Szomorú évfordulón vagyunk túl: április 14-én múlt egy éve, hogy Peter Steele, a Type O Negative énekese elhunyt. A Petrus T. Ratajczyk néven anyakönyvezett úriember érdeme nem csupán az volt, hogy hangja hallatán minden ivarérett nő bugyija 50 g-vel vágódott a földbe - ő a zenetörténet egyik legszexibb férfija is. Ha nekünk nem hisz, győződjön meg róla galériánkból.

Steele azon kevés zenészek egyike volt, akiket a Playgirl magazin felkért vetkőzésre. Az az 1995-ös lapszám, amelynek középső, kihajtogatható oldalán ő mutatja meg magát fejbúbtól combközépig, ma már szinte hozzáférhetetlen, csak a rajongók által beszkennelt példányokra lehet rátalálni, ha valaki tudja, hogyan kell keresni.

A 207 centi magas énekes a magazinban megjelent képek mellé adott interjúban arról mesélt, a tökéletes szexuális élményt úgy tudja elképzelni, hogy télvíz idején, egy régi házban, kandalló előtt, medvebőrön, gyertyák körében kényezteti nőjét az ájulásig. Reméljük, megadatott neki. Steele úr, nyugodjék békében!