horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

De miért melltartóban edzenek ezek a jóemberek?

tegnap, 09:10 Módosítva: 2016-02-13 14:52:23
4

Rendszeresen szoktak jönni fotók arról, hogy ausztrál rögbisek/futballisták leveszik a felsőjüket edzés közben. Most is jöttek ilyen fotók, de egy olyan meglepetést tartalmaztak, amire egyáltalán nem voltunk felkészülve: levették a felsőjüket, és melltartó volt alatta!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kopasz, kigyúrt vállalkozó, jöhet?

február 12., 08:50 Módosítva: 2016-02-13 10:45:48
8

Mezei Zsoltra nézve azt hinné az ember, hogy igazi versenysportolóról van szó, pedig a 41 éves vállalkozó soha nem vett részt egy bodybuilder versenyen sem, és a jövőben sem szándékozik megmérettetni magát hasonló rendezvényeken. Mezei mindössze a saját kedvére jár el gyúrni, a róla készült félmeztelen képek pedig a legtöbb esetben egy-egy nyaralás emlékei. Igazán szép galéria lett belőlük, kattintson! 

A testépítő egyébként 4 éves kora óta sportol, és szinte minden sportágban kipróbálta már magát. Jelenleg 197 cm és 109 kg. 

Till Attila kockahasversenyt rendezett a konditeremben

február 11., 16:43 Módosítva: 2016-02-11 17:39:22
137

Till Attila valószínűleg többek között azért tartozik a legkedveltebb magyar hírességek közé, mert ilyeneket szokott csinálni jókedvében:

A photo posted by Till Attila (@tillattila) on

Az edzőteremben fogta, és összemérte a hasát Kovács Laliéval, aki egy fitneszbajnok, és nyilván akkor is szenzációsan néz ki, amikor önmagához képest nincs is formában (most állítólag pont nincs). Érdemes az ő Instagram-fiókjába is beletúrni egy-két látványos fotóért/videóért.

Még csak 18 éves, de már ilyen teste van!

február 11., 08:50 Módosítva: 2016-02-12 16:08:39
326

Döbbenetes, hogy öt évnyi kemény munka milyen férfitestet eredményez: Fister András 13 évesen kezdett gyúrni, mostanra pedig kétszeres Superbody bajnok, háromszoros Bodysport kupa bajnok, Herkules kupa bajnok, NAC Universum világbajnok második helyezett, mindez pedig junior kategóriában. Fister ugyanis még csak 18 éves. 

A fiatal sportoló 174 cm, versenysúlya 87 kg (versenyen kívül 106 kg). Személyi edzőként és kidobóként dolgozik, egyébként pedig szakács a végzettsége. El tudja képzelni félmeztelenül a konyhájában tevékenykedni? 

Hopp, Tom Hiddleston is bevállalt egy pucér jelenetet

február 10., 14:41 Módosítva: 2016-02-10 21:31:20
18

Lehet, hogy újra meg kéne tartani azt a tavalyi szavazást, amiben a leszexibb brit színészt kerestük, mert valószínű, hogy Tom Hiddleston most jóval magasabb pontszámot kapna: tök meztelenül szerepel ugyanis a High-Rise című film trailerjében. Na azért annyira nem villant nagyot, mint Tom Hardy itt, de csak egy törölközőt ránt az ágyéka elé a kritikus pillanatban, szóval ruha attól még nincs rajta. És ha mutatunk egy videót, akkor mutatunk még kettőt, mert ebben a blogban, ha tehetjük, hármasával adagoljuk őket – és most tehetjük, szóval a móka a hajtás alatt folytatódik!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők izomból tolták a karnevált

február 10., 09:38 Módosítva: 2016-02-10 09:38:16
10

A múlt éjszaka véget ért a karnevál, így most hamvazószerda reggelén csordogálnak befelé a világ bulizósabb felén készült fotók. Ahogy szoktuk, a Kockahas blognak összeválogattuk belőlük a férfiakat tartalmazókat – nem volt éppen sok, de azért akadt egy-két elég meggyőző. Lapozza végig az összeállítást, aztán szavazzon a poszt legalján. Szívesen karneválozott volna egyet ilyen figurákkal?

Ilyen kockahasak mennek élő adásban péntekenként az NBC-n

február 9., 09:45 Módosítva: 2016-02-10 09:51:11
9

Ebben a posztban Adam Hagenbuchot mutatjuk be önnek, aki egy fiatal, és sajnos egyelőre nem túl ismert modell/színész. Az Undateable című műsor egyik mellékszereplőjét alakítja, és ennek a vígjátéksorozatnak az a különlegessége, hogy nem veszik fel előre, hanem élőben megy le péntek esténként. Illetve most éppen már nem megy, mert a legutóbbi, harmadik évadnak január végén lett vége, de ebben a posztban az utóbbi két évad vetkőzős jeleneteiről láthat képeket, volt ugyanis egész sok. Általában ez a bizonyos Adam Hagenbuch szerepelt felső nélkül, de most a fináléban a többi szereplő is csatlakozott hozzá. Lapozza végig, aztán szavazzon a poszt legalján! Adam Hagenbuch 25 éves.

Agyonvágta az áram, modell maradt

február 8., 10:27 Módosítva: 2016-02-09 11:58:30
10

Julius Gerhardt Hamburgból származik, 16 évesen lett modell, karrierje egyre inkább szárnyalni kezdett, amikor 2014 őszén borzalmas balesetet szenved. Egy áramütés következtében teste 90%-a megégett, kómába esett, nem lehetett tudni, hogy egyáltalán túléli-e. De másfél nap után felébredt, tíz operációt végeztek el rajta, és attól eltekintve, hogy a teste nagy részét az égés nyomai borítják, most már egészséges. És ki gondolta volna, modellkarrierjét is tudta folytatni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek az izomagyak rosszul hordják a skótszoknyát

február 7., 09:23 Módosítva: 2016-02-07 15:47:05
3

Ezen az ősrégi szavazáson kívül Cuba Gooding, Jr. még sose kapott saját posztot ebben a blogban – hát most se kap. A héten ő a Watch What Happens: Live című talkshow-ban vendégeskedett, ahol egyrészt Tom Cruise-ról pletykált, másrészt valamiért egyszer csak megjelent három kigyúrt csávó egy szál skótszoknyában. Illetve persze mégse egy szálban, mert az egyik megmutatta, hogy a hagyományokkal ellentétben van rajta alsógatya, sőt, azon még egy Ken baba is fityegett. Sajnos bár a fiatalemberek helytelenül hordják a skót népviseletet, a fotók ettől még mindent visznek, úgyhogy klikkeljen rájuk! Legalul meg már megy a szavazás, nehogy kimaradjon belőle!

Ami Henry Cavillnak a minimum, az önnek a maximum

február 6., 17:53 Módosítva: 2016-02-08 09:08:30
17

Örüljön velünk, ettől a fotótól az ön hétvégéje is jobb lesz.

A photo posted by Henry Cavill (@henrycavill) on

Henry Cavill azt írta ehhez a képhez, hogy azért posztolja, mert egy minimális célt akar magának kitűzni, hogy hogyan szeretne kinézni (újra). Ugyanis újra aktívan gyúrni kezdett, mert megint el fogja játszani Supermant, és hát ezek szerint ahhoz egy ilyen külső a minimum. Reméljük, nem túloztunk, amikor azt mondtuk, hogy ön szerint ez valószínűleg a maximumhoz van közelebb, mi mindenképpen így gondoljuk. Van még ennél feljebb? Lehet még ennél is szebb egy férfi? Szavazzon a poszt legalján! Henry Cavill 32 éves.

Na ilyen szemüveg soha nem lesz kigyúrt srácokon

február 6., 09:05 Módosítva: 2016-02-06 22:15:13
6

Divatosak a nagy és/vagy fura szemüvegkeretek, de azért a tervezők nagyon előre (máshol) járnak ebben a témában ahhoz képest, hogy az ember mit lát az utcán. Kapásból nem túl gyakori, hogy egy kigyúrt srác a kockahasát szemüvegben mutogassa – de ha mégis egy személyben valósul meg valakinél a látványos izomzat és a rövidlátás, akkor egészen biztos, hogy nem ilyen bizarr nagypapaokulárét fog felvenni. Mégis ezzel az ötlettel állt elő a Dexterdexterdexter nevű amerikai márka most New Yorkban, érdemes megnézni a divatbemutatóról jött fotókat, mert ilyet élőben úgyse fog sose látni. És ha már megnézte, miért ne szavazna róla? Önnek tetszik ez a szemüveg plusz has kombó?

Ez a tetovált rosszfiú a menyasszonyok kedvence

február 5., 08:33 Módosítva: 2016-02-06 10:10:04
146

A 24 éves Drass Péter a leánybúcsúk és csajos partik elmaradhatatlan kelléke: az izmos, kockahasú, agyontetovált férfi ugyanis chippendale-fiú, közülük is az egyik legszemrevalóbb. A táncos a showműsora keretén belül rendőr vagy öltönyös rosszfiú szerepjátékot ad elő, szóval, senki se lepődjön meg, ha egy rutinellenőrzésen a zsaru hirtelen letépi magáról az egyenruháját és tangabugyiban vonaglik a járdán. 

Hogy pontosan mire számíthat, azt bő galériánkban szemléltetjük. 

Drass Péter amúgy énekléssel (vagyis rappeléssel)  is próbálkozik, ebből a felvételből például elég sok minden kiderül róla: 

Itt végre úgy néznek ki a modellek, mint az ön álmaiban

február 4., 09:15 Módosítva: 2016-02-05 10:35:55
12

A múltkor a heti trendben mutattuk, hogy Berlinben és Párizsban milyen szokatlan külsejű modelleket alkalmaznak újabban. Tegnap Stockholmból jöttek fotók vékony/szálkás, de fülbevalós és kisminkelt srácokról, a Guccira meg valószínűleg nem sok mindenkit kell emlékeztetni.

Felmerül a kérdés:

hát vannak még egyáltalán rendes, normális, klasszikus, megbízhatóan macsós, nagydarab, férfias férfimodellek?

A válasz:

igen, vannak, most Barcelonából jelentkeztek be a Punto Blanco nevű márka divatbemutatójáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Képlékeny identitású svéd hippik a kifutón!

február 3., 09:25 Módosítva: 2016-02-04 10:32:24
6

A mai posztban látható fotók Stockholmból, az ottani divathétről jöttek, Maria Nilsdotter divatbemutatójáról. Persze azért emeljük őket itt ki, mert hiányos öltözékű férfimodelleket tartalmaznak, de az a két dolog is érdekes bennük, hogy ez a kollekció egyrészt keveri a nőies és a férfias kiegészítőket-ruhadarabokat, másrészt határozottan retrós húzásokat alkalmaz a '60-as és '70-es évek tájékáról (itt nem csak a kifejezetten hippis tollas fejdíszekre gondolunk).

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem fogja kitalálni, mi a másodállása ennek a modellnek

február 2., 09:42 Módosítva: 2016-02-02 17:20:47
8

Az alábbi képsorozaton egy brit fiatalember, bizonyos Isaac Carew fotóit nézheti meg, aki foglalkozását tekintve modell, és ahogy elnézzük, kiválóan megy neki a biznisz, mert már jópár éve forog olyan körökben, ahol a többség híres valamiről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak a vérből látszik, hogy ők is ketrecharcosok

február 1., 11:29 Módosítva: 2016-02-01 20:20:36
0

Vége lett a januárnak, úgyhogy megnéztük, jött-e pár érdekes fotó az elmúlt hónapban az UFC, azaz a ketrecharcot szervező világcég rendezvényeiről.

Szokott jönni – jött most is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen zászlót ritkán látni a Szabadság hídon

mzd
január 31., 08:28 Módosítva: 2016-02-01 10:52:09
998

Szarka Ákos fotóiba Facebook-oldalán futottunk bele: a Budapest különböző helyein történő vízszintes lógás miatt sokáig hezitáltunk, hogy a BP MA vagy a Kockahas rovatunkba kerüljenek – végül az utóbbi mellett döntöttünk. 

Tavaly nyáron Móricz-Sabján Simon fotós egy teljes napon keresztül járta a várost Szarkával, az akkor készített fotóanyag pedig az Év sajtófotó választáson (ahol fotósunkat is díjazták) a sport (egyedi) kategóriában harmadik lett. Nem is titkoljuk tovább, íme három kép a sorozatból – ha a többire is kíváncsi, errefelé vegye az irányt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen szép mellkason helyesírási hibát véteni!

január 30., 08:39 Módosítva: 2016-01-30 15:52:12
0

Azt hittük, már vége van Heidi Klum pasimutogatós ausztrál turnéjának, amikor az eseményről a héten beszámoltunk. De nem, azóta is jöttek még új fotók ugyanebben a témában, ráadásul négy olyan modellel, akit aztán tényleg nem volt szívünk kihagyni – Klum rúzzsal még ki is dekorálta a fiatalemberek mellkasát, igaz, egyikükön a comfort szót mintha véletlenül n-nel írta volna. Persze jól tudjuk, hogy alsógatyás férfiak jelenlétében az egyszerű feladatokra is nehezebb koncentrálni, szóval teljesen érthető a hiba. Klikkelje végig a modell által kiválogatott és berúzsozott modellek fotóit, aztán szavazzon róluk a poszt legalján!

Ami a divatban az haute couture, az férfiban a balett-táncos

január 29., 09:15 Módosítva: 2016-01-29 19:26:35
0

Egy haute couture divatbemutató kifutóján férfiaknak sok keresnivalója nem lehet, maximum díszletként. Annak viszont nagyon jók, persze főleg félmeztelenül, és főleg, ha táncosokról van szó, akiknek általában elég szép teste szokott lenni. Alább 14 képet nézhet meg Franck Sorbier tervező párizsi bemutatójáról, aki úgy gondolta, hogy az ő luxusruháinak a megfelelői férfiban csakis a balett-táncosok lehetnek. Egyet ért? Szavazzon legalul, mondja meg, önnek jobban tetszik-e a díszlet, mint maga a ruhakollekció!

Kerekes székből állt fel, aztán gyúrni kezdett

január 28., 08:37 Módosítva: 2016-01-28 21:47:41
258

Nem kell határokat átlépni olyan izgalmas és csodálatos élettörténetekért, amik motiválóan hathatnak: itt van például a testépítő Raj Krisztián sztorija, akit a szakmán belül akár Schwarzeneggerhez hasonlítanak. Gondolta volna, hogy ez a 186 centis, 99 kilós izomkolosszus valaha tolókocsira szorult? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Heidi Klum most úgy promóz, hogy másokat vetkőztet

január 27., 11:10 Módosítva: 2016-01-28 15:35:41
5

Tavaly összesen egy fotót kaptunk egy olyan szériából, ami a héten jelentősen kiterjedt. Az év végi random képsorozatban Megjött a pucérbusz! címmel sikerült tálalnunk azt a tényt, hogy Heidi Klumnak van egy saját fehérneműmárkája, és amikor ezt promózza, akkor néha kivételesen nem ő vetkőzik, hanem modellkollégái – nagyobb részt férfiak. Most Ausztráliában folytatódott a kampány, persze strandon is voltak, meg egy vörös szőnyeges eseményen, nézze végig a képeket! Hogy tetszenek a Heidi Klum által kiválasztott férfimodellek? Mondja meg legalul egy szavazattal!

Óriás, izmos, tetovált, magyar kajakos, jöhet?

január 27., 08:47 Módosítva: 2016-01-28 14:35:35
290

Többek között Mosolygó Óriásként is szokták emlegetni Dudás Miklós magyar világbajnok kajakozót, akiért mai posztunkban fogunk kissé elfogultan rajongani. Az Angyalföldi VSE 25 éves sportolója legelőször 2008-ban az ifjúsági Európa-bajnokságon szerzett bronzérmet, és onnantól kezdve nincs megállás, sorra jönnek az arany-és ezüstérmek, díjak és elismerések. 

A 2,03 méter magas Dudást közben a bulvár is felfedezte magának, 2014-ben őt is rávették arra, hogy celebként mérettesse meg magát a Celeb vagyok, ments ki innen című RTL Klubos műsorban. (Sajnos Aurelio farokhelikopterezése elvette tőle a show-t.) Azóta még nagyobb rajongótábornak örvendhet, és ebben nagy szerepet játszik kinézete: a kajakos nem csak jóképű, hanem iszonyú jó, tetovált teste van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, itt van Jeff Bridges fürdőgatyában

január 26., 11:06 Módosítva: 2016-01-26 15:14:41
5

Jeff Bridges és felesége, Susan Geston éppen nyaralni vannak. A helyszín Hawaii, a fotós pedig értelemszerűen a strandon találta meg a házaspárt, akiknek jövőre már a 40. házassági évfordulója lesz. Hónapok óta figyeljük, hogy Bridges ezzel a szakállal kezd eléggé elmikulásosodni – hát a folyamat azóta is halad szépen előre, és milyen jól áll az Oscar-díjas színésznek! Alább vízbőlkijövős és tengerutánzuhanyzós képeket nézhet meg róla, legalul pedig, kérjük, feltétlenül szavazzon! Csak mi vagyunk így elájulva, vagy ön is érzi, amit mi? Jeff Bridges 66 éves.

Halmozódtak a kockahasak a Barátok köztben

január 26., 08:36 Módosítva: 2016-01-26 10:35:57
0

A Barátok közt előtt ülve sokszor csorgathattuk felváltva a nyálunkat hol a Tóbiás karakterét megformáló Józan László, hol pedig az exprosti Ádám szerepében tetszelgő Solti Ádám felsőtestére. A szerkesztők most halmozták az élvezeteket: a két kockahasú színész egyszerre dobta le magáról a pólót egy jelenetben! 

A forgatókönyv amúgy csodálatos: a meleg Tóbiástól terhes, hormonokkal teli, szexuálisan elhanyagolt Zsófi teljesen rá van izgulva minden félmeztelen pasira, ezek ketten meg direkt cukkolták. 

Azért reméljük, ön felhőtlenül képes élvezni a látványt, nem úgy, mint Zsófi: 

És ha jól kilegeltette a szemét, ideje döntenie: 

Kinek a teste jön be önnek jobban?

  • 109
    Józan Lászlóé
  • 47
    Képtelen vagyok dönteni, ide nekem mindkettőt!
  • 30
    Solti Ádámé

Az igazi életkora elég meglepő ennek az énekesnek

január 25., 10:31 Módosítva: 2016-01-26 11:23:50
130

Dél-Korea popzenéjéből mifelénk max. PSY-t szokás ismerni, a Rain művésznevű előadó csak egyetlen képpel került be itt a Kockahasban is az év végi random fotóösszeállításba, pedig ő aztán pont egy olyan sztár, akinek ebben a blogban a helye. Egy fiatal, izmos és vetkőzésre hajlamos énekesről van szó, aki színészkedik is, élő fellépésein pedig enyhén michaeljacksonos húzással kalapban áll bele a műesőbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez történik, ha beleül egy kád gyurmalinba

január 24., 09:58 Módosítva: 2016-01-25 19:47:49
3

Ebben a posztban három olyan videót mutatunk, amikben férfiak valamiféle átlátszó folyadékban fürdőznek. Illetve az első esetben nem is igazi folyadékról van szó (meg az utolsóban sem), hanem egy Putty nevű termékről, amit magyarul valószínűleg gyurmalinnak kell nevezni. Egy kb. zselé állagú, intelligens gyurmáról van szó, ami szinte mindenre jó, a fürdést kivéve.

Persze, hogy rögtön eszébe jutott néhány, a gyurmánál valószínűleg kevésbé intelligens fiatalembernek, hogy megtöltenek vele egy kádat és beleülnek. Illetve csak egy vállalkozó volt, aki tényleg belefürdeti, fent megtekintheti, hogy hogyan járt –alább meg még forróbb pillanatok következnek, ilyen ez a Kockahas blog.

Távolról sincs vége, olvasson még

Továbbra is a színfalak mögött jobb a divathéten

január 23., 09:04 Módosítva: 2016-01-24 09:31:14
10

Amíg a férfi divatbemutatók zöme az uncsi és a nevetséges kategóriák egyikébe esik (hiába, a világ egyik legnehezebb feladata férfiaknak tervezni), addig a színfalak mögött készült képek egész gyakran tudnak szórakoztatók lenni. Lassan már a párizsi férfidivathét is véget ér, de ezek a képek még az előző rendezvénysorozatról, Milánóból érkeztek, ahonnan egy adag képet mutattunk már.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most komolyan, minek Young-G-nek kockahas?

január 22., 08:48 Módosítva: 2016-01-22 15:06:45
129

Bár a Való világ negyedik szériájában VV Béciként megismert, mostanában pedig Young-G névvel rapperkedő Rácz Béla a Facebookon simán megosztott magáról egy félmeztelen képet, úgy tűnik, elégedetlen a testével. Amikor ugyanis megkerestem azzal a kéréssel, hogy fotóját használhassunk a Kockahas nevű blogba, szerényen csak annyit mondott, ha igazán kockahasú lenne, szívesen szerepelne, de egyelőre csak dolgozik az ügyön.  

Pedig a Kockahas egyáltalán nem kizárólag a tökéletes testű férfiakról szól, és bár csorgatjuk a nyálunkat Ricky Martinra és Józan Lászlóra, jó, ha mindenki, többek között Young-G is tisztában van azzal, hogy az aputest is menőség

A rappernek ugyan nincs a klasszikus értelemben vett tökéletes teste, de tökéletesen átlagos teste van, úgyhogy örülhet és büszke lehet, mert így is vonzó és kész.  

Úgyhogy meg is kaptuk a fotót: 

Lara Stone jól megfogdosta kockahasú kollégáját

január 21., 09:42 Módosítva: 2016-01-21 21:53:20
7

A mai posztban látható képek egy fotózáson készültek, Mario Testino sztárfotós Lara Stone modellt Sydney leghíresebb strandján, a Bondi Beachen fényképezte a Vogue-nak. Nyilván ennek a témának önmagában semmi keresnivalója nem lenne a Kockahas blogban, de Stone mellé beállítottak díszletnek egy fess fiatalembert, aki úgy látszik, nagyon bejött híresebb kolléganőjének, mert Stone a képek többségén valahogy fogdossa a srácot. Stone-t legutóbb Justin Bieber oldalán láttuk hasonló helyzetben, akkor valamiért nem volt taperolás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Solti Ádám levetkőzött a Barátok köztben

január 20., 08:00 Módosítva: 2016-01-20 18:30:13
0

A magyar szappanopera egyik főszereplőjének valaki egyszer azt mondta, soha nem lehet kockás hasa, mert nem olyan alkat. Ehhez képest az Ádám karakterét játszó Solti Ádám brutáljó testet dolgozott ki magának, amit most már illett megmutatni a képernyőn is. 

A forgatókönyv szerint Solti egy aktkép érdekében teljesen vetkőzött a sorozatban, amire sajnos csak utalás történt, és mindössze a színész-énekes felsőtestében gyönyörködhettünk. 

Hasonló módon törülközőbe csavarva láthattuk már egyébként Józan Lászlót is, de most Solti Ádámról döntse el, milyen hatással van a bugyijára!