Íme három újabb kockahas-videó a hét termésének legjavából. Nem sokat tudunk a fenti, első felvétel eredetéről, hogy pontosan hol és mikor készült, de az mondjuk biztos, hogy spanyolul beszélnek benne, és hogy a főszereplő fiatalembernek kb. Cristiano Ronaldo a példaképe. Azt csak sejtjük, hogy a srác valószínűleg már megivott ezt-azt, amikor a videó készítésébe belevágott: a felvételen elfogyaszt három sört gyors egymásutánban, aztán az egészet izomból, ordítva belehányja abba az edénybe, amit mintha direkt erre a célra készítettek volna oda neki. Még nem győztük meg arról, hogy ez a videó kihagyhatatlan? Akkor hozzátesszük, hogy a fiatalembernek hónaljtetoválása (is) van.

A második videót a Purdue University tornászai készítették saját magukról. Zenés és remekül van megvágva, de persze minket nem (csak) ezzel fogott meg, hanem az akrobatikus mutatványokkal és persze azzal, hogy a tornász srácok rengeteget megmutatnak kisportolt testükből. Nem lőjük le előre a poént, ha eláruljuk, hogy látszik rajtuk, hogy nem tegnap kezdték el tanulni a lólengést meg a helybőlszaltót.

Kevésbé extrémen kisportoltak, de azért kifogástalan formában vannak az alábbi kadétok is, akiknek kilétéről megint nem sokat tudunk. Azt se értjük, hogy milyen apropóból készült ez a helyenként fenékbegyűrt alsógatyákkal készült kis videó, a házimunkákból Benny Benassi Satisfaction című számára összeállított koreográfia viszont mindent visz. Tudjuk, hogy rosszul veszi ki magát, ha önmagunkat fényezzük, de nem bírjuk megállni, hogy a végén külön rá ne mutassunk, hogy szerintünk ez a mai videós poszt extraerősre sikeredett. Persze nem muszáj egyet érteni, ha ön egy besavanyodott, humortalan, férfiak terén pocsék ízléssel megvert személy, nyugodtan szavazzon alul a száraz bugyira!