Peter Andre karrierje 1995-ben indult be a fenti klippel. Akkor mindenki azt hitte, hogy ő is egy tizenkettő-egy-tucat popsztárocska, akinek igazából nem sok köze van a zenéhez, és csak a kinézetéből próbál megélni. Aztán később kiderült, hogy aki így gondolta, annak nagyjából igaza volt.

Peter Andre ciprusi görög felmenőkkel rendelkezik (eredeti vezetékneve Andrea), de Angliában született és Ausztráliában nevelkedett. A kilencvenes évek közepén eleinte egész sikeres énekesi karrierje volt, részben annak köszönhetően, hogy akkoriban még nem volt sok olyan blog mint ez (nem felvágásból mondom, de most sincs), így aztán a fenti kockahas sokakra az újdonság erejével tudott hatni a pop világán belül.

Peter Andre 1999-re teljesen eltűnt a süllyesztőben, ahonnan 2004-ben bukkant elő. Nyilván tudta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen adását ki kell használnia, mert több ilyen lehetősége nem adatik már az életben, így a műsorban becsajozta Katie Price-t, akivel idén váltak el. A húzás bejött, mindketten a bulvársajtó figyelmének középpontjában tündökölnek azóta is.

Mindeközben Peter Andre daloló izompacsirtából fényesre polírozott Ken baba lett, akit az utóbbi időben folyton mintha skatulyából húztak volna ki. David Beckham szinte egy lerongyolódott BKV-ellenőrnek néz ki mellette. Hogy hogyan csinálja...? Ööö, inkább nem is szeretnénk tudni.