horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Hoppá, Neville Longbottom egész kigyúrta magát!

11 órája Módosítva: 2015-05-22 11:22:53
38

Ha ön emlékszik Matthew Lewisra, akkor valószínűleg úgy emlékszik rá, ahogy a fenti fotón látható: a szerencsétlen kis Neville Longbottomként a Harry Potter-filmekből. Mondjuk mi megírtuk már, hogy egész jóképű lett most, hogy már betöltötte a húszat, na de ami az Attitude magazin jóvoltából most napvilágra került, arra senki nem számított. Hölgyeim és uraim, íme Matthew Lewis izmai és kockahasa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tolják a félmeztelen fotókat a New Kids on the Block tagjai

tegnap, 11:05 Módosítva: 2015-05-22 11:03:05
79

A popbiznisz egyik aranyszabálya, hogy egy tisztességes fiúcsapat tagjai vetkőznek. Annyira arany ez a szabály, hogy akkor is igaz, ha a fiúcsapat tagjai már rég nem fiúk – ezt bizonyítja a New Kids on the Block példája. Ők már mind túl vannak a negyvenen, de az utóbbi időben feltettek magukra egy-két izomfotót az Instagramra, mert miért ne. Az egyik pucérkodó Joey McIntyre, aki a maga 42 évével az együttes legfiatalabb tagja.

A photo posted by Joe (@joeymcintyre) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Colin Farrell most Cannes-ban félmeztelenkedett egyet

május 20., 11:30 Módosítva: 2015-05-20 11:30:49
1

Colin Farrell megérkezett Cannes-ba a múlt héten, rögtön nagyon sármos volt a premieren, amin részt kellett vennie, aztán persze ment szépen vissza a szállodájába és nyilván lehányta magáról a kényelmetlen gúnyát. Majd pár nappal később bukkant fel ismét, amikor egy ismeretlen nővel (hűha!) kiment az erkélyre. Ahol persze lefotózták. Kicsit messziről, de lefotózták, mert akármilyen gyakran is félmeztelenkedik újabban nyilvánosan Colin Farrell, mindig van ott egy paparazzo, hogy megörökítse. Reméljük, ennek a ténynek ön is örvend – ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon is az ír színész testéről! Colin Farrell 38 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a trónokharcás, izlandi erősóriás sokféle szerkóban

május 19., 08:05 Módosítva: 2015-05-20 09:18:11
2

Hafthór Júlíus Björnsson keresztnevét izlandiul úgy kell írni, hogy Hafþór, és persze messze nem ez a legkülönlegesebb dolog ezzel a férfival kapcsolatban. Kezdjük ott, hogy 206 centi, ami nincs túl messze az óriásmérettől, ennek megfelelően kosarazott is egy ideig, de aztán átnyergelt az erősemberkedésre, ahonnan egyenes út vezetett a szórakoztatóiparba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaj, cicik keveredtek a mellizmok közé a Life Ballon!

május 18., 11:30 Módosítva: 2015-05-19 10:16:09
9

Idén nyilván az Eurovízió miatt volt egy kicsit korábban a Life Ball nevű AIDS-rendezvény Bécsben, ami évről évre több nemzetközi celebet vonz. Akik idén nemcsak odamentek, hanem a mellüket is megmutatták. Sőt, annyi mell volt a szombat este megtartott rendezvényen, hogy idén a minden évben szokásos kockahas-összeállításunkba is becsúszott belőlük egy pár, de merjük remélni, hogy ez senkit nem zavar majd. A képek, a jelmezek, a jelmeztelenségek ugyanis a 2015-ös Life Ballon is elképesztőek voltak, alább nézheti meg a fotókat, még alább pedig szavazhat a látottakról. Jó klikkelgetést!

Ma egy PhD-ző mérnököt mutatunk a Kockahasban

május 17., 09:14 Módosítva: 2015-05-17 13:39:23
109

Két olyan dolog találkozott össze most, amit/akit már korábban bemutattunk a Kockahas blog nézőinek. Az egyik a Charlie by Matthew Zink nevű márka, akik elképesztően erős kampányokat szoktak gyártani, a másik pedig a fenti képen látható Pietro Boselli, akinek egy videója szerepelt már itt egy bő hónapja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha mellkasszőrt szeretne venni, ő segíthet!

május 16., 09:36 Módosítva: 2015-05-17 10:55:49
13

A photo posted by Nev Schulman (@nevschulman) on

Természetesen a két fent látható férfi közül a bal oldaliról van szó, ő az, aki úgy döntött, hogy szívesen megszabadul egy kis szőrzettől némi készpénzért cserébe. Az egész persze egy vicc, de csak félig, az illető ugyanis egy (Amerikában) híres fiatalember és az összeget jótékony célra szeretné felajánlani, szóval elvileg simán lehet, hogy valaki ad pénzt a mellkasszőréért. Mondjuk valószínűleg nem én és nem is ön, de azért nézegetni lehet, nem?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a fürdőnadrágreklám a mellbimbókról szól

május 15., 10:23 Módosítva: 2015-05-16 09:45:38
4

A fenti kép Bobby Creighton amerikai férfimodell Instagramjáról való. Önmagában a fotóból is egyértelmű, hogy miért vesszük őt elő egyszer csak, de van még egy különösebb apropó is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Thor most brutális műfarokkal humorizál

május 14., 08:28 Módosítva: 2015-05-15 12:05:12
21

Az elmúlt napokban mutatták be a Vakáció című film trélerjét, igen, a Családi Vakáció és az Európai Vakáció című filmek folytatásáról van szó, benne van Chevy Chase is. Ebben a blogban persze nem miatta vesszük elő ezt a beharangozót, ami alapján elég biztosnak tűnik, hogy az alacsonyröptű poénok rajongóin kívül nehéz lesz mást is becsalogatni erre az alkotásra, hanem Chris Hemsworth miatt. Úgy látszik, egyre divatosabbak a kigyúrt szépfiúval plusz műfarokkal viccelő filmek, a kicsit jobb pillanataiban Thort alakító színész a nadrágjába kapott most egyet. Wáháhá. De nem kell kétségbe esni, ha videót mutatunk, akkor mindig három videót mutatunk, alább lesz még néznivaló!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg fog feküdni a koreai testépítőkön

május 13., 09:38 Módosítva: 2015-05-14 09:28:24
2

Nincs is jobb, mint távoli országokból érkezett testépítős fotókat nézni, és ezúttal Dél-Koreából, Szöulból van szerencsénk mutatni a helyi gyúrósok krémjét. Meg lehet nézni ezúttal is, ahogy kenekednek a barnítókrémmel, és persze nem hiányoznak a pózolós képek sem. Valószínűleg a kék hajú srác a kedvencünk. Vagy inkább a szürke/ősz hajú? Kár, hogy most nem zöldes árnyalattal kenték őket, nagyon ment volna ezekhez a hajszínekhez. Ön mit szól a képekhez? Nehogy anélkül továbbkattintson, hogy a poszt legalján a szavazócsíkra klikkelt volna!

Magyar híresség félmeztelenül futott végig Budapesten!

május 12., 08:04 Módosítva: 2015-05-13 10:42:13
103

Kaptunk fotókat a szombati Európa-napi futásról, ahol 11 kilométeres távot teljesítettek háromezren. A kijelölt útvonal olyan helyeket érintett, ahol a legjobban látszik, hogy miket támogatott az EU Budapesten (pl. a Várkert Bazár felújítását), de ennél érdekesebb, hogy az indulók között hírességek is voltak. A fotók főszereplője legnagyobb örömünkre Fehér Balázs, aki a Carbonfools énekese, és aki ezek szerint félmeztelenül teljesítette a távot, vagy legalábbis annak egy részét. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon róla a poszt legalján! Ha ennyi nem elég ebből a mellkasból, akkor ne fogja vissza magát, nézze újra ezt a klipet! Fehér Balázs 32 éves.

Újcirkusz ritkán szokott ennyire szexi lenni

május 11., 11:18 Módosítva: 2015-05-12 11:25:48
5

Ezt a hetet újcirkusszal kezdjük, megint mutatunk egy kis Cirque du Soleilt. A kanadai társulat gyakran kicsit organikus-ezoterikusba hajló irányba viszi el a műsorait, na de ez a mostani egy kifejezetten szexi és punkos előadás. A műsort a Rock in Rio nevű fesztivál USA-beli állomásán nyomták le a hétvégén, Las Vegasban. Klikkeljen a képre, ha jót akar! Legalul pedig mondjon véleményt, klikkeljen a szavazócsíkra aszerint, hogy mi volt a reakciója a látványra.

Megint modellkednek a melegpornó sztárjai

május 10., 09:01 Módosítva: 2015-05-10 18:08:54
34

Meglepő sikert aratott tavaly ilyenkor az Addicted nevű cég kampánya, akik modellnek melegpornósokat kértek fel. Amennyire meg tudjuk ítélni (pl. a szavazásból), a Kockahas blog nézőinek is eléggé tetszett a dolog, úgyhogy akik akkor lájkolták a posztot, azok most biztos örömmel hallják, hogy már Francois Sagat francia expornósztárnak is van saját alsónadrágmárkája, és hogy elég konkrét fotókkal támogatta meg a Kick kampányát az Instagramon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Colin Farrell tényleg ennyire jól néz ki

május 9., 10:08 Módosítva: 2015-05-09 21:45:39
1

Valószínűleg kb. pár másodpercig tarthatott, amíg Colin Farrell kijött a jógaóráról, odament a kocsijához, bedobta hátulra a cuccot, beült, és elhajtott, de egy fotós eszméletlen mennyiségű képet csinált erről a történésről. Ami kivételesen tényleg elég figyelemre méltó volt, tekintettel arra, hogy a műveletet az ír színész félmeztelenül hajtotta végre. Igen, Colin Farrell az életben is ennyire jól néz ki, ráadásul jógázik – vajon tud már ilyen trükköket...? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán nehogy elfelejtsen szavazni a poszt legalján! Colin Farrel 38 éves.

A legjóképűbb műugró is berondul szaltó közben

május 8., 08:25 Módosítva: 2015-05-09 10:08:23
16

Ha Tom Daley ott van egy műugróversenyen, akkor a fotók többségén ő szerepel – márpedig ő az összes versenyen ott szokott lenni, tekintettel arra, hogy évek óta a sportág egyik legjobbja. A napokban volt egy újabb világverseny Londonban, és persze összeszedtünk egy menő képösszeállítást az onnan érkezett fotókból, de vigyáztunk, hogy ezúttal nehogy Tom Daley legyen a középpontban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen be egy jól fotózott bokszedzésre!

május 7., 09:11 Módosítva: 2015-05-07 10:16:43
3

A mai poszt fotói egy bokszedzésen készültek, számunkra nem derült ki, hogy milyen apropóból, de az biztos, hogy Willie Monroe Jr. látható rajtuk. A fiatalemberről olyan adatokat találtunk, hogy 178 centi magas, karfesztávolsága 188 centi és New York államban, Ithacában lakik. De ennél önnek valószínűleg érdekesebb lesz, hogy mennyi tetoválása van, és hogy milyen jól nyomja a klasszikus bokszolós pózokat, meg a nem klasszikus, nem bokszolós, hanem mosolygós pózokat is. Mindent megnézhet, ha az alábbi képre kattint, reakcióját pedig a poszt legalján adhatja meg! Willie Monroe Jr. 28 éves.

Somerhalderék strandolgatnak a nászúton

május 6., 08:24 Módosítva: 2015-05-07 12:28:19
1

Ian Somerhalder és Nikki Reed két amerikai színész, mindketten egy-egy vámpírfilmmel lettek elég híresek. Bő egy hete volt az esküvőjük, annak a képeit itt nézheti meg, de örömmel jelentjük, hogy a fotósok a nászúton is megtalálták Somerhalderéket. Éppen Mexikóban nyaralnak, persze fürdőnadrágos képek is készültek róluk a strandon. Somerhaldert jó régen már mutattuk egyszer ebben a posztban, most valamivel jobban is megnézheti is őt, ha a képekre kattint. Sőt, legalul szavazhat is róla, mondja meg bátran a véleményét! Ian Somerhalder 36 éves.

Tyson Beckford új szintre emelte a chippendale-ezést

május 5., 08:21 Módosítva: 2015-05-05 18:22:59
7

Pont pár hete kritizáltuk Tyson Beckfordot, hogy milyen hülyeség, hogy ilyen konferálós munkákat vállal el. Az első számú színesbőrű férfimodellről erre most az a hír jött, hogy egy számára sokkal testhezállóbb feladatot kapott: beállt ideiglenesen a chippendale-műsorba Las Vegasban. Ian Ziering is volt már vendég a férfisztriptízben, de hozzá képest szerintünk Tyson Beckford egy teljesen más szint. Nézze csak meg a fotókat, a műsorról is vannak képek! Önnek is bejön? A poszt legalján adhatja meg a reakcióját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő a legkigyúrtabb countrysztár

május 4., 10:15 Módosítva: 2015-05-04 21:16:41
1

Tim McGraw még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nagyrészt valószínűleg annak köszönhető, hogy a countryzene sztárjai érthető módon itthon (illetve egész Európában) nem számíthatnak különösebb népszerűségre. De nem kell kétségbeesni, a zenét nem kell meghallgatni a képekhez! Még a múlt héten készültek az alábbi fotók Tim McGraw-ról, akire esetleg onnan emlékezhet, hogy egyszer megfogdosta őt egy női rajongó egy koncerten, erre az énekes visszapofozta a csajt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a srácot már megint meleg szereppel találták meg

május 3., 09:03 Módosítva: 2015-05-03 15:40:43
12

Rendszeres nézőinknek már ismerős lehet a Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musical, mert annak idején hírül adtuk, hogy a címszerepet a Broadway-en először Neil Patrick Harris játszotta, majd a Dexter című sorozatból is ismert Michael C. Hall. Utóbbi azért volt némileg meglepő választás, mert a meleg/transznemű Hedwiget általában meleg színész szokta játszani, igaz, Hall még a Dexter előtt 5 évig játszott meleg szerepet: David Fishert a Sírhant művekben. Ebben a posztban Darren Crisst mutatjuk be önnek, és az ő pályája nagyon hasonlít Michael C. Halléhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hugh Jackman mintha saját magát csöcsörészte volna

május 2., 09:12 Módosítva: 2015-05-03 10:53:36
1

Amikor legutóbb mutattuk Hugh Jackmant strandolás közben, felhívtuk a figyelmet arra, milyen viccesen pózoltak a háttérben a rajongók. Az ausztrál színész a héten Hawaii-on nyaralt, méghozzá egy olyan helyen, ahol rajta (és a fotóson, szomorú szmájli) kívül egy lélek nem volt. Szerencsétlen póz azért így is volt: méghozzá magától Jackmantől, aki, miközben a vízhőmérséklethez akklimatizálódott, elgondolkodva tapogatta saját mellkasát. Persze nem az összes kép ilyen a sorozatból, nézze végig az egészet, aztán szavazzon a poszt legalján! Hugh Jackman 46 éves.

Ilyet testet csinál a Freeletics

május 1., 09:05 Módosítva: 2015-05-02 18:10:17
26

A photo posted by Jonatas Jacob (@jonatasjacob) on

Ön hallott már a Freeleticsről? Ha nem, olvasson (és nézegessen) figyelmesen, mert kb. itt az új CrossFit. Csak ez már egy újabb lépés a virtuális valóságba, mert a Freeletics-edzésekhez nem kell összegyűlni egy teremben és az edző sem egy valóságos személy. Ezt a tréninget mindenki egyedül csinálja, ott, ahol éppen van, és a neten keresztül léphet közösségre a többi freeleticsezővel. Az edző meg egy app, amint az fent büszkén mutatja ez a komoly fiatalember. Ez a hónap első posztja, úgyhogy a Freeleticset 10 db instagramos szelfin keresztül mutatjuk be – a képeken látható személyek saját bevallásuk szerint freeleticsezők.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összefirkálták Zac Efron gyönyörűséges és szőrös mellkasát

április 30., 08:29 Módosítva: 2015-04-30 21:24:02
1

Sorban érkeznek a képek a Dirty Grandpa című film forgatásáról, ahol Robert De Niro nyilván a címben emlegetett nagypapát alakítja, Zac Efron meg a jelek szerint azt csinálja, amihez a legjobban ért: vetkőzik és ökörködik. Két napja láttunk már róla néhány fotót nagyon bizarr öltözékben, most viszont félmeztelen, csak egy kis firka van díjnyertes mellkasán. Kattintson, klikkeljen, nézze meg jobban, aztán szavazzon egyet a poszt legalján. Zac Efron 27 éves.

Ők most a legszebb meleg férfiak a világon

április 29., 10:26 Módosítva: 2015-04-30 09:00:59
87

Szombaton Dél-Afrikában lesz a Mr Gay World nevű meleg férfiszépségverseny egy Franschhoek nevű helyen. A versenyzők már meg is érkeztek és volt már egy sajtófotózás is néhányukkal, ennek a fotóit mutatjuk alább. Olvasóink elég kritikusak tudnak lenni a szépségkirályokkal, de hátha ebben a mezőnyben találnak majd kedvükre valót. Valamiért egyébként konkrétan erről a versenyről három éve tudósítottunk utoljára, akkor egy elég nagydarab, kopasz német férfi nyert, hát meglátjuk, idén ki lesz a győztes. Klikkelje végig a képeket, aztán mondjon véleményt a mezőnyről a jó öreg szavazócsík segítségével!

Kicsit bedurvultak az ausztrál futballisták

április 28., 10:04 Módosítva: 2015-04-28 21:10:26
8

Megint Ausztrália, megint ausztrál futball! De ezúttal egy olyan képsorozatot mutatunk, amilyet eddig még sosem: egy igazi meccsről érkeztek ezek a képek. Meccseket nyilván azért nem szoktuk posztolni, mert közben trikóban vannak a játékosok, de a hétvégén Sydney-ben a Fremantle Dockers egyik játékosáról lekerült a felső – méghozzá ellenfelei, a Sydney Swans játékosai tépték le róla egy vita hevében. Az illetőt Matt de Boernek hívják és alább jól meg lehet őt nézni, mezben és anélkül egyaránt. Ön is letépné róla a trikót? A poszt legalján megmondhatja, ha a szavazócsík megfelelő végére kattint vérmérséklete szerint! Matt de Boer 25 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen fejeket vágtak a kigyúrt pasik a Fitbalance-on

április 27., 11:45 Módosítva: 2015-04-28 21:10:25
589

Kollégáink kint voltak vasárnap a Fitbalance nevű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, ahol ugyan Sarka Kata volt az első számú sztár, de természetesen voltak férfiak is. A kockahasakat, illetve remekül bebarnított felsőtesteket, izompózokat és súlyos arckifejezéseket tartalmazó fotókat értelemszerűen eltettük a Kockahas blog számára, hogy biztosan mindenki megtalálja őket, akit érdekel az ilyesmi. Figyelem, ez nem egy testépítő-verseny volt, szóval ezek a versenyzők nem arra mennek rá, hogy minél nagyobbak legyenek. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul szavazhat rájuk. Tetszettek? Nem tetszettek? Mondja meg!

Ez a hétvége legkeményebb posztja

április 26., 09:26 Módosítva: 2015-04-27 11:58:05
27

Hétfőtől újra meg lehet nézni az AXN Black nevű csatornán a Spartacus nevű sorozat utolsó évadját, aminek címe is van: Az elátkozottak háborúja. Ebből az alkalomból összeszedtünk húsz jó és természetesen kockahastartalmú képet ebből a kardozós-szexelős sorozatból, pontosabban annak az utolsó két évadából, klikkelje csak végig, milyen izmosak ezek a gladiátorok! Ha ennyi nem elég, akkor meg kattintson vissza ehhez a poszthoz, itt még van több! A reakcióját pedig ma is a szavazócsík segítségével adhatja a világ tudtára, ha a poszt legaljához görget.

Izmosak, pucérak, talajrészegek és valami furát csinálnak

április 25., 09:31 Módosítva: 2015-04-26 16:52:07
28

A hét legbizarrabb videója három meztelen férfit tartalmaz, úgyhogy egy videós összeállítással kezdjük ezt a hétvégét. Az Éden Hotelből érkezett a fenti felvétel, amin Patrik először önállóan fedezi fel, hogy milyen jól csúszik a zuhanyzó padlója, majd a többieknek támad egy remek ötlete azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne még jobban kihasználni a csempe csúszósságát. A srácok kreativitásukat nyilvánvalóan az alkoholnak köszönhetik, de legalább lett egy videó, ami kivételesen nem tartalmaz szexet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szép a hangjuk és izmosabbak, mint gondoltuk volna

április 24., 11:07 Módosítva: 2015-04-24 13:03:28
11

Egy 14 éves, tüdőbeteg brit srác, bizonyos Sam Griffith ki szeretne jutni a transzplantáltak világjátékára, ami augusztusban lesz. A segítségére sietett egy brit énekegyüttes, a The Overtones, hogy pénzt gyűjtsenek Griffithnek, hogy elutazhasson majd Argentinába erre az eseményre. Ön hallott már erről az együttesről? Ugye, hogy nem? Úgyhogy duplán jól tették, hogy nekivetkőztek egy kis jótékonysági úszáshoz, mert így hirtelen van mit írni róluk és mutatni belőlük a videóklipjükön kívül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Istennel még egy ilyen test is lehetséges

április 23., 11:00 Módosítva: 2015-04-24 10:35:50
16

A mai posztban Gui Fedrizzit mutatjuk be önnek. Ő egy nagyon sokadik brazil modell, aki kettő dolog miatt tűnik ki a többiek közül. Egyrészt ő van a legfrissebb, On the Rocks című Calzedonia-kampányban, amelynek fotóit alább nyálazhatja végig. Másrészt neki is szuper az Instagramja, de ő azzal fejeli meg az egészet, hogy a bemutatkozását úgy kezdi, hogy „Istennel minden lehetséges”. Még egy ilyen műgonddal kigyúrt test is, nyilván. Ön is a teremtő főművének tekinti ezt a fizikumot? Legalul már megy a szavazás, szóljon bele egy kattintással! Gui Fedrizzi 25 éves.