Brad Pittet rengeteget emlegettük már ezen az oldalon, de saját posztja még nem volt neki. A csorbát egy olyan összeállítással próbáljuk most kiküszöbölni, amelyben az első számú hollywoodi nőideál legszexibb szerepeit soroljuk. Kezdve rögtön azzal az alakítással, aminek révén a magyar közönség java először találkozhatott vele: 1987-ben, 24 évesen Pitt a Dallasban kapott mellékszerepet. Randyt, azaz a ranchfelügyelő Ray Krebs lányának barátját alakította, amint az a  fenti kihagyhatatlan videóból is kiderül. Alább már komolyabb vizekre evezünk, hiszen maga Pitt is hamarosan ezt tette. Az 1991-es Thelma és Louise-ban egy szintén kicsi, de annál fontosabb szerepet kapott. Természetesen a jóképű csábítót játszotta.

Senki ne háborodjon fel azon, hogy egy csomó jó vagy fontos filmet kihagyunk, most ugyanis csakis a szexi szerepekre koncentrálunk. Zseniális volt például Pitt az 1993-as Tiszta románc beszívott Floydjaként, de sokkal izgatóbb szerepet kapott egy évvel később. Minden vámpír szexi, hát még a Brad Pitt által játszott vámpír...! Az alábbi kocka az Interjú a vámpírral című filmből való.

Megint kihagyunk egy zseniális, de nem szexi filmet (a Hetediket), és megemlékezünk egy zseniális és szexi filmről. Már megint. A Harcosok klubja film premierjének tizedik évfordulóján ugyan külön posztban foglalkoztunk ezzel az alkotással, de a Harcosok klubja első két szabályát egyszerűen nem lehet elégszer megszegni. És persze Tyler Durden szálkásan izmos felsőtestét sem lehet elégszer szemügyrevételezni.

Ugrás előre újabb öt évet, és Brad Pitt megint egy teljesen testreszabott szerepben találta magát. A 2004-es Trójában, ami bizonyos okokból szintén egy kedvenc filmünk, ő volt Achilleusz.

A végére pedig a tavalyi Becstelen brigantykat tartogattuk. Ez ugyan a többivel ellentétben nem egy kimondottan meztelenkedős szerep, de a bajusz...! Egy béna bajusz és egy gyönyörű férfi kombinációja valami egészen elképesztően izgalmas elegyet alkot, amiért önmagában megéri beülni a moziba. Ön látta a Becstelen brigantykat? Szexinek találta benne Brad Pittet? Esetleg jobban bejött fiatalabb, csábítóbb, vámpírosabb, szálkásabb vagy gladiátorosabb formában? Válassza ki, melyik szerepben volt a legszexibb Brad Pitt!