horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Kigyúrták magukat, aztán elmentek a Szigetre

2014. augusztus 15., 08:27 Módosítva: 2014-08-15 15:49:17
453

Idén is van konditerem a Sziget fesztiválon, de most, amikor ellátogattunk oda, pont nem voltak túl sokan, csak egyvalakit láttunk, aki vigyázott a helyszínre, őt viszont azonnal le is fotóztuk, a kép alább látható. De nem ő az egyetlen, aki úgy fesztiválozik most Óbudán, hogy előzőleg rendesen kigyúrta magát, a szerdai hőségben ugyanis még remekül meg lehetett figyelni, ezúttal is mennyi izmos fiatalember van már megint a Szigeten, hiszen alig volt valaki a melegben, akin lett volna póló. A legjobbakat lefotóztuk, ők láthatóak a képösszeállításban. Klikkelje végig a fotókat, aztán mondjon véleményt a poszt legalján látható szavazócsíkkal! Önnek mi a reakciója?

Távolról sincs vége, olvasson még

Mickey Rourke újra bokszol

2014. augusztus 14., 09:44 Módosítva: 2014-08-14 12:28:24
8

Mickey Rourke eredetileg bokszolónak indult, de aztán átnyergelt a színészetre, mert úgy tűnt, Hollywoodban nagyobb sikerei lesznek, mint a ringben. A filmes pályafutás aztán a '90-es évekre gyakorlatilag tönkretette Rourke-ot, és ő úgy döntött, profi bokszolóként fog reinkarnálódni. Aztán az is bedőlt, aztán jött egy újabb sikerszéria a filmvásznon, most meg a katolikusságát nyíltan vállaló színész azzal sokkol, hogy folyton hangoztatja, hogy szerinte Vlagyimir Putyin milyen cukifej. Az oroszok iránt érzett szimpátiáját most azzal is kifejezte Moszkvában, hogy bokszolt egyet az ottani bokszakadémián. Ezt az eseményt lehet megnézni ezeken az elképesztő képeken. Hogy tetszenek? A poszt alján klikkeljen egyet a szavazócsíkra is! Mickey Rourke 61 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aki melltartóra vetkőzött Jennifer Lopez kedvéért

2014. augusztus 13., 08:54 Módosítva: 2014-08-13 15:31:39
26

Vasárnap hajnalban volt a Teen Choice díjátadó, és még menet közben felkerült egy elég menő kép a netre Jennifer Lopezről és a műsor házigazdájáról, Tyler Poseyről. A fiatalember azzal viccelt, hogy felöltötte az énekesnő háttértáncosainak lenge kosztümjét, hátha őt is beveszik a tánckarba. Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy Poseynek saját poszt dukál ebben a blogban, főleg, hogy ő a Teen Wolf című sorozat főszereplője, de pont ő nem is volt benne a sorozatról szóló posztban. Úgyhogy most 25 képet mutatunk róla időrendi sorrendben egészen 11 éves korától eddig a Teen Choice gáláig – mint az összeállításból kiderül, Posey már hosszú esztendők óta annyira jóképű, hogy az már túlzás. Kattintsa végig a fotókat, és a poszt legalján szavazzon, hogy egyet ért-e! Tyler Posey 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fél Arsenal levetkőzött az örömtől

2014. augusztus 12., 09:42 Módosítva: 2014-08-12 12:01:41
2

Még vasárnap este nyerte meg a Szuperkupát az Arsenal, tudtuk meg Sport Gézától. Persze nem túl sok fogalunk van arról, hogy mi az a Szuperkupa, a képek alapján mindenesetre inkább egy csicsás stoptáblának látszik, mint kupának. De számunkra a lényeg ehelyett úgyis csak az, hogy a brit csapat focistái annyira örültek a díjnak, hogy a meccs vége után fokozatosan szinte az egész csapat levette a mezét, amiről elég látványos fotók kerültek napvilágra a meccs másnapján. A képösszeállítást a meccs legszexisebb pillanatával indítjuk, azaz egy jó férfias seggmegmarkolással, aztán lehet számolgatni, hogy hány mez kerül le a játékosokról. Aki kibámészkodta magát, attól azt kérjük, a poszt legalján egy szavazattal járuljon hozzá ahhoz, hogy objektív képet kapunk arról, hogy most akkor jó pasik-e ezek a Szuperkupát nyert labdarúgók!

Távolról sincs vége, olvasson még

Napi 4 liter paradicsomlével fogyott 50 kilót

2014. augusztus 11., 08:47 Módosítva: 2014-08-11 14:35:26
151

Először is gratulálok minden önjelölt, saját életét megmentő, Herkulesi akaraterejű életmódváltónak!” – ezzel a köszöntéssel kezdi levelét Zoltán, aki már a negyedik olyan férfi, aki beküldi nekünk fogyásának történetét, fotókkal. Természetesen ő is sporttal érte el, hogy a maximumon 147 kilóját sikerüljön egy egészségesebb testsúlyra csökkenteni, de ő részletesebben ír a diétájáról, mint a sportolásról. Van is mit írni, hiszen Zoltán egészen drasztikusan változtatta meg étrendjét, amikor elhatározta, hogy megszabadul testsúlya mintegy harmadától. A fogyókúrás sorozatban ennyire vicces levelet még nem kaptunk, olvassák szeretettel Zoltán levelét – akinek természetesen ezúton is köszönjük, hogy írt, és gratulálunk a teljesítményéhez!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ágyékkötőben és parókában lázad a vámpírvadász

2014. augusztus 10., 09:23 Módosítva: 2014-08-10 11:08:12
2

1967-ben mutatták be Amerikában a Hairt, ami Magyarországon szerencsére különös népszerűségnek örvend. A hippikről szóló musical anno azzal sokkolta a közönséget, hogy teljesen meztelenre vetkőztek benne a színészek, ami abban az időben elképesztően merész lázadásnak és polgárpukkasztásnak számított. A pucérkodás által keltett hírverés járult hozzá többek között, hogy a darab egy kevésbé híres színházból felkerült a Broadwayre, onnan pedig egyenes út vezetett a világhírhez és a filmverzióhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még ő a legférfiasabb a One Directionből

2014. augusztus 9., 08:59 Módosítva: 2014-08-09 10:29:13
6

Ugye az ügyeletes lányokkedvence fiúcsapat a One Direction. Az együttesből az egyik legnépszerűbb tag jelenleg Harry Styles, róla nemrég mutattuk, hogy nincs igazán formában. A mai posztban látható Liam Payne viszont remekül néz ki, és még jobb hír, hogy ő egyáltalán nem az a tipikus fiúcsapattag, tekintve, hogy bár izmos, de nem kigyúrt, viszont szakállas, sőt, ami még radikálisabb, a mellkasa is szőrös. Minderről egy kis koncert előtti kosarazáson készült képek segítségével lehet meggyőződni. Klikkeljen, ha ön nagyobb méretben szeretne látni mindent, de akkor is, ha szeretne véleményt nyilvánítani a poszt alján! Liam Payne 20 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a kezdők is védőfelszerelés nélkül másznak sziklát

2014. augusztus 8., 08:44 Módosítva: 2014-08-08 13:56:14
61

Ezek a fotók Horvátországból érkeztek, ahol például Póla városa mellett van egy remek sziklamászóhely. A dolog különlegessége, hogy a mászást itt kezdők is kipróbálhatják, holott a terep van olyan nehéz, hogy egy gyakorlottabb sportolót is próbára tesz. Cserébe viszont nem kell attól félni, hogy az ember összetöri magát, ha leesik, ugyanis a sziklák alatt mélyvíz van. Így aztán fiatal kezdők is másznak itt védőfelszerelés nélkül a szemlátomást nagyon jó kondícióban lévő felnőttek mellett – az biztosan a véletlen műve, hogy valamennyi mászó pont férfi. Nézze meg, aztán pedig értékelje őket, az előbbit a képre, az utóbbit a szavazócsíkra kattintva teheti meg! Ha pedig ezek után nézne egy kis sziklaugrást is, ajánljuk figyelmébe ezt a korábbi posztunkat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így készülnek a Fehérvári Ördögök a jégre

2014. augusztus 7., 08:52 Módosítva: 2014-08-07 10:25:09
1

Ennek a nyárnak már úgyis annyi, kezdjen velünk már most készülni a jégkorongszezonra! Illetve ne is velünk, hanem a Fehérvári Ördögök közül kettővel, azaz Tokaji Viktorral és Orbán Attilával, a Fehérvár AV19 játékosaival, mindketten egyben a magyar válogatott tagjai is. Ők „a jeges felkészülés előtt” terheléses vizsgálaton vettek részt, és fotósuktól, Soós Attilától engedélyt kaptunk, hogy az erről készült fényképeket újraközöljük – a teljes sorozatért kattintson át a Facebookra! De a legjobb képekért elég, ha valamelyik fotóra klikkel, és természetesen alább szavazni is lehet a poszt alján, mint mindig! Tokaji Viktor 37 éves, Orbán Attila 24 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, hol nyaral Mallorca hercege!

2014. augusztus 6., 09:32 Módosítva: 2014-08-06 14:24:51
2

Rengeteg nyaraló focistát mutattunk már idén, de rajtuk kívül néha a királyi családok tagja is elmerészkednek egy-egy strandra. Így tettek nemrég például a svéd, vagy most legutóbb a spanyol uralkodócsalád tagjai. A mai fotókon Iñaki Urdangarín látható, aki annak idején profi kézilabdázóként kezdte a karrierjét, de azóta elvette az akkori spanyol király, János Károly lányát, Krisztina hercegnőt (azóta már VI. Fülöp, Urdangarín sógora a király).

Távolról sincs vége, olvasson még

A siker titka: izomból süti a hamburgert

2014. augusztus 5., 08:45 Módosítva: 2014-08-05 12:29:02
20

A hamburger egy közkedvelt étel, de azért a gyorsétteremláncok csinálják is a reklámot a terméküknek folyamatosan, nehogy valaki megfeledkezzen róla. Mivel mindent egyszerűbb szexszel és meztelenséggel eladni, nemrég valaki kitalálta, hogy a marhasúsos szendvicset Paris Hilton bájaival fogja népszerűsíteni. Hasonló eszközökhöz nyúlt egy afrikai férfi, aki Kínában dolgozik egy hamburgersütödében, csak ő a vásárlóerő másik felét célozza be: azokat, akiket az izmos férfitestek vonzanak. Ennyi már elég is volt ahhoz, hogy a Senjangban élő férfi bekerüljön a hírekbe, így aztán a hírverésnek köszönhetően valószínűleg még az eddigieknél is nagyobb lesz a forgalom. Ön szívesen venné a gyorskaját egy ilyen fiatalembertől? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán a poszt legalján adja meg a választ!

Távolról sincs vége, olvasson még

László is 40 kilót fogyott, és mennyivel jóképűbb lett

2014. augusztus 4., 09:59 Módosítva: 2014-08-04 21:45:46
135

Nekem is van egy sikertörténetem, én 131 kilóról indultam (22 évesen), és most 91 vagyok (24 évesen). Persze ez még koránt sem a vége a fogyásomnak, 2 év kemény munkája a dolog, és mivel lassan fogytam, a bőröm is szépen lassan húzódik vissza. Remélem nekem nem kell majd sort kerítenem plasztikai műtétre a későbbiekben” – írta nekünk László, csatlakozva a két előtte szólóhoz, ugyanis Laci két héttel ezelőtti posztjára több reakció is érkezett, és mi mindig örömmel jelentetjük meg olvasóink fogyásának történetét. Úgy érezzük, a hétfő reggeleknél jobb alkalom nincs is arra, hogy ezeket a tényleg inspiráló sztorikat és fényképeket bemutassuk. Alább még több részletet is olvashat Lászlóról, akinek ezúton is gratulálunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az arcára tetováltatta, hogy híres akar lenni

2014. augusztus 3., 09:13 Módosítva: 2014-08-03 14:28:37
6

A zombisráchoz szinte már hozzászoktunk, de van, aki a helyébe lép, és máshogy sokkol az arctetoválásaival. Vin Losnak hívják az illetőt, 24 éves, kanadai, modell, de alapvetően csak híres akar lenni. Ehhez azt az eszközt választotta, hogy teletetováltatta magát, az arcát is, feliratokkal. Az arcán is rengeteg tetoválás van, mind egy-egy szó. A legszembeötlőbb a FAME, azaz hírnév felirat, amit a homloka közepére varrtak fel. A klipben smikkel borítva kezdi, de szépen letörölgeti magáról az alapozót, hogy minden jól látszódjon – maga Zombie Boy is csinált ilyet anno. Érdemes az Instagramjára vagy saját honlapjára is vetni egy pillantást, ahol többi tetoválását is jól meg lehet nézni, még mellkasszőrt is tetováltatott magának. De ez most nem egy fotós, hanem egy videós poszt, úgyhogy alább is csak mozgóképet talál, ha kicsit lejjebb görget.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szép izmos a testük, éppen torz az arcuk

2014. augusztus 2., 13:35 Módosítva: 2014-08-03 11:38:50
5

Idén eddig még csak ez az egy műugrós poszt volt. Na jó, meg még mutattuk a sziklaugrókat is, akik ugyanezt csinálják, csak szebb helyen és magasabbról. Most éppen a Nemzetközösségi Játékok zajlanak Glasgow-ban, ahol az egykori brit birodalom országainak versenyzői küzdenek egymással rengeteg sportágban, többek között műugrásban is. Ez újabb lehetőség a fotósoknak, hogy csináljanak egy jó sorozatot a gyönyörűen izmos sportolókról, illetve arról, hogyan torzul el az arcuk ugrás közben. Klikkelje végig az összeállítást, aztán legalul szavazzon is! Bejönnek önnek a Nemzetközösség műugrói?

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtaláltuk a jetit. Ketrecharcol

2014. augusztus 1., 08:19 Módosítva: 2014-08-01 19:47:54
5

Ha véget ér egy hónap, mindig vagy az Instagramhoz fordulunk, vagy a ketrecharcos eseményeken készült fotókért túrjuk fel az archívumot. Most, hogy a júliusnak befellegzett, belenéztünk, milyen meccsek voltak az elmúlt hetekben a kevert harcművészetek világában, és bár sok mindent láttunk már, igencsak elképedtünk, amikor szembejött egy jeti. Clay Guidának a testmérete pont nem szörnyűséges, hiszen pehelysúlyban versenyez, de ha végigklikkeli a fotóösszeállítást, valószínűleg világos lesz, hogy mire gondoltunk a jetizéssel. Bár Guida veterán ketrecharc-bajnoknak számít, szegénynek ebben a hónapban nem volt szerencséje, mert a múlt szombaton kikapott Dennis Bermudeztől. Összeállításunkban a meccs előttről is láthat képeket, kattintson! Clay Guida 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bélfekéllyel küzd, mégis kigyúrta magát

2014. július 31., 11:09 Módosítva: 2014-07-31 18:50:05
121

Pár hete egy brit nő indította be azt a hullámot, ami most a Kockahas blogba is átcsap. Bethany Townsend Crohn-beteg, és egy olyan bikinis képet posztolt magáról, amin jól látszik a hasán a kolosztómiás zacskó – ez a betegség ugyanis a bélrendszert támadja. Nem sokkal később rengeteg további ilyen fotó került fel az internetre, így nem csoda, hogy most egy férfi, bizonyos Blake Beckford is a sajtó elé állt történetével és fényképeivel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igazi profi bokszolók álltak be a Rocky musicalbe

2014. július 30., 11:32 Módosítva: 2014-07-30 14:43:28
1

Említettük már, hogy fut a Broadwayen a Rocky című filmsorozat zenés színházi változata. Ebben Sylvester Stallone helyett bizonyos Andy Karl alakítja Rocky Balboát, de ebben a posztban nem őt mutatjuk magát, hanem egyrészt darabbéli ellenfelét, akit az elképesztően nagydarab Terence Archie alakít, meg két igazi, profi bokszlót. Gennady Golovkin és Michael Buffer mindketten legendás sportolók, de ugye a profi boksz egy kicsit showbusiness is, úgyhogy Golovkin és Buffer bevállalta, hogy beáll a színpadra a Rocky egyik előadásán. Így aztán a darab még egy kockahassal bővült, a részleteket jobban látja a képösszeállításban! Ne felejtse: legalul mindig lehet szavazni, így most is! Gennady Golovkin 32 éves, Michael Buffer 69 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A VB-győztes gól beadója azóta is ibizázik

2014. július 29., 11:28 Módosítva: 2014-07-29 18:43:27
1

Most van a focisták nyaralási szezonja, sorra kapjuk a fotókat a sportolókról, legutóbb Alonsót és feleségét mutattuk. Ma André Schürrle kerül sorra, ő volt az, aki a VB-győztes gólhoz a beadást adta. Ő már több, mint egy hete lent van Ibizán, a képösszeállításban látható fotók közül a legkorábbi még tíz nappal ezelőtt készült, a legfrissebb a múlt hét végén. Ugyanitt nyaralt közben Marco Reus is, de arról nem szól a fáma, hogy találkoztak volna, valószínűleg elég kínos is lett volna a találkozó, mivel Reus végül nem tudott a német válogatottban játszani egy sérülés miatt. Amint ezekből a posztokból kiderül, a '80-as évek borzasztó külsejű bundesligás játékosaihoz képest egész kikupálódtak mostanra a német labdarúgók – egyet ért? Alul a szavazócsíkkal mondja el a véleményét! André Schrürrle 23 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dániel fél év alatt 47 kilót dobott le

2014. július 28., 11:34 Módosítva: 2014-07-28 21:15:04
61

Azért írok, mert láttam, hogy szívesen tesztek ki fogyni vágyó emberekről cikket ,és úgy érzem, én is megosztanám a sajátomat a többi embertárssal” – ezzel kezdte levelét a mai poszt képein látható fiatalember, Dániel. Természetesen erre a múlt hétfői posztra reagál, amiben egy olvasónk osztotta meg hasonló történetét, és mi örömmel vettük, hogy a héten többen is írtak és küldtek nekünk fotót, hogy nekik is sikerült százötven kiló közeléből a kockahas irányába mérföldes lépteket megtenniük. Alább olvashatja Dániel történetét, hogy ő miért vágott bele és hogyan sikerült fél év alatt 47 kilót fogynia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pixie Lottékhoz becsatlakozott egy negyvenes színész

2014. július 27., 09:08 Módosítva: 2014-07-27 15:41:25
2

Pixie Lott pasiját mutattuk már: tudják, a brit énekesnő már jó ideje egy modellsráccal jár, a fiatalember neve Oliver Cheshire. Most éppen ők is vakáción vannak, ők is Spanyolországban, az újabban nagyon felkapott Marbella nevű helyen. A róluk érkezett fotósorozat különlegessége, hogy azt bizonyítja, hogy a nyaraló társaságban benne volt Amaury Nolasco is, pedig ő jóval idősebb a többieknél. Nolasco egy délamerikai színész, A szökés című sorozatból lehet rá emlékezni, illetve a Transformers-filmek rajongóinak lehet még ismerős. Na persze olyan szempontból egyáltalán nem lóg ő se ki a többiek közül, hogy remek formában van ő is, ha végigklikkelte a fényképösszeállítást, mondja meg nekünk a poszt alján, hogy ön szerint mennyire remekben! Oliver Cheshire 26 éves, Amaury Nolasco 43 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Titkos üzelmek a brazil kondipark mögötti rekettyésben

2014. július 26., 09:14 Módosítva: 2014-07-28 10:39:57
21

A Cariocas egy dokumentumfilm, bizonyos Antonio da Silva készítette. Fent az alkotás beharangozójának szexmentes verziója látható: a film egy híres riói kondiparkról szól. Már önmagában a helyszín is elképesztő, még megdöbbentőbb azonban a szabadtéri edzőpark mögötti rekettyésben zajló élet. A BUTT magazin website-jára kell átkattintani egy csak 18 éven felülieknek való ízelítőért, amiből kiderül, hogy a helyet estefelé már elsősorban a melegek látogatják, és nem (csak) az edzés kedvéért. Az egyik fiatalember pénzért megengedné, hogy meztelenül filmezzék, egy másik viszont pénz nélkül is megengedi, és a részlet azt is megmutatja, hogy a többiek hogyan találnak szexpartnert a fák és bokrok között, a szabad ég alatt. Felnőtteknek ajánljuk figyelmébe Antonia da Silva honlapját is, egészen egyedi alkotások kerültek ki a keze alól. Három videót szoktunk egyszerre posztolni, alább mutatunk még kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Na, látta már David Guettát félmeztelenül?

2014. július 25., 10:03 Módosítva: 2014-07-25 10:54:24
42

Ha ön járt fesztiválon az utóbbi mondjuk bő öt évben, akkor valószínűleg látta már élőben David Guettát. De persze nem sokat láthatott belőle, csak annyit, amennyi kilátszik a DJ-pult mögül. Na most végre megnézheti, hogy igazából milyen is civilben a jelenleg legkeresettebb (vagy legalábbis legtöbbet kereső) francia popsztár. Guetta nemrég a sármos fesztiválozókban bővelkedő Balaton Soundon is ott volt, de valamiért Zamárdiban nem maradt ott egy hétre fürdőzni – bezzeg Ibizán lement ám a strandra, a fene a jó dolgát! Vitte a gyerekeit is, úgyhogy ez egy igazi családi nyaralás lehetett, a paparazzókat leszámítva legalábbis. Ha végigklikkelte a fotósorozatot, a poszt alján mondjon véleményt! Maga a férfi is olyan nyerő, mint a zenéje? David Guetta 46 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Együtt a legsármosabb amerikai Nagy Ők

2014. július 24., 11:04 Módosítva: 2014-07-24 12:09:23
1

Emlékszik még ön a Nagy Ő című műsorra? Ennek a realitynek az a lényege, hogy van egy nagyon kívánatos nő/férfi, és az ő kegyeiért verseng egy tucatnyi agglegény/hajadon, és a Nagy Ő mindenféle randizások meg rózsaosztások folyamán sorban ejti ki a jelentkezőket, míg a végén ki nem választja a kedvencét. Akivel aztán vagy tényleg összejön, vagy nem. Amerikában ez a műsor már 18 adásfolyamot ért meg, a legutóbbi Nagy Őről ebben a blogban is láthatott egy posztot. Most Nagy Ő a paradicsomban (Bachelor in Paradise) címmel egy olyan évad kezdődik, amiben korábbi szezonok Nagy Ői közül a legjobbak romantikáznak majd. A forgatás már folyik, de az első adás csak augusztusban lesz, a képeket viszont már most megnézheti, ha valamelyik fotóra kattint. Tetszenek a Nagy Ők? Legalul a szavazógéppel mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy nagy karika és freestyle foci a kifutón

2014. július 23., 10:46 Módosítva: 2014-07-23 10:46:11
6

A mai posztban kivételesen nem egy strandoló focistát mutatunk, hanem egy divatbemutatót, de futball azért ebbe a posztba is jutott. A képek Madridból érkeztek, az MFShow Men nevű műsorról, ahol különböző látványos trükkökkel próbálták emlékezetessé tenni a jövő nyári divatot. Egy félmeztelen férfi például egy hatalmas karikával mutatott be valamit, amiről sajnos a fotók alapján nem igazán derül ki, hogy mi volt, egy másik modell pedig freestlye-ban focizva haladt végig a kifutón. A bemutatott ruhadarabok közül két kiegészítőre hívjuk fel az ön figyelmét már előre: ez egyik egy vörös sapka, amitől még egy kigyúrt modell is azonnal törpévé válik, a másik pedig egy háton viselhető cápauszony. Jó sok képünk van, klikkelje végig az összeset! Tetszett a madridi felhozatal? A poszt alján megmondhatja!

Távolról sincs vége, olvasson még

Alonso a gatyájában, felesége a bikinijében matat

2014. július 22., 10:07 Módosítva: 2014-07-23 08:46:47
13

Nincs olyan luxusüdülőhely jelenleg, ahol ne nyaralna egy éppen egy világhírű futballista. Ennek újabb bizonyítéka a mai poszt, aminek képei Portofinóból érkeztek. Itt egy baszk játékos ejtőzik mostanság, Xabi Alonso. Vele van a felesége is, és a helyszínen dolgozó paparazzo őt sem kímélte, egyszerűen mindent fotózott, amit csak lehetett. Így aztán a sorozatba belecsúszott 8 elég szerencsétlen pillanatban készített, béna kép is, köztük a fenti.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olvasónk 45 kilót fogyott, jóképűbb is lett

2014. július 21., 09:12 Módosítva: 2014-10-23 12:48:00
201
1-Előtte
Kattintson a képre a fotókért!
Fotó: Olvasói Fotó / Velvet

Már több mint egy hónapja volt, hogy megjelent a Kockahas blogban egy poszt azzal a címmel, hogy Leállt a sörözéssel, jóképűbb lett. Az anyag arról szólt, hogy egy brit férfi fogyózni kezdett és hogy milyen látványosan jobban néz most ki új külsejével. A Kockahas blog is kap néha reklamáló olvasói levelet, de ilyen panasz, mint erre a posztra, még sosem érkezett. Egy Laci nevű fiatalember azt írta, hogy „hé, ezt a cikket rólam is írhatták volna!... Miért nem én szerepelek a cikkben?” A levél persze rengeteg szmájlit tartalmazott, de úgy döntöttük, ennek ellenére komolyan vesszük a dolgot, és az volt a válasz, hogy azért nem róla szól a poszt, mert róla nincs képünk. De ha küld, természetesen megjelentetjük. Pár hét elteltével Laci tényleg küldött is fotókat a fogyás előttről és utánról egyaránt. Így született meg ez a poszt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kimaradt a világbajnok csapatból, most ibizázik

2014. július 19., 08:47 Módosítva: 2014-07-29 10:31:58
3

Egy újabb focistát mutatunk ma, aki már a sokadik lesz, de garantáljuk az izgalmakat, mert ez a játékos még nem szerepelt ebben a blogban. Volt róla szó, hogy Kevin-Prince Boatenget hazaküldték a VB-ről és el is ment rögtön nyaralni. Nála is rosszabbul járt a mai képeken látható Marco Reus, két okból is kifolyólag. Egyrészt őt nem közben küldték haza, hanem egy sérülés miatt ki sem ment, másrészt ugye ebből a szempontból számára kicsit pech, hogy pont a németek lettek a világbajnokok, mert így pont egy világbajnok csapatból maradt ki önhibáján kívül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Cesc Fabregas Peppa malaccal nyaral

2014. július 18., 11:05 Módosítva: 2014-07-18 11:06:57
2

A mai poszt az alábbi képről kapta a címét. Valószínűleg Cesc Fabregast kell kevesebb nézőnknek bemutatni: ő spanyol válogatott focista, a VB után most ő is nyaral, a családjával és haverjaival, a jelek szerint utóbbiak közé tartozik nemcsak Lionel Messi, hanem Andres Iniesta is. Peppa malacot viszont talán kevesebben ismerik nálunk, pedig nyugat-Európában jelenleg messze a legnépszerűbb mesefigura. Egy brit, egészen kicsiknek szóló rajzfilmsorozat főszereplője a malaclány, akinek plüssfigurája nélkül Fabregas kislánya a jelek szerint el se tudja képzelni a nyaralást. De azért ön inkább a futballistát nézegesse, amikor végiglapozza ezt a fotóösszeállítást! Egy évvel ezelőtt nagyon kiegyenlített volt a szavazás, kíváncsian várjuk, idén többségbe kerül-e a nedves vagy a száraz oldal. Cesc Fabregas 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még egy 30-as adonisz, aki 20 évesen bénábban nézett ki

2014. július 17., 09:30 Módosítva: 2014-07-17 10:23:12
6

Ön valószínűleg csak megbámulta volna a fenti képen látható férfit, ha ön is pont ott van most a megfelelő strandon Ibizán, de fogalma nem lett volna, hogy az illető spanyol nyelvterületen mennyire híres. David Bustamantéről van szó, aki még 2001-ben jelentkezett a spanyol tévé éneklős zenei tehetségkutatójának első évadjába, az Operación Triunfóba. A műsornak 2002-ben lett vége, Bustamante a harmadik helyet szerezte meg, de azóta is roppant népszerűségnek örvend, idén már a 8. albuma jelenik majd meg, ez egy egészen friss klip tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Will Smith csak rondábbakkal hajózik

2014. július 16., 09:48 Módosítva: 2014-07-16 14:03:25
2

A héten voltunk már Ischián, ma Formenterára visszük olvasóinkat, persze ugyanazzal a céllal, mint mindig: híres kockahasat mutatni. Ezúttal Will Smith kerül sorra, aki döbbenetes módon még sosem szerepelt ebben a blogban. De ami késett, nem múlott, végre Will Smitht is sikerült elkapnia egy lesifotósnak fürdőnadrágban, úgyhogy megnézhetjük, milyen a teste alegutóbb arany málnával kitüntetett, gyerekeit is folyamatosan szerepeltető sztárnak. Olyan teste van, mint gondoltuk: jó. Sőt, annyira jó, hogy Will Smith messze jobban néz ki, mint normálistól pocakosig terjedő férfi hajózótársai. Nézze meg a fényképeket valamelyik fotóra kattintva, aztán klikkeljen egyet a szavazócsíkra is a poszt legalján, most különösen kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére! Will Smith 45 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még