Aki most azon hőbörögnek, hogy hogyan maradhat az X-Faktroban a gyengén éneklő Zámbó Krisztián, azok valószínűleg nem figyelték a műsor brit eredetijét, ami már kilencedik szezonját gyűri éppen. Ebben évek óta van egy-egy olyan versenyző, akiknek egyáltalán nincs jó hangja - az ilyen típusú fellépőkből az első 2009-ben a Jedward volt, akik azóta már kétszer is képviselték Írországot az Eurovízión. A műsor brit producerei az ilyen versenyzőkkel azt csinálják, hogy az énekesi teljesítmény hiányát megpróbálják látványos show-val pótolni. Mivel az idei tehetségtelen versenyző (Rylan Clarknak hívják) meleg és bevállalós egyszerre, ő általában valami férfisztriptíz közepette énekel az X-Faktorban, a közönség egy jelentős része pedig imádja az egészet úgy, ahogy van, attól függetlenül, hogy a fiatalember hangja borzasztóan gyenge.

A közönség egy másik részét persze irritálja, hogy úgymond érdemtelenül folyton továbbjut az adott év Zámbó Krisztiánja, nekik ott van gumicsontként a műsorban a Simon Cowellt helyettesítő Gary Barlow, aki minden héten kemény szavakkal bírálja Clarkot. Ez történt a legutóbbi adásban is, amelynek videója (fellépés plusz a zsűri értékelése) a poszt tetején látható. Ajánljuk a témában egyébként ezt az adásrészletet is, amelyben Nicole Scherzinger közli Clarkkal, hogy továbbjutott, ami egy meglehetősen látványos rohamot vált ki a fiatalembernél.

Ha viszont ön kockahasból szeretne többet, és miért ne szeretne, akkor ajánljuk figyelmébe a fenti videót, amit a People magazin tett közzé. Szerintük a világ legszexisebb férfija Channing Tatum, de listájukon szerepelt az Old Spice-reklámokból ismert Terry Crews is. Ő nyilatkozik itt arról, hogy helyezést ért el ezen a listán 2012-ben. Az alábbi harmadik videóval pedig visszatérünk a zenéhez. Kis Chan itt a Velveten még nem szerepelt, de az alábbi klipből nagyon hamar egyértelmű, hogy mi az a két dolog, amiben jeleskedik: 1. rappelés. 2. vicceskedés. A másodikat ebben a klipben helyenként egy szál szumós ágyékkötőben végzi, ezért ebbe a blogba került a klip. Jó szórakozást hozzá.