horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez van, Jovanotti is megöregedett

tegnap, 10:21 Módosítva: 2015-08-29 19:14:37
1

Rémlik még, hogy kicsoda Jovanotti? Igen, arról az olasz rapperről van szó, aki hazájában a '80-as években futott be, a '90-es években Európa-szerte népszerű lett az alábbi, Penso positivo című slágerrel, aztán az ezredforduló környékén a világzene felé kezdett kacsingatni, csomószor fellépett a Szigeten, és forgatott egy klipet is Budapesten. Na, az ő művészneve a giovanotto (=fiatalember) szóra utal, de amint a New Kids tagjai sem gyerekek és a Backstreet Boyok sem fiúk már, úgy Jovanotti sem fiatalember többé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Balotelli bögyös exével nyaral

augusztus 28., 09:03 Módosítva: 2015-08-28 17:55:51
1

Mario Balotelli egy olasz futballista, aki éppen most fog visszamenni a Liverpoolból a Milanba, és akiről már ebben a blogban is megírtuk, mennyit csajozik. Az egyik ilyen csajozáskor akadt össze bizonyos Raffaela Ficóval, aki később bejelentette, hogy terhes Balotellitől. A kislány 2012 decemberében született meg, de Balotelli csak tavaly februárban kezdett neki az apukáskodásnak, miután egy apasági teszt jobb belátásra bírta. Úgyhogy most Balotelli Amalfinál hajózgat gyermeke anyjával, nézze meg, hogyan, legalul szavazhat is! Mario Balotelli 25 éves.

Többszörös gáz: Nadal most Tommy Hilfigert promózza

augusztus 27., 09:24 Módosítva: 2015-08-28 09:55:56
2

Hát az egy dolog, hogy azon kívül, hogy van neki egy élsportolóhoz méltó fizikuma, azon kívül Rafael Nadal egy jó pasi-e, mert valaki szerint igen, más szerint nem nagyon. Megoszlanak a vélemények, ez normális. Nade az azért kicsit fura, hogy a spanyol teniszezőért a jelek szerint csak úgy kapkodnak a nagy divatházak. Pár éve Nadal még az Armaninak vetkőzött, most viszont átállt Tommy Hilfigerhez, de megint egy alsógatyakampány kedvéért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brutális brit szurkolótetkók, ezt figyelje!

augusztus 26., 09:47 Módosítva: 2015-08-27 12:42:36
13

A mai posztban futballdrukkereket mutatunk, úgyhogy kivételesen nem annyira az izmok lesznek az érdekesek, hanem inkább a tetoválások. Brit csapatok nyilván brit drukkerei ők, akik kisebb-nagyobb (de általában inkább nagyobb) méretben magukra varratták kedvenc csapatuk címerét. Elég elképesztő ez a fotósorozat így egyben, klikkeljen érte az alábbi képre! Ön szerint menők az ilyen tetoválások? A poszt legalján szavazhat is!

Nehogy kihagyja a nap legerősebb posztját!

augusztus 25., 10:06 Módosítva: 2015-08-26 20:41:38
31

Ezek a képek vasárnap este készültek New Yorkban, azon belül is Brooklynban, ahol WWE Summer Slam 2015 néven tartottak pankrációgálát. Ha önnek már hiányzott egy jó kis pankrációs fotóösszeállítás, végre itt van, amire annyi ideje vágyik, ha pedig nem erre epekedett már napok-hetek óta, akkor meg annál nagyobb lesz a meglepetés, hogy mennyire jók ezek a fotók. Akit érdekel az ilyesmi, az a képek mellett megtalálja, hogy a drabális állatok közül melyiknek mi a (művész)neve, szóval jó kattintgatást! A látottakat legalul véleményezheti is természetesen, a bugyija állapotára ma is kíváncsiak vagyunk.

Van, aki 10 év modellkedés után is zavarban van a pózolástól

augusztus 24., 10:44 Módosítva: 2015-08-24 16:16:59
17

Nem biztos, hogy értjük, hogy a világ végtelen számú férfimodellje közül miért pont Paul Vandervortról van ennyi exkluzív fotója képügynökségünknek, de ha már érkezett egy adag friss kép, megmutatjuk őket. Már csak azért is érdekesek, mert ennek a férfinak tényleg úgynevezett tökéletes teste van, nem véletlen, hogy az izmos modelljeiről ismert Abercrombie & Fitchnek is manökenkedett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennél többet egy drogos melegorgiából a Youtube-on nem lehet mutatni

augusztus 23., 20:23 Módosítva: 2015-08-24 09:15:00
2

Alsónadrággyáros jóbarátunk, Andrew Christian sorra ontja a videókat, most a héten is csináltak egyet, aminek a témája a héliumos gyúrás. Nem egy új edzési módszerről van szó, a fiúk egyszerűen csak héliumot lélegeznek be a gyakorlatok előtt, és ettől azonnal minden viccesebb lesz. És sokkal, de sokkal buzisabb. Úgyhogy ha már úgyis belecsaptunk a levesbe, jöjjön még két klip azoknak, aki bírják a forróságot, úgyis hármasával szoktuk posztolni a videókat. Hát akkor legyen ez most egy meleg különkiadás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt egy nő, akinek szexisebb munkája van, mint önnek

augusztus 22., 09:25 Módosítva: 2015-08-22 21:36:19
1

Ma megint a Home and Away című ausztrál szappanopera forgatási fotóiból szemlézünk, mert a tegnapi csemege után is maradt még néznivaló. Ma egy Kyle Pryor nevű színészt mutatunk, akit éppen egy jelenethez készítettek elő, amikor a lesifotós megtalálta a megfelelő szöget a fényképezéshez.

Minden bizonnyal nem csak divatbemutatón, hanem filmforgatáson is nagyon unalmas dolgozni, de azért itt van egy nő, aki ezt részt legalábbis biztosan eléggé élvezi: lehet piperészgetni egy gyönyörű férfit. Klikkeljen először a képre a többi fotóért, aztán meg a szavazócsík egyik végére azért, hogy elmondhassa véleményét! Kyle Pryor 31 éves.

A tévében ilyen a teste egy edzésfüggő srácnak

augusztus 21., 09:07 Módosítva: 2015-08-22 10:10:39
11

A mai posztban (és a holnapiban is) az ausztrál Home and Away című szappanopera szereplőit mutatjuk. A középpontban ezúttal bizonyos Jake Speer áll, akinek a neve elég viccesen rímel arra, hogy Shakespeare, és aki egy olyan srácot játszik, aki túlzásba viszi az edzést, úgy is mondhatjuk, hogy fitneszfüggővé válik, és ezzel tönkreteszi az életét.

Érdekes, hogy a szerepre nem egy felpumpált izmokkal rendelkező, tipikus gyúrósnak kinéző színészt választottak, de persze ezzel nem azt szeretnénk mondani, hogy Speer nem nézne ki elég jól. Sőt, nagyon is jól néz ki, szerintünk legalábbis. Hát ön szerint? Ha végigklikkelte a fotókat, feltétlenül szavazzon a poszt legalján! Jake Speer 23 éves.

Na és Diplo kockahasát látta már?

augusztus 20., 08:54 Módosítva: 2015-08-21 09:26:57
6

Ez a félmeztelen DJ-k hete, úgy látszik. Korábban Steve Aokit mutattuk, most meg Diplo vetkőzött le a barcelonai fellépésén, egy Sala Razzmatazz nevű helyen. Azért van a fiatalember mögé felírva, hogy Major Lazer, mert ez egyik kétszemélyes együttesének neve, de Diplo dolgozott már közös számon Justin Bieberrel és Madonnával is, szóval tényleg nagyon felkapottnak számít mostanában. Na és jól tette, hogy lekapta a pólóját a színpadon? Ha megnézte a képeket, szavazzon ön is a poszt legalján! Diplo 36 éves.

Ha nem bírta volna deltás úszók nélkül: a VB után itt a VK

augusztus 19., 09:03 Módosítva: 2015-08-19 09:46:47
6

A kazanyi világbajnokság után nem sok pihenőidőt hagytak az úszóknak, mert nemrég egy világkupa kezdődött, aminek első állomását Párizsban tartották. Itt kicsit többet is megtudhat arról, hogy mi a különbség a vb és a vk között, a lényeg, hogy egy versenysorozatról van szó, a múlt heti franciaországi állomás csak a kezdet volt.

Mi persze szokásunkhoz híven kiválogattuk a legjobb fotókat a legdeltásabb úszókról, mert ez mindenkinek jó. Klikkelje végig a fotóösszeállítást, a képaláírásban mindig megtalálja az adott sportoló nevét. Legalul pedig szavazhat ma is, kürtölje bátran világgá, hogy önnek bejönnek-e az úszók! (Nyilván igen, de akkor is!)

A tortadobás az új stage diving

augusztus 18., 09:36 Módosítva: 2015-08-18 17:59:05
1

Az volt a neve a rendezvénynek, ahol ezek a képek készültek, hogy Pandora Summer Crush 2015. Los Angelesben tartották a hétvégén, és az egyik fellépő egy híres amerikai DJ volt, Steve Aoki (az a tippünk, hogy lehet, hogy voltak japán felmenői is a fiatalembernek). Tudja, miket csinál Steve Aoki egy fellépése előtt? Hát természetesen levetkőzik, kiskutyával smárol, majd begyakorolja segítőjével, hogy hogyan kell jól pofán vágni valakit tortával.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők a legkeményebb csávók a bokszolók tehetségkutatójából

augusztus 17., 11:40 Módosítva: 2015-08-17 16:04:16
0

A tehetségkutatók virágkora az énekversenyekkel kezdődött, de azóta már minden műfajban van ilyen típusú reality: évadról évadra keresik a legjobb modellt, szakácsot, fogyókúrázót, transzvesztitát, stb. Azt tudta, hogy van bokszolós tehetségkutató is? Hát pedig létezik ilyen, az amerikai NuvoTV-n méghozzá, és már a második évadnak is vége.

A műsor során kilenc amatőr bokszolót edz „a világ legjobb edzői” közül három, és a versenyzők azért küzdenek, hogy profi bokszolók lehessenek, és legyőzzenek egy igazi, befutott ökölvívót. Ezek a képek a Knockout második szériájának fináléja előtt készült, ebben a fináléban van nyilván a nagy meccs. Nézze meg a képeket, de szavazni se felejtsen el a poszt legalján!

Wúú, megint vetkőzik a PhD-ző izommodell

augusztus 16., 09:50 Módosítva: 2015-08-17 10:58:51
27

Ezt a személyt már kétszer posztoltuk, de abból gondoljuk, hogy ön újra látni szeretné Pietro Bosellit, hogy az olasz származású, Angliában tanuló/dolgozó mérnök/modell az évadvégi blogösszesítés szerint az előző szezon harmadik legjobb pasija volt.

Ő az a srác, aki londoni egyetemen PhD-hallgató, de közben fitneszmodell is, amely másodállást Boselli rendkívül előnyös külseje indokolja. Ezt a külsőt most jól megnézheti a La Maison Simons nevű kanadai áruház jóvoltából, akik az összes márkát ezzel a fiatalemberrel szeretik reklámozni. Hát megértjük őket. Ön hogy érzi? Szavazzon legalul! Pietro Boselli 26 éves.

Ilyen durva ízlésficam még a melegeknél is ritka

augusztus 15., 11:25 Módosítva: 2015-08-16 15:23:28
10

A mai posztban Frankie Grandéról nézheti meg régebbi és friss fotókat. Ő a leginkább onnan ismert, hogy a féltestvére Ariana Grande énekesnő, de ő maga táncosként szokott fellépni akár a Broadway-en is, táncos realitykben zsűrizget, plusz Youtube-sztárnak minősíthető, meg az amerikai Big Brotherben is benne volt tavaly nyáron.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre valaki rájött, mitől lesz érdekes a szertorna

augusztus 14., 10:48 Módosítva: 2015-08-14 21:29:55
54

Tavaly ilyenkor is szemléztünk egy versenyzőt az America's Got Talent című tehetségkutatóból, és bizonyára a puszta véletlen hozta úgy, hogy a műsorban idén is van egy kockahasakra építő akrobata-produkció. Illetve ha jobban megnézi a fenti videót, ez igazából nem is akrobatika, hanem színtiszta szertorna.

Távolról sincs vége, olvasson még

A határvonal a buli és az orgia között

augusztus 13., 10:22 Módosítva: 2015-08-14 11:28:55
75

Kicsit tompította a Circuit Festivalról érkezett fotók által okozott sokkot, hogy előre tudtuk, mi lesz ez, mert posztoltuk a beharangozóját tavasszal. De azért most, hogy megjöttek a képek a múlt hétvégén tartott gigapartiról, azért mégiscsak megrökönyödtünk. Ha a méret a lényeg, márpedig a melegvilágban gyakran ez a helyzet, akkor a Circuit Festival valószínűleg mindent visz: azért azt nem gondoltuk volna, hogy ez ekkora buli és hogy ennyire sokan vannak ennyire kevés ruhában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebben a boltban most kezdtek a nyárra készülni

augusztus 12., 09:25 Módosítva: 2015-08-13 08:59:08
3

A júliusi dömpinghez képest az utóbbi hetekben viszonylag kevés divatbemutatót láthatott ön ebben a blogban, hát ne szomorkodjon tovább, mert az ausztrálokra mindig lehet számítani! Náluk ráadásul most közeledik a végéhez a tél, úgyhogy a David Jones üzletlánc most tartott egy jó kis fürdőruhabemutatót Sydney-ben a következő szezonra. Nők is voltak, de ez a Kockahas blog, úgyhogy alább nyilván csak a férfiakat nézegetheti és véleményezheti, ha van kedve. Reméljük, van!

Egy bögyös brit realitys körbelobogtatta új pasiját a strandon

augusztus 11., 09:03 Módosítva: 2015-08-12 10:50:24
10

Vicky Pattinsonnak semmi köze az azonos vezetéknevű Roberthez, Vicky Pattinson a brit MTV-n futó Geordie Shore nevű reality egyik sztárja. Nagyon komolyan veszi a munkáját, és természetesen olyan pasit választott magának bizonyos Stephen Bear személyében, aki mellett kellően jól mutat majd a képeken. Alább mutatjuk is Stephen Beart, aki teljesen véletlenül egy másik brit MTV-s reality kapcsán lett híres:

Távolról sincs vége, olvasson még

Közönségnek fürdőztek ausztrál rögbisek

augusztus 10., 10:43 Módosítva: 2015-08-11 09:55:33
15

Ausztrália a kedvenc országunk, nagy részben a futballisták és a rögbisek miatt. Most az Australia Wallabies nevű röbgicsapat merült el az óceánban Sydneytől nem messze, és ahogy nézzük a fenti fotón, jó sokan meg is álltak bámészkodni. Hát volt mit nézni, az kétségtelen, mondjuk biztos a táj is gyönyörű arrafelé, de ön a tájat nézte volna, ha ön is pont ott van a parton? Alul a szavazócsíkra klikkeljen, ha meg szeretné adni a választ!

Őrült jók ezek a bunyó utáni portrék!

augusztus 9., 11:19 Módosítva: 2015-08-09 15:24:06
1

Szombaton a Nashville-i Bridgestone Arenában estek újra egymásnak az MMA-sok, és ahogy az már szokás, ismét lefotózták őket a harc után is. Szerencsére most nem igazán volt csúfosan szétvert arc a kínálatban, így a vér helyett most nyugodtan koncentrálhat az izmokra!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemcsak menők, jól is néznek ki

augusztus 8., 11:06 Módosítva: 2015-08-09 18:32:16
1

Ahogy arról már megemlékeztünk, elképesztően jó fotók készülnek a kazanyi vizes vb-n, ahol a magyarok is szuper eredményeket érnek el. Galériánkban most a kockahasú úszókat mutatjuk meg, amerikai, brit, kínai, és magyar sportolókat is!

Justin Bieber kétféle deszkán is megmutatta magát

augusztus 7., 09:58 Módosítva: 2015-08-07 17:39:53
6

Nem fogjuk sokat cifrázni ma se, ebben a posztban két eseményről nézhet meg képeket. Ezek:

  1. Justin Bieber pucér felsőtesttel gördeszkázik.
  2. Justin Bieber pucér felsőtesttel szörfdeszkázik.

Összefoglalásként íme még egyszer, mi kapcsolja össze az alább megtekinthető rengeteg fotót:

  1. Justin Bieber
  2. pucér felsőtest
  3. deszka

Nézegessen fotókat és szavazzon ma is! Justin Bieber 21 éves.

Ki gondolta volna, hogy egyszer idáig jut Anthony Kiedis?

augusztus 6., 09:23 Módosítva: 2015-08-07 11:47:24
61

A Red Hot Chili Peppers a '90-es évek elején alternatív rockegyüttesként lett híres és a mai napig bevállalnak még ők ezt-azt. De azért ők se eszik már olyan forrón a kását, mint annak idején, sőt Anthony Kiedisről a legutóbbi fotósorozat ennél messzebb már nem is lehetne a szex-drogok-rock'n'rolltól. Ez inkább egy annyira cuki családi idill kissráccal és kutyával, hogy azt már nehezen lehetne fokozni – önnek bejön az apukás Anthony Kiedis? Szavazzon a fotók után! Anthony Kiedis 52 éves.

Ő a legígéretesebb férfi escort, pedig nőnek született

augusztus 5., 09:20 Módosítva: 2015-08-06 09:35:53
80

Victor Belmont mindenképpen különleges lenyomatot hagy az emberiség virtuális tudatában, pedig csak 25 éves. A San Franciscóban (hol máshol?) élő fiatalembert ugyanis megválasztották az év újoncának az escort szakmában, holott még maga a férfilét is új számára, írja a Buzzfeed.

A transznemű srác az első, aki ilyen díjat nyer, és mint mondja, nagyon büszke arra, hogy a többiek elfogadták, és magukkal egyenragúnak tekintik.

Belmont szerint az escortozás nem csak a testiségről szól, bár ezzel neki semmi baja, ezért azzal is tágítja saját határait, hogy pornózik is.

Hatalmas rajongótábora van nemcsak Instagram, de Twitter és Tumblr oldalán is, így vizuális anyagban nincs hiány. Íme egy kis ízelítő:

Az normális, hogy egy ekkora kissrác így öltözködik?

augusztus 4., 09:25 Módosítva: 2015-08-05 09:14:53
8

Jó napot kívánunk, ez a fiatalember Luka Sabbat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízipólós gigagaléria, szívesen

augusztus 3., 08:31 Módosítva: 2015-08-03 20:46:21
36

A kazanyi vizes VB-ről mutattunk már műugrókat, most jöjjön egy másik sportág, a vízilabda. Ha önt az eredmények érdeklik, kattintson át a sportrovathoz, mert nekünk fogalmunk nincs, de szerintünk ezekhez a fotókhoz szerintünk nem is kell kommentár. Ha szereti a nagydarab, izmos, de nem kigyúrt férfiakat, akkor biztosan élvezettel lapozgatja majd végig ezt az összeállítást. Ha meg nem szereti a nagydarab, izmos, de nem kigyúrt férfiakat, akkor legrosszabb esetben a szavazócsík száraz végére kattint a poszt legalján.

Ettől a focistától is irigyelheti a nyaralását

augusztus 2., 09:05 Módosítva: 2015-08-03 09:29:42
27

Nemrég mutattunk fotókat az FC Barcelona volt kapitányának nyaralásáról, most viszont a csapat egy jelenlegi játékosa kerül sorra, a brazil Neymar, vagy kicsit hosszabb nevén Neymar Jr., vagy sokkal hosszabb nevén Neymar da Silva Santos Júnior. Ahogy elnézzük, Antonio Banderashoz hasonlóképpen ő sem csak a napozást meg a hajókázást meg az úszkálást élvezi a vakáció során, dehát az ő korában és pozíciójában ebben nincsen semmi meglepő. Klikkelgessen, ha úgy érzi, irigykedjen, de mindenképpen szavazzon a poszt legalján! Neymar 23 éves.

A fájdalom 30 arca, egyenesen a ketrecből

augusztus 1., 09:03 Módosítva: 2015-08-01 14:25:49
4

A ketrecharc a sportnak és a szórakoztatásnak egy olyan keverékét kínálja, amire annyira sokan vevők, hogy ezt a blogot gyakorlatilag kizárólag kertrecharcosokból is megcsinálhatnánk. De ehelyett csak kéthavonta egyszer vesszük elő a témát, hogy ne veszítsen annyit az erejéből, most viszont az egész júliusi termésből a legdurvább képeket válogattuk össze, pont harmincat és csak olyanokat, amiken valakinek éppen eltorzul az arca egy ütéstől és/vagy a fájdalomtól. A képaláírásban mindig annak a nevét olvashatja, akit éppen péppé vernek. Ön bírja a keménycsávókat és a verekedést? Döntsön és ha mer, klikkeljen! Legalul pedig szavazni is lehet.

Willem Dafoe is megöregedett, de meg nem csúnyult

július 31., 08:16 Módosítva: 2015-08-01 09:41:37
20

Willem Dafoe valamit nagyon jól csinál: bár sose számított a legnagyobb A-listás színészsztárok közé, azért a '80-as évek legeleje óta van egy folyamatos és tisztességes hollywoodi karrierje csomó nagyon jó filmmel (meg pár borzasztóval), tavaly a Grand Budapest Hotelben is benne volt. A mai képösszeállítás inkább régebbi filmeiből válogat, természetesen olyan szerepekből, ahol vetkőznie kellett – ez mégiscsak a Kockahas blog.

Távolról sincs vége, olvasson még