Azért a fenti fotót választottuk a mai poszt nyitóképének, mert úgy vettük ki az utóbbi hónapokban, hogy olvasóink szeretik a teniszt. A sport világában kevésbé jártasak azt hihetnék, hogy ma megint teniszről lesz szó, de nem így lesz, hanem kivételesen egy focistát kerítünk sorra. Nem volt ugyan jele, hogy a fociért különösebben rajonganának olvasóink, ami érthető, a focisták közül néhányat viszont kifejezetten kedvelnek.

Gyakorlatilag egyhangú utálkozási hullámot váltott ki kommentelőinkből Cristiano Ronaldo. David Beckham teste megosztja a közönséget, Fredrik Ljundberg viszont a legnépszerűbbnek bizonyult az alsógatyát reklámozók közül. Ma Francesco Totti kerül nálunk terítékre, akinek legalább egy nagy hangú rajongója van olvasóink sorában, sashafierce.

Az idén krisztusi korba lépett (azaz 1976-os születésű) római futballsztárról a fenti strandolós a legkorábbi képünk, ezen éppen Szardínián nyaral 2002-ben feleségével, Ilary Blasival. A többi félmeztelen kép szintén Szardínián készült, de ezek már tavaly.

A legelegánsabb fotó pedig, amit archívumunk róla tartalmaz, 2004-ben készült Milánóban, ahol nyilván mindig mindenki elegáns.