Nekem is van egy sikertörténetem, én 131 kilóról indultam (22 évesen), és most 91 vagyok (24 évesen). Persze ez még koránt sem a vége a fogyásomnak, 2 év kemény munkája a dolog, és mivel lassan fogytam, a bőröm is szépen lassan húzódik vissza. Remélem nekem nem kell majd sort kerítenem plasztikai műtétre a későbbiekben” – írta nekünk László, csatlakozva a két előtte szólóhoz, ugyanis Laci két héttel ezelőtti posztjára több reakció is érkezett, és mi mindig örömmel jelentetjük meg olvasóink fogyásának történetét. Úgy érezzük, a hétfő reggeleknél jobb alkalom nincs is arra, hogy ezeket a tényleg inspiráló sztorikat és fényképeket bemutassuk. Alább még több részletet is olvashat Lászlóról, akinek ezúton is gratulálunk.

Az étrendem volt az első dolog, amin változtattam, viszont a kardióedzések helyett én egyből súlyzós edzést csináltam. Mi is vezetett a max. súlyom eléréséhez? Először is egy keresztszalag-szakadás, ami után ellustultam és hirtelen pár hónap alatt 100-ról 120 kilóra híztam. Aztán jöttek a szép egyetemi évek,ahol a fő táplálék a pizza és a sör volt... Így a végére már elértem a 130-131 kilót, és akkor határoztam úgy, hogy ez nem mehet tovább.

Amit mindig is imádtam chips, csoki, finom pékáruk, tésztafélék, ezeknek mind búcsút intettem. Bekerült az étrendembe számos olyan étel, amiről addig nem is hallottam, vagy nem gondoltam, hogy valaha meg fogom enni. Ilyenek a hajdina, köles, zabpehely, kuszkusz, gersli.... Én nem mondhatom, hogy letettem a sört, mert egy jó meleg nyári napon haveri társaságban jól tud esni az. Az új edzéstervem szerint hetente 4 súlyzós és immár 2-3 kardiós edzésem van.

Sajnos az én testalkatom Endomorph, ami azt jelenti, hogy hízékony vagyok. Most már néha el merek csábulni egy-egy finomságért, de tudom, hogy nekem a választékos étrend nélkülözhetetlen. De ezzel az is jár, hogy egészségesen táplálkozom, az elmúlt 2 évben egyre jobb és jobb lett a vérképem is.

Az egész fogyáskérdés fejben dől el, és nem szabad csodákat várni, illetve akkor sem szabad feladni, amikor az ember stagnál, azaz megáll egy ideig a fogyása. Nekem bevált módszerem olyankor, hogy felborítom az étrendem, egyik nap több szénhidrát a másik nap kevesebb, aztán akkor újra beindul.

Sajnos sok képet nem találtam magamról, amin egyedül voltam, de a különbség látható szerintem így is. Remélem, én is hozzájárulok sok ember jövőbeli sikeréhez. Ja és ne himi-humi fogyókúrákat alkalmazzon senki, egyszerűen csak a „szemét” kajákat kell kivenni az étrendből, és beiktatni a sok csirkemellet, pulykamellet, halat, zöldséget, proteinporokat (tejsavófehérje edzés után, casein lefekvés előtt) edzéshez, vitamint, esetleg plusz aminosavakat (glutamine, BCAA) stb. és persze be kell iktatni a rendszeres mozgást is.

Egyetlen dolog amit bánok, hogy nem kezdtem el előbb! Viszont sosem késő elkezdeni!

Ilyen befejezéshez nekünk már nem is kell sok mindent hozzátennünk, csak azt, hogy ha ön is kedvet kapott ahhoz, hogy méltán büszkélkedjen fogyásával a nyilvánosság előtt, kérjük, írjon a Velvet címére!

Tetszik, amit lát? Elmondhatja Facebook-oldalunkon!

Kövessen minket a Facebookon is!