teamm5
Ilyen képek lesznek a kvízbenFotó: James Demitri / teamm8

Sokan sokféleképpen bizonyították már, hogy egy bögyös maca jelenlétében a férfiak nem tudnak koncentrálni. A Velveten ön is kipróbálhatta már, hogy bezavar-e egy-egy szexi csajos fotó, ha egyszerű kérdésekre kell a helyes választ kiválasztani viszonylag rövid idő (12 másodperc) alatt. Természetesen nem maradhatunk adósok a teszt férfiverziójával: akinek van kedve, az most kipróbálhatja, hogy a nagyjából az általános iskolai tananyag színvonalán mozgó feladatsorból hányat ront el akkor, ha a kérdés és a válaszlehetőségek között ott van egy (vagy több) meztelen vagy félmeztelen férfi, dagadó izmokkal.

A fotókat a Kockahas blog legtöbb „nedves bugyi”-szavazatot kiérdemelt korábbi posztjainak képeiből állítottuk össze, hogy biztosak legyünk benne, hogy olyan pasikat mutatunk, akik kiváltják a megfelelő biológiai reakciókat a blog rendszeres nézőiből. De persze azoknak a heteroszexuális férfiaknak is ajánljuk ezt a kvízt, akik nem nagyon szoktak pasikat nézegetni ebben a blogban: most legalább le tudják ellenőrizni, hogy a múlt héthez képest mennyivel teljesítenek jobban így. Nekik elvileg most nem szabad rontaniuk, ha a 15-ből kettő-háromnál többet kattintanak mellé, azt nem lesz egyszerű kimagyarázni. Mindenesetre ha kész a teszt, a poszt alján ezúttal is lehet szavazni, hogy bejött-e a férfifelhozatal.

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »