Szőrtelenek, vékonyak és nagyon be van lőve a sérójuk

2014-09-16 11:44:00 - gyb

A Kockahas blogban még mindig tart a New York-i divathét, ami pedig igazából már a múlt héten véget ért! De azért Loris Diran bemutatóját csak nem hagyjuk ki, ha már ennyi érdekességet mutattunk eddig is az amerikai divatfőváros 2015. tavasz-nyári kollekcióknak szentelt rendezvénysorozatából. Ezen a bemutatón voltak éppen ruhák is, de sajna nem túl izgalmasak, ezért mi a színfalak mögött készült fotóknak engedünk több teret a képösszeállításban. A bemutató előtt ugyanis, amikor a modellek haja már nagyon precízen be volt lőve, a fiúk lelkesen pózoltak félmeztelenül a fotóriporternek. Ők azoknak fognak inkább tetszeni, akiknek a vékonyabb, szőrtelen fiúk jönnek be – ön ebbe a csoportba tartozik? Ha végigklikkelte a képeket, szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
94 szavazat 44 szavazat

Ezek a modellek olyan izmosak, hogy hám kellett rájuk

2014-09-15 08:48:00 - gyb

Még mindig a New York-i divathetet vesszük elő, mert az eseménysorozatnak egy része volt az Art Hearts nevű AIDS-ellenes, jótékonysági divatbemutató, ahol többek között a Mister Triple X nevű márka csodálatos konfekciótermékeit és szado-mazo kiegészítőit is meg lehetett nézni. Ezzel a céggel legutóbb Los Angelesben találkoztunk, és most is találtak néhány rendesen kigyúrt (meg pár szálkásabb) modellt, hogy legyen kire rászíjazni a legújabb divat szerinti hámokat. Klikkelje végig a fotóössszeállítást, ha érdekli az ilyesmi! A poszt legalján ezúttal is véleményt lehet mondani, kattintson a szavazócsíknak arra a végére, amelyik jobban leírja reakcióját a látottakra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
47 szavazat 62 szavazat

Zac Efronhoz hozzávetkőzött a rendezője

2014-09-14 09:29:00 - Eivissa

Zac Efront akkor mutattuk utoljára külön posztban, amikor MTV-díjat kapott a vetkőzős jeleneteiért. Azóta eszkábált már egy gördeszkát is, plusz összejött és szakított Michelle Rodriguezzel, meg elkezdett egy filmet forgatni We Are Your Friends címmel, amiben egy DJ-t játszik majd. A lényeg viszont nem változott: Zac Efron még mindig akkor van elemében, ha immár díjnyertes felsőtestét mutogathatja. Erre az új, most készülő filmben is nyilván lesz lehetőség, a forgatásról érkezett fotók egy részén ugyanis Max Joseph rendezővel együtt félmeztelenkedik, aki úgy látszik, megelégelte, hogy mindig csak Efron veszi le a felsőjét. Klikkelje végig a fotósorozatot, van egy tucat képünk a jelenetről! Hogy tetszenek? Legalul ne felejtsen el szavazni! Zac Efron 26 éves, Max Joseph 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
61 szavazat 80 szavazat

Templomi félmeztelenkedés lesz a divat

2014-09-13 09:18:00 - gyb

Igazából már véget ért a New York-i divathét, de annyira sok izgalmas történt a rendezvénysorozaton, hogy az egy hét alatt nem tudtuk az összeset posztolni. Kimaradt eddig például az Adrian Alicea divatbemutató, amit a Riverside Church nevű templomban tartottak. Ha a képek ebben a blogban landoltak, az nem jelenthet mást, mint hogy a divatbemutató hiányos öltözékű férfiakat tartalmazott – a helyszín ellenére tényleg így volt.

63 szavazat 66 szavazat

ÉNBP Lali születésnapján csúszdaparkban csajozott

2014-09-12 07:55:00 - Eivissa

Kaptunk három fotót az RTL-től Laliról, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjéről. A képeken a fiatalember egy csúszdaparkban szórakozik – mint a hozzájuk tartozó sajtóközleményből kiderül, születésnapja alkalmából. A fene tudja most már eldönteni, hogy tényleg megtörtént-e a dolog vagy csak a kamerák kedvéért csinálták-e (vagy hogy van-e egyáltalán különbség a kettő között), mindenesetre Laliék és a rivális srácok a sztori szerint az egyik medencében röplabdameccsel döntötték el, hogy „ki hívhatja meg a lányokat egy italra”.

Távolról sincs vége, olvasson még»
135 szavazat 31 szavazat

Justin Bieber vetkőzött, lehuhogták

2014-09-11 08:52:00 - Eivissa

Emlékszik még 15-ös listánkra arról, hogy Justin Bieber mi mindent csinál félmeztelenül? Ha nem, itt megnézheti, de sajnos az összeállítás idő közben abból a szempontból elavulttá vált, hogy most már van még egy dolog, amit Justin Bieber félmeztelenül csinál: a konferálás. A Fashion Rocks nevű jótékonysági eseményen nagyon ment a pucérkodás, mert Jennifer Lopez is jól megmutatta a fenekét, és szintén ugyanitt volt, hogy Justin Bieber, miközben a nála egy fejjel magasabb Lara Stone-nal közösen Rita Orát konferálta be, fogta, és alsógatyára meg zoknira vetkőzött.

Távolról sincs vége, olvasson még»
284 szavazat 82 szavazat

Ilyen a mellkasszőr-borotválás művészi színvonalon

2014-09-10 09:21:00 - tatota

Daniel Johnson londoni sztárfodrász vágott már hajat az angol labdarúgó válogatottnak, a brit X-faktor versenyzőinek és számos hírességnek, de most úgy döntött, más testtájakon is megcsillogtatja fodrásztudományát. És hol van sok szőr az emberi testen, amit formálni lehetne? Johnson a mellkasszőrt választotta, azzal a céllal, hogy műalkotásokat készít belőle. Így került az általa kezelésbe vett férfiak mellkasára például Stonhenge, vagy az egyiptomi piramisok látképe. Az így fazonírozott mellkasszőr legfeljebb partira jó szerintünk – ön mit gondol? Szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
123 szavazat 65 szavazat

Felismeri a volt Forma 1-es pilótát nyaraláskor?

2014-09-09 10:30:00 - Eivissa

A fenti férfi még sosem szerepelt a blogban, így kíváncsiak vagyunk, hogy nézőink kitalálják-e, kit látnak a képen? Feltételezzük, hogy sokaknak menni fog a dolog, hiszen korábbi posztokból az derült ki, hogy vannak rendesen Forma 1-rajongók nézőink között. A jelenleg Portofinóban nyaraló híresség azoknak lesz ismerős, akik az ezredforduló környékén figyelemmel kísérték az autóversenyzést, de többet már nem árulunk el az illetőről, a megfejtésért klikkeljen a képre vagy görgessen lejjebb!

Távolról sincs vége, olvasson még»
126 szavazat 106 szavazat

Ezek a modellek tényleg erősek

2014-09-08 11:40:00 - gyb

A fenti fotó a New York-i divathét egyik hétvégi bemutatója előtt készült a színfalak a mögött: a Mochachino férfimodelljei a jelek szerint úgy döntöttek, hogy megmutatják fotóriportereknek és rajtuk keresztül a világnak, hogy tényleg erősek, és a tavalyi sima fekvőtámaszozáson kívül mindenféle látványos trükköket is elő tudnak adni két kissé instabilnak tűnő székkel. Persze arról is mutatunk képeket, hogy a fiatalemberek ezek után hogyan vonultak a kifutón, sőt, a Mochachinón kívül a Mischka Velasco-bemutatóról is beválogattunk néhány fotót a galériába, mivel ott is volt izom bőven (bár onnan a színfalak mögül csak fésülgetésről kaptunk bizonyítékot). Reméljük, felkeltettük érdeklődését és végigklikkeli a fényképsorozatot, majd a poszt alján szavaz is egyett a nedves-száraz csík megfelelő végére kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még»
106 szavazat 131 szavazat

Az ilyen fülbevaló a legmenőbb kockahashoz

2014-09-07 09:07:00 - gyb

Ön szép szálkásra gyúrta már magát, de nem tudja, mivel tegye kockahasát igazán feltűnővé? New Yorkból a Menswear Collective nevű ööö kollektíva azt ajánlja önnek, hogy akasszon a bal fülébe jó hosszú fülbevalót, és máris meg lesz oldva a probléma! Igen, még mindig a New York-i divathét anyagából válogatjuk ki az legizgalmasabb fotókat, csakúgy mint tegnap és tegnapelőtt, de most úgy néz ki, rátaláltunk a leghippisebb tervezőcsoportra. Ez lesz szerintük 2015 tavaszának és nyarának divatja, de mi azt szoktuk tanácsolni nézőinknek, hogy az ilyesmire ennyire előre ne vegyenek mérget. Inkább csak klikkeljék végig a képösszeállítást, aztán mondjanak róla véleményt a poszt alján a szavazócsíkra kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még»
77 szavazat 72 szavazat

Megvolt New York első számú férfimodell-orgiája

2014-09-06 09:00:00 - gyb

Ez sorban már a harmadik év, hogy posztoljuk a Parke & Ronen tavasz-nyári divatbemutatóját a New York-i divathétről, és ez azért van így, mert az amerikai divatfővárosban ez a márka az, amelyikre a legjellemzőbb, hogy általában több a pucér test, mint a ruha. Idén is összeválogatták a rendelkezésre álló férfimodell-sereg krémjét, adtak rájuk egy-egy színes kisgatyát (meg a többségükre szemüveget), és indult is a buli. A képösszeállításban egy rakás fotót nézhet meg, egy részük a színfalak mögött készült, egy másik részük a kifutón, az egyik szőke dalia ismerős lehet a tegnapi posztból. Ha végigklikkelte a képeket, görgessen le a poszt legaljára, és adjon le egy szavazatot! A tavalyi Parke & Ronen posztot itt találja, a 2012-eset pedig itt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
71 szavazat 116 szavazat

Ezeknek a fiúknak a kockahasát kiállították a divathéten

2014-09-05 08:44:00 - gyb

Elkezdődött a New York-i divathét. Most már az amerikai divatfőváros az egyetlen, ahol még mindig nem tartanak külön divathetet a férfiaknak, így aztán ez az esemény koedukált, egyszerre vannak a női és a férfidivatot bemutató események. Persze néhány márka nem rendez klasszikus divatbemutatót, ők általában inkább prezentálnak, azaz nem a közönség ül és a modellek sétálnak, hanem fordítva, a manökenek vannak egyhelyben és a közönségnek kell őket körbejárni, kb. mint egy kiállításon. Az eddigi prezentációkból két márkát választottunk ki, David Hartét és Jack Spade-ét, mert ők voltak azok, akik a modelljeik kockahasát is közszemlére tették, amikor meg akarták mutatni, milyen lesz egy divatos férfi 2015 tavaszán-nyarán. Klikkelje végig a képeket, aztán szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
55 szavazat 68 szavazat

Ilyen teste van a 200 méter pillangó világcsúcstartójának

2014-09-04 09:26:00 - Eivissa

Az ember azt hinné, hogy nincsenek afrikai országok a világ úszónagyhatalmai között, de véletlenül mégiscsak vagy egy fiatalember, aki miatt Dél-Afrika neve az utóbbi években rendszeresen ott szerepel a ranglisták élén. Bizonyos Chad Le Closról, aki jelenleg a 200 m-es pillangóúszás világcsúcstartója, legalábbis a rövid pályás (25 méteres medencében tartott) versenyek tekintetében. (Az 50 méteres medencékben a 200 méteres pillangóúszás bajnoka természetesen Phelps.) Le Clos a napokban azonban vegyesúszásban lett első Dubajban, ezért döntöttük úgy, hogy összeszedünk róla néhány új és régebbi képet. Lapozza végig a fotósorozatot és álmélkodjon, sőt, ha van kedve, szavazhat is a poszt legalján! Chad Le Clos 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
1020 szavazat 402 szavazat

Síkosított rúdon vetélkedtek a máltaiak

2014-09-03 10:24:00 - Eivissa

A Kockahas blog intenzíven érdeklődik a világ különböző tájainak néphagyományai iránt – feltéve természetesen, hogy a tradíció valamiféleképpen hiányos öltözékű férfiakhoz kapcsolódik. Most megint találtunk egy olyan népszokást, ami azonnal felkeltette az érdeklődésünket, a fotók ezúttal Máltáról érkeztek. Vallettától nem messze, egy kisvárosban Szent Juliánra emlékeznek egy olyan vetélkedővel, ami abból áll, hogy egy rúd végére zászlókat tűznek ki, aztán a rudat jó csúszósra bezsírozzák. Aki el tudja venni a zászlót, nyer. Aki nem, az belehull a tengerbe. Az amerikai seregben is népszerű ez a játék, önnek hogyan tetszik? Legalul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még»
90 szavazat 109 szavazat
Címkék:

130 kiló volt, sportmodell lesz belőle

2014.09.02. 08:49 - Eivissa

Pár héttel ezelőtt ugyan véget ért fogyásukra büszke olvasóinkat bemutató sorozatunk, de úgy döntöttünk, egy későn érkezett levéllel még kiegészítjük a témát. Ezúttal Andrástól kaptunk fotókat és egy nagyon érdekes sztorit. Az ő története abban különbözik az eddigiektől, hogy ő még 2008-ban érte el a 130 kilós csúcsot, és azóta többször is elkezdett lefogyni, de a próbálkozások sosem hozták meg a várt eredményt. Egészen mostanáig, mert úgy tűnik, ezúttal tartós lesz a siker – András azt írja, egyenesen az a célja, hogy sportmodell legyen belőle. Hát nálunk máris modellkedik, olvassa el beszámolóját, nézze meg képeit és a poszt legalján mondjon róla véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még»

10 zseniálisan szexi szelfiző augusztusból

2014-09-01 10:12:00 - Eivissa

Fent egy Icarus nevű profi pankrátor fotója látható, aki természetesen magyar, és Horváth Évával szelfizett egyet a legutóbb show felvételekor, azaz egy héttel ezelőtt. Igen, van profi magyar pankráció, és igen, megint vége lett egy hónapnak, ami azt jelenti, hogy a Kockahas blogban a 10 kedvenc szelfink látható az Instagramról. Görgessen lejjebb a maradék 9-ért!

Távolról sincs vége, olvasson még»
220 szavazat 296 szavazat

50 évesen is modellkedhetne a szörflegenda

2014-08-31 09:15:00 - Eivissa

Kaptunk egy friss fotósorozatot Laird Hamiltonról, úgyhogy ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassuk őt önnek – feltéve persze, hogy ön eddig még nem hallott Hawaii legjóképűbb szörflegendájáról. Hamilton édesanyja a Wikipédia szerint a hatvanas évek egyik kísérleti eljárásának vetette alá magát, amikor szült. Az eljárás része az volt, hogy a vajúdó kismamát egy sós vízzel teli gömbbe helyezték, és úgy látszik, meg is lett a hatása a dolognak, mert Hamilton világéletében imádta az óceánt. Segített persze nyilván az is, hogy gyerekkorában Hawaii-ra költöztek, így még a középiskolát se fejezte be, hanem tizenévesen elment szörfölni és modellkedni a '80-as évek közepén. 191 centijével és elképesztő fizikumával nyilván remekül ment mindkettő, de Hamilton a szörfözésből sose szeretett vetélkedőt csinálni, ezért versenyeken sose indult.

Távolról sincs vége, olvasson még»
94 szavazat 132 szavazat

168 centi magas, de izmosabb, mint gondoltuk

2014-08-30 08:47:00 - gyb

Erre a hétre is jut egy random zenész: a múlt heti mormon, meleg rocker után most a Lil Wayne művésznéven alkotó rappert vesszük elő, akire onnan emlékezhetnek a hip-hop iránt kevésbé érdeklődők, hogy a fiatalember börtönviselt, epilepsziás és egyszer Nicki Minaj táncolt az ölében egy emlékezeteset. A források többsége 165 és 168 centi közé teszi Lil Wayne testmagasságát, de attól még, hogy a rappernek esélye sincs a szekrényméretre, azért a jelek szerint edz rendesen (nem mintha osztanánk azt a nézetet, hogy csak a szekrényméret lehet szexi).

Távolról sincs vége, olvasson még»
197 szavazat 163 szavazat

Rosszkor locsoltak a szépfiúk Donatellára

2014-08-29 12:49:00 - gyb

Alapvetően mi is azt várjuk, hogy legyen már vége a jegesvödrözésnek (bár a múlt héten Dávid Kornél produkcióját még eléggé élveztük), de ezt a videót gyorsan még ideszúrjuk, mielőtt végleg lecseng ez az egész marhaság. Ezen Donatella Versace boríttat a fejére két köcsögnyi jeges vizet, de sajnos a tartályokat kezelő szépfiúk vagy nem tudnak olaszul vagy kicsit be vannak lassulva. Vagy direkt szófogadatlanok. A divattervezőnő ugyanis szépen elmondja angolul az egyébként elég érdektelen bevezetőjét, aztán amikor a végére ér, még gyorsan hozzáfűzi olaszul, hogy „no, aspetta”, azaz kb. „még ne, várjál”, de a srácok mégis fogják a Versace-logós kübliket és leöntik a főnöknőt. Aki ezek szerint a baki ellenére sem volt hajlandó megismételni a felvételt.

230 szavazat 192 szavazat

Beállt modellkedni az új-zélandi rögbiválogatott

2014-08-29 08:14:00 - gyb

Aucklandben divathét van, és a mai posztban összegyűjtöttük annak a bemutatónak a fotóit, amin olyan férfiak láthatók, akik önt feltehetőleg érdekelni fogják. A Jockey nevű márka műsoráról van szó, akiknél három darab férfimodell szerepelt pucér felsőtesttel, meg egy rögbicsapat: konkrétan a New Zealand All Blacks csapata, azaz az ország válogatottja. Őket láttuk már uszodázni és örömtáncot járni is, most érdekes végignézni, milyen arckifejezéssel vonulnak a kifutón. Ha végigklikkelte a fotósorozatot, szavazzon bátran! Önnek bejönnek a modellkedő rögbisek?

Távolról sincs vége, olvasson még»
103 szavazat 148 szavazat

Afrika tetején tolta le a nadrágját

2014-08-28 08:23:00 - Eivissa

A mai posztban Ben Boleynt lehet megnézni, aki nem híres, viszont merész és jótékony. Egy brit fiatalemberről van szó, aki haldokló gyerekeket segít Worcesterben – ennek a hospice-szolgálatnak próbál pénzt gyűjteni ezzel a bizarr akcióval (végre valaki nem jegesvödrözik!). Boleyn augusztus közepén fogta magát, és megmászta Afrika legmagasabb hegycsúcsát, a Kilimandzsárót. És hogy legyenek valóban emlékezetes fotók az eseményről, a csaknem hatezer méter magas csúcson a mínusz tíz fokban levette a felsőjét és a nadrágját is letolta pár pucér kép kedvéért.

Távolról sincs vége, olvasson még»
105 szavazat 99 szavazat

Ennyit hízott Ronaldo 16 év alatt

2014-08-27 08:23:00 - Eivissa

Kivételesen nem arról a Ronaldóról lesz ma szó, aki már úgyis rengeteget szerepelt ebben a blogban. A Cristiano Ronaldo nevű, portugál játékos helyett most azt a brazil Ronaldót vesszük elő, akinek a keresztneve a Ronaldo, és aki az ezredforduló környékén volt pályája csúcsán. Azért vesszük most őt elő méghozzá, mert friss fotókat kaptunk róla, amiken Spanyolországban, pontosabban Formenterán strandol barátnőjével, bizonyos Paula Moraisszel. Egyértelmű: a kétszeres aranylabdás játékos felett nem múltak el az évek nyomtalanul, pajzsmirigyproblémái miatt elkezdett pocakosodni. Fent látható, hogyan nézett ki Ronaldo az 1998-as VB alatt, és ha felkészült egy kisebbfajta sokkra, most görgessen lejjebb! Ronaldo Luís Nazário de Lima 37 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
197 szavazat 342 szavazat

Mexikói sorozatmacsó most konferálva vetkőzött

2014-08-26 10:35:00 - Eivissa

Aarón Díaz már kétszer szerepelt nálunk, de legfrissebb vetkőzését megint nem tudjuk kihagyni. Ahogy a mexikói származású sorozatszínész sem tudta kihagyni az alkalmat, hogy Zac Efront idézve egy díjkiosztón vetkőzzön: ő a legnagyobb spanyol nyelvű Amerikai tévécsatorna, a Telemundo gáláján kapta le az ingét. Azért mutatunk róla pár korábbi fotót is az elmúlt hónapból, hogy demonstráljuk, hogy Díaz egyébként is úgy szokott öltözni, hogy valamennyi látszódjon nyilván rengeteg munkával kidolgozott felsőtestéből: nagyon szereti a kicsit gázos áttetszőket meg ujjatlanokat. Vagy ön szerint nem is gázos, hiszen ha van mit, miért ne mutogatná? Klikkeljen alul a szavazócsík megfelelő végére, ha végignézte a fotókat! Aarón Díaz 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
388 szavazat 222 szavazat

10 érdekesség egy volt escortról

2014-08-25 11:14:00 - Eivissa

A mai posztban Matthew Paetz képei láthatók. Alább összefoglaljuk, hogy miért. Nézzen és olvasson végig mindent, aztán szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
150 szavazat 121 szavazat

Egy ágyékkötő évtizedekig elég Tarzannak

2014-08-24 08:53:00 - lubo

Tarzant Johnny Weismullertől Christopher Lambertig rengeteg erős, mogorva tekintetű, félmeztelen férfi játszotta már el. Volt, aki sorozatban, volt, aki egész estés filmben, de az közös, hogy Tarzan sosem volt egy szószátyár fazon. A nagyívű gondolatok kifejezésére kevésbé fókuszáló filmek nyomán mi sem szaporítanánk a szót. Tessék inkább nézelődni korokat átívelő galériánkban!

Távolról sincs vége, olvasson még»
78 szavazat 80 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés