horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Villogtak a farkak és az izmok a fesztiválokon

3 órája Módosítva: 2015-07-04 09:59:23
3

Ebbe a posztba az év eddigi idei (értelemszerűen) külföldi melegfelvonulásairól gyűjtöttük össze a meztelenkedőket. Nem, a melegek nem szeretnének mindannyian mindig pucérkodni, és nem, attól még, hogy valaki mindig vetkőzni akar, nem feltétlenül meleg. De a pride-oknak pont az a lényege, hogy mindenki pontosan olyan legyen, amilyen szeretne lenni, legalább arra az egy napra. Hát akkor ha valaki vetkőzni szeretne, hadd vetkőzzön, úgyis nyár van! Ha ők azt akarják, hogy mi nézzük őket, akkor tegyük meg nekik ezt a szívességet – lapozzuk végig, hogyan néznek ki azok, akik ennyire büszkék a testükre! Reakcióját ezúttal is a poszt legalján adhatja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs kéznél póló? Öltözzön kötélbe!

tegnap, 09:50 Módosítva: 2015-07-03 15:27:55
25

Ezzel a poszttal most már tényleg hagyjuk lecsengeni a június végi férfidivatheteket, de előbb még csodáljuk meg az MSGM milánói show-ján bemutatott érdekes megoldást. Persze már a megoldás szóval rögtön ironizálunk, mert valószínűleg az égvilágon semmit nem old meg, ha az ember így magára köt egy kis kötelet. Viszont az MSGM tervezői szerint (és szerintünk is) elég jól néz ki, főleg ilyen alsóruházathoz és ilyen izmos-szálkás felsőtesteken. Ön mit szól? Ne hagyjon kétséget véleményével kapcsolatosan, szavazzon a poszt legalján!

Ilyen fiúk legyeskednek a sztárcsajok körül a riói strandon

július 2., 09:18 Módosítva: 2015-07-03 09:40:19
1

Strandoló férficelebeket bemutató sorozatunkat folytatnánk – ha ez a srác celeb lenne. Ám ha az is, csak hazájában. Brazíliában számíthat ismertnek, mert igazából csak a barátnői híresek, és mi róluk is csak most hallunk először. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tessék, 10 kemény modellszelfi a múlt hónapból

július 1., 08:33 Módosítva: 2015-07-02 08:58:43
42

Tudja, mi van ma? Igen, elseje, ami azt jelenti, hogy a múlt havi ketrecharcos-összeállítás után most megint az Instagramon keresztül tekintünk vissza az elmúlt egy hónapra. És ha már ennyi szó volt júniusban a férfidivathetekről, magyar és külföldi modellek fiókjaiból válogatunk, kezdve a fenti Tóth Attilával, aki mondjuk pont nem a divathetek világában dolgozik, hanem fitneszmodell.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem biztos, hogy elég ez a 13 kép erről a Givenchy-modellről

június 30., 08:36 Módosítva: 2015-07-01 09:41:03
233

Természetesen a Givenchy is tartott férfidivatbemutatót most Párizsban a divathéten, és mint korábban, megint vonult néhány nő is a férfiakkal, olyanok ráadásul, mint Naomi Campbell és Irina Shayk. De persze ebben a blogban nem őket mutogatjuk, hanem azt a fiatalembert, akin egy amerikaizászlós farmer volt. És nem sok egyéb. Az a tippünk, hogy ezúttal a nedves oldal nagyon jól fog teljesíteni a szavazásban a poszt alján, reméljük, elég lesz ez a 13 fotó nézőink lapozgatási kedve kielégítéséhez. (Nem, nincs közöttük két egyforma.)

Végre egy show a szopós szájak kedvelőinek

június 29., 12:41 Módosítva: 2015-06-29 15:22:18
155

Pár éve vannak csak külön férfidivathetek, de már most ott tartunk, hogy a férfidivathetek több szalagcímet generálnak, mint a nőiek. A legfrissebb kihagyhatatlan esemény a Hood by Air nevű cég bemutatója volt Párizsban, amit kültéren rendeztek meg egy szép napos délutánon, ami nyilván nem véletlen, tekintettel arra, hogy a téma olyasmi volt, amit általában a sötéthez és az éjszakához szokás kötni: szex. Konkrétabban: fétisek, mazochizmus, meleg szex. És nemhogy az ezt az egész témát egy elsötétített, földalatti kamra helyett a tűző napsütésbe tették ki, a modellek ráadásul az arcukon (is) viselték a preferenciáikat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mit gondol, mitől tombolnak így ezek a nők?

június 28., 08:55 Módosítva: 2015-06-29 10:57:48
4

Fent látszik, mekkora hisztériát váltott ki valami ezen az eheti eseményen Atlantában. A rendezvényt Jada Pinkett Smith konferálta, de biztosra vehetjük, hogy nem tőle bomlott meg ennyire a nézőközönség nagy része, hanem a Magic Mike XXL című film tánckarának élő műsorától. Igen, dübörög tovább az új chippendale-film promóciója egy újabb olyan akcióval, ami egyszerűen nem maradhatott ki ebből a blogból. Nézze végig a képeket, aztán szavazzon! Ön is így reagált volna, ha ott lett volna személyesen? A szavazócsík csak önre vár!

Valószínűleg ő egész Párizs legijesztőbb modellje

június 27., 08:54 Módosítva: 2015-06-28 21:27:22
1

Ebben a szezonban is Párizs az utolsó állomása a férfidivathetek sorozatának, és az eddigi francia felhozatalból először is a Julius nevű márka bemutatóját látszik érdemesnek kiemelni. A Guccihoz némileg hasonlóképpen ők is a szokásos modellalkattól elég drasztikusan eltérő külsejű manökeneket alkalmaznak, de ez a bemutató természetesen egy egészen más világot és stílust jelenít meg. A legmeghökkentőbbnek valószínűleg mindenki az alábbi fiatalembert fogja találni az egész bemutatóból, nyilván pont ezért van, hogy egyedül ő szerepelt félmeztelenül a műsorban. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon! Önnek bejön ez a stílus?

Híresek, gazdagok, jó testük van, nyaralnak

június 26., 08:53 Módosítva: 2015-06-27 10:00:12
12

A legutóbbi ilyen posztban két focistát mutattunk, most emeljük a tétet egy teniszezővel. „Ilyen” alatt ezúttal a nyaraló celebek fotóit bemutató poszttípust kell érteni, ezek a hírességek ugyanis Spanyolországban pihenik ki a profi sportolói lét megpróbáltatásait. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyi 15 év egy férfiszupermodellnek

június 25., 07:37 Módosítva: 2015-06-25 20:26:44
21

A milánói divathéten a Versace bemutatóján pár szintén rangidős kollégája mellett feltűnt Iván de Pineda is. Névről valószínűleg nem lesz ő ismerős, de ha ön látott divatlapot a '90-es évek második felében, akkor bizonyára emlékezni fog erre az arcra, ugyanis az akkor huszonnagyonkevés éves, spanyol-argentin fiatalember jópár évig roppant keresett volt. Így aztán reméljük, önnek is kellemes érzés lesz őt viszontlátni így bő 15 év elteltével – mit szól, milyen férfi lett ebből a srácból? Ha végignézte a képeket, szavazzon a poszt legalján! Iván de Pineda 37 éves.

Tetoválásaikat mutogatták a modellek munka előtt

június 24., 07:54 Módosítva: 2015-06-25 13:02:10
9

A fenti, rendesen összetetovált modell természetesen szintén a milánói férfidivathéten dolgozott a napokban, konkrétan a Marcelo Burlon County nevű márkánál. Azért pont ott, mert szerintük ez a férfitípus a legmenőbb, a modellek többsége ugyanis izmos-tetovált volt a divatbemutatójukon. A manökenek a műsor előtt készségesen meg is mutogatták a tetoválásaikat a fotósnak, ez is látható az alábbi képösszeállításban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma a Barátok közt Tóbiására csorgatjuk a nyálunkat

június 23., 08:15 Módosítva: 2015-06-23 20:51:59
9

Elég volt csak emlegetni Solti Ádám kockahasával kapcsolatban Józan László csodálatos felsőtestét, a Barátok közt Nagy Tóbiásának karakterét alakító színész ismét megmutatta, mitől döglik a légy. „Jól sikerült tegnap este a Szentivánéji piknik Óbudán! Közel 2 óra alatt bújtam Puck bőrébe... „Tapsoljatok, jó barátok, és Robin majd gondol rátok" – fűzte az alábbi képhez Józan, amin aranyló izmokkal pózol a kamerának. Egyébként Solti Ádám a Facebook-oldalán nemrégiben elismeréssel nyilatkozott kollégája felsőtestéről, és bár neki sincs oka panaszkodni, egyelőre csak álmodni mer olyan kockákról, mint amilyenek Józannak vannak. 

Jól sikerült tegnap este a Szentivánéji piknik Óbudán! Közel 2 óra alatt bújtam Puck bőrébe... **

Pucér női mellel vonult a Breaking Bad fogyatékos sztárja

június 22., 11:21 Módosítva: 2015-06-22 20:43:13
11

Mutattunk már pár képet tegnapelőtt, de azóta is dübörög tovább a milánói férfidivathét, ahol a 2016-os tavasz-nyári kollekciókat lehet megnézni. A mai posztban egy újabb szép adag képet lehet végignyálazni, de ezúttal inkább a színfalak mögött készült képekre koncentráltunk, van köztük néhány nagyon izgalmas.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két férfi, akinek szinte jól áll a mikrofonfrizura

június 21., 07:56 Módosítva: 2015-06-22 11:33:38
1

Egy poszt, két strandoló focista – ez a felállás a múlt héten is nagyon bejött nekünk, most is nyomunk egy ilyen posztot, szerencsére undorítóskodás nélkül. Fent Marouane Fellaini marokkói származású belga labdarúgó látható, aki jelenleg a Manchester Unitedben játszik középpályásként. (Igen, ezt a Wikipédiából kopiztam ide.)

Ennek a fiatalembernek nagy fekete gömbhaja van, ráadásul a testvérével volt Miamiben, és Mansour Fellaininek ugyanilyen a sérója. Felmerül most az a megállapítás, hogy sokkal jobban áll nekik a mikrofonfrizura, mint Redfoo-nak, de ne hallgasson senkire, nézze meg a képeket aztán szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kemény pasidömping volt a héten a divatfővárosokban

június 20., 09:55 Módosítva: 2015-06-20 18:20:32
13

Ha ön belenézett már a Kockahas blogba a héten, akkor tudja, hogy most volt Londonban a férfidivathét. A rendezvénysorozatnak (szerencsére) már vége, és most már a milánói férfidivathét zajlik, de a kettő között még volt egy jótékonysági amFAR gála New Yorkban, ahol azért a melleken kívül volt egy kis divatbemutatózás ia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Izmosak, félelmetesek, divatosak

június 19., 08:27 Módosítva: 2015-06-20 09:58:02
11

Ebben a hónapban mutattunk már egy félelemkeltő divatbemutatót Londonból, de az csak egy végzős hallgató kollekciója volt. Na ma az igazi, éles, profi divathétről mutatjuk egy befutott designer, Nasir Mazhar hasonló bemutatóját. Itt is izomvillantó modellek voltak csupafeketébe öltöztetve, de úgy, hogy némelyik szerelés kifejezetten katonás-terroristás. Ez a kollekció is a londoni férfidivathéten volt látható, úgyhogy ezek szerint ez a trend most nagyon benne van a levegőben a brit fővárosban. Reméljük, náluk is marad. Vagy önnek tetszik ez, szeretne itthon is ilyen fiatalembereket látni? Szavazzon a poszt legalján!

Alacsony kategóriás férfié a legjobb magyar strandtest

június 18., 12:43 Módosítva: 2015-06-19 15:00:45
245

Ebben a posztban mutattuk legutóbb Vigh Domonkost. Akkor nagyban versenyre készült, hát most megjött a sajtóközlemény és jó hír van benne: a MoM Beach Model nevű versenyen, amit a MoM Sport Uszoda és Sportközpontban a Beach Games nevű eseményén tartottak, a férfiak közül Vigh Domonkos lett az abszolút győztes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kit érdekel, hogy rosszfiú, ha ilyen a teste?

június 18., 08:43 Módosítva: 2015-06-19 13:35:43
3

ÉNB Drexnek azért még sokat kell gyúrnia, hogy olyan felsőteste legyen, mint a kvázireality rosszfiújának, Kristófnak. Törőcsik Dániel előszeretettel szerepel félmeztelenül a sorozatban, szóval a látvány nem új, mégis más élményt nyújt egy klassz fotó a kockahasról, mint pár másodpercnyi képkocka a tévé előtt. Oké, lehet, hogy mások számára az aputest a menőség, azok ne is nézzenek most ide, mert egy szépen kidolgozott felsőtest következik. Na, hogy vannak a bugyik? 

Csak egy mixer, mi? :) :)Hát, nagyon nem érdekel Maja apjának véleménye... :)Kristóf

Posted by Éjjel-Nappal Budapest on 2015. június 16.

Izomból parodizálják Taylor Swiftet

június 17., 08:36 Módosítva: 2015-06-17 10:18:32
1

Ismeri azt a számot/klipet Taylor Swifttől, hogy Bad Blood (Rossz vér)? És azt tudja, hogy az USA-ban a melegek csak akkor adhatnak vért, ha előtte egy évig nem szexeltek? Na ez a két dolog most bizonyos Jeffery Self humorista videójában találkozott, a fiatalember ugyanis egy csomó kigyúrt és levetkőzött statisztával együtt elkészítette az alábbi paródiaklipet Sad Studs (Szomi csávók) címmel. Persze igazából nem is annyira Taylor Swiftet parodizálják vele, mint az érthető indokból meghozott, de ettől még kétségtelenül abszurd véradási jogszabályt. (Nemmelegek természetesen akár közvetlenül aktus után is adhatnak vért a jogszabály szerint, nem kell egy évet szex nélkül várniuk.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Zac Efron kötélről lengve ugrik a tóba, mint Tarzan

június 16., 09:12 Módosítva: 2015-06-16 20:46:57
33

A mai képeken három híres ember látható: Aubrey Plaza színésznő-humorista, Adam DeVine színész-humorista (őt nemrég mutattuk be) és legfőképpen Zac Efron. Utóbbi érthető módon szinte teljesen magára vonta a fotós figyelmét, mivel Hawaii-on egy forgatáson azzal szórakozott, hogy egy kötélhágcsón belengett egy tó fölé, hogy így ugorjon bele a vízbe. Ez elég jó mókának tűnik, plusz azt is bizonyítja, hogy ha egyszer lesz megint egy Tarzan-film, a címszereplő csakis Zac Efron lehet majd. Nézze meg a képeket, majdnem ugyanolyan jó lesz, mintha ön is kötélhágcsón csimpaszkodva ökörködne! Legalul a szavazócsíkkal adhatja meg a reakcióját. Zac Efron 27 éves.

Channing Tatum melegfelvonult egyet

június 15., 10:51 Módosítva: 2015-06-16 08:36:58
15

A hétvégén volt a pride Los Angelesben, és a felvonulók között feltűntek a Magic Mike XXL című férfisztripperes film szereplői. Jelen volt Matt Bomer (nyilván – hiszen a filmben és az életben is meleg) és Adam Rodriguez, valamint nem hiányzott a főszereplő, Channing Tatum sem. Persze ipari mennyiségben volt tánc és vetkőzés a kamionon, hiszen erről szól a film és (részben) erről szól egy melegfelvonulás is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Éves fizetését kereshetné meg a testével ez a szexi testépítő rendőr

június 14., 09:21 Módosítva: 2015-06-16 11:06:11
157

Tavaly nagyon menők voltak a szexi bűnözők, úgy látszik, most eljött a szexi rendőrök korszaka. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ugyanis az az Instagram-fiók, amiből az alábbi fotó is származik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb ÉNB-s pasi mutatta meg a felsőtestét

június 13., 10:12 Módosítva: 2015-06-13 16:27:39
1

Az a megérzésünk, hogy az Éjjel-nappal Budapest szereplőválogatásán nagy figyelmet szentelhetnek a kockahasaknak, a kvázireality ugyanis tele van kidolgozott testű férfiakkal és srácokkal. Itt azért nem kifejezetten Bécyre gondolunk, hanem ott van például Joe, Kristóf vagy épp Erik, legutóbb pedig Drex mutatta meg, hogy mi van a póló alatt. 

asdasd
Fotó: RTL

A Miri pasiját alakító Drex (az internet szerint a polgári neve Töttös Balázs) egy szál, falevelekkel feltűzdelt gatyában rohangászott a csütörtöki adásban, ezek után biztosan sok új rajongót szerzett magának. Önnek hogy tetszik? Legalul szavazhat!

Azért nem kéne így fikázni a strand közepén

június 12., 10:11 Módosítva: 2015-06-12 17:03:54
10

Nagy örömmel folytatjuk a strandolós celebek sorát most egyszerre két focistával. Mondjuk egyikük, Juan Iturbe számára valószínűleg nem túl nagy öröm, hogy bejárják a világot ezek a fotók, ugyanis miközben barátnőjével és haverjaival Formenterán strandoltak, elég rendesen beletúrt az orrába, egy fotós meg ott lézengett és lefényképezte. Az AS Roma argentin származású játékosát eddig Az Új Messiként emlegették, reméljük, nem fog most ráragadni valami egyéb becenév.

Távolról sincs vége, olvasson még

Paris Hilton új pasija egy kigyúrt svájci milliárdos

június 11., 09:34 Módosítva: 2015-06-12 10:25:40
21

Ezen a héten volt már szó ebben a blogban Bigről és Grandéról, most jöjjön egy Gross! Thomas Grossról van szó, az illető svájci, egy sportfogadással foglalkozó céget alapított és így gazdagodott meg annyira, hogy dollárból 200 milliója van, ami forintban nagyon sok milliárd. Ezen kívül van még neki egy új barátnője is, a Yahoo szerint a Cannes-i filmfesztiválon találkoztak pár hete. Talán ön is hallott már a csajról, Paris Hiltonnak hívják. A szállodaörökösnő legutóbbi komolyabb pasija River Viiperi volt, neki lett az utódja ez a svájci férfi, akit most persze rögtön elkezdtek fényképezni, hogy egy híres nő pasija lett. Ön mit szól a képekhez? A poszt legalján lehet szavazni! Thomas Gross 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szöszi Backstreet Boynak eléggé aputeste lett

június 10., 08:33 Módosítva: 2015-06-11 13:01:34
37

Pont nemrég állapítottuk meg, hogy az újra aktív New Kids On The Block tagjai milyen tisztességesen edzenek a mai napig, erre tessék, most jön egy adag kép Nick Carterről. Ő ugye eggyel későbbi fiúcsapat-generációba tartozik a New Kidshez képest, mivel a Backstreet Boys tagja, de ők is újra vannak éppen egyesülve és jelenleg Rio de Janeiróban járnak a koncertturnéjukkal. Itt Nick Carter lement a strandra, és bár elég szégyellős volt, azért kiderült, hogy a hirtelen divatossá lett aputest kifejezés eléggé illik rá – annak ellenére, hogy a felesége fitneszedző. De simán lehet, hogy önnek is a kicsit megmackósodott férfiak jönnek inkább be: mondja el a véleményét a szavazócsík segítségével a poszt legalján! Nick Carter 35 éves.

A rapper, aki saját farkáról nevezte el magát

június 9., 09:16 Módosítva: 2015-06-10 10:53:56
19

A mai posztban régi és új fotókat nézhet meg Big Seanról, aki kb. 2011 óta ismert azok körében, akiket érdekel a rap. Big Seannak idén már a harmadik albuma jelent meg, de sajna ennyi idő alatt olyan igazi nagy slágert nem sikerült kinyomnia magából. Volt viszont két híres csaja, mindkettő nála ismertebb személyiség. Először a szépséges Naya Riverával járt a Glee című sorozatból, aztán meg idén áprilisig egy 8 hónapos kapcsolatocska erejéig Ariana Grandéval. Az utóbbival már csak azért is összeillettek, mert a Big és Grande szó ugyanazt jelenti: azt, hogy Nagy. Na és ha már itt tartunk...

Távolról sincs vége, olvasson még

A sport, amitől a profik se lesznek feltűnően izmosak

június 8., 10:29 Módosítva: 2015-06-09 11:41:11
13

Ausztrália azért hivatalosan a kedvenc országa a Kockahas blognak, mert onnan rendszeresen érkeznek elég meggyőző fotók a helyi futballistákról és rögbisekről, esetleg egyéb sportolókról. Most egy olyan sportág képviselőit mutathatjuk be vízesésbenfürdőzés közben, akikről eddig még egyszer se volt szó, sőt, Magyarországon a többségnek (nekünk is) csak viszonylag halvány fogalmai vannak arról, hogy miből áll ez a sport a valóságban. A krikettről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Wáháhá, már megint forradalmasították a fürdőnadrágot

június 7., 09:07 Módosítva: 2015-06-08 10:13:54
342

A férfidivatban nehéz úgy újat mondani, hogy a végeredmény ne legyen nevetséges, és ez most a Modus Vivendi nevű cégnek sem sikerült. Sajna mindössze kettő fotónk van erről a rendhagyó fazonú fürdőnadrágról, aminek annyira rendhagyó a fazonja, hogy csak nagy jóindulattal nevezhető nadrágnak, inkább egy oldalt felsliccelt miniszoknyára emlékeztet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ember, akinek szélesebb a nyaka, mint a feje

június 6., 09:18 Módosítva: 2015-06-06 20:53:33
72

Azokat a napokat, amikor semmilyen olyan bréking nincs, mint mondjuk egy bizarr divatbemutató, egy strandoló vagy saját farkát zuhanyozó celeb vagy éppen egy testépítőverseny valami egzotikus országban, arra használjuk fel, hogy minden apropó nélkül régi és/vagy új fotókat mutassunk egy-egy olyan férfiról, akivel kapcsolatban éppen nincs semmi aktuális. A mai ez egy ilyen nap, úgyhogy alább 25 fotót talál Henry Rollins amerikai rockerről, akit már csak testfelépítése alapján is kilóg a tömegből.

Egy nagyon kemény és karizmatikus rocksztárról van szó, aki hatalmas komolysággal és erőbedobással áll hozzá mindenhez, még a stand up comedyhez is, ugyanis az utóbbi időben ezt a műfajt is műveli. De persze ebben a posztban nem kell hallgatni semmit, csak nézni kell, meg persze szavazni nedves-száraz viszonylatban, legalul! Henry Rollins 54 éves.