Férfimodellek terén a világ első számú nagyhatalma Brazília, és az ország manökenjei közül a Patriota-ikrek leghíresebbek közé tartoznak. De persze Ausztrália se viccel, ha jó pasikról van szó, és náluk is van egy igen sikeres modell-ikerpár, Jordan és Zac Steinmark, akik brazil kollégáik pozícióját fenyegetik. Róluk nyilván azért lehet kevesebbet hallani, mert nem vállalnak be a Patriotáék botrányos fotóihoz hasonló anyagokat, de azért egy saját posztot most már tényleg megérdemelnek. Fent fotóarchívumunk legjobb képeiből, alább Steinmarkék Instagramjáról válogatunk.

Ha eddig bárkinek bármi kétsége lett volna, most megnyugodhat: ezeken a srácokon tényleg nincs egy gramm felesleg sem. És izom is csak pont annyi, amennyi kell. A kedvenc sportjuk az ausztrál futball, tudják, ami nem a nálunk hagyományos normál foci, nem is a rögbi, sőt, nem is az amerikai futball, hanem valami ahhoz hasonló.

Hát az autónk megszerelését lehet, hogy nem bíznánk rájuk, de kétségtelen, hogy ha félmeztelenül csinálják, ez is nagyon jól áll nekik. A fiúk egyébként nemcsak Brazíliát fenyegetik, hanem Hollywoodot is, állítólag szerepelni fognak egy filmben, ami az ausztrál baseballsportról szól majd, szeptembertől forgatják majd. Biztos izgi lesz. 

Reggel, borotválkozás előtt (persze ebből csak az utóbbi igaz, ez a kép is egy profi fotózáson készült). Ha valaki nem tudja követni (mi nem is akarjuk), ő éppen Jordan.

Feltételezzük, hogy elég gyakran kérnek tőlük olyan közös képet, mint a fenti. Ön szívesen fotózkodna velük egyet? Alább mutatunk még egy képet, aztán az alatt lehet szavazni, de ha önnek ennyi nem volt elég ikrekből, akkor kattintson tovább errefelé, itt van két orosz srác, és ők se véletlenül lettek modellek. Jordan és Zac Stenmark 22 évesek.