horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A férfiak nagyon rákaptak a kisgatyás fotókra

tegnap, 09:02 Módosítva: 2015-05-29 19:44:20
4

A Buzzfeed fedezte fel a férfiak viszonylag új hobbiját

az alsógatyában való fényképezkedést.

A dolognak csak egy szabálya van, Instagramon használja a #manties hashtaget, vagyis a férfi és a bugyi szóösszetételét! Vagy keressen rá erre! Elég bizarr képek is születtek, a viccestől az egészen ízléstelenig. Utóbbit csak erős idegzetűeknek ajánljuk

De jöjjenek a szalonképesek

#goodmorning #kissmyass #manties

A photo posted by Camilo Perilla  (@camilooperillaa) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért ezeknek a kockáknak is van némi közük a svéd győzelemhez

május 28., 08:58 Módosítva: 2015-05-29 13:34:37
33

A svéd Måns Zelmerlöw nyerte idén az Eurovíziót, az egyik olyan produkcióval, ami talán két percnél tovább maradt meg az emberben. A másik ok viszont egyértelműen Zelmerlöw maga, és az ő feje, teste, mindene. Ideje, hogy közelebbről megnézzük a 28 éves énekes felsőtestét!

A címlapon ilyen 

Zelmerlöw a Heroes c. számmal nyert, megelőzve az oroszokat.

Nytt nummer av Café ute nu! • 24 sidor träning.• Stor intervju med Shellback – Max Martins arvtagare träder fram.• 44 dygn som fånge i krigets Syrien.

Posted by Café on 2015. március 17.

Nemcsak a számnak, meg a háttérben repkedő kisembernek köszönheti az első helyet, ez elég egyértelmű.

Älskar operahuset i Sydney!

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 21.

Edzés közben. 

Jobba Mello-triceps. Viktigt. #melfest #lapt

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 13.

Ha nem látta volna, íme a Heroes: 

A Barátok közt Ádámjának brutáljó felsőteste van

május 27., 10:07 Módosítva: 2015-05-28 10:54:45
228

Nemcsak a homoszexuális Tóbiást játszó Józan Lászlónak van eszméletlen felsőteste a Barátok köztben: a sorozat Ádámja, vagyis Solti Ádám sem szégyenkezhet. A színész  a Facebookon tette közzé a kockahasáról készült képeket, amihez a következőket fűzte: 

"Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy soha nem lehet kockás hasam mert nem vagyok olyan alkat. Elég önfejű típus vagyok és nem hagytam magam, kitartóan edzettem továbbra is és szerintem alakul az eredménye. Nagyon köszönöm azoknak akik támogattak és azoknak talán még inkább akik nem. Ők adták a legtöbb motivációt" - írta Solti, de lássuk, miről is beszél: 

Távolról sincs vége, olvasson még

D kategóriás celeb hínárral dobálta meg a fotósokat

május 26., 10:31 Módosítva: 2015-05-27 09:43:37
4

Ön tudta, hogy a Törtetők (Entourage) című sorozatból mozifilm készül? Valószínűleg nem, úgyhogy jól jött a június elején bemutatandó vígjátéknak, hogy az egyik főszereplője, Adrian Grenier éppen Miamiben nyaralt a múlt héten, és hogy végig fotózták őt a paparazzók. Még jobban jött, hogy a kb. D kategóriás celebnek számító színész maga is tett róla, hogy legyen mit fényképezni: sok szimpla strandolós kép után egyszer csak hínárral dobálta meg a fotósokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Régen azt mondták volna rá, hadirokkant

május 25., 08:58 Módosítva: 2015-05-26 11:39:46
25

Még mindig az amerikai Dancing With the Stars celebes-táncos vetélkendőreality huszadik évadát fejjük érdekességekért, mert szeretnénk még egy külön posztot a harmadik helyezettnek: Noah Gallowaynek. Ő a Randiblogban szóba került már egyszer, ugyanis élő adásban kérte meg barátnője kezét – hát most jöjjön róla néhány további érdekesség és főleg fotó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a magyar kedvenc eurovíziós srác félmeztelen klipje

május 24., 08:57 Módosítva: 2015-05-24 13:35:29
1

Ma megint egy olyan poszt következik, amiben három olyan videót mutatunk, amiknek semmi köze egymáshoz – a férfivetkőzést leszámítva természetesen. Az első klip a tegnapi Eurovíziós Dalfesztiválhoz kapcsolódik, a belga dal kettes számú hivatalos videóját lehet fent megnézni. A Rhythm Inside első számú klipe normális hosszúságú és koncepciójú, mondjuk abban is van egy izompacsirta, de egyébként semmi különös.

Ebben az újabb, fent látható videóban viszont Loïc Nottet megmutatja, hogy miért mondja magáról, hogy elsősorban táncos, és csak másodsorban énekes. Mindezt persze félmeztelenül mutatja meg, a 10 perces kisfilm fókuszpontjában. A magyar közönségnek egyébként szombat este ez a szám tetszett a legjobban az egész eurovíziós mezőnyből: a hazai nézők Loïc Nottetnek adták a legtöbb pontot, de a 19 éves fiatalember az összesítésben így is csak negyedik lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal

május 23., 08:06 Módosítva: 2015-05-24 09:37:50
18

Ilyen sokadik évad ritkán szokott ekkorát durranni: már a huszadik szezont nyomták le a Dancing With the Starsból Amerikában, és nem győzünk eleget írni róla. Ez a Szombat esti láz nevű celebes-táncos showműsor, és egyszer már mutattuk, hogy milyen férfiak voltak benne a hivatásos táncosok, de most megmutatjuk még egyszer. Hogy miért? Indoklás helyett inkább felkérjük, kattintson a képre és nézze meg az összes fotót, mert egy közös számban az összes férfi együtt nyomta, félmeztelenül. Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal. Legalul lehet szavazni, nehogy elfeledkezzen róla!

Hoppá, Neville Longbottom egész kigyúrta magát!

május 22., 07:29 Módosítva: 2015-05-23 09:20:39
52

Ha ön emlékszik Matthew Lewisra, akkor valószínűleg úgy emlékszik rá, ahogy a fenti fotón látható: a szerencsétlen kis Neville Longbottomként a Harry Potter-filmekből. Mondjuk mi megírtuk már, hogy egész jóképű lett most, hogy már betöltötte a húszat, na de ami az Attitude magazin jóvoltából most napvilágra került, arra senki nem számított. Hölgyeim és uraim, íme Matthew Lewis izmai és kockahasa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tolják a félmeztelen fotókat a New Kids on the Block tagjai

május 21., 11:05 Módosítva: 2015-05-22 11:03:05
121

A popbiznisz egyik aranyszabálya, hogy egy tisztességes fiúcsapat tagjai vetkőznek. Annyira arany ez a szabály, hogy akkor is igaz, ha a fiúcsapat tagjai már rég nem fiúk – ezt bizonyítja a New Kids on the Block példája. Ők már mind túl vannak a negyvenen, de az utóbbi időben feltettek magukra egy-két izomfotót az Instagramra, mert miért ne. Az egyik pucérkodó Joey McIntyre, aki a maga 42 évével az együttes legfiatalabb tagja.

A photo posted by Joe (@joeymcintyre) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Colin Farrell most Cannes-ban félmeztelenkedett egyet

május 20., 11:30 Módosítva: 2015-05-20 11:30:49
1

Colin Farrell megérkezett Cannes-ba a múlt héten, rögtön nagyon sármos volt a premieren, amin részt kellett vennie, aztán persze ment szépen vissza a szállodájába és nyilván lehányta magáról a kényelmetlen gúnyát. Majd pár nappal később bukkant fel ismét, amikor egy ismeretlen nővel (hűha!) kiment az erkélyre. Ahol persze lefotózták. Kicsit messziről, de lefotózták, mert akármilyen gyakran is félmeztelenkedik újabban nyilvánosan Colin Farrell, mindig van ott egy paparazzo, hogy megörökítse. Reméljük, ennek a ténynek ön is örvend – ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon is az ír színész testéről! Colin Farrell 38 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a trónokharcás, izlandi erősóriás sokféle szerkóban

május 19., 08:05 Módosítva: 2015-05-20 09:18:11
2

Hafthór Júlíus Björnsson keresztnevét izlandiul úgy kell írni, hogy Hafþór, és persze messze nem ez a legkülönlegesebb dolog ezzel a férfival kapcsolatban. Kezdjük ott, hogy 206 centi, ami nincs túl messze az óriásmérettől, ennek megfelelően kosarazott is egy ideig, de aztán átnyergelt az erősemberkedésre, ahonnan egyenes út vezetett a szórakoztatóiparba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaj, cicik keveredtek a mellizmok közé a Life Ballon!

május 18., 11:30 Módosítva: 2015-05-19 10:16:09
9

Idén nyilván az Eurovízió miatt volt egy kicsit korábban a Life Ball nevű AIDS-rendezvény Bécsben, ami évről évre több nemzetközi celebet vonz. Akik idén nemcsak odamentek, hanem a mellüket is megmutatták. Sőt, annyi mell volt a szombat este megtartott rendezvényen, hogy idén a minden évben szokásos kockahas-összeállításunkba is becsúszott belőlük egy pár, de merjük remélni, hogy ez senkit nem zavar majd. A képek, a jelmezek, a jelmeztelenségek ugyanis a 2015-ös Life Ballon is elképesztőek voltak, alább nézheti meg a fotókat, még alább pedig szavazhat a látottakról. Jó klikkelgetést!

Ma egy PhD-ző mérnököt mutatunk a Kockahasban

május 17., 09:14 Módosítva: 2015-05-17 13:39:23
109

Két olyan dolog találkozott össze most, amit/akit már korábban bemutattunk a Kockahas blog nézőinek. Az egyik a Charlie by Matthew Zink nevű márka, akik elképesztően erős kampányokat szoktak gyártani, a másik pedig a fenti képen látható Pietro Boselli, akinek egy videója szerepelt már itt egy bő hónapja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha mellkasszőrt szeretne venni, ő segíthet!

május 16., 09:36 Módosítva: 2015-05-17 10:55:49
13

A photo posted by Nev Schulman (@nevschulman) on

Természetesen a két fent látható férfi közül a bal oldaliról van szó, ő az, aki úgy döntött, hogy szívesen megszabadul egy kis szőrzettől némi készpénzért cserébe. Az egész persze egy vicc, de csak félig, az illető ugyanis egy (Amerikában) híres fiatalember és az összeget jótékony célra szeretné felajánlani, szóval elvileg simán lehet, hogy valaki ad pénzt a mellkasszőréért. Mondjuk valószínűleg nem én és nem is ön, de azért nézegetni lehet, nem?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a fürdőnadrágreklám a mellbimbókról szól

május 15., 10:23 Módosítva: 2015-05-16 09:45:38
4

A fenti kép Bobby Creighton amerikai férfimodell Instagramjáról való. Önmagában a fotóból is egyértelmű, hogy miért vesszük őt elő egyszer csak, de van még egy különösebb apropó is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Thor most brutális műfarokkal humorizál

május 14., 08:28 Módosítva: 2015-05-15 12:05:12
21

Az elmúlt napokban mutatták be a Vakáció című film trélerjét, igen, a Családi Vakáció és az Európai Vakáció című filmek folytatásáról van szó, benne van Chevy Chase is. Ebben a blogban persze nem miatta vesszük elő ezt a beharangozót, ami alapján elég biztosnak tűnik, hogy az alacsonyröptű poénok rajongóin kívül nehéz lesz mást is becsalogatni erre az alkotásra, hanem Chris Hemsworth miatt. Úgy látszik, egyre divatosabbak a kigyúrt szépfiúval plusz műfarokkal viccelő filmek, a kicsit jobb pillanataiban Thort alakító színész a nadrágjába kapott most egyet. Wáháhá. De nem kell kétségbe esni, ha videót mutatunk, akkor mindig három videót mutatunk, alább lesz még néznivaló!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg fog feküdni a koreai testépítőkön

május 13., 09:38 Módosítva: 2015-05-14 09:28:24
2

Nincs is jobb, mint távoli országokból érkezett testépítős fotókat nézni, és ezúttal Dél-Koreából, Szöulból van szerencsénk mutatni a helyi gyúrósok krémjét. Meg lehet nézni ezúttal is, ahogy kenekednek a barnítókrémmel, és persze nem hiányoznak a pózolós képek sem. Valószínűleg a kék hajú srác a kedvencünk. Vagy inkább a szürke/ősz hajú? Kár, hogy most nem zöldes árnyalattal kenték őket, nagyon ment volna ezekhez a hajszínekhez. Ön mit szól a képekhez? Nehogy anélkül továbbkattintson, hogy a poszt legalján a szavazócsíkra klikkelt volna!

Magyar híresség félmeztelenül futott végig Budapesten!

május 12., 08:04 Módosítva: 2015-05-13 10:42:13
103

Kaptunk fotókat a szombati Európa-napi futásról, ahol 11 kilométeres távot teljesítettek háromezren. A kijelölt útvonal olyan helyeket érintett, ahol a legjobban látszik, hogy miket támogatott az EU Budapesten (pl. a Várkert Bazár felújítását), de ennél érdekesebb, hogy az indulók között hírességek is voltak. A fotók főszereplője legnagyobb örömünkre Fehér Balázs, aki a Carbonfools énekese, és aki ezek szerint félmeztelenül teljesítette a távot, vagy legalábbis annak egy részét. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon róla a poszt legalján! Ha ennyi nem elég ebből a mellkasból, akkor ne fogja vissza magát, nézze újra ezt a klipet! Fehér Balázs 32 éves.

Újcirkusz ritkán szokott ennyire szexi lenni

május 11., 11:18 Módosítva: 2015-05-12 11:25:48
5

Ezt a hetet újcirkusszal kezdjük, megint mutatunk egy kis Cirque du Soleilt. A kanadai társulat gyakran kicsit organikus-ezoterikusba hajló irányba viszi el a műsorait, na de ez a mostani egy kifejezetten szexi és punkos előadás. A műsort a Rock in Rio nevű fesztivál USA-beli állomásán nyomták le a hétvégén, Las Vegasban. Klikkeljen a képre, ha jót akar! Legalul pedig mondjon véleményt, klikkeljen a szavazócsíkra aszerint, hogy mi volt a reakciója a látványra.

Megint modellkednek a melegpornó sztárjai

május 10., 09:01 Módosítva: 2015-05-10 18:08:54
34

Meglepő sikert aratott tavaly ilyenkor az Addicted nevű cég kampánya, akik modellnek melegpornósokat kértek fel. Amennyire meg tudjuk ítélni (pl. a szavazásból), a Kockahas blog nézőinek is eléggé tetszett a dolog, úgyhogy akik akkor lájkolták a posztot, azok most biztos örömmel hallják, hogy már Francois Sagat francia expornósztárnak is van saját alsónadrágmárkája, és hogy elég konkrét fotókkal támogatta meg a Kick kampányát az Instagramon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Colin Farrell tényleg ennyire jól néz ki

május 9., 10:08 Módosítva: 2015-05-09 21:45:39
1

Valószínűleg kb. pár másodpercig tarthatott, amíg Colin Farrell kijött a jógaóráról, odament a kocsijához, bedobta hátulra a cuccot, beült, és elhajtott, de egy fotós eszméletlen mennyiségű képet csinált erről a történésről. Ami kivételesen tényleg elég figyelemre méltó volt, tekintettel arra, hogy a műveletet az ír színész félmeztelenül hajtotta végre. Igen, Colin Farrell az életben is ennyire jól néz ki, ráadásul jógázik – vajon tud már ilyen trükköket...? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán nehogy elfelejtsen szavazni a poszt legalján! Colin Farrel 38 éves.

A legjóképűbb műugró is berondul szaltó közben

május 8., 08:25 Módosítva: 2015-05-09 10:08:23
16

Ha Tom Daley ott van egy műugróversenyen, akkor a fotók többségén ő szerepel – márpedig ő az összes versenyen ott szokott lenni, tekintettel arra, hogy évek óta a sportág egyik legjobbja. A napokban volt egy újabb világverseny Londonban, és persze összeszedtünk egy menő képösszeállítást az onnan érkezett fotókból, de vigyáztunk, hogy ezúttal nehogy Tom Daley legyen a középpontban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen be egy jól fotózott bokszedzésre!

május 7., 09:11 Módosítva: 2015-05-07 10:16:43
3

A mai poszt fotói egy bokszedzésen készültek, számunkra nem derült ki, hogy milyen apropóból, de az biztos, hogy Willie Monroe Jr. látható rajtuk. A fiatalemberről olyan adatokat találtunk, hogy 178 centi magas, karfesztávolsága 188 centi és New York államban, Ithacában lakik. De ennél önnek valószínűleg érdekesebb lesz, hogy mennyi tetoválása van, és hogy milyen jól nyomja a klasszikus bokszolós pózokat, meg a nem klasszikus, nem bokszolós, hanem mosolygós pózokat is. Mindent megnézhet, ha az alábbi képre kattint, reakcióját pedig a poszt legalján adhatja meg! Willie Monroe Jr. 28 éves.

Somerhalderék strandolgatnak a nászúton

május 6., 08:24 Módosítva: 2015-05-07 12:28:19
1

Ian Somerhalder és Nikki Reed két amerikai színész, mindketten egy-egy vámpírfilmmel lettek elég híresek. Bő egy hete volt az esküvőjük, annak a képeit itt nézheti meg, de örömmel jelentjük, hogy a fotósok a nászúton is megtalálták Somerhalderéket. Éppen Mexikóban nyaralnak, persze fürdőnadrágos képek is készültek róluk a strandon. Somerhaldert jó régen már mutattuk egyszer ebben a posztban, most valamivel jobban is megnézheti is őt, ha a képekre kattint. Sőt, legalul szavazhat is róla, mondja meg bátran a véleményét! Ian Somerhalder 36 éves.

Tyson Beckford új szintre emelte a chippendale-ezést

május 5., 08:21 Módosítva: 2015-05-05 18:22:59
7

Pont pár hete kritizáltuk Tyson Beckfordot, hogy milyen hülyeség, hogy ilyen konferálós munkákat vállal el. Az első számú színesbőrű férfimodellről erre most az a hír jött, hogy egy számára sokkal testhezállóbb feladatot kapott: beállt ideiglenesen a chippendale-műsorba Las Vegasban. Ian Ziering is volt már vendég a férfisztriptízben, de hozzá képest szerintünk Tyson Beckford egy teljesen más szint. Nézze csak meg a fotókat, a műsorról is vannak képek! Önnek is bejön? A poszt legalján adhatja meg a reakcióját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő a legkigyúrtabb countrysztár

május 4., 10:15 Módosítva: 2015-05-04 21:16:41
1

Tim McGraw még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nagyrészt valószínűleg annak köszönhető, hogy a countryzene sztárjai érthető módon itthon (illetve egész Európában) nem számíthatnak különösebb népszerűségre. De nem kell kétségbeesni, a zenét nem kell meghallgatni a képekhez! Még a múlt héten készültek az alábbi fotók Tim McGraw-ról, akire esetleg onnan emlékezhet, hogy egyszer megfogdosta őt egy női rajongó egy koncerten, erre az énekes visszapofozta a csajt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a srácot már megint meleg szereppel találták meg

május 3., 09:03 Módosítva: 2015-05-03 15:40:43
12

Rendszeres nézőinknek már ismerős lehet a Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musical, mert annak idején hírül adtuk, hogy a címszerepet a Broadway-en először Neil Patrick Harris játszotta, majd a Dexter című sorozatból is ismert Michael C. Hall. Utóbbi azért volt némileg meglepő választás, mert a meleg/transznemű Hedwiget általában meleg színész szokta játszani, igaz, Hall még a Dexter előtt 5 évig játszott meleg szerepet: David Fishert a Sírhant művekben. Ebben a posztban Darren Crisst mutatjuk be önnek, és az ő pályája nagyon hasonlít Michael C. Halléhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hugh Jackman mintha saját magát csöcsörészte volna

május 2., 09:12 Módosítva: 2015-05-03 10:53:36
1

Amikor legutóbb mutattuk Hugh Jackmant strandolás közben, felhívtuk a figyelmet arra, milyen viccesen pózoltak a háttérben a rajongók. Az ausztrál színész a héten Hawaii-on nyaralt, méghozzá egy olyan helyen, ahol rajta (és a fotóson, szomorú szmájli) kívül egy lélek nem volt. Szerencsétlen póz azért így is volt: méghozzá magától Jackmantől, aki, miközben a vízhőmérséklethez akklimatizálódott, elgondolkodva tapogatta saját mellkasát. Persze nem az összes kép ilyen a sorozatból, nézze végig az egészet, aztán szavazzon a poszt legalján! Hugh Jackman 46 éves.

Ilyet testet csinál a Freeletics

május 1., 09:05 Módosítva: 2015-05-02 18:10:17
26

A photo posted by Jonatas Jacob (@jonatasjacob) on

Ön hallott már a Freeleticsről? Ha nem, olvasson (és nézegessen) figyelmesen, mert kb. itt az új CrossFit. Csak ez már egy újabb lépés a virtuális valóságba, mert a Freeletics-edzésekhez nem kell összegyűlni egy teremben és az edző sem egy valóságos személy. Ezt a tréninget mindenki egyedül csinálja, ott, ahol éppen van, és a neten keresztül léphet közösségre a többi freeleticsezővel. Az edző meg egy app, amint az fent büszkén mutatja ez a komoly fiatalember. Ez a hónap első posztja, úgyhogy a Freeleticset 10 db instagramos szelfin keresztül mutatjuk be – a képeken látható személyek saját bevallásuk szerint freeleticsezők.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összefirkálták Zac Efron gyönyörűséges és szőrös mellkasát

április 30., 08:29 Módosítva: 2015-04-30 21:24:02
1

Sorban érkeznek a képek a Dirty Grandpa című film forgatásáról, ahol Robert De Niro nyilván a címben emlegetett nagypapát alakítja, Zac Efron meg a jelek szerint azt csinálja, amihez a legjobban ért: vetkőzik és ökörködik. Két napja láttunk már róla néhány fotót nagyon bizarr öltözékben, most viszont félmeztelen, csak egy kis firka van díjnyertes mellkasán. Kattintson, klikkeljen, nézze meg jobban, aztán szavazzon egyet a poszt legalján. Zac Efron 27 éves.