Fent látható a legelőnyösebb kép Jesse Metcalfe-ról, ami archívumunkban található, alább pedig a legelőnytelenebb. Kár, hogy pont az alábbin van félmeztelenül, és a fentin felöltözve. Az élet, mint tudjuk, nem habostorta.

Jesse Metcalfe azért került elő itt a blogban éppen most, mert valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ott volt a héten az MTV európai díjkiosztóján Berlinben, ahol a posztnyitó kép készült róla. Metcalfe-nak természetesen semmi köze se a zenéhez, se Európához, csak egy mellékszereplő a Született feleségekben. Ennyi erővel Mrs. McCluskeyt is meghívhatták volna. De mindenesetre nézzék, milyen délcegen fest Metcalfe a malibui strandon (és milyen bizarr a lábainál a hínárban pancsoló kék pólós fiatalember)!

Akárhogy is, Metcalfe egy újabb pimasz módon jóképű sorozatszínész - ilyenből már rengeteget mutattunk és remélhetőleg rengeteget fogunk is mutatni. Az akkor 25 éves sztár Gabrielle Solis kertész-szeretőjeként tett szert világhírre a feleséges sorozatban, és azóta csak egy igazi hollywoodi filmben kapott eddig főszerepet: a Dögölj meg, John Tucker című romantikus tinivígjátékban volt ő a címszereplő.

Amint várható volt, a filmet a kritikusok lehúzták, a célközönség (értsd: fiatal lányok és kísérőik) viszont mégis megnézte. A fenti fotó a Dögölj meg, John Tuckerből való, az alábbi öltönyös pedig idén szeptemberben készült, Metcalfe legújabb filmjének premierjén. Ennek címe Beyond a Reasonable Doubt, és a rottentomatoes nevű kritikagyűjtő-oldal még nem talált egy kritikust sem, akinek tetszett volna.