Steve-O egy 36 éves amerikai celeb, aki leginkább a Jackass sorozatból és filmekből ismert. Eredeti neve Steven Glover, és most kaptunk róla néhány félmeztelenül gördeszkázós fotót, amit apropónak tekintünk arra, hogy szemlézzük Steve-O rengeteg borzalmas tetoválása közül a 10 legrosszabbat. Lehet pontozni: minél viszolyogtatóbb egy tetoválás, annál több pontot kapjon - azaz ami 1 pontot ér, az még egészen elviselhető, 10 pontot kapjon viszont a világ legszörnyűbb tetoválása!

01. Struccal közösülő férfi

Az ábrán látható férfi állítólag először egy kisbabát tartott maga elé, de ez még Steve-O-nak is sok volt, úgyhogy utólag helyesbített struccra. Kattintson a képre nagyobb verzióért!

02. Szárnyas USA-pénisz

Steve-O jobb karján egy piros-fehér-kék szárnyú, csepegő hímvessző látható, alatta U.S.A. felirattal. 2009-ben úgy volt, hogy ezt át fogja alakíttatni valami mássá, de ahogy nézzük, egyelőre minden maradt a régiben.

03. Kövér nő

Steve-O hasán egy olyan női sziluett látható, amilyet általában a jó csajok piktogramjaként szoktak rajzolni. Csak ez nem egy vékony, nagy mellű spiné, hanem egy túlsúlyos asszonyság piktogramja. Ha ha ha.

04. Karddal átszúrt fejű bácsi

A jobb vállon egy karddal átszúrt fejű bácsi látható (többek között). A fejből és a kardról piros vér csorog. Ugyan nincs köze pont ehhez a tetováláshoz, de hadd szúrjuk be ide Terry Richardson videóját, amin Steve-O bemutatja, mit kell csinálni abban a gyakran előforduló, de igen kellemetlen helyzetben, amikor egy pohár vizet állítottak a homlokunkra, és mi ezt meg szeretnénk inni, de a kezünket nem használhatjuk.

05. SZAR

Egy kéz négy ujjának négy első ujjpercére olyan négybetűs szavakat szokás tetováltatni, mint LOVE vagy esetleg HATE. Steve-O ezek helyett a SHIT szót választotta.

06. Börtönszerelem

Jobb alkarján a Prison Love, azaz Börtönszerelem felirat által közrefogva egy olyan ábra látható, amelyen egy börtönbe zárt személy a rácsok mögül lógatja ki a péniszét. Alatta, valószínűleg ettől függetlenül, egy pálmafa látható.

07. Sátánhal

A kereszténység szimbóluma a SÁTÁN szóval feltöltve. Ez egyébként földrajzilag a repülő farok és az átszúrt fejű bácsi között helyezkedik el Steve-O jobb karján.

08. Levágott kezek

Ez mintha egy képrejtvény lenne, de az értelmét hosszas guglizás után sem tudtuk kideríteni. Talán olvasóinknak van kedve tovább találgatni, nekünk már nincs. Bocsánat.

09. Faszagramma

Ez legalább egyértelmű. Az ötágú csillag, azaz a pentagramma felül szívvé változtatott verziója - más néven “heartagram”, azaz “szívagramma” - a HIM együttes levédett logója. Steve-O ezt a motívumot tőle immár nem túl meglepő módon egy pénisszel tette még jelentésgazdagabbá, és a HIM-szót (“ő”) lecserélte ME-re (“én”). Az ábra azonban nem a művész szíve fölött van, hanem a jobb oldalon.

10. Fejjel lefelé álló kereszt

Hogy ez a poszt ugyanolyan béna legyen, mint amilyen bénák a benne bemutatott tetkók, kihagyjuk a Steve-O teljes hátát beborító önarckép-tetkót azon prózai oknál fogva, hogy a mi fotóinkon az pont nem látszik. Helyette ezt az igénytelenül odasatírozott sátánista keresztet választottuk a tizediknek a listára. Reméljük, minden nézőnknek nagyon tetszik.