Igazi profi bokszolók álltak be a Rocky musicalbe

2014-07-30 11:32:00 - Eivissa

Említettük már, hogy fut a Broadwayen a Rocky című filmsorozat zenés színházi változata. Ebben Sylvester Stallone helyett bizonyos Andy Karl alakítja Rocky Balboát, de ebben a posztban nem őt mutatjuk magát, hanem egyrészt darabbéli ellenfelét, akit az elképesztően nagydarab Terence Archie alakít, meg két igazi, profi bokszlót. Gennady Golovkin és Michael Buffer mindketten legendás sportolók, de ugye a profi boksz egy kicsit showbusiness is, úgyhogy Golovkin és Buffer bevállalta, hogy beáll a színpadra a Rocky egyik előadásán. Így aztán a darab még egy kockahassal bővült, a részleteket jobban látja a képösszeállításban! Ne felejtse: legalul mindig lehet szavazni, így most is! Gennady Golovkin 32 éves, Michael Buffer 69 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
6 szavazat 11 szavazat

A VB-győztes gól beadója azóta is ibizázik

2014-07-29 11:28:00 - Eivissa

Most van a focisták nyaralási szezonja, sorra kapjuk a fotókat a sportolókról, legutóbb Alonsót és feleségét mutattuk. Ma André Schürrle kerül sorra, ő volt az, aki a VB-győztes gólhoz a beadást adta. Ő már több, mint egy hete lent van Ibizán, a képösszeállításban látható fotók közül a legkorábbi még tíz nappal ezelőtt készült, a legfrissebb a múlt hét végén. Ugyanitt nyaralt közben Marco Reus is, de arról nem szól a fáma, hogy találkoztak volna, valószínűleg elég kínos is lett volna a találkozó, mivel Reus végül nem tudott a német válogatottban játszani egy sérülés miatt. Amint ezekből a posztokból kiderül, a '80-as évek borzasztó külsejű bundesligás játékosaihoz képest egész kikupálódtak mostanra a német labdarúgók – egyet ért? Alul a szavazócsíkkal mondja el a véleményét! André Schrürrle 23 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
69 szavazat 67 szavazat

Dániel fél év alatt 47 kilót dobott le

2014-07-28 11:34:00 - Eivissa

Azért írok, mert láttam, hogy szívesen tesztek ki fogyni vágyó emberekről cikket ,és úgy érzem, én is megosztanám a sajátomat a többi embertárssal” – ezzel kezdte levelét a mai poszt képein látható fiatalember, Dániel. Természetesen erre a múlt hétfői posztra reagál, amiben egy olvasónk osztotta meg hasonló történetét, és mi örömmel vettük, hogy a héten többen is írtak és küldtek nekünk fotót, hogy nekik is sikerült százötven kiló közeléből a kockahas irányába mérföldes lépteket megtenniük. Alább olvashatja Dániel történetét, hogy ő miért vágott bele és hogyan sikerült fél év alatt 47 kilót fogynia.

Távolról sincs vége, olvasson még»
100 szavazat 146 szavazat

Pixie Lottékhoz becsatlakozott egy negyvenes színész

2014-07-27 09:08:00 - Eivissa

Pixie Lott pasiját mutattuk már: tudják, a brit énekesnő már jó ideje egy modellsráccal jár, a fiatalember neve Oliver Cheshire. Most éppen ők is vakáción vannak, ők is Spanyolországban, az újabban nagyon felkapott Marbella nevű helyen. A róluk érkezett fotósorozat különlegessége, hogy azt bizonyítja, hogy a nyaraló társaságban benne volt Amaury Nolasco is, pedig ő jóval idősebb a többieknél. Nolasco egy délamerikai színész, A szökés című sorozatból lehet rá emlékezni, illetve a Transformers-filmek rajongóinak lehet még ismerős. Na persze olyan szempontból egyáltalán nem lóg ő se ki a többiek közül, hogy remek formában van ő is, ha végigklikkelte a fényképösszeállítást, mondja meg nekünk a poszt alján, hogy ön szerint mennyire remekben! Oliver Cheshire 26 éves, Amaury Nolasco 43 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
30 szavazat 42 szavazat

Titkos üzelmek a brazil kondipark mögötti rekettyésben

2014-07-26 09:14:00 - Eivissa

A Cariocas egy dokumentumfilm, bizonyos Antonio da Silva készítette. Fent az alkotás beharangozójának szexmentes verziója látható: a film egy híres riói kondiparkról szól. Már önmagában a helyszín is elképesztő, még megdöbbentőbb azonban a szabadtéri edzőpark mögötti rekettyésben zajló élet. A BUTT magazin website-jára kell átkattintani egy csak 18 éven felülieknek való ízelítőért, amiből kiderül, hogy a helyet estefelé már elsősorban a melegek látogatják, és nem (csak) az edzés kedvéért. Az egyik fiatalember pénzért megengedné, hogy meztelenül filmezzék, egy másik viszont pénz nélkül is megengedi, és a részlet azt is megmutatja, hogy a többiek hogyan találnak szexpartnert a fák és bokrok között, a szabad ég alatt. Felnőtteknek ajánljuk figyelmébe Antonia da Silva honlapját is, egészen egyedi alkotások kerültek ki a keze alól. Három videót szoktunk egyszerre posztolni, alább mutatunk még kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
10 szavazat 13 szavazat

Na, látta már David Guettát félmeztelenül?

2014-07-25 10:03:00 - Eivissa

Ha ön járt fesztiválon az utóbbi mondjuk bő öt évben, akkor valószínűleg látta már élőben David Guettát. De persze nem sokat láthatott belőle, csak annyit, amennyi kilátszik a DJ-pult mögül. Na most végre megnézheti, hogy igazából milyen is civilben a jelenleg legkeresettebb (vagy legalábbis legtöbbet kereső) francia popsztár. Guetta nemrég a sármos fesztiválozókban bővelkedő Balaton Soundon is ott volt, de valamiért Zamárdiban nem maradt ott egy hétre fürdőzni – bezzeg Ibizán lement ám a strandra, a fene a jó dolgát! Vitte a gyerekeit is, úgyhogy ez egy igazi családi nyaralás lehetett, a paparazzókat leszámítva legalábbis. Ha végigklikkelte a fotósorozatot, a poszt alján mondjon véleményt! Maga a férfi is olyan nyerő, mint a zenéje? David Guetta 46 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
87 szavazat 56 szavazat

Együtt a legsármosabb amerikai Nagy Ők

2014-07-24 11:04:00 - Eivissa

Emlékszik még ön a Nagy Ő című műsorra? Ennek a realitynek az a lényege, hogy van egy nagyon kívánatos nő/férfi, és az ő kegyeiért verseng egy tucatnyi agglegény/hajadon, és a Nagy Ő mindenféle randizások meg rózsaosztások folyamán sorban ejti ki a jelentkezőket, míg a végén ki nem választja a kedvencét. Akivel aztán vagy tényleg összejön, vagy nem. Amerikában ez a műsor már 18 adásfolyamot ért meg, a legutóbbi Nagy Őről ebben a blogban is láthatott egy posztot. Most Nagy Ő a paradicsomban (Bachelor in Paradise) címmel egy olyan évad kezdődik, amiben korábbi szezonok Nagy Ői közül a legjobbak romantikáznak majd. A forgatás már folyik, de az első adás csak augusztusban lesz, a képeket viszont már most megnézheti, ha valamelyik fotóra kattint. Tetszenek a Nagy Ők? Legalul a szavazógéppel mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még»
42 szavazat 54 szavazat

Egy nagy karika és freestyle foci a kifutón

2014-07-23 10:46:00 - gyb

A mai posztban kivételesen nem egy strandoló focistát mutatunk, hanem egy divatbemutatót, de futball azért ebbe a posztba is jutott. A képek Madridból érkeztek, az MFShow Men nevű műsorról, ahol különböző látványos trükkökkel próbálták emlékezetessé tenni a jövő nyári divatot. Egy félmeztelen férfi például egy hatalmas karikával mutatott be valamit, amiről sajnos a fotók alapján nem igazán derül ki, hogy mi volt, egy másik modell pedig freestlye-ban focizva haladt végig a kifutón. A bemutatott ruhadarabok közül két kiegészítőre hívjuk fel az ön figyelmét már előre: ez egyik egy vörös sapka, amitől még egy kigyúrt modell is azonnal törpévé válik, a másik pedig egy háton viselhető cápauszony. Jó sok képünk van, klikkelje végig az összeset! Tetszett a madridi felhozatal? A poszt alján megmondhatja!

Távolról sincs vége, olvasson még»
26 szavazat 33 szavazat

Alonso a gatyájában, felesége a bikinijében matat

2014-07-22 10:07:00 - Eivissa

Nincs olyan luxusüdülőhely jelenleg, ahol ne nyaralna egy éppen egy világhírű futballista. Ennek újabb bizonyítéka a mai poszt, aminek képei Portofinóból érkeztek. Itt egy baszk játékos ejtőzik mostanság, Xabi Alonso. Vele van a felesége is, és a helyszínen dolgozó paparazzo őt sem kímélte, egyszerűen mindent fotózott, amit csak lehetett. Így aztán a sorozatba belecsúszott 8 elég szerencsétlen pillanatban készített, béna kép is, köztük a fenti.

Távolról sincs vége, olvasson még»
92 szavazat 168 szavazat

Olvasónk 45 kilót fogyott, jóképűbb is lett

2014-07-21 09:12:00 - Eivissa

1-Előtte
Kattintson a képre a fotókért! Fotó: Olvasói Fotó / Velvet

Már több mint egy hónapja volt, hogy megjelent a Kockahas blogban egy poszt azzal a címmel, hogy Leállt a sörözéssel, jóképűbb lett. Az anyag arról szólt, hogy egy brit férfi fogyózni kezdett és hogy milyen látványosan jobban néz most ki új külsejével. A Kockahas blog is kap néha reklamáló olvasói levelet, de ilyen panasz, mint erre a posztra, még sosem érkezett. Egy Laci nevű fiatalember azt írta, hogy „hé, ezt a cikket rólam is írhatták volna!... Miért nem én szerepelek a cikkben?” A levél persze rengeteg szmájlit tartalmazott, de úgy döntöttük, ennek ellenére komolyan vesszük a dolgot, és az volt a válasz, hogy azért nem róla szól a poszt, mert róla nincs képünk. De ha küld, természetesen megjelentetjük. Pár hét elteltével Laci tényleg küldött is fotókat a fogyás előttről és utánról egyaránt. Így született meg ez a poszt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
205 szavazat 398 szavazat

Kimaradt a világbajnok csapatból, most ibizázik

2014-07-19 08:47:00 - Eivissa

Egy újabb focistát mutatunk ma, aki már a sokadik lesz, de garantáljuk az izgalmakat, mert ez a játékos még nem szerepelt ebben a blogban. Volt róla szó, hogy Kevin-Prince Boatenget hazaküldték a VB-ről és el is ment rögtön nyaralni. Nála is rosszabbul járt a mai képeken látható Marco Reus, két okból is kifolyólag. Egyrészt őt nem közben küldték haza, hanem egy sérülés miatt ki sem ment, másrészt ugye ebből a szempontból számára kicsit pech, hogy pont a németek lettek a világbajnokok, mert így pont egy világbajnok csapatból maradt ki önhibáján kívül.

Távolról sincs vége, olvasson még»
84 szavazat 97 szavazat

Cesc Fabregas Peppa malaccal nyaral

2014-07-18 11:05:00 - Eivissa

A mai poszt az alábbi képről kapta a címét. Valószínűleg Cesc Fabregast kell kevesebb nézőnknek bemutatni: ő spanyol válogatott focista, a VB után most ő is nyaral, a családjával és haverjaival, a jelek szerint utóbbiak közé tartozik nemcsak Lionel Messi, hanem Andres Iniesta is. Peppa malacot viszont talán kevesebben ismerik nálunk, pedig nyugat-Európában jelenleg messze a legnépszerűbb mesefigura. Egy brit, egészen kicsiknek szóló rajzfilmsorozat főszereplője a malaclány, akinek plüssfigurája nélkül Fabregas kislánya a jelek szerint el se tudja képzelni a nyaralást. De azért ön inkább a futballistát nézegesse, amikor végiglapozza ezt a fotóösszeállítást! Egy évvel ezelőtt nagyon kiegyenlített volt a szavazás, kíváncsian várjuk, idén többségbe kerül-e a nedves vagy a száraz oldal. Cesc Fabregas 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
39 szavazat 60 szavazat

Még egy 30-as adonisz, aki 20 évesen bénábban nézett ki

2014-07-17 09:30:00 - Eivissa

Ön valószínűleg csak megbámulta volna a fenti képen látható férfit, ha ön is pont ott van most a megfelelő strandon Ibizán, de fogalma nem lett volna, hogy az illető spanyol nyelvterületen mennyire híres. David Bustamantéről van szó, aki még 2001-ben jelentkezett a spanyol tévé éneklős zenei tehetségkutatójának első évadjába, az Operación Triunfóba. A műsornak 2002-ben lett vége, Bustamante a harmadik helyet szerezte meg, de azóta is roppant népszerűségnek örvend, idén már a 8. albuma jelenik majd meg, ez egy egészen friss klip tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még»
70 szavazat 92 szavazat

Will Smith csak rondábbakkal hajózik

2014-07-16 09:48:00 - Eivissa

A héten voltunk már Ischián, ma Formenterára visszük olvasóinkat, persze ugyanazzal a céllal, mint mindig: híres kockahasat mutatni. Ezúttal Will Smith kerül sorra, aki döbbenetes módon még sosem szerepelt ebben a blogban. De ami késett, nem múlott, végre Will Smitht is sikerült elkapnia egy lesifotósnak fürdőnadrágban, úgyhogy megnézhetjük, milyen a teste alegutóbb arany málnával kitüntetett, gyerekeit is folyamatosan szerepeltető sztárnak. Olyan teste van, mint gondoltuk: jó. Sőt, annyira jó, hogy Will Smith messze jobban néz ki, mint normálistól pocakosig terjedő férfi hajózótársai. Nézze meg a fényképeket valamelyik fotóra kattintva, aztán klikkeljen egyet a szavazócsíkra is a poszt legalján, most különösen kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére! Will Smith 45 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
106 szavazat 137 szavazat

Tom Hardy öltönyben és izomatlétában forgat

2014-07-15 11:41:00 - Eivissa

Tom Hardyval kapcsolatban azok voltak a hírek legutóbb, hogy szőrös és hogy lefogyott. Az Eredetből és a legutóbbi Batman-filmből ismert brit színész most megint megborotválkozott, és új külsejét egy Legend (Legenda) című film forgatásán kamatoztatja, ahol egy gengszterikerpár mindkét tagját ő játssza.

Távolról sincs vége, olvasson még»
64 szavazat 95 szavazat

Ilyen teste lesz annak, aki 4 éves korától karatézik

2014.07.14. 10:23 - Eivissa

Amikor a mai posztban látható fotókat először megnéztük, őszintén szólva fogalmunk nem volt, hogy ki ez a fiatalember. Igen meglepődtünk, amikor kiderült, hogy egy egykori gyerekszínészről van szó, Leo Howardról, aki annak idején benne volt a G.I. Joe: A kobra árnyéka című filmben és az új Conan, a barbárban is. Utóbbiban az ifjú Conant alakította. Howard azért vállalhat el ilyen szerepeket, mert 4 éves kora óta karatézik, sőt, egy ideig tornázott is mellé.

Távolról sincs vége, olvasson még»

Kockahas-vb: Cavani és Dzeko lehetnek világbajnokok

2014-07-13 08:58:00 - julien

Szerdán kialakult, hogy Németország és Argentína játssza a brazíliai foci-vb döntőjét, így itt az idő, hogy lezárjuk a kockahas-vb második körét is. Először ugye a 8 csoport leggyurmásabb focistáit kellett megszavazniuk olvasóinknak, majd a második körben a 8 csoportgyőztesből kellett a kedvencet kiválasztani. Mi az első két legtöbb szavazatot kapott játékost juttatjuk a döntőbe, ahol önnek egy klikkel kell eldöntenie, ki legyen a VILÁGBAJNOK!!!

És akkor a második kör eredményeiről röviden: Edinson Cavani Uruguayból összeroppantotta a szíveket, fölényesen nyert 91 szavazattal. A második helyért öldöklő küzdelem alakult ki, szavazásunk mostani lezárásakor egyetlen voks előnye volt a bosnyák Edin Džekónak (32 voks) a chilei Alexis Sanchezzel szemben (31 voks). Így kialakult a döntő párosítása: Cavani vs. Dzeko!

Távolról sincs vége, olvasson még»
50 szavazat 56 szavazat

A Disney szerint így néz ki egy szexi arab fiú

2014-07-12 09:10:00 - Eivissa

Vigyázat, ez egy nagyon bizarr poszt, főleg a képeket tekintve, de nem kizárólag. Ott kezdődik a sztori, hogy 1992-ben a Disney csinált egy nagy sikerű rajzfilmet Aladdin meséjéből. Eltelt majdnem 20 év, ekkor valaki úgy döntött, hogy úgyis annyit énekelnek ebben a rajzfilmben is, legyen ebből is musical, mint újabban gyakorlatilag az összesből a Shrektől a Szépség és a Szörnyetegig. Lett is, 2011-ben, a produkciót most márciusban pedig a kizárólag csúcsminőségű műsorairól ismert Broadwayen is bemutatták. És ebben a New York-i verzióban a címszerepet, azaz Aladdint bizonyos Adam Jacobs játssza.

Távolról sincs vége, olvasson még»
64 szavazat 64 szavazat

Boatenget hazaküldték a VB-ről, inkább nőzni ment

2014-07-11 11:28:00 - Eivissa

Kevin-Prince Boateng a Kockahas-VB középdöntőjébe se jutott be, de valószínűleg az azért egy kicsit jobban fáj neki, hogy az igazi foci-VB-ről is hazaküldték. Csakhogy a Ghána színeiben játszó, de Németországban született futballista nem húzta be fülét-farkát és tért vissza szomorúan otthonába, hanem fogta, és elrepült a Szardíniára a tengerpartra, hogy a jegyesével, Melissa Sattával egy jót nyaraljanak, mint tavaly. Ha önnek is elege van már a foci-VB-ből, valószínűleg ön is szívesebben lenne ezen a strandon – odarepíteni sajnos nem tudjuk, de a fotókat azért tudjuk mutatni a nőző focistáról! Sőt, az oldal alján a szokásos szavazócsíkot is ajánljuk véleménnyel rendelkező nézőink figyelmébe. Kevin-Prince Boateng 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
112 szavazat 89 szavazat

Egy szál farokban vonultak a városközpontban

2014-07-10 08:26:00 - gyb

Megvolt az idei pride Budapesten, és vele egy időben többek között Madridban is felvonultak a melegek. Már tavaly is feltűnt, hogy a spanyol fővárosban a szokásosnál is meredekebb dolgokat lehet látni az évi rendes büszkeségmeneten, és ez idén sem volt másként. Egy-egy kilógó fenék még hagyján, de a naturalizmus jegyében volt, aki egyenesen tökpucéran járta be Madrid belvárosát. Ha ön nem szeretne teljesen meztelen férfiakat látni, akkor most már késő, ha viszont ennél többre is kíváncsi, klikkeljen valamelyik fotóra! A poszt legalján pedig a szokásos módszerrel értékelheti a látottakat.

Távolról sincs vége, olvasson még»
292 szavazat 161 szavazat

Azt hiszi, szépségkirály, pedig ő az év legvisszataszítóbb férfija

2014-07-09 10:25:00 - Eivissa

Július 9-én van a Kockahas blog születésnapja, és minden évben azzal ünnepelünk, hogy megnézzük, kik voltak olvasóink kedvencei az elmúlt 364 napban, illetve, hogy kiktől maradnak szárazon a virtuális bugyik. A mai nappal már ötödik évfolyamunkat zárjuk, és az elmúlt egy esztendő tanulsága az, hogy a Kockahas blog nézői nem szeretik a szépségkirályokat, viszont kevés dolog nyűgözi le őket annyira, mint a testépítés. 2013. július 9. óta ugyanis a legtöbb nézőt vonzó posztunk pontosan egy testépítős témát taglalt: egy olyan srácról volt benne szó, aki 10 évesen kezdte a gyúrást, a fiatalember képeit a fenti fotóra kattintva nézheti újra. Őt tekinthetjük az év legizgalmasabb férfijának, de előre szólunk, hogy lesznek más kategóriák is, és ott is testépítők nyertek.

Távolról sincs vége, olvasson még»
145 szavazat 914 szavazat

Íme az ifjú Schwarzenegger új csaja és régi kockahasa

2014-07-08 09:21:00 - Eivissa

Nem lehet tudni, ki ez a sötétbarna hajú, forrónadrágos csaj, de a hétvégén készült paparazzófotók alapján a legtöbben azt rebesgetik, hogy nyilván a barátnője a képeken látható celebnek, azaz Patrick Shriver Schwarzeneggernek, azaz Arnold Schwarzenegger fiának. Hát egyelőre igazán biztosnak csak az tűnik, hogy a fiatalember és a barna hajú hölgy Malibuban együtt jöttek el a strandról és mentek a parkolóba – mezítláb. Meg persze fürdőruhában, úgyhogy újra megtekinthetjük az alkalmanként modellkedő fiatalember egyre tekintélyesebb izmait.

Távolról sincs vége, olvasson még»
238 szavazat 170 szavazat

A VB-ről nőzni ment tovább Mario Balotelli

2014-07-07 10:04:00 - Eivissa

A hétvégén két celebet lőtt egy Miamiben a strandon állomásozó, szorgalmas paparazzó. Az egyik Mario Balotelli, aki egyenesen a VB-ről érkezett, miután csapata jókora csalódást okozott az olaszoknak (és Olaszország többi szurkolójának). Reméljük, a képeken látható menyasszonyának, azaz Fanny Negueshának nem okozott csalódást, bár Balotelli a csajozást valószínűleg legalább olyan magas szinten műveli, mint a futballt. A hajtás után egy másik kedves ismerősünket mutatjuk, aki szintén Miamiben csajozott a hétvégén.

Távolról sincs vége, olvasson még»
70 szavazat 90 szavazat

Itt van még egy szexi újcirkusz

2014-07-06 09:06:00 - Eivissa

A mai posztban látható képek egy friss és bizonyára nagyon művészi cirkuszelőadás bemutatóján készültek. A produkció címe Rouge et Blanc, azaz Vörös és fehér, de nem Franciaroszágban lehet megnézni, hanem Ausztráliában. Az újcirkuszos műsorok általában tartalmaznak egy-két elképesztő fizikumú, és ezért minimum félmeztelen férfit, de itt most a kedvenc országunkról, Ausztráliáról van szó, tehát a férfivetkőzés a szokásosnál is több, ezért már-már átmegy kifejezetten szexibe (mondjuk kétségtelen, hogy más országban létezik kifejezetten szexi cirkusz is). Lapozza végig a képösszeállítást, és aztán az oldal legalján mondja el nekünk, ha most Melbourne-ben lenne, beülne-e egy ilyen produkcióra valamelyik este!

Távolról sincs vége, olvasson még»
65 szavazat 86 szavazat

Elképesztő színe lett a hongkongi bodysoknak

2014-07-05 09:52:00 - Eivissa

Mindannyian vágytunk már egy kis testépítésre, hát végre a hongkongiak megadták nekünk, ami hiányzott. Még a múlt hétvégén volt body building-bajnokság az ottani Erzsébet Királynő Stadionban, de a képek valamiért csak most értek ide hozzánk. Lehet, hogy azért, mert közben a fotós kicsit manipulált rajtuk? A gyanú azért ébredt fel bennünk, mert egyrészt döbbenetesen, művészien látványos a képanyag, akárhogy is állította elő az illető, gratulációt érdemel. Másrészt bizonyos fotókon egyértelműen zöldes árnyalatot vélünk felfedezni a versenyzők bőrére kent színezőanyagban – vagy lehet, hogy ez direkt ilyen volt és tényleg a valóságban is így nézett ki? Akárhogy is, érdemes valamelyik képre kattintva az egész sorozatot végignyálazni, aztán aki jó fej, a poszt alján még szavazhat is arról, hogy bejöttek-e neki a hongkongi testépítők. A legutóbbi ilyen összeállításunk egyébként koreai volt, ha van még pár másodperce, kattintson vissza!

Távolról sincs vége, olvasson még»
123 szavazat 662 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés