jól karban is tartja magát. Aztán az igazi lottón is nyert most áprilisban, de nem egy felfoghatatlanul, sorsrontóan nagy összeget, hanem egy élvezhető egymillió fontot, ami kb. 380 millió forintnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fotószárnyú angyal szállt egy múzeumra

november 21., 08:54

A mai fotók Új-Zélandról érkeztek, onnan is az aucklandi War Memorial Museumból. Hogy a hadtörténethez, amivel elvileg a múzeum foglalkozik, mi köze van a viselhető képzőművészethez, az nem derült ki, mindenesetre ez az angyalszerkó elvileg az: egy viselhető szobor. A szárnyak fényképekből készültek és leengedett karral egész sokat takarnak a modell, bizonyos Josh Hemaru testéből. A képösszeállításban több hasonló kreációt is megnézhet, persze az összes többi női modellen látható. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzhat is! Bejön önnek a fotószárnyú angyal?