A fenti könyvborító a Dolce&Gabbana tervezőpáros legújabb projektjének fedőlapja. A bokszbizniszbe való beszállást még meg tudták indokolni azzal, hogy ők tervezik majd az ökölvívók ruháit, de itt már nincs mire hivatkozni. Ebben az új könyvben - a címe Uomini, azaz Férfiak - gyakorlatilag egyáltalán nincsenek ruhák.

A Dolce&Gabbana által kiadott fotógyűjteményes albumhoz Mariano Vivanco készítette a fotókat, és annyiban mégiscsak van köze a dolognak a divathoz, hogy a leghíresebb férfimodellek vetkőznek benne. A kötetben Andrés Velencoso és Tony Ward képei mellett az alább látható David Gandy fotói is szerepelnek.

Amikor a kész album első példánya elérkezett Stefano Gabbanához, a tervezőnek annyira megtetszett saját könyvük, hogy “igazán meg vagyunk elégedve!!!” és “nem rossz!!!!!” felkiáltásokkal rögtön ki is twittelt az összeállításból néhány fotót. Ezek a képek láthatók ebben a posztban. Aki máris indulna beszerezni a kötetet, azt most figyelmeztetjük, hogy a fotósorozat a jelek szerint nyomokban péniszt is tartalmazhat. További képek a sorozatból itt.