horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez a 15 éves srác a nővérét akarja lenyomni testépítésben

14 órája Módosítva: 2015-01-31 18:12:54
9

Cosmo Taylornak fura neve van, 11 éves kora óta edz, tavaly már igazi versenyen is indult. Íme egy gyúrós skót család legifjabb tagja.

Kesha az ilyen hajléktalannak kinéző pasikra bukik

tegnap, 08:28 Módosítva: 2015-01-31 08:28:39
1

Keshával kapcsolatban az egy számán kívül nehéz túl sok konkrétumra emlékezni, de aki csak minimálisan is érdeklődik az amerikai énekesnő iránt, talán tudja, hogy szereti a szakállas férfiakat. Nagyon. Hát most a napokban egy újabb példánnyal fényképezték őt Brazíliában. Az illető nemhogy szakállas, még a haja is hosszú, Brad Ashenfelternek hívják, és Kesha a rádióban Ryan Seacrestnek áradozott arról, hogy mennyire szerelmes belé (mármint Ashenfelterbe), meg hogy kifejezetten szereti, ha egy férfi nem foglalkozik a külsejével, hanem kicsit úgy néz ki, mintha hajléktalan lenne. Mondjuk mi még nem láttunk hajléktalant fecskében, de ez most mellékes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hah, az ausztrál futballisták szörfözni mentek

január 29., 10:03 Módosítva: 2015-01-29 14:15:49
2

Amikor a képügynökségnél megláttuk, hogy frissen jött egy csomó szörfözős fotó Ausztráliából, rögtön megörültünk, hogy kivételesen nem a futballistákat fényképezték. Aztán kiderült, hogy de: ez nem a Golden Coast nevű hely, ahol szörfverseny szokott lenni, hanem a Golden Coast Suns nevű footycsapat, csak most még nyári szünet van, úgyhogy a tréningszezon kezdete előtt elmentek szörfözgetni egyet egy strandra, amit úgy hívnak, hogy Casuarina Beach. Hát jó nekik, de persze jó nekünk is, mert legalább a képeket megnézhetjük. És mert a poszt legalján egyetlen kattintással megmondhatjuk, tetszettek-e a látottak. Jó nap ez a mai is, na.

Íme valami, amiből Kínában még nincs sorozatgyártás

január 28., 10:27 Módosítva: 2015-01-29 09:26:39
12

A mai posztban egy Edison Fan nevű fiatalembert mutatunk be önnek, aki kínai és férfimodell. Kínában mintha futószalagon gyártanának mindent, de ez alól kivételt képeznek például a férfimodellek: az ázsiai, és főleg a kínai férfiaknak nagyon, nagyon ritkán szokott összejönni a manökenség. De ennek a srácnak összejött, és ebben valószínűleg nagy szerepe volt annak, hogy disszidált Kínából és Új-Zélandon él. Elég látványos Instagramja szerint például ilyen helyeken:

A photo posted by Edison Fan (@edisonfanr) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néznek ki ma a Bros tagjai

január 27., 11:40 Módosítva: 2015-01-28 13:26:08
520

1987-ben volt, hogy kb. a semmiből feltűnt a Bros együttes a When Will I Be Famous című számmal, amivel (az USA-n kívül) mindenhol aratott a szőke ikerpárból és barna hajú haverjukból álló fiúcsapat. (Bár akkor még nem hívták az ilyen együtteseket fiúcsapatnak.) A viharos siker azt eredményezte, hogy az egyslágeres előadók közül nagyjából sikerült kitörniük, de azért karrierjük nem tartott tovább pár évnél. Viszont aki tizen- vagy huszonéves volt akkoriban (na jó, inkább csak tizen-), az valószínűleg még mindig emlékszik rájuk a Bravo magazinból meg az éppen frissen bevezetett MTV-ről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így edzenek a vasember-jelöltek

január 26., 10:49 Módosítva: 2015-01-27 10:33:30
1

Éljenek tovább sokáig az ausztrál sportolók, akik egy szál gatyában és fotós jelenlétében szoktak edzeni! Általában a focistákat szoktuk látni (a helyi szó erre a sportra a „footy”), vagy néha rögbiseket, de most egy minitriatlon-verseny lesz Melbourne-ben, és ezek a férfiak erre az eseményre készültek most a hétvégén. Úsztak, futottak, kerékpároztak az ausztrál nyár kellős közepén, nézegesse őket szeretettel, aztán mondjon róluk véleményt a poszt legalján a szavazócsík segítségével!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, kire mondják külföldön, hogy teknőshasa van?

január 25., 11:55 Módosítva: 2015-01-26 10:51:20
22

Ugyanarra a jelenségre a világon többféle leírás létezik, mutatunk egy párat. Nyelvi érdekességek a Kockahas blogban.

És szőke japán focistát látott már félmeztelenül?

január 24., 09:35 Módosítva: 2015-01-25 11:57:29
2

Ha ön nagy futballrajongó, akkor azért valószínűleg hallott már Honda Keiszukéról, tekintve, hogy a fiatalember egy AC Milan nevű csapatnak a tagja, és erről az együttesről viszonylag sokan hallottak már Magyarországon is. Honda Keiszuke japán származású, a haját szőkére festtette, és amikor nem Milánóban focizik, akkor hazájában, Japánban, ott pedig természetesen a válogatottban. A mai poszt képein pontosan ilyen minőségében láthatjuk, ugyan gólnak éppen nem örvend, de a mezét azért levette – hát érdekes egy figura, az biztos. Lapozza végig a képeket, aztán a poszt alján szavazzon! Honda Keiszuke 28 éves.

Hopp, kilógott egy-két farok ezen a párizsi divatbemutatón

január 23., 10:16 Módosítva: 2015-01-24 11:20:37
1826

Láttunk mi már karón varjút, de azért Rick Owens tegnapi divatbemutatója mégiscsak emlékezetes fog maradni most egy időre. Most van a férfidivathetek szezonja, London és Milánó már megvolt, a napokban Párizs zárja a sort. Itt tartja divatbemutatóit többek között az amerikai Rick Owens, aki egy évvel ezelőtt Cseke Botondot is beválogatta a modelljei közé, hát idén szerencsére nem. Mármint Cseke Botond szerencséjére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sokba kerül, de durván kigyúrták magukat

január 22., 11:52 Módosítva: 2015-01-23 21:53:16
47

A mai posztban bizonyos Buck Millert mutatjuk be önnek, valamint kedves feleségét, Michelle-t, akik amerikaiak és Las Vegasban élnek. Egyikük se volt soha egy tohonya, de mindketten már több, mint 5 éve nagyon komolyan edzenek, 2013-ban házasodtak össze, mert annyira egymásra találtak a nagy fitneszmánia közepette. Állítólag olyan is van, hogy napi háromszor edzenek, plusz minden kajájukat maguk készítik el előre (az étrendkiegészítőket kivéve, nyilván), hogy pontosan kontrollálni tudják, hogy miből mennyit fogyasztanak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tessék, 15 remek fotó a milánói férfidivathétről

január 21., 11:06 Módosítva: 2015-01-22 14:50:33
37

Most, hogy nagyjából áttekintettem a milánói divathét szinte teljes fotóanyagát, azt tanácsolom önnek, hogy ön ne tegye ezt – annyira azért nem volt érdekes. Ráadásul ami a DSquared2-n kívül érdekes volt, annak a javát úgyis összeszedtem ebbe a képösszeállításba, úgyhogy ha még órákat töltene a böngészéssel, sok jót ezen kívül valószínűleg úgysem találna, bőven elég, ha ezt a 15 fotót megnézi. A végén van két friss kép Zahorán Bertoldról is, vele az előző divathétszezonban futottunk össze Milánóban, szóval klikkeljen, ha van egy perce az ilyesmire! Legalul ezúttal is ott a szavazócsík – ha van véleménye, kérjük, mondja el egy kattintással!

Nagyon megy a pólócserélgetés az Australian Openen

január 20., 10:18 Módosítva: 2015-01-20 11:08:21
1

Jelenleg folyik Melbourne-ben az Australian Open teniszbajnokság. Ausztráliában ugye egyébként se szokott túl hideg lenni, de most aztán még nyár is van, úgyhogy a játékosok viszonylag gyakran cserélik le átizzadt pólójukat – legalábbis a fotóriporterek anyagából ez a benyomása alakul ki az embernek. Ebbe a posztba öt híres teniszező friss képeit szedtük össze, közülük Rafael Nadalt, Novak Djokovicsot és Andy Murray-t már mutattuk ebben a blogban. Nézze meg, hogyan vetkőznek-öltöznek a teniszezők Melbourne-ben, aztán a poszt legalján ajándékozzon meg minket azzal, hogy elmondja, mi volt a reakciója a képsorozatra!

Egyedül neki nem jutott ing a divatbemutatón

január 19., 08:54 Módosítva: 2015-01-19 21:03:04
6

Szombaton elkezdődött Milánóban a férfidivathét, és az egyik első bemutató a DSquared2 nevű márkáé volt. A cég tervezői, a kanadai származású Caten-ikrek kész sztárparádét rendeztek sima divatbemutató helyett, többek között Mary J. Blige, River Viiperi (Paris Hilton exe) és Mihalik Enikő is jelen volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő a legjobb testű sztárfodrász

január 17., 08:58 Módosítva: 2015-01-18 10:58:56
31

A photo posted by rob talty (@robsalty) on

A mai posztban Rob Taltyt fogjuk bemutatni önnek, méghozzá az Instagramján keresztül. Ön ezt nagyon fogja élvezni, feltéve persze, hogy szereti a pont eléggé izmos férfiakat és/vagy a szexi modellcsajokat. A pont eléggé izmos férfi ebben az esetben természetesen maga Rob Talty, a szexi modellcsajok pedig a vendégei.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nekik a téli hacukából is sikerül villantani

január 16., 09:00 Módosítva: 2015-01-16 18:54:14
4

Tegnap már a londoni férfidivathetet mutattuk, de még csak a modelleket, készülődés közben. A mai posztban végre láthat valamit a 2015-2016-os ősz-téli divatból, de persze most is két olyan bemutatót szemlézünk, ahol azért volt egy csomó pucérkodás is, annak ellenére, hogy a tervezők elvileg a mínuszok idejére szánják ezeket az öltözékeket. A két márka a Moschino és a Sibling, a kettő közül az előbbi ismertebb, főleg, amióta Jeremy Scott amerikai tervező van szabadjára engedve az olasz központú, de Angliában bemutatózó divatháznál. De talán az elég hasonló stílust képviselő Sibling nevet is megjegyezi most majd valaki erről a szemfájdítóan rózsaszínű kollekcióról, bár őket is szemléztük már tavaly júniusban is. Nézze végig a képeket, önnek tetszik a felhozatal? A poszt legalján lehet szavazni!

Így cicomázzák a fiúkat a londoni divathéten

január 15., 09:10 Módosítva: 2015-01-16 10:48:42
9

Alert, miközben ön strandoló focistákat csodált, elkezdődött a legújabb férfidivathét-szezon! Megint Londonból indul a három hetes divatbemutató-sorozat, amiből kiderül, hogy miket fundáltak ki a tervezők a következő utáni, azaz a 2015-2016-os ősz-téli szezonra a férfiak számára. Ezekből a képekből viszont egyelőre nem sok minden látszik a majdnem egy év múlva esedékes divatból, ugyanis a színfalak mögött készült sminkelős-fodrászolós képekből válogattunk össze 13 nagyon jót. Merthogy nyilván a férfimodellek se úgy mennek ki a kifutóra, ahogy az utcáról beestek, hanem rendesen megcsinálják előtte a hajukat, kifestik az arcukat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a francia sztárfocista csókolózva szelfizett a strandon

január 14., 08:48 Módosítva: 2015-01-14 19:57:53
3

Tegnap is egy olyan focistát mutattunk, aki a barátnőjével strandolt éppen, és ma ugyanez a helyzet, csak most egy francia futballista kerül sorra, Demba Ba, aki korábban a Newcastle-ben és a Chelsea-ben játszott, most pedig az isztambuli Besiktas csapat tagja. Ő a múlt héten Miamiben volt a barátnőjével, és annyira jól érezték magukat, hogy mindenképpen meg akarták örökíteni a pillanatot. Szerintünk elég fölösleges szelfizni, ha úgyis ott egy paparazzó, de most már mindegy, filozofálgatás helyett inkább nézzük a képeket! Szavazni természetesen ma is lehet, sőt ajánlott, ehhez az oldal legaljára kell görgetnie, ott tudja megmondani a véleményét a fekete játékos fizikumáról. Bejön? Demba Ba 29 éves.

Ez a brazil focista Hawaii-on csajozott

január 13., 10:02 Módosítva: 2015-01-14 10:09:31
2

Mára egy brazil futballistát tartogattunk az ön örömére, az illetőt Alexandre Patónak hívják, igaz, a Pato csak egy becenév és kacsát jelent, a fiatalember igazi vezetékneve da Silva. Jelenleg a Sao Paulo FC-ben játszik, meg persze a brazil válogatottban, és bár nem különösebben idős még, túl van már egy házasságon, plusz egy románcon Silvio Berlusconi egyik lányával. Most éppen bizonyos Fiorella Mattheis a nője, a hölgyet a hétvégén mutattuk be kicsit részletesebben a heti trendben. Úgyhogy most koncentráljon Patóra! Ha végigklikkelte a képeket, mondja meg, mi volt az ön reakciója a fotókra, erre való a szavazócsík az oldal legalján! Alexandre Pato 25 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen teste van Elton John férjének

január 12., 09:55 Módosítva: 2015-01-13 08:57:37
6

Elton John és férje, valamint Neil Patrick Harris és férje így négyesben elég régóta jóban vannak. Most kiderült, hogy annyira, hogy Elton Johnék kvázi-nászútjukra is magukkal vitték a Harris-Burtka párost, ahova mindenki hozta magával a gyerekeit is. (Elton John meg zenélt Harrisék esküvőjén tavaly nyáron.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Emlékszik még erre a sorozatszínészre? Már 50 éves!

január 11., 09:10 Módosítva: 2015-01-12 09:10:58
2

Ezt figyelje mindenki, milyen jól néz ki Rob Lowe még mindig, pedig tavaly márciusban betöltötte az ötvenet! Mi aztán igazán kedveljük a sorozatszínészeket, de Rob Lowe nálunk is jó régen szerepelt utoljára, úgyhogy teljesen természetes, ha önnek nem ugrik be, hogy kiről van szó. Itt mindenesetre láthat róla pár régebbi képet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen a teste és a pasija az igenis szexi Ellie Gouldingnak

január 10., 08:46 Módosítva: 2015-01-11 10:09:12
1

Ellie Goulding egy 28 éves brit énekesnő, egy elég szimpatikus énekesnő méghozzá. Korábban a One Direction egyik tagjával is hírbe hozták, szóval a pasizás mindig is ment rendesen, de maga Goulding viccből mégis arról panaszkodott egyszer, hogy őt miért nem veszik be a férfimagazinokba, amikor ő is olyan szexi. Ekkor megkérdeztük olvasóinkat, hogy tényleg szexinek tartják-e Gouldingot, és az igen szavazatok győztek, úgyhogy ennek fényében különösen érdekes lesz a mostani poszt alján a szavazás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jenson Button így élvezi a nászútját

január 9., 09:56 Módosítva: 2015-01-10 19:07:48
60

És tessék, íme még egy híresség, aki Hawaii-on tölti az év első napjait: Jenson Button. A Forma 1-es versenyző most vette el feleségül ezt a nőt, akit Jessica Michibatának hívnak, és persze a nászútjukra utánuk ment legalább egy paparazzó is. Nem baj, azért úgy látjuk, a pár ennek ellenére élvezi a vakációt, ha a képeket végigkattintgatja, megláthatja, hogy mennyire. Nézőink annak idején pontosan ezt a férfit választották meg a legvonzóbb autóversenyzőnek, és Button azóta a modellkedést is kipróbálta. Veszített-e vajon a vonzerejéből most, hogy már nős? Ha végignézte a fotókat, kattintson a szavazócsík valamelyik végére vérmérsékletének megfelelően! Jenson Button 34 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglepő és szexi képek Elvis Presleyről

január 8., 08:12 Módosítva: 2015-01-09 16:55:22
42

Biztosan tudunk olyan fotót mutatni róla, amit még nem látott! Nyolcvan éve született, és hagyjuk, mi van vele most.

13 évvel fiatalabb modellfiút akasztott le a Star Trek színésze

január 7., 11:36 Módosítva: 2015-01-08 14:50:19
2

Reméljük, ön is látta valahol az American Horror Story második, Asylum című évadát, mert ennek egyik főszereplője Zachary Quinto. Ha valamiért kimaradt volna ez a zseniális horrorsorozat, Quintóra akkor is emlékezhet, mert szerepelt a két utóbbi Star Trek-mozifilmben és már jó régen comingoutolt is egyet. Na ez a poszt nem Zachary Quintóról szól. Hanem az új pasijáról, aki Miles McMillan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Patrick Schwarzenegger Hawaiion mutogatja izmait

január 6., 10:08 Módosítva: 2015-01-07 09:34:00
1

Ha már ön kénytelen folytatni a munkát, legalább élvezze azt, hogy mások nyaralnak! A Schwarzenegger-Shriver család nagy része például Hawaiion van, pont a két leghíresebb tag, azaz Arnold Schwarzenegger és Miley Cyrus nélkül. Nem baj, minket úgyis Patrick Schwarzenegger érdekel a legjobban, akinek testén legutóbb egy csillámcsillag volt, most viszont még az sincs. Őszintén szólva kicsit mackósabbnak tűnik ezeken a fotókon, mint általában, kíváncsiak vagyunk, hogy így jobban bejön-e a fiatalember kedves nézőinknek. Klikkelje végig a fotókat, aztán szavazzon a poszt legalján! Patrick Schwarzenegger 21 éves.

DiCaprio puszizkodva és szakállal nyaral tovább

január 5., 10:51 Módosítva: 2015-01-06 10:41:22
1

A hétvégén már szóltunk, hogy Leonardo DiCapriónak sokkal jobb dolga van, mint önnek, és most jött végre a témában egy jó nagy adag kép is, közülük néhány még újévkor készült, azaz néhány napos, a jachtosak viszont egészen frissek. Saint Barthélemyről azóta tudunk, amióta csináljuk ezt a blogot: ez egy sziget a Karib-tengerben, és főleg télen szoktak itt nyaralni a hírességek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igazából ez egy férfi legszexibb testrésze

január 4., 09:53 Módosítva: 2015-01-05 10:48:08
37

Ezen a képen is látszik, és nem az arcán van, mi az? Galériánkból kiderül.

Ők a legnagyobb királyok: Cadillacben jacuzziznak

január 3., 09:04 Módosítva: 2015-01-04 09:13:06
3

Minden bizonnyal a világ legmenőbb közlekedő edényét láthatja a mai posztban. Phil Weicker és Duncan Forster két kaliforniai fiatalember, akiknek még az egyetemen jutott eszébe ez az ötlet, hogy hogyan lehetne egy autót egy jacuzzival ötvözni. Vettek is potom pénzért egy 1969-es, kiszuperált Cadillacet, aztán hat évet töltöttek az átalakítással, de a végeredmény magáért beszél. Van nagyobb királyság a Cadillacban jacuzzizásnál? Mondja meg ön, a poszt alján az ön véleményét/reakcióját várja a szavazógép!

Ilyen rövidben edz Balotelli és más férfivillantások

január 2., 08:55 Módosítva: 2015-01-03 09:48:13
7

Nehogy lemaradjon, itt az utolsó adag 2014 legjobb kockahasfotóiból!

Afganisztánban lazázó katonák és más izompacsirták

január 1., 09:04 Módosítva: 2015-01-01 10:58:19
2

Ki izmosabb? A katonák, a sportolók vagy a modellek? Itt most eldöntheti, mert mind a háromra mutatunk példát.