Az új évet a celebek általában strandolással szokták kezdeni, tavaly ilyenkor többek között Jon Bon Jovi, Marc Jacobs, Lance Bass, Gary Lineker és Anthony Kiedis nyaralós fotóit volt szeretnénk posztolni. Az idén januári nyaralási szezont egy olyan képsorozattal kezdjük, amiben rögtön három híresség látható Sydney jól ismert strandján, a Bondin.

Mindhárom férfi amerikai és sorozatszínész, közülük Matthew Morrison a leghíresebb, és rajta van a legtöbb ruha. Ő a Glee című musical-sorozatnak volt a főszereplője, illetve továbbra is az, csak mostanában sokkal kevesebb szerepe van, mint a széria indulásakor, mindenesetre két éve még ott volt a világ legszexibb férfijai között. Mellette látható egyrészt barátnője, aki modell, és Renee Puentének hívják, valamint két kollégája.

Colton Haynes az Abercrombie & Fitch modellje volt, amíg be nem indult színészkarrierje, most az MTV vérfarkasos sorozatában, a Teen Wolfban látható, de benne volt a CSI: Miamiben is. A fotósorozaton félmeztelenül látható továbbá Kyle Howard, ő doktort játszik a Royal Pains nevű orvosos vígjátéksorozatban. Nézze meg őket, ha van kedve! Matthew Morrison 34 éves, Colton Haynes 24 éves, Kyle Howard szintén 34 éves.