Van, aki szerint ez az egész Kockahas blog egy vicc - hát a mai posztot mindenképpen viccnek szánjuk, holott az alább tárgyalt két filmet eredetileg nem azért készítették, hogy nevessenek rajtuk. Másra azonban valószínűleg nem jók, mert már a beharangozók is annyira kínosan rosszak, hogy az ember szája akaratlanul is mosolyra görbül.

Igen, ezek meleg filmek, a célközönséget pedig feltehetőleg azok a melegek alkotják, akiknek mindegy a sztori, mindegy a szöveg, mindegy a színészi játék, a lényeg, hogy félig vagy egészen meztelen fiatalemberek legyenek a képernyőn. Hogy az erre vágyók miért nem pornót néznek, az egy olyan összetettségű kérdés, amelynek megválaszolása messze túlmutat a Kockahas blog szándékosan extraszűkre szabott keretein. Ez mindenesetre nem pornó, ezek erotikamentes thrillerek.

Tehát. Az első film címe 1313: Nightmare Mansion, amit magyarra nyilván 1313: Rémálomkastélynak fordítanának, ha bárkinek is eszébe jutna egy ilyen filmet itthon forgalmazni. A rendező neve David DeCoteau, és a gyártó kanadai céget Rapid Heartnak hívják. Az alábbi bemutatóból a kedvenc részünk, amikor az egyik szereplő rendkívüli átéléssel azt mondja, hogy “jaj, hova lettek a ruháim?”, de már az alcím is vicces: “természetfeletti thriller lányoknak”.

A másik, szintén idén tavasszal bemutatandó film nem csak úgy általában természetfeletti, hanem egy friss és eredeti ötlettel 2008. legerősebb trendjét meglovagolva a vámpírrajongókra számít. A Vampire Boys egy jópofa Twilight-paródia is lehetne, de attól, hogy az Ariztical Entertainment produkcióját nem viccnek szánják, csak még nevetségesebb az egész.

A Vampire Boys sztorija azon kívül, hogy mindkét főszereplő fiú, nem sokat variál az Alkonyatból ismerős felálláson. Jasin, a vámpír társat keres magának, hogy legyen kivel eltölteni az életéből hátralevő örökkévalóságot, és kapcsolatba kerül a Calebbel, akivel végül szerelmesek lesznek egymásba. Az alábbi trélert egyszerűen vétek kihagyni, főként a színészi játékot és a természetes beállításokat figyeljék! Az nem homofóbia, hogy direkt ilyen rossz filmeket csinálnak a melegeknek?