A Forma-1-es pilóták gyakorlatilag bárhogy kinézhetnének, mert nyilvános szerepléseiken legnagyobbrészt védőöltözetben és sisakban mutatkoznak. De szerencsére ennél többet is tudunk mutatni belőlük. Azon apropóból, hogy az idei szezon tegnap Brazíliában véget ért, és hogy a múlt héten olvasóink kollektíve benedvesedtek Jenson Buttontól, most mutatunk is, mert van, akiből érdemes: nézegessen jó- és kevésbé jóvágású versenyzőket! Galériánk kezdő alanya Sebastian Vettel, civilben kölyökképű, szakmailag meg világbajnok.

(Igen, érezzük, hogy eléggé diverz lett a mezőny, de nem lehet kizárólag Fernando Alonso fotóival telerakni egy sokszínűségre törekvő galériát.)

Aki több dimenzióban, esetleg mozgó formában kívánja látni a versenyzőket, annak 2012 márciusáig kell várnia, akkor kezdődik ugyanis a versenysorozat következő felvonása, Melbourne-ben. Akinek ennél több információra is van igénye, vagy éppen a közelmúlt történéseire kíváncsi, itt tájékozódhat. Végül még egy videó, a műbajszos Vettelről, aki állítása szerint most vált férfivá, ezért a répaszín álszőr.