Kétségtelen, hogy Mark Webberről igazából akkor kellett volna írnunk, amikor idén nyáron, egészen pontosan augusztus elsején megnyerte a Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. Ennél sokkal kevésbé elegáns apropóul szolgál most az az esemény, hogy megtaláltuk a bal oldali vicces-elélvezős képét a Failblogon, amin Webber annak ellenére vág orgazmikus arcot, hogy akkor éppen csak második lett.

Ennek örömére tehát végre saját galériát is összeállítottunk erről a jóképű ausztrálról, hogy a rengeteg teniszező, úszó, focista és egyéb sportoló után a Forma 1-es pilóták is képviselve legyenek a Kockahas-blogban. Legnagyobb sajnálatunkra Webbernek - kollégáihoz hasonlóan - nem nagyon szokása vetkőzni, de azért legalább saját website-ján mutat magáról kemény két darab fürdőzős fotót. Ezek közül az egyik látható itt balra.

Mark Webber egyébként jelenleg vezeti a pilóták 2010-es összesítését (14 ponttal előzi Alonsót és Vettelt), tehát világelsőnek számít. 1981. óta ő az első ausztrál, akinek ez sikerült, akkor bizonyos Alan Jones volt a bajnok.

A mi galériánk az alábbi képre kattintva nyitható meg, és a legjobban sikerült portrék találhatók benne az 34 éves autóversenyzőről, valamint két falmászós fotó. Clive Owen rajongóinak például biztosan be fog jönni a hasonló megjelenésű Webber is - ön milyennek találja?