A fenti kép még januárban készült Chris Nothról, akit ugye a tévénézők zöme a Szex és New York Mr. Bigjeként ismer. Azért nem rögtön a legfrissebb képekkel kezdjük róla, mert ezek a bizonyos legfrissebb képek egy Dressed to Kilt nevű jótékonysági eseményen készültek, ahol a férfihírességek skótszoknyában vonultak fel a kifutón.

Chris Noth az eseményen több celeb társaságában vett részt, ott volt például vele Kiefer Sutherland is, akivel jelenleg egy színdarabban szerepelnek. Az itt látható fényképen megörökített gesztust a színész nyilván viccnek szánta, arra reagálva, hogy az igazi férfiak ugye a skótszoknya alatt nem viselnek fehérneműt. Rokolyáját ennek bizonyítására hátul fellibbentette.

Már önmagában a fenék is több lett volna, mint amennyi ebbe a poénba belefér, de sajnos annál több is kihimbálódzott Mr. Big két lába között. Ha szeretné látni Chris Noth seggét és heréjét, kattintson bátran a képre - ha viszont az 56 éves színész testének többi, sokkal előnyösebb részére kíváncsi, akkor inkább nézze meg újra korábbi posztunkat róla!