Elnézést kérünk a kockahas-videók kedvelőitől, hogy az utóbbi két hónapban így elhanyagoltuk őket: legutoljára május végén posztoltunk klipeket. A héten azonban olyan durván visszavágott a mozgókép világa, hogy azt már nem hagyhatjuk figyelmen kívül, következzen tehát egy újabb hármas összeállítás, ezúttal egy nagyon kínos, egy nagyon vicces és egy nagyon kemény kockahas-videóval.

A poszt tetején látható klipre simán rámondanánk, hogy a hónap legkínosabb zenei klipje, ha nem szintén ebben a hónapban jelent volna meg Britney Spears törpikés száma. Így aztán Colton Fordtól az All My Love csak a hét legkínosabb zenei klipjének minősíthető. A korábban felnőttfilmekben szereplő Ford r’n’b-s beütésű és kappanhangon előadott számának klipjében egy hófehér ágyon fetreng, bizonyos Aaron Cobbett rendezésében, aki valószínűleg azt képzelte a felvétel közben, hogy a Backstreet Boyszal dolgozik annak fénykorában (azaz húsz évvel ezelőtt).

Az első videón az ember kínjában röhög, de a fenti második viszont direkt viccesnek van szánva – és szerencsére az is. A fiatalember le akarta fényképezni önmagát és meggyőzően kockás hasát a tükörben, de véletlenül a videókészítésre kattintott fotózás helyett. Azonban ha már így alakult, be kellett ismernie, hogy nem tudja a hasát túlságosan sokáig úgy behúzva tartani, mint a felvétel elején… Rövid klip, de vicces, és elég tanulságos is. Alább pedig egy cseh sportoló, Adam Raw legjobb 2012-es pillanatait láthatják. Igen, ez a harmadik videó nem annyira friss, mint pl. a legelső, de ha ön még nem látta, garantáltan le fog esni az álla attól, hogy a cseh fiatalember milyen keményen edz, és milyen trükkökre képes a calisthenics, azaz a szabadtéri (pl. kondiparkban ingyenesen végezhető) testgyakorlás zászlaja alatt.