Lássuk be, érett már úgyis régóta egy Justin Bieber-poszt. Mégiscsak ő az utóbbi idők egyik legnagyobb hisztériát kiváltó férfisztárja, már ha a “férfi” kategóriába a 16 éves fiúkat is beleértjük. A fenti videót Bieber a múlt héten tette fel a Twitterre, amitől rajongói automatikusan megkapták a garantált hisztirohamot, hiszen az énekes ruha nélkül mutatkozik rajta. Ez adja most ennek a posztnak az apropóját. Essünk hát túl Bieberen mondjuk most így Dennis Rodman után egy nappal, aztán megígérjük, hogy jó sokáig nem fogjuk itt elővenni.

Ha ön nem kattintott a klipre, a szöveget viszont olvassa, sietünk megnyugtatni, hogy Bieber testéből gyakorlatilag semmi nem látszik a videón. Az énekes nemhogy paplan alá bújt, még ki is színezte a felvételt, ami korára tekintettel egy szimpatikus és bölcs húzás volt részéről. Aki mindenképpen meg szeretné nézni Bieber meztelen felsőtestét, az ide kattintson (a Daily Mailnek persze ezek a fotók is megvannak), aztán jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon.

Hiába, a kamaszfiúk vetkőztetése egy olyan műfaj, amit nagyon nehéz jól csinálni. De azért nem lehetetlen, erre az egyik példa az 1993-as Cementkert című döbbenetes angol film, a másik pedig a Pearl Jamtől a Jeremy című számhoz készült klip. A videót alább lehet megtekinteni, hátha gyógyírként szolgál a fenti filmes üzenet és fotókról nyitható, csak ruhás képeket tartalmazó Bieber-galéria hatása ellen.