Egy másik blogba készülő, gesztenyesütéssel kapcsolatos poszthoz kerestem illusztrációt az archívumban, amikor a rendszer egyszer csak a fenti képet dobta ki. A szerencsés véletlent az okozta, hogy az úriember neve Morris Chestnut, azaz a vezetékneve gesztenyét jelent. És ha már így megajándékozott a sors Morris Chestnut meztelen felsőtestének látványával, kutya kötelességemnek éreztem, hogy ugyanebben az élményben a Kockahas olvasóit is részesítsem.

Bár sportolónak néz ki, Morris Chestnut igazából színész és esetleg az 1999-es Holtunkiglanból vagy a 2004-es Szakítani tudni kellből lehet ismerős. Ezek a képek mindenesetre egy idei filmből valók, amelynek címe Not Easily Broken, és amelyet Európa legtöbb országában csak DVD-n forgalmaznak. Ebből arra következtethetünk, hogy ezeknél a képeknél izgalmasabbat maga a film sem tartalmaz.

Tekintve, hogy a fenti fotóról maga Morris Chestnutnak le is maradt (fehér kollégáját Eddie Cibriannek hívják egyébként), a végére azért dukál neki egy elegáns fotó is.