Neil Patrick Harris még sosem szerepelt ebben a blogban, ennek oka elsősorban az, hogy az amerikai színész ugyan színészkedik, jófejkedik, bűvészkedik rendszeresen, még műsort is vezet, de pont vetkőzni nem nagyon szokott. Most azonban férjével, David Burtkával és két gyerekükkel elmentek Mexikóba vakációzni, és Harris innen tett közzé egy elég vicces és teljesen fürdőnadrágos fotósorozatot az Instragram segítségével.

Mi azt hittük, hogy Neil Patrick Harris már minden erejével a Hedwig and the Angry Inch című punkmusical címszerepére készül, hiszen ebben fog szerepelni idén a Broadwayen, de nem, most egy könyvvel és egy margarita koktéllal felszerelkezve lazított egyet. Pontosabban nem is csak egy koktéllal – az alábbi képekkel a színész azt dokumentálta, mi történik, ha folyamatosan issza egyiket a másik után. Nézzük csak.

Ez már a negyedik pohár, a könyv ezen a fotón tűnik fel utoljára... 

Készül a hetedik pohárnyi margarita, Neil Patrick Harris türelmesen vár.

A tizenkettedik koktél – amikor az ember a buli középpontjának érzi magát.

Az arckifejezés alapján tényleg elég hihető, hogy Neil Patrick Harris a fenti képen már a tizenhetedik margaritát fogyasztja.

Még két adag pia, és Neil Patrick Harris már kifeküdt. Mondjuk nem tudjuk pontosan, hogy mennyi idő alatt ivott ennyit, de az se lett volna csoda, ha korábban a végére ér a margarita-sornak.

Ajjaj.

Ez az utolsó kép a sorozatból. Amíg Neil Patrick Harris a másnapossággal küzd, ön szavazzon, itt van alább a szavazócsík! Neil Patrick Harris 40 éves.