horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Úristen, Phelps milyen szőrös lett!

tegnap, 10:23 Módosítva: 2015-04-20 19:08:14
2

Majdnem napra pontosan egy éve volt, hogy Michael Phelps karrierjére tekintettünk vissza annak apropóján, hogy a rekordszámú olimpiai aranyat bezsebelő amerikai úszó visszatért. Abból a képösszeállításból jól látszik, hogy mint minden úszó, Phelps is totál csupaszon aratta a sikereket, úgyhogy ehhez képest újdonság, hogy mostanság viszont már nem szőrteleníti a testét olyan szorgalmasan, mint anno. A hétvégén egy Arena Pro Swim Series nevű rendezvényen villantott totál szőrös mellkast Arizonában: nézze meg jól a képgalériában! Jobban tetszik így? Ma is lehet szavazni a poszt legalján! Michael Phelps 29 éves.

Ez a férfi túl dögös a konferáláshoz

április 19., 09:05 Módosítva: 2015-04-19 20:04:06
4

Mi Tyson Beckford modellkirályt legszívesebben minden bulinkba elhívnánk. De konferálni nem kérnénk fel sosem, mint ahogy ez megtörtént ezen a héten New Yorkban egy olyan eseményen, amelynek teljes hivatalos neve az volt, hogy 20th Annual NLGJA's Headlines and Headliners at Prince George Ballroom.

Távolról sincs vége, olvasson még

15 évesen lebénult, most ő az indiai Arnold

április 18., 11:28 Módosítva: 2015-04-19 16:24:38
19

Amilyen népszerű nálunk a jóga, olyan népszerűek a jelek szerint Indiában a nyugati izomsportok, többek között a testépítés is. Alább egy elképesztő videót és döbbenetes fotókat nézhet meg egy indiai bodybuilderről, akinek mellesleg saját oldala is van a Youtube-on rengeteg további felvétellel, érdemes értük ide kattintani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízipólós, de akrobatát faragtak belőle

április 17., 10:25 Módosítva: 2015-04-17 19:43:04
10

A mai posztban egy vízilabdázót mutatunk, de egy olyat, aki éppen nem vízilabdázik. Amaurys Pérez kubai származású, de Olaszországban él, és az olasz csapatban szerzett ezüstérmet a londoni olimpián (a magyarokat pont ők ejtették ki a nyolcaddöntőben). De úgy látszik, nem csak Magyarországon lehet celeb egy pólósból: Pérez Olaszországban akkora sztárnak számít, hogy bevették versenyzőnek egy olyan realitybe, ahol a jelölteknek valami újdonságot kell megtanulniuk, jelen esetben az akrobatikát. A műsor címe Si puó fare (kb. Menni fog), és a képeken megnézheti, hogyan tornászkodik egy 194 centi magas, 103 kilós vízilabdázó. Klikkeljen a fotókra, de legalul a szavazócsíkról se feledkezzen meg! Amaurys Pérez 39 éves.

Pelenkás férfi riogatott egy brit közértben

április 16., 08:27 Módosítva: 2015-04-16 15:39:30
16

Ma Anthony Bradfordot mutatjuk be önnek, aki azzal érdemelte ki a 15 másodperc hírnevet, hogy az angliai Plymouthban fogta magát, és egyszer csak fényes nappal elment a legközelebbi Tescóba bevásárolni – és közben nem volt rajta más, csak cipő, zokni meg egy felnőttpelenka.

Állítólag a vásárlók közül senki se botránkozott meg, de a bolt dolgozói azért kitessékelték Bradfordot, aki aztán még a parkolóban ténfergett egy ideig, ott fényképezték le többen is.

A fiatalember később azt nyilatkozta, hogy nem fogadásból vállalta be ezt az ökörséget, hanem csak mert elfogta „ a szombat fíling”. A fiatalembernek valószínűleg elég máshogy nézhetnek ki a szombatjai, mint önnek meg nekem.

Kicsit többet láthat belőle, ha itt oldalt a képre klikkel, a poszt legalján pedig a szavazócsík segítségével megmondhatja, mi lenne a reakciója, ha önnel is szembejönne valaki ilyen szerelésben egy szombati (és nyilván nem vasárnapi) bevásárlás közben! Anthony Bradford 26 éves.

Ilyen lenne, ha a sportolók modellek lennének

április 15., 09:55 Módosítva: 2015-04-15 20:14:26
13

Minden évben április közepén van Sydney-ben divathét, és szoktuk szemlézni a remek nevű We Are Handsome (Jóképűek vagyunk) márka bemutatóit. Tavaly például szörfösöket vonultattak fel, idén meg úgy általában sporttémájú volt a kollekció, illetve inkább főleg a műsor. Nem is kifutón vonultak a modellek, hanem egy sportpályán, de hiába adtak baseball- meg teniszütőt a kezükbe, valahogy nem tévesztettük volna össze a manökeneket az igazi sportolókkal. De persze nem is az a dolguk, hogy megtévesszenek bárkit is, hanem az hogy tessenek. Tetszenek? Legalul lehet szavazni!

Mario Lopez elég eresre gyúrta magát

április 14., 10:31 Módosítva: 2015-04-14 18:12:51
1

Mario Lopez egy tévés személyiség az USA-ban, ha ön például megpróbálja a latinó Hajdú Péterként elképzelni, akkor megfelelően jó képzelőerő esetén garantáltan szerez magának kb. kettő vidám másodpercet. Szóval ez a Mario Lopez már régóta nagyon sokat edz, és most, hogy megint lefotózták Miamiben a strandon, kiderült, hogy lehet, hogy kicsit túl sokat is. Mondjuk annyira még nem eres, mint Hugh Jackman a legrosszabb pillanataiban, de azért kíváncsiak lennénk, hogy ez így ön szerint jól néz-e ki! Szerencsére nem mindig ilyen, nézze csak meg a fotóösszeállítást, rengeteg kép van benne, aztán szavazzon a poszt legalján! Mario Lopez 41 éves.

Jobb testük van, mint önnek és a hétvégéjük is jobb volt

április 13., 10:41 Módosítva: 2015-04-14 11:04:43
8

Miután az Ultra Music Festival megnyitotta a szezont Miamiben, az USA-ban a nyugati part is felzárkózott a Kaliforniában megrendezett Coachellával. Ez a rendezvény arról híres, hogy általában csak úgy hemzsegnek itt a celebek, de ebben a blogban természetesen nem őket mutatjuk, hanem a változatlanság kedvéért az izmos és meztelenkedő férfiakat, akik éppen kiválóan érzik magukat a világ kb. legmenőbb fesztiválján. A 10 legjobb fotót szedtük össze az ön kedvéért, reméljük, tetszeni fog! Tavaly a VIP-ból érkeztek a legjobb fotól, kattintson értük ide! Talán nem kell külön szólni, de biztos, ami biztos: a véleményét a legegyszerűbben a poszt legalján a szavazócsíkkal mondhatja el.

Hajóköteles edzés, de nem kötélmászás, mi az?

április 12., 08:49 Módosítva: 2015-04-13 11:39:19
38

Életem első CrossFit-óráján anno elég sok olyat kellett csinálni, amit előtte sose próbáltam – ezek egy része azóta a mindennapjaim részévé vált. Igaz ez például a hajóköteles edzésre, amihez egy olyan eszköz szükséges, amit ön valószínűleg az iskolai kötélmászásból ismer. Az a nagy különbség, hogy a kötél itt nincs felfüggesztve, hanem a felénél van csak áthurkolva valamin, az egyik vége (általában) az egyik kézbe való, a másik a másikba. Az alábbi videón már nézheti is, hogy mit kell csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Úszóversenyzőnek indult, tinipopsztár lett belőle

április 11., 09:13 Módosítva: 2015-04-11 10:02:02
1

A héten már mutattunk egyszer ausztrál úszókat, de most mutatunk még egyet. Az ausztráliai Gold Coast nevű helyen született Cody Simpson is komolyan úszott fiatalabb korában, de 12 évesen elkezdett a Youtube-ra feltöltögetni olyan videókat, amiken zenél-énekel, és ebből szép lassan rendes popkarrier lett. Az úszóversenyzésről két ifjúsági aranyérem után lemondott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Úristen, nyaraló szépfiúk lesznek a Duna TV-ben!

április 10., 10:12 Módosítva: 2015-04-11 09:10:42
110

Hatrészes minisorozatot kezd vetíteni a Duna tévé április 26-án. Addig még van bő két hét, de már most kaptunk tőlük egy sajtóközleményt néhány fotóval. Azt mondja a közlemény, hogy „az alkotók nem titkolt szándéka”, hogy fiatal tehetségek számára több szereplési lehetőséget biztosítsanak. Ehhez akkor ezennel mi is csatlakozunk: főleg a fenti Pribelszki Norbertnek és az alábbi Vecsei Miklósnak a Kockahas blog annyi szereplési lehetőséget biztosít, amennyit csak szeretnének!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy ketrecharcos erdőben is ketrecharcos

április 9., 10:53 Módosítva: 2015-04-09 16:49:06
6

Kéthavi rendszerességgel mutatunk fotókat a kevert harcművészetek durván látványos világáról, de most teszünk egy kivételt, és elővesszük a témát annak ellenére, hogy pont nem lenne esedékes. Viszont találtunk egy elképesztően jó fotósorozatot bizonyos Dylan Andrewsról, aki ketrecharcos és ausztrál. Ő egy erdőben pózolt a fotósnak, aztán meg valami redőny előtt is, és a végeredmény tényleg figyelemre méltó, reméljük, önnek is tetszeni fog. Figyelem! A fotókon kivételesen nincsenek nyílt sebek, felduzzadt szemek és eltört orrok! Jó képnézést és szavazást kívánunk mára is.

Úszókat nézegetni ma is csodálatosan jó lesz

április 8., 09:38 Módosítva: 2015-04-08 17:45:25
15

A Kockahas blog első számú kedvenc országa Ausztrália. A Kockahas blog második kedvenc országa Brazília. Kedves nézőink, nem fogják kitalálni, a világ melyik két országában folyik most éppen úszóverseny, azért nem, mert megmondjuk mi: Ausztráliában és Brazíliában. Az innen érkezett fotók közül kiválasztottuk a 15 legcsodálatosabbat, hogy ön kedvére nézegethessen deltás úszókat a mai napon, mert ez mindig egy kellemes tevékenység. Szavazni is remek érzés egyébként, ezt az oldal legalján teheti meg, ha végigklikkelte a képsorozatot (meg akkor is, ha nem).

Ennek a pasinak sikerült leakasztania Liv Tylert

április 7., 09:35 Módosítva: 2015-04-07 16:43:17
12

A híres nő pasija rovat egy újabb izgalmas poszttal gyarapodik ma, ugyanis a hosszú hétvégén Liv Tyler és kedvese Miamiben pont arra a strandra tévedt, ahol a jelek szerint általában állomásozik egy paparazzó. A mesei szépségű, 37 éves színésznőről tavaly nyár óta lehet tudni, hogy David Beckham egyik jó haverjával jár, és nem sokkal később teherbe is esett tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma 12 hollywoodi legenda vetkőzik önnek

április 6., 08:24 Módosítva: 2015-04-06 19:39:36
6

Legutóbb másfél éve karácsonykor volt egy ilyen összeállítás ebben a blogban, és az a jó hírünk van, hogy most meg húsvétra sikerült előásni a fotóarchívum kezelőinek egy sorozatnyi olyan képet, amin az ön kedvenc régi színészei vannak. Némelyik ezek közül elég ritka fotó, úgyhogy valószínűleg ön még egyiket sem látta (nálunk biztosan nem), pedig a legrégebbiek már 60 évesek. Lapozza végig, szavazzon a poszt alján, aztán húsvétoljon tovább még boldogabban!

Megvan az idei első fesztiváltrend

április 5., 09:08 Módosítva: 2015-04-06 07:33:57
29

A mai poszt fotói még a múlt hétvégén készültek, de eltettük őket erre a jeles napra, ha már ennyi szép és boldog és ünneplő fiatal látható rajtuk. A helyszín Miami, azon belül is az Ultra Music Festival, aminek közönségéből két delikvenst már kiemeltük – most nézze meg a többieket! Vagy pont indiánakció volt a szomszédos jelmezboltban, vagy tényleg a tollas fejdísz lesz az idei fesztiválszezon egyik legmarkánsabb trendje, az Ultrán mindenesetre a félmeztelenül partizók közül a legtöbben ezt a kiegészítőt választották. (Mondjuk nem minta tavaly egy se lett volna belőlük.) Nézze meg őket a képösszeállításban, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Boldog húsvétot!

Ilyen pasik vannak egy valamirevaló táncrealityben

április 4., 08:51 Módosítva: 2015-04-04 17:42:44
15

A táncosoknak általában van olyan fizikuma, mint a sportolóknak, csak nekik nem tilos vetkőzni – sőt. Az amerikai Dancing With The Stars című műsorban hírességek profi táncosokkal összepárosítva küzdenek egymás ellen a táncparketten, és a műsor jelenlegi évadában a héten volt a latin est, amikor is a férfitáncosok számára fakultatív volt a felsőruházat. Reméljük, ennek a ténynek ön is örülni fog, alább mutatjuk a legjobb fotókat. Szavazni is lehet róluk, kérjük, örvendeztessen meg minket egy vokssal!  

Beazonosítottunk két izmos életművészt

április 3., 08:55 Módosítva: 2015-04-03 12:00:24
7

Minden évben Miamiben kezdődik a fesztiválszezon az Ultra nevű tánczenei rendezvénnyel. Ennek az előpartiján készült fotókat nézegettük, és mellizmaival igencsak kivillant a többiek közül egy világoskék gatyás fiatalember. A képhez küldött infó szerint a neve Foad, de akárhogy is turkáltuk a netet, a sztori valahogy nem állt össze. Egyre kíváncsiabbak lettünk rá, hogy miért fotózták őt ennyire, ha egyszerűen nincs róla semmi értékelhető találat a keresőkben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire azért még nem menő a hajlékonyság

április 2., 09:49 Módosítva: 2015-04-03 14:35:46
15

Ez a 15 éves indiai srác olyanokat tud, hogy azt még nézni is fájdalmas. Mondjuk csinálni állítólag nem.

30 fájdalmasan bonyolult ketrecharc-póz

április 1., 08:16 Módosítva: 2015-04-01 09:22:26
3

Minden páros hónapot egy ketrecharcos összeállítással szoktunk kezdeni, és most ez az április sem lesz kivétel. Visszanéztük az Ultimate Fighting Championship márciusi rendezvényein készült fotókat, és kiszedtünk belőle 30 nagyon jót. Ezúttal rúgások-ütések helyett olyan jelenetekre koncentráltunk, amik inkább a birkózásra emlékeztetnek, egyik-másik póznál kész keresztrejtvény megfejteni, hogy melyik végtag kihez tartozik. De vigyázzon, ha kattint, mert egyik-másik összegabalyodott párosnál ezúttal is a vér folyik, ez már csak egy ilyen műfaj. Ha végigklikkelte mind a 30 képet, szavazzon a poszt legalján!

Találja ki, ennek a nőnek mije 132 centis!

március 31., 08:23 Módosítva: 2015-04-01 13:38:05
51

Minden idők leggenyább beugratós kérdését tartalmazza a cím, de hátha önnek van hatodik érzéke és rájön, hogy mi a válasz. Ön szerint az alábbi nőnek mije 132 centis? Annyit segítünk (vagy talán nehezítünk), hogy a dolognak köze van a testépítéshez. A megfejtés alább olvasható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt egy kis pankráció a templomban

március 30., 08:05 Módosítva: 2015-03-31 18:45:05
3

Úgyis olyan régen voltak már utoljára pankrációs fotók ebben a blogban, úgyhogy megörültem, amikor megláttam, hogy a fotóügynökség megint szerzett egy adagot. Az esemény helyszínénél a legnagyobb megrökönyödésemre az szerepelt, hogy Our Lady Star of the Sea Church, azaz ezek szerint ez a kis pankráció egy New Yorki- templomban volt, annak ellenére, hogy a képeken nem igazán néz ki templombelsőnek a ring környezete.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így sztriptízelnek az Éjjel-nappal Budapest pasijai

március 29., 09:10 Módosítva: 2015-03-29 15:55:33
16

Csodálatos chippendale-jelenettel szolgáltak a napokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői. A kvázireality forgatókönyve szerint Bécy (igen, így, ipszilonnal) napisten-showt akart előadni a Symbolban, ami abból állt, hogy Vangelis egyik zenéjére arany színű jelmezben ünnepeltette magát a vendégek előtt. 

A jelenetet szerencsére Dávidék megmentették, a srác Erikkel és Tangóval felmasírozott a színpadra, ahol egy jó kis sztriptízt dobtak be. Mondjuk az összhanggal még vannak gondok, de mint az látható, a kockahasak 50 százalékos arányban megvoltak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szatyros néni tüntetett a szőrmés kockahasak ellen

március 28., 09:54 Módosítva: 2015-03-29 09:14:00
12

Most folyik a torontói divathét, ahol a The Wild North nevű márka is bemutatta a következő ősz-téli szezonra (Kanadában ez nyilván az augusztustól júniusig tartó néhány röpke hónapot jelenti) szánt ruhadarabokat. Ez egy szőrmét használó márka, amivel ugye sok mindenki nem ért egyet, többek között a képeken is látható néni, aki egy tiltakozó táblával szaladt fel a divatbemutatóra, miközben, ha jól látjuk, egy szatyor is volt nála. Az eseményről olyan fotók készültek, amikre, ha ez a blog angolul lenne, az epic és a priceless jelzőket alkalmaznánk, nézze meg a képeket alább! A poszt legalján pedig ön is véleményezheti a kollekciót: ha a nénihez hasonlóan önnek se tetszenek a szőrmés férfiak, kattintson a szárazra!

Egy kubai énekesnő meglovagolta a biodíszletet

március 27., 10:14 Módosítva: 2015-03-27 19:02:16
4

Niurka Marcos egy 47 éves, kubai születésű celeb. Énekel, színészkedik, realityben szerepel, mindegy, csak hadd mutogassa magát. A Paparazzi TV nevű, spanyol nyelvű, de Miamiben felvett műsorban szerepelt ő nemrég, és ott volt éppen egy kigyúrt-tetovált modell is, az is lehet, hogy csak úgy dísznek. Marcos nem hagyta ki az alkalmat, gyorsan összehasonlította vele a kockahasát, aztán bemutatott néhány szexpózt a fiatalemberrel. Az erről készült fotókat lehet megtekinteni a képösszeállításban, a poszt legalján pedig kérjük, árulja el, hogy Niurka Marcos helyében ön is ilyen lelkesen ugrott volna-e rá erre a fiatalemberre!

Művészneve: A Dagadt Zsidó

március 26., 12:14 Módosítva: 2015-03-26 16:10:52
37

Ebben a posztban Josh Ostrovskyt mutatjuk be önnek. Ő nem különösebben híres, pedig mindennel próbálkozik, színészkedik, ír, modellkedik, mikor mire van lehetősége. Viszont ha néha valahova beszabadul, mint például legutóbb az mtvU Woodie Awards fantázianevű nemtudjukmire, akkor általában művésznevén szerepel, az Instagramon is ezen a néven vicceskedik.

A művészneve az, hogy The Fat Jew, azaz A Dagadt Zsidó, amiből azt a következtetést vonjuk le, hogy sokkolással szereti felhívni magára a polgárok figyelmét. Ha ez így van, akkor már simán belevehette volna a nevébe azt is, hogy Buzis, mert eléggé az, annak ellenére, hogy Ostrovsky igazából heteroszexuális.

De ő maga nyilatkozta magáról, hogy fiatalabb korában nagyon buzis volt, hát szerintünk bőrtangában még most is egy kicsit az. Ön szeret sokkolódni? Akkor nézze meg a Fat Jew képeit az összeállításban, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Josh Ostrovsky 30 éves.

Azt hittük, egy Superbowl-győztesnek ennél jobb teste van

március 25., 07:33 Módosítva: 2015-03-26 09:42:43
15

Látta tegnap Gisele Bündchenék nyaralós fotóit? Ön is meg volt lepve egy kicsit a férjen? A szupermodell ura ugyanis Tom Brady, akinek az a foglalkozása, hogy futballista, és mint ilyen, benne volt az idei bajnok csapatban, ők nyerték meg a Superbowlt februárban. Az amerikai futballhoz nagyban hasonlít az ausztrál futball, és rengeteg, de rengeteg ausztrál futballistát mutattunk már ebben a blogban. Lehet, hogy csak azért van, mert már majdnem két hónapja vége a futballszezonnak, de mintha Tom Brady nem ugyanúgy nézne ki, mint ausztrál kollégái. Az európai focistákról nem is beszélve.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kis Kamakanaalohamaikalanit izmos apukája strandoltatta

március 24., 09:46 Módosítva: 2015-03-25 09:17:52
1

A mai posztban Antonio Sabáto, Jr. a főszereplő, ő az az alsónadrágmodell, aki aztán sorozatsztár lett, majd egy celebtáncos vetélkedő kapcsán mutogattunk tavaly. Idén nyaralós képeket kaptunk róla, még március 14-én készültek, de valamiért csak mostanra értek el idáig.

Ezeken a fotókon Sabátóék Hawaii-on vannak, és a szigethez igen szoros szálak fűzik őket: az anyuka, Cheryl Moana Marie itt nőtt fel és lett szépségkirálynő, itt volt a szülők esküvője is (ez Sabáto harmadik olyan kapcsolata, amiből gyerek születik), és a kisfiú második nevét az itteni nyelvből vették: Antonio Kamakanaalohamaikalani Harvey Sabàto III. A Kamakanaalohamaikalani név jelentése: szeretett ajándék a mennyekből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elég durva horrorshow volt ezen a tetoválós eseményen

március 23., 09:36 Módosítva: 2015-03-24 09:00:52
1

Elkezdődött egy újabb hét, és ha még nem tért volna magához teljesen, ettől a fotósorozattól valószínűleg azonnal kizökken a hétvége óta tartó szendergésből. Tetoválós kiállításokat és tetovált férfiakat mutattunk már egy csomót, de ezeken a képeken egy olyan New York-i varrós eseményt mutatunk, ahol volt egy kis horrorshow is (vagy kicsit precízebb angol szóval freakshow), amit ha ön megnéz, akkor garantáltan megemlegeti legalább a következő hétvégéig. Kattintson, ha mer, aztán a poszt alján adja meg, hogy mi volt a reakciója! Vigyázat, az igazán durva képek a fotóösszeállítás végén vannak.

Drasztikusat nyiratkozott ez a fekete brit színész

március 22., 08:49 Módosítva: 2015-03-22 14:04:31
1

Nem ismertük eddig Nicholas Pinnockot, de amint megérkeztek hozzánk a The Royale című bokszolós darab képei, rögtön utánanéztünk neki egy kicsit. A felmenői jamaikaiak, de ő maga brit, és bár egyáltalán nem kezdő a szórakoztatóiparban, a karrierje mintha csak most kezdene felívelni, bár a leghíresebb film, amiben eddig benne volt, a 2011-es Amerika Kapitány. Most mindenesetre a filmezés mellett a színpadon is látható, és ehhez a szerephez levágta a haját és a szakállát is. A képösszeállításban a friss képeket kettő régebbi követi, hogy legyen összehasonlítási alap. Na, hogy tetszik? Nicholas Pinnock 41 éves.