horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Elképesztő trükkökkel alázza a többieket az edzőteremben

tegnap, 09:16 Módosítva: 2015-10-13 15:00:09
37

A brit Michael Tavernier az a típusú ember, aki fogja magát, bemegy a konditerembe, és ott a normális emberek között elkezd cirkuszba illő mutatványokkal villogni. Nem ő az egyetlen ilyen, de ezt a fotósorozatot és videót azért készítették róla, mert amit ő tud, az azért tényleg túl van egy bizonyos határon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pauly Shore humoros ugyan, de a nője nem viccel

október 12., 10:54 Módosítva: 2015-10-13 09:16:49
4

Pauly Shore megvan? Ezekről a képekről nem biztos, hogy felismeri, de a képösszeállítás egy olyan régi fotóval kezdődik, ami akkor készült, amikor Shore-nak még megvolt a nagy haja, akkor valószínűleg rögtön ismerős lesz. Nem, neki semmi köze a Jersey Shore-hoz, hanem egy színész-humoristáról van szó, akit most egy meglepően fiatal és jó testű nővel láttak strandolni Miami celebektől gyakran hemzsegő partjainál. Az illető hölgy nyilvánvalóan nem a kockahasakra bukik: ön szerint is teljesen jól néz ki ez a férfi úgy, ahogy van? Szavazzon a kép alatt! Pauly Shore 47 éves.

Maradt még torony, ahonnan ezek még nem ugrottak le

október 11., 08:19 Módosítva: 2015-10-11 21:52:51
29

Hűha, a Red Bull ezt jól megszervezte már megint. Folytatódik az extrém toronyugrós-sziklaugrós eseménysorozat, ami már jó ideje járja a világot, annyira, hogy lassan már alig marad olyan ultramagas kiszögellés, ami vízparton van, de ezek az őrültek még nem ugrottak le róla. Azért Bilbaóban még találtak megfelelő terepet ehhez a hátborzongatóan látványos eseményhez, amire még szeptember utolsó hétvégéjén került sor. Szerintünk tetszeni fognak önnek a fotók, mert persze most is nagyon látványosak – a poszt legalján a szavazócsíkkal megmondhatja, hogy igazunk volt-e!

Egésztestes tetkóremekművek Londonból, 30 képben

október 10., 09:02 Módosítva: 2015-10-10 22:13:58
25

Ha ön már a múltkor a rögbiseken is elcsodálkozott, hogy mennyire össze vannak tetoválva, akkor most egyenesen le fog esni a székről. Még szeptember végén volt Londonban tetoválás-kongresszus London Tattoo Convention fantázianéven, de a sok nyaraló celebtől csak most van érkezésünk megmutatni, hogy idő közben jött egy jó adag nagyon profi fotó a résztvevők közül a legextrémebbekről.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 menő fotó Spock vakációjáról

október 9., 09:32 Módosítva: 2015-10-11 08:59:45
1

Ő Zachary Quinto. Ön vagy egy tévésorozatból ismeri (mondjuk a 24-ből, a Hősökből vagy az American Horror Storyból), vagy onnan, hogy az utóbbi két Star Trek-mozifilmben ő játszotta Spockot.

Amíg mi egész héten itthon ültünk és nyaraló celebek fotóit nézegettük, addig ő...

Úgy néz ki, mintha szintén nyaralni lett volna, de nem, azért kellett erre a gyönyörű helyre elmennie, mert itt forgattak jeleneteket a következő Star Trek-filmhez.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő játssza most Mr. Fantasticot. Tényleg annyira fantasztikus?

október 8., 10:40 Módosítva: 2015-10-08 15:06:39
1

Miles Teller még nem szerepelt ebben a blogban, de most kaptunk róla is strandolós fotókat (egész héten jönnek a strandfotók – úgy látszik, ezen a héten csak mi dolgozunk), úgyhogy végre bemutatjuk önnek ezt a fiatal színészt. Életében először Nicole Kidman oldalán szerepelt nagyfilmben 2010-ben, de a Rabbit Hole (Engedd el!) akármilyen zseniálisra sikerült, meglepően visszhangtalan maradt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Popkarrierje már rég nincs, de még mindig ilyen pasikat akaszt le

október 7., 09:14 Módosítva: 2015-10-07 21:20:00
4

Christina Miliannek kb. egy darab majdnemslágere van, az is 2001-es. Állítólag mindent bevetett a siker érdekében, de a rendes popkarrier az AM to PM című szám után be is fulladt, és Milian azóta tévés-realitys projektekkel próbálja celebként fenntartani magát. Járt korábban többek között Nick Cannonnel, aki azóta Mariah Carey exférje lett, de úgy néz ki, hanyatló karrier ide vagy oda, azért vannak még rendesen férfiak, akik érdeklődnek Christina Milian után. Főleg, ha az énekesnő egy minibikiniben strandolgat.

Nézze meg a fotókat a képre kattintva, aztán szavazzon erről a férfiról, akit egyelőre egyik újságnak sem sikerült beazonosítania. (Természetesen az is benne van a pakliban, hogy nincs közöttük semmi, csak haverok.)

Hoppá, úgy néz ki, Scott Eastwood becsajozott

október 6., 10:46 Módosítva: 2015-10-07 18:10:19
5

Scott Eastwood jó sokszor szerepelt már ebben a blogban meg a Gumicukorban, de most a potenciális nőjével együtt van szerencsénk mutatni őt, friss fotókon. Clint Eastwood modellfia Charlotte McKinney-vel strandolt egyet Malibuban, és a képek alapján rögtön felröppentek a pletykák, hogy na, valószínűleg ezek ketten összejöttek, vagy legalábbis jó úton vannak felé. Nem ugrik be, hogy kicsoda Charlotte McKinney? Nem baj, segítünk, arról a hamburgeres mellmodellről van szó, akiről egy csomót írtunk például itt. Elég szép párt alkotnak ők így ketten, nem? Ha megnézte a fotókat, szavazzon a poszt legalján!

Őrület, Orlando Bloomék rákaptak a golyózásra!

október 5., 11:46 Módosítva: 2015-10-05 18:09:19
12

Orlando Bloomot nemrég mutattuk. Laird Hamilton szörflegendáról is volt már külön posztunk, csak kicsit régebben. Na ők ketten haverok. És tudja mivel ütik agyon az üres órákat a malibui strandon? A világ legöregbácsisabb sportjával/játékával, aminek több rendes neve is ismert, de a dolog attól még lényegében golyózás. Ne küzdjön az érzés ellen, ezeket a fotókat ön mindenképpen látni szeretné. Hát klikkeljen ide az alábbi képre! És reméljük, ön ezen kívül szavazni is szeretne – azt a poszt legalján lehet.

Na most meg melyik olasz focilegenda volt strandon?

október 4., 09:24 Módosítva: 2015-10-05 12:23:35
1

Amikor már azt hittük, hogy erre a szezonra végleg kifogytunk a nyaraló focistákból, akkor Antonio Conte fogta magát, és elment Formenterára üdülni egy kicsit. Ővele kapcsolatban három dolog fontos. Egyrészt hogy annak idején a Juventusban játsztott, másrészt hogy most az olasz válogatott edzője, harmadrészt pedig hogy ő is azon férfiak közé tartozik, akik nem rettegnek attól, hogy melegnek fogják őket nézni, ha a fürdőnadrágjuk nem ér a térdükig. Nézze meg jobban a képeket, aztán klikkeljen egyet a jó öreg szavazócsíkunkra! Antonio Conte 46 éves.

Meztelen rögbisek, realitygyőztesek és egy amerikai ninjaharcos

október 3., 09:01 Módosítva: 2015-10-04 09:19:24
22

Nyakunkon az év utolsó negyedéve, ami többek között a naptárszezont is jelenti. A naptárszezon pedig ebben a blogban többek között a jó öreg Dieux du Stade kiadványt jelenti, aminek máris megjelent az első beharangozó videója. A koncepción nem variálnak az évek során fölöslegesen: francia rögbisek láthatók a képeken, persze meztelenül. Ennyi nyilván elég önnek is ahhoz, hogy azonnal a play gombra kattintson, de alább mutatunk még két klipet, mert a videókat hármasával szoktuk tolni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bárcsak ez a mexikói modell edzene minket is!

október 2., 09:21 Módosítva: 2015-10-02 21:09:57
12

A véletlen sodorta vigyázó szemeink elé Miguel Gilberto Montañót, aki pillanatnyilag még inkább csak hazájában, Mexikóban ismert, de elnézve kinézetét és képességeit, hamarosan komoly karriert fut majd be. A nagyon csinos személyi edző 2015-ben megnyerte hazájában a Mister Real Universe testépítőversenyt, és amellett, hogy folytatja fitneszes karrierét, modellkedik, sőt színészként is kipróbálná magát. Galériánkban megcsodálhatja a testét, és nem mellesleg az elég szép arcát is, de ha ez nem lenne elég, kövesse be instagramon is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a jógás pasinak mindene megvan, ami a boldogsághoz kell

október 1., 09:19 Módosítva: 2015-10-02 09:05:01
15

Már nagyon itt az ideje, hogy bemutassuk önnek a jógás páros férfi tagját, Matt Michelettit, és az ő csodálatos életét. Ha ön esetleg kissé berzenkedik a túlságosan is spirituális emberek hálávalteltségétől, életszeretetétől és emelkedettségétől, koncentráljon csak a csodás képekre, amiket a sportember és szintén jógás barátnője posztolnak! Viszont gondoltunk azokra is, akik nyitottabbak egy kis inspirációra, számukra röviden összefoglaltuk a pár küldetésének lényegét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a britek legkisebb testépítője!

szeptember 30., 10:50 Módosítva: 2015-10-01 13:28:33
8

A mindössze 147 centis Choon Tan elképeszteő kigyúrta magát, méreteivel ő lehet a britek legkisebb testépítője. A 21 éves kisember születési rendellenessége miatt mindössze alig másfél méteres, de úgy döntött, hogyha már a csontjai növekedésén nem tud változtatni, máshogy formálja meg a testét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rihanna sztájlisztja egyszál pöcsben szelfizett

szeptember 29., 09:43 Módosítva: 2015-09-30 10:06:58
1

ha meg volt róla győződve hogy Rihanna magától lett akkora stíluskirálynő, hogy hálós szatyrokat húz magára, hát most ki kell ábrándítanunk. Mert Rihanna szettjeit nem más állítja össze, mint az alábbi képen látható totálisan meztelen úriember, aki nem más, mint Mel Ottenberg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Húha, itt a szezon 12 legbizarrabb külsejű ketrecharcosa

szeptember 28., 08:59 Módosítva: 2015-09-29 09:42:39
1

Eltelt kerek két hónap a legutóbbi ketrecharcosos összeállításunk óta, úgyhogy csináltunk egy újat, ezúttal kizárólag a szeptemberi fotótermésből, a meccs közbeni képek kihagyásával. Van ugyanis egy-két olyan fazon a sportnak/showbiznisznek ebben a válfajában, hogy tőlük az ember, ha csak rájuk néz, dob egy hátast. Minek emellé még verekedni is? Van, aki már a tetoválásokkal üt, másnál a haj, a szőr, az izommennyiség, az arcberendezés, vagy csak úgy maga a testfelépítés olyan, amilyet az ember máshol nem nagyon lát. Na, ehhez ön mit szól? Adja le a szavazatát a poszt legalján!

Nyilvános volt a fehérneműfotózás Madrid belvárosában

szeptember 27., 08:48 Módosítva: 2015-09-28 11:34:55
35

Legutóbb kiröhögtük a Modus Vivendi nevű cég bizarr fürdőkötényeit, de most nem lesz kacaj, pedig megint ez a cég dobott be egy újabb kampányt az éterbe. Ezúttal a Weekly Line nevű fehérneműjeikről van szó, a koncepció nyilván az, hogy a hét minden napján vegyünk belőle egy tisztát. Hogy ehhez a tükrök hogy jönnek, az mondjuk nem éppen kézenfekvő, de mindegy is, sokkal érdekesebb, hogy az alábbi videó szerint a kampányt Madrid belvárosában nyilvánosan készítették, miközben a járókelők a telefonjaikkal fotózták a fotózást.

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfi, akinek úgy hívják a csaját, mint az apját

szeptember 26., 09:36 Módosítva: 2015-09-26 15:51:55
1
BRÉKING! Brody Jennerről érkeztek fotók!
 
SUP-ozik éppen a barátnőjével!

Őszintén szólva nem vagyunk meglepve, ha ön most nem esett hanyatt ettől a hírtől, sőt, hirtelen nem is tudja, hogy pontosan kiről van szó – de azért a Jenner vezetéknév csak ismerősen cseng valahonnan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Chris Martinék pucérkodtak és bekoszolódtak futás közben

szeptember 25., 08:58 Módosítva: 2015-09-25 19:21:39
6

Azt tudta, hogy a bő egy éve facér Chris Martin majdnem 5 évvel fiatalabb volt feleségénél, Gwyneth Paltrow-nál? Rengeteget van/volt szó róluk, de valahogy ezt a vonatkozást nem szokás kiemelni velük kapcsolatban – talán nem is érdekes. Mindegy, a lényeg ebben a blogban most az, hogy Martin volt egyet futni Malibuban egy haverjával, és két számunkra fontos tényező forgott fenn egyszerre: nem volt az énekesen póló, viszont volt a környéken egy fotós.

Mondjuk kicsit kár, hogy az ismeretlen haver ennyit takar az összekoszolódott mellkasával, vajon mibe hasalt bele? És vajon direkt? Megannyi kérdés adódik még, de mind közül a legkíváncsibbak arra vagyunk, hogy: nedves bugyi vagy száraz bugyi? Szavazzon! Chris Martin 38 éves.

És most, fiam, pucolj meg szexin egy döglött halat!

szeptember 24., 09:53 Módosítva: 2015-09-24 18:06:45
45

A sok jövő-menő brazil fiúmodell között Marlon Teixeira állócsillagnak bizonyult, már évek óta előbukkan itt-ott. Most egy brazil cég kérte fel 2016-os nyári kampányának fotózásához, a cég neve Água de Coco, és a kreatív team úgy döntött, hogy ezúttal halászfiút csinálnak a modelljükből.

Ha ön azt hitte, hogy ez kimerül hálók és csónakok mímelt húzogatásában-rakosgatásában, akkor tévedett: Teixeira az egyik fotón halat pucol, de azt is divatosan és szexin. Valószínűleg ezt jelenti a professzionalizmus a modellszakmában. Klikkelje végig a képeket és közben irigykedjen a brazilokra, hogy ott most kezdődik a nyár! Legalul pedig klikkeljen a nedves-száraz csík valamelyik végére, mert mindig szomorúak vagyunk, ha kevés szavazat érkezik. Köszönjük.

Egy nő kilógó mellbimbóval pózolt Rod Stewarttal

szeptember 23., 11:06 Módosítva: 2015-09-24 10:55:16
4

Rod Stewartot legutóbb egy szállodai cigiszünet kapcsán mutattuk pár éve. Az énekes most Brazíliában nyaral, ahol két különböző alkalommal is lefényképezték. Először csak békésen fürdőzget, de a másik alkalommal odamegy hozzá valaki – a véletlen pont úgy hozta, hogy egy olyan nő, akire elég jól illik a bomba kifejezés.

Hát ahogy nézzük, Rod Stewart jót beszélgetett ezzel a csajjal, sőt, előzékenyen a közös fotót is vállalta vele. Kép szuperul sikerült, annyira, hogy a hölgynek még a bimbószéle is látszik rajta. A részleteket jobban látja a fotóösszeállításban, a szavazatát az énekesről a poszt legalján adhatja le. Rod Stewart 70 éves.

Minden olajozottan ment Julien MacDonald bemutatóján

szeptember 22., 10:10 Módosítva: 2015-09-22 21:20:31
4

Nyáron Londonban megvolt a férfidivathét, most a hagyományos (=női) divathét került sorra, de például Julien MacDonaldnál ettől még előkerültek a fiúmodellek is, hogy egy kicsit megtámogassák a női kollekciót. A srácokat ráadásul olajjal jól be is kenték csillogóra, a hajukból meg szinte csöpögött a... hát nyilván a zselé, nem a zsír. Mindenesetre nagyon látványosra sikerült ez a műsor, lapozza csak végig a fotókat – ebben a blogban persze csak a férfiakat mutatjuk. Tetszenek? Legalul szavazhat!

Kiderült, kik Malibuban a legkeményebb színészek

szeptember 21., 10:51 Módosítva: 2015-09-21 18:14:16
12

A Nautica nevű triatlonversenyről pár éve már tudósítottunk egyszer, olyan ez, mint az Ironman, csak kevésbé durván hosszak a távok. Az benne az érdekes, hogy Malibuban rendezik, így aztán mindig van egy-két olyan híresség, aki bevállalja a hármas erőpróbát. Nem kis teljesítmény egy ilyet lenyomni, és az alábbi képösszeállításban megnézheti, kik azok, akiknek mégis sikerült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha zöldre festenék, ő lenne a magyar Hulk

szeptember 20., 09:06 Módosítva: 2015-09-20 15:57:34
541

Molnár Péter dereka talán a legkisebb a bodysok között, mégis világbajnok.

Nézze meg a világ 9 legdurvábban összetetovált rögbisét!

szeptember 19., 09:01 Módosítva: 2015-09-19 21:00:26
78

Pénteken kezdődött Brightonban a rögbi-VB, és annyi rögbis poszt szerepelt már ebben a blogban, hogy nézőink alappal tételezhetik fel, hogy szerkesztőségünk izgatott figyelemmel kíséri a sporteseményt. Hát őszintén szólva nem kíséri, de nem baj, mert a képügynökség szakértői helyettünk is csináltak egy összeállítást mindannyiunk számára „a VB 10 legtetováltabb rögbise” címmel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy divatbemutató, ahol tényleg minden volt

szeptember 18., 08:41 Módosítva: 2015-09-18 21:08:47
16

Ebben a posztban a mostani New York-i divathét valószínűleg legeklektikusabb kollekcióját mutatjuk be. Kanye West mindenkit egyenbézsbe öltöztetett – hát a skála másik végpontja a The Art Institutes kollekciója, ami viszont össze-vissza színes és egyszerűen mindent tartalmaz. Többek között természetesen kockahasra vetkőztetett, szálkás modelleket is, de hogy ezen kívül még mi mindent, azt a képösszeállításban nézheti meg, ahol mindegyik fazont próbáltuk értelmezni több-kevesebb sikerrel (általában kevesebb). Volt, ami bejött? Legalul szavazzon majd!

Végre megnézheti rendesen Orlando Bloom testét

szeptember 17., 10:04 Módosítva: 2015-09-18 10:11:37
18

Jópár éve volt utoljára, hogy alkalmunk volt Orlando Bloomot megmutatni, de igazából akkor se látszott rendesen. Hát most nincs már útban a kisbaba, úgyhogy megnézheti rendesen, hogy Bloom hogyan szörfözget Malibuban haverjaival, akik mellesleg szintén nem túl csúnyák. Plusz természetesen ma se csak úgy bele a világba kell nézegetni a képeket, hanem szavazni is lehet a poszt legalján, szóval értékeljen becsületesen! Orlando Bloom 38 éves.

Majka amerikai edzőteremben félmeztelenkedik

szeptember 16., 08:44 Módosítva: 2015-09-17 11:43:45
1

A műsorvezető épp Amerikában nyaral a családjával, Dundikával és kisfiával, Mariánnal, de ez nem azt jelenti, hogy csak sütteti a hasát naphosszat a nagy luxusban. Bár a facebookos posztok alapján az ilyenkor szokásos nagy zabálás megvan, Majka igyekszik plusz kilók nélkül megúszni a hazatérést: még egy edzőterembe is ellátogatott, amit persze szintén dokumentált a követőinek. A látvány magáért beszél, bár a kockahasért még dolgozni kell, azért látszik, hogy az ózdi rapper odafigyel a testére. Mondjuk olyan csaj mellett, mint Dundika, kell is. 

Edzenem kell ,mert amit itt művelek kajálás szempontjából az felháborító kérem ...

Posted by Majka on 2015. szeptember 13.

Esküdt ellensége, Dopeman egyébként pont a hétvégén posztolt egy hasonló félmeztelen fotót, az azért kevesebb sikert aratott a kommentelők körében, mint Majoros Péter széttetovált felsőteste. 

Nekik nem szóltak, hogy a férfidivathét már megvolt

szeptember 15., 09:48 Módosítva: 2015-09-16 11:25:57
24

Nyilván ön is annyira meglepődött, hogy idén nyáron már New Yorkban is volt külön férfidivathét, hogy a mai napig alig heverte ki a sokkot. Kapaszkodjon, mert most mondunk egy még meglepőbbet: ezek után a rendes (azaz most már elvileg kifejezetten női) divathéten ettől függetlenül voltak férfibemutatók is. Vajon Charles Milleréknek nem szóltak a júliusi buliról? Vagy miért maradhattak le?

Távolról sincs vége, olvasson még

Dopeman szőrös felsőteste nem okoz osztatlan sikert

szeptember 14., 09:11 Módosítva: 2015-09-14 19:43:48
15

„41 vagyok, de a mellkasomban egy örökké fiatal szív dobog...12 éve, hogy edzem a testem és ettől csak acélosabb lett az én lelkem... Adtam és kaptam is rengeteg pofont, de emiatt vagyok még mindig a toppon... A hölgyek? Ők imádnak engem, Én meg szeretem őket, és hidd el soha nem feledik az 1000 lökés/percet” - ezzel az idézettel kiegészítve lepte meg Dopeman a facebookos követőit egy félmeztelen szelfivel. 

41 vagyok, de a mellkasomban egy örökké fiatal szív dobog...12 éve, hogy edzem a testem és ettől csak acélosabb lett az...

Posted by DopeMan on 2015. szeptember 12.

A megmondóember szőrös felsőteste nem okozott osztatlan sikert: volt, aki szerint a rappernek végre önkritikát kellene gyakorolnia, mielőtt megoszt ilyen fotókat, egy másik hozzászóló pedig azzal poénkodott, hogy a Majmok bolygója című filmbe való Dopeman. De volt olyan vélemény is, hogy ezt nevezik férfinak, nem a csupasz csigákat. Ön mit gondol?