horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Chris Hemsworthről lement jópár kiló izom

tegnap, 09:56 Módosítva: 2015-11-24 18:55:27
10

Chris Hemsworth pont a múlt hét óta nem számít a legszexibb élő férfinak – hát erre most rátett egy elég nagy lapáttal, vagyis egy instagramos fotóval. Az egykor Thort alakító és úgy általában az izmairól elhíresült színész ebben a totál friss Vanity Fair videóban még szokásos, kigyúrt önmaga, csak a szörfözés mellé macskákkal is játszik.

De az Instagram szerint igazából most már valószínűleg  jópár kilóval slankabb, mint amennyi volt pár évvel ezelőtt, és hát nyilván nem volt rajta háj, hogy abból fogyjon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy szexjelenet az ausztrál Barátok köztben

november 23., 09:08 Módosítva: 2015-11-24 10:56:08
0

Van ez a Home and Away című ausztrál sorozat, aminek a létezéséről elsősorban onnan tudunk, hogy amikor a strandon forgatnak, akkor mindig jönnek paparazzóképek – most is jöttek. Napi egy rész megy le ebből a szappanoperából, mint a Barátok köztből, nagy különbség azonban, hogy itt a szereplők, nem a Kristályba, hanem szörfözgetni járnak rendszeresen, és hát egy kicsit jobban is néznek ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön még sose látott senkit, aki ennyire szereti a kefírt

november 22., 09:03 Módosítva: 2015-11-23 09:25:51
2

Néha szoktunk olyat, hogy egy posztban három videó van, csak úgy. Ez egy ilyen poszt. És ezt nézzék, rögtön micsoda különlegességgel kedveskedünk a kedves nézőknek!

Nem, mi se tudjuk, hogy ez most mi, azt értjük csak, hogy kefír, és ennyi bőven elég. Ha ön véletlenül némítva nézte volna meg a fenti rövidfilmet, azonnal kapcsolja vissza, de most adja rá a hangerőt! Nem tudjuk a magyarázatot, nem is vagyunk kíváncsiak rá, ez úgy jó, ahogy van.

Távolról sincs vége, olvasson még

30 év 30 legszexibb élő férfija egyben!

november 21., 08:46 Módosítva: 2015-11-22 12:31:01
30

Egyáltalán nem azért van mindig novemberben ekkora hűhó az év „legszexibb élő férfija” címet elnyerő hírességek körül, mert bárki azt gondolná, hogy a People magazinnak mindig igaza lenne, hanem inkább éppen azért, mert jókat lehet vitázni azon, hogy az éppen aktuális illető megérdemelte-e, és ha nem, akkor ki érdemelte volna meg jobban helyette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megbukott egy férficímlapos férfimagazin

november 20., 08:05 Módosítva: 2015-11-21 08:51:14
3

A női magazinoknak nők szoktak a címlapján lenni, a férfimagazinoknak azonban két típusa van. Az első, nagyobbik csoportba azok a lapok tartoznak, amiknek szintén nők szoktak a címlapján lenni. Ilyen volt többek között a brit FHM, azaz For Him Magazine, ami 1985-ben indult és ezen a héten jelentették be a megszűnését. (Még szerencse, hogy a Playboy nem szűnt – még – meg, csak a vetkőztetéssel hagytak fel.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ezt meglátja, ön is rögtön a legrosszabbra gondol majd

november 19., 08:42 Módosítva: 2015-11-20 09:11:58
88

Ha ön valami nagyon bizarrt szeretne látni, ne is olvasson tovább, hanem kattintson azonnal erre a képre! Kicsit kevésbé megrázóak a fotók, ha tudja hozzájuk a háttérsztorit, ami a hajtás után olvasható.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 fotó, amiből senki nem gondolta volna, hogy Beckham a legszexibb

november 18., 10:27 Módosítva: 2015-11-19 09:04:04
0

Na, David Beckham lett a világ legszexisebb férfija a valaki szerint mérvadó People magazin szerint, amiben max. annyi a meglepő, hogy miért nem évekkel korábban választották meg őt. Nem mintha közmegegyezés lenne arról, hogy ő lenne tényleg a világ legszexisebb férfija, sőt, elég szórakoztató visszanézni a '90-es években készült fotóit, amikor aztán tényleg senkiben fel nem merült volna, hogy ő egyszer akár csak esélyes lesz bármi ilyesmi címre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak errefelé keleten kizáró ok a kockahasmodellség

november 17., 11:33 Módosítva: 2015-11-18 15:04:49
19

Ez a hét azzal a bizarr hírrel kezdődött, hogy van egy szexi román orvos, aki egész hasonlít Dr. Mike-ra. Azaz kockahassal rendelkezik, sőt, modellkedett is egy időben, ráadásul nem is csak az Instagramon szelfizgetve, hanem professzionálisan. Plusz szakmájában is előbbre tart Dr. Mike-nál, legalábbis annyiban, hogy kinevezték egészségügyi miniszternek.

De még mielőtt munkába állhatott volna, elkezdtek terjengeni kockahasas fotói, erre helyette inkább mást neveztek ki. Ki érti, hogy ebben mi a logika? Alább mutatunk pár elég híres példát arra, hogy valaki pucér felsőtestét mutogatta, majd ezt követően megválasztották politikusnak. Mondjuk az igaz, hogy ezek nem kelet-Európában fordultak elő, hanem Amerikában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Híresebb, idősebb feleségét nyaraltatja ez az amerikai futballista

november 16., 11:47 Módosítva: 2015-11-17 18:58:54
5

A mai posztban Kroy Biermannt mutatjuk be önnek. A képeken ott van felesége is, de őt nem most mutatjuk be önnek, hiszen Kim Zolciak a Real Housewives című realityvel már évekkel ezelőtt elég híres lett. Igaz, mi se emlegetjük túl sokszor, pedig ahhoz képest, hogy hat gyereke van, nem néz ki rosszul.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézze végig, hogy lett John Cena 10 év alatt nagyon izmosból még izmosabb!

november 15., 09:39 Módosítva: 2015-11-16 08:26:50
74

John Cena jelenleg a pankráció egyik legnagyobb sztárjának számít – illetve nemcsak jelenleg, hanem már jó hosszú ideje. 1999-ben kezdte el, 2002 óta számít a világ legnagyobb pankrációs szórakoztatócége, a WWF/WWE húzónevének. Persze csomó díjat meg bajnokságot is nyert, de tekintettel arra, hogy az összes meccs előre meg van koreografálva, nem igazán értjük, hogy a bajnoki címeknek mi az értelmük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Michael Phelps szőrösebb, mint valaha

november 14., 08:56 Módosítva: 2015-11-15 09:44:02
21

Tavasszal még azon csodálkoztunk, hogy Michael Phelpsnek nemhogy van egy kis szakálla, már a mellkasát sem szőrteleníti, most, hogy nem kell azon stresszelni, hogy nehogy valamelyik szálacska visszatartsa a tizenötödik olimpiai aranytól. Eltelt fél év, és a kedves nézőket nem akarjuk sokkolni (dehogynem akarjuk!), de Phelps szakálla közben nőtt tovább, hosszúságban méghozzá kezd beérni a hippis-jézusos kategóriába.

Távolról sincs vége, olvasson még

Haha, mintha Mel B-n kívül férfivá változott volna a Spice Girls!

november 13., 10:15 Módosítva: 2015-11-13 20:33:11
13

A mai posztban nyolc fotót láthat egy olyan jelenetről, ami csütörtök éjjel New Yorkban zajlott le a VH1 által szervezett, You Oughta Know című koncerten. Mel B is beugrott a bulira, és a színpadon összeállt ezzel a négy kirobbanó formában lévő, de jelenethez leginkább csak díszletként asszisztáló fiatalemberrel. Az összkép eléggé emlékeztetett a Spice Girls fénykorára – csak az újra összeállást szorgalmazó Scary Spice-on kívül a többiek mintha mind fiúvá változtak volna. Jobban tetszenek így? Ha végignézte a fotókat, szavazzon a poszt legalján, és jobb lesz az élete!

Babakocsit vitt a futóedzésre egy ausztrál focista

november 12., 10:16 Módosítva: 2015-11-12 16:57:02
1

Az Essendon Football Clubról azok a legfontosabb adatok, hogy egy ausztrál csapatról van szó, akik ausztrál futballt játszanak (ami ugye az amerikai futballra jobban hasonlít, mint a mi focinkra) és hogy a becenevük Essendon Bombers. Gyakran szoktak az edzésekről fotók érkezni, most is ez történt, de most felfedeztünk egy szokatlan részletet: az egyik játékos elhozta az edzésre kocsiban ülő kisbabáját. A cukiságfaktort nehéz lenne ennél feljebb srófolni, nézze meg a fotókat, aztán szavazzon a poszt legalján!

Őrüljünk meg, a szexi Dr. Mike itt van Pesten!

november 11., 09:54 Módosítva: 2015-11-12 10:17:38
1445

Dr. Mike azzal lett kvázihíres nemrég, hogy

  1. orvos
  2. jóképű.

Plusz az instagramján az ilyen fotókat:

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

keveri az ilyenekkel:

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez is gólöröm, pedig nem annak néz ki

november 10., 08:50 Módosítva: 2015-11-10 18:59:28
0

Hiába, sport közben a sportolók a nagy koncentrálás miatt gyakran hülye fejeket vágnak. Na de amikor a fociban berúgtak egy gólt és letépik magukról a mezt, akkor nem kell semmire koncentrálni, csak az örömre. Valamiért Alberto Gilardinónak, a Palermo játékosának azonban ekkor is elég fura az arckifejezése – ha a szituációból nem lenne egyértelmű, rá nem jönnénk, hogy ő most önmagát ünnepli. Nézze végig a fotókat és lepődjön meg ön is! Aztán pedig szavazzon egyet a poszt legalján! Alberto Gilardino 33 éves.

Jennifer Lopez egy félmeztelen ifjú titánnal duettezett

november 9., 09:45 Módosítva: 2015-11-10 09:39:30
0

Prince Royce-ról őszintén szólva nem hallottunk eddig, és ezzel valószínűleg sokan vannak így, na de most egy szupersztár segítségével ez a fiatal énekes felkerült a térképre. Prince Royce az iHeart nevű rádióállomás Fiesta Latina rendezvényén lépett fel szombat éjjel, de szokásos vetkőzős-romantikus számába most bekapcsolódott Jennifer Lopez is. Tette ezt részben azért, mert Lopezhez hasonlóan Prince Royce is latin-amerikai származású és New Yorknak a Bronx nevű kerületében született – meg úgy egyébként is, ki ne szeretne egy fiatal, jó testű és tehetséges énekessel egy számban szerepelni? Hát Jennifer Lopez szeretne! És ön? Nézze meg és értékelje alább a fotókat! Prince Royce 26 éves.

Á, nagydarab szőrös szörnyek lepték el Bendigót!

november 8., 08:55 Módosítva: 2015-11-08 16:38:46
0

Bendigóban és környékén nagyjából száz-százötvenezer ember él. Biztos szép helyen van ez az ausztrál kisváros, de hát mégiscsak nagyon uncsi lehet ott élni, ráadásul ha az ember egyszer már Ausztráliában él, akkor legalább lakjon a tengerparton – Bendingo viszont bent van a kontinens belsejében, szóval mégcsak strand sincs.

Távolról sincs vége, olvasson még

Schönekker László tavaly nyáron nem mert kimenni a strandra

november 7., 08:43 Módosítva: 2015-11-08 12:37:27
336

Több szempontból is csodás sajtóanyagot kaptunk a BioTech USA nevű étrend-kiegészítős cégtől, akik ezúton mutatják be nekünk (azaz önnek) Schönekker Lászlót, aki fitneszversenyző, személyi edző és egyben a férfi testkultúra szakértője is. A fotók magukért beszélnek, de járt melléjük egy viszonylag hosszú interjú is, amiből a legjobb-legérdekesebb idézeteket alább találja, illetve a képösszeállítás fotói mellett is talál egy párat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jessz! Izomfotók az Éjjel-nappal Budapest Ricsijétől

november 6., 08:12 Módosítva: 2015-11-06 18:40:31
104

Az Éjjel-nappal Budapest szereplői közül legutóbb Mikit (illetve az őt alakító Czibók Lászlót) mutattuk be, ma viszont következzen Ricsi, a sorozat thai box edzője. Az apropó az, hogy kaptunk tőle egy jó adag fotót, amiket az alábbi képösszeállításban lehet végigkattintgatni. Mizser Roland – merthogy ez Ricsi igazi neve – már több, mint tíz éve sportol, és ez rendesen meg is látszik rajta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kigyúrta magát, aztán felvette a felesége vezetéknevét

november 5., 08:53 Módosítva: 2015-11-06 10:43:01
36

Nem ismertük Carlos PenaVegát addig, míg a Dancing with the Stars-os fotóit meg nem találtuk, de most rögtön gyanakodni kezdtünk, hogy ez az egész nem túl szép-e ahhoz, hogy igaz legyen. Első pillantásra mintha csak jó tulajdonságai lennének. Nyilván azzal kezdődik, hogy a fiatalembert elég előnyös külsővel áldotta meg a természet és az edzés, de aztán rögtön ott van az is, hogy miért ilyen fura a vezetékneve.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber Izlandon megfürdött egy tóban

november 4., 09:47 Módosítva: 2015-11-04 20:37:16
12

Justin Bieber Izlandon volt a napokban, hogy forgasson egy videóklipet, és itt azt tette, amit általában ausztrál sportolóktól szoktunk látni: jeges vízben fürdött meg. Konkrétan a Jökulsárlón tóban merült alá, ami egy gleccserből kiolvadó vizet gyűjti össze, és plusz három foknál nem szokott melegebb lenni. Alább a fotók...

Távolról sincs vége, olvasson még

Wáháhá, kézműves lábsúly Kínából!

november 3., 08:09 Módosítva: 2015-11-03 18:11:24
15

Vannak ezek a bokára tépőzárazható 2-3-akárhány kilós lábsúlyok, ön látott, esetleg használt már ilyet? Ezektől egy kicsit megerőltetőbb gyakorlattá válik a sima sétálás, és amik akkor tesznek be igazán, ha az ember far- vagy hasizomgyakorlatokhoz veszi fel. Vagy akkor, ha 25 kilós kövekből készülnek. Nem sok derül ki erről a bácsiról a képekhez tartozó tájékoztatóból azon kívül, hogy Csengtuban látták meg az utcán, Szecsuán tartomány fővárosában, a miértek és hogyanok tekintetében magunkra vagyunk hagyva.

A lábsúlyokat elég nyilvánvalóan saját maga csinálta (vagy egy ismerőse csinálta neki), a két súlyzó együtt 50 kilót nyom, de Huang Baokvan szeretne ennél nehezebbekkel is edzeni majd. Erőfeszítéseit és elszántságát mindenképpen tiszteletre méltónak, fotóit egy kicsit viccesnek tartjuk, nézze meg őket ön is! Mit szól a lábsúlyos bácsihoz? Legalul már megy is a szavazás! Huang Baokvan 55 éves.

Hiába, még mindig az izom a legjobb férfijelmez

november 2., 11:02 Módosítva: 2015-11-03 09:25:41
16

Az alábbi képet Zahorán Bertold Instagramján találtuk, és rögtön sejtettük, hogy idén sem ő és haverja lesznek az egyetlenek, akik beöltözés helyett inkább vetkőznek Halloween hétvégéjén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ő barátnője az egyik legszebb, leghíresebb magyar nő

november 1., 08:42 Módosítva: 2015-11-02 14:39:23
12

A video posted by Mathias Jørgensen (@mzanka) on

Ebben a posztban Mathias Jørgensent mutatjuk be nézőinknek, akivel kapcsolatban már tiszta szégyen, hogy nem volt még külön posztja a Kockahas blogban. Ő ugyanis nem csak egy a sok dán dán focista közül, hanem emellett az egyik leghíresebb és legszebb magyar nővel jár már jó ideje. Tudja kivel? A hajtás alatt kiderül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Október legjobb mellizmaiból válogattunk

október 31., 09:00 Módosítva: 2015-11-01 09:53:22
11

A photo posted by loic (@loicfit1991) on

A hónap végén most megint egy jó kis instagramos válogatás következik. Ennek a blognak a neve ugye Kockahas, és abba már belenéztünk egyszer, hogy milyen kockahasakra büszke az internet szelfizésre hajlamos népe, de most nézzünk eggyel feljebb, azaz a mellizmokra. Az itt található képeket mind #pecs hashtaggel töltötték fel a júzerek valamikor október hónapban, a fotóáradatból minket a leginkább ez a tíz szelfi fogott meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

A testzsírt a hegyekben szakállra cserélte

október 30., 14:30 Módosítva: 2015-10-30 18:51:16
12
View post on imgur.com

Látványos fogyásokat dokumentáló fotókkal Dunát lehetne rekeszteni, de ez most annyira megtetszett nekünk, hogy gondoltuk, bedobjuk a Kockahasba. A képhez a feltöltő annyi címet adott csak, hogy „a haverom, miután végiggyalogolt az Appalache-ösvényen”.

A kép alapján az a tippünk volt, hogy nem egy párszáz méteres kirándulósétáról van szó, és tényleg nem. Ez a bizonyos ösvény 3500 km hosszú, az USA északnyugati sarkától vezet le délre-délkeletre egészen Georgia államig az Appalache-hegység mentén.

A túrára ez az illető nyilvánvalóan nem vitt magával borotvát, minek is vitt volna, de amint a kommentelők rámutattak, a hosszú gyaloglástól nemcsak a plusz kilóit vesztette el a srác és a szakálla nőtt ki, hanem a látása is megjavult. Vagy csak átváltott szemüvegről kontaktlencsére.  (A poszt tetején látható túrázófotón nem ez a fiatalember szerepel, csak illusztrációnak szántuk.)

Máris itt a karácsony: levetkőztek a tengerészgyalogosok!

október 30., 08:03 Módosítva: 2015-10-31 09:13:04
32

Minden évben karácsony előtt megkapjuk a Go Commando című naptár képeit. Idén annyira karácsony előtt kaptuk meg őket, hogy még november sincs, de ezt persze nem panaszképpen mondjuk. A go commando kifejezés azt jelenti az angol szlengben, hogy valaki nem vesz fel alsónadrágot, de itt nem (csak) erről van szó: a modellek ugyanis igazi kommandósok.

Tavaly az volt a koncepció, hogy volt tengerészgyalogosokat mutattak új munkahelyükön, de idén megint nincs semmilyen trükk, csak izmos katonák felsőruházat nélkül, klasszikus fekete-fehér aktfotókon. Lapozza végig, aztán szavazzon róla a poszt legalján, de előre szólunk, hogy aki a szárazra kattint, annak nem hisszük el!

Beszabadult egy gonosz fotós a torna-vb-re

október 29., 09:07 Módosítva: 2015-10-30 11:38:16
49

A sportolók és a fotósok harca a műugrókkal kezdődött. Több éve már annak, amikor egy fotós felfedezte, hogy az addig használhatatlannak minősített fényképek igazából nagyon viccesek, pont azért, mert nem éppen hízelgőek szerencsétlen sportolók számára. Azóta kezdi külön műfajjá kinőni magát a sportgrimaszfotó, és most a glasgow-i torna-világbajnokságon is volt egy renitens tudósító. A 15 legjobb (=legrosszabb) (=leggonoszabb) találatát lehet megcsodálni alább, klikkeljen a képre! Az alatt pedig szavazni lehet a torz fejjel, hülye pózban elkapott tornászokra.

Alternatív szórakoztatás: Moby levetkőzött

október 28., 08:57 Módosítva: 2015-10-28 14:52:19
1

Moby remélhetőleg mindenkinek rémlik még az ezredforduló környékén beköszöntött aranykorszakból, de talán olyan matuzsálemek is látogatják a Velvetet, akik még arra is emlékeznek, hogy Richard Melville Hall annak idején az első sikert az hozta meg, hogy house-verziót csinált a Twin Peaks zenéjéből

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Zsolt gladiátorosra gyúrta a testét

október 27., 08:31 Módosítva: 2015-10-28 10:48:44
15

A Való világ hatodik szériájának kispesti exszereplőjéről, egyben a műsor hősszerelmeséről nem sok hír van azóta, hogy vége a villaszezonnak. Kelemen Zsoltról annyit tudni, hogy azóta szakított VV Dorkával, egy kicsit összegabalyodott VV Vikivel, de igazából még mindig a nagybetűs őt keresi, amit nem is titkol a Facebookon. És miközben VV Zsolt keresgél, elkezdett gyúrni, de annyira, hogy sikerült gladiátorosra kidolgozni a felsőtestét az elmúlt időszakban.

 
 

"A kép után vagy öt percig kapkodtam a levegő után" - poénkodott Kelemen a poszt alatt, ahol persze elég sok elismerést is bezsebelt. Gombnyomással döntse el, megérdemli-e!