Még október végén történt, hogy egy ismeretlen megpróbált behatolni Tom Cruise házába Beverly Hillsben. Az illetőt a sztár testőrsége azonnal lekapcsolta és elektrosokkolóval ártalmatlanná tette, majd átadta a rendőrségnek, akik letartóztatták. A sztorinak itt akár vége is lehetne, de idő közben kiderült, hogy a részeg behatoló nem egy őrült rajongó volt, hanem Cruise szomszédja, aki ráadásul többek között modell.

A sztori a TMZ.com szerint a héten ért véget egy kellemes happy enddel, mivel a fenti, a Twitteren közzétett képeken és az alábbi videón látható Jason Sullivan ellen hivatalosan is megszüntették a rendőrségi eljárást, és maga Tom Cruise is azt nyilatkozta, hogy nem szeretne pert a dologból, hiszen csak egy tévedésről volt szó.

Az ausztrál származású modell/lakberendező ugyanis aznap este egy buliból érkezett éppen haza, meglehetősen ittasan. Sajnos azonban az őt szállító autó rossz villa előtt állt meg, Sullivannek viszont nem tűnt fel, hogy nem a saját házába próbál meg éppen bemenni.

Az ausztrál férfi nem tegnap kezdte a modellpályát, úgyhogy számára mindenképpen jól jött, hogy így vagy úgy végre megismerte a nevét a nagyvilág. Az pedig tényleg csak egy bizarr véletlen lehet, hogy amíg a világ lakásainak zömébe rosszarcú-rosszéletű egyének törnek be, addig pont a világéletében melegpletykákkal küszködő Tom Cruise-hoz egy gyönyörűen kisportolt testű férfimodell próbál meg behatolni. Jason Sullivan 41 éves.