horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Megvolt New York első számú férfimodell-orgiája

2014. szeptember 6., 09:00 Módosítva: 2014-09-06 11:18:51
25

Ez sorban már a harmadik év, hogy posztoljuk a Parke & Ronen tavasz-nyári divatbemutatóját a New York-i divathétről, és ez azért van így, mert az amerikai divatfővárosban ez a márka az, amelyikre a legjellemzőbb, hogy általában több a pucér test, mint a ruha. Idén is összeválogatták a rendelkezésre álló férfimodell-sereg krémjét, adtak rájuk egy-egy színes kisgatyát (meg a többségükre szemüveget), és indult is a buli. A képösszeállításban egy rakás fotót nézhet meg, egy részük a színfalak mögött készült, egy másik részük a kifutón, az egyik szőke dalia ismerős lehet a tegnapi posztból. Ha végigklikkelte a képeket, görgessen le a poszt legaljára, és adjon le egy szavazatot! A tavalyi Parke & Ronen posztot itt találja, a 2012-eset pedig itt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezeknek a fiúknak a kockahasát kiállították a divathéten

2014. szeptember 5., 08:44 Módosítva: 2014-09-05 10:22:16
12

Elkezdődött a New York-i divathét. Most már az amerikai divatfőváros az egyetlen, ahol még mindig nem tartanak külön divathetet a férfiaknak, így aztán ez az esemény koedukált, egyszerre vannak a női és a férfidivatot bemutató események. Persze néhány márka nem rendez klasszikus divatbemutatót, ők általában inkább prezentálnak, azaz nem a közönség ül és a modellek sétálnak, hanem fordítva, a manökenek vannak egyhelyben és a közönségnek kell őket körbejárni, kb. mint egy kiállításon. Az eddigi prezentációkból két márkát választottunk ki, David Hartét és Jack Spade-ét, mert ők voltak azok, akik a modelljeik kockahasát is közszemlére tették, amikor meg akarták mutatni, milyen lesz egy divatos férfi 2015 tavaszán-nyarán. Klikkelje végig a képeket, aztán szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen teste van a 200 méter pillangó világcsúcstartójának

2014. szeptember 4., 09:26 Módosítva: 2014-10-23 12:21:43
19

Az ember azt hinné, hogy nincsenek afrikai országok a világ úszónagyhatalmai között, de véletlenül mégiscsak vagy egy fiatalember, aki miatt Dél-Afrika neve az utóbbi években rendszeresen ott szerepel a ranglisták élén. Bizonyos Chad Le Closról, aki jelenleg a 200 m-es pillangóúszás világcsúcstartója, legalábbis a rövid pályás (25 méteres medencében tartott) versenyek tekintetében. (Az 50 méteres medencékben a 200 méteres pillangóúszás bajnoka természetesen Phelps.) Le Clos a napokban azonban vegyesúszásban lett első Dubajban, ezért döntöttük úgy, hogy összeszedünk róla néhány új és régebbi képet. Lapozza végig a fotósorozatot és álmélkodjon, sőt, ha van kedve, szavazhat is a poszt legalján! Chad Le Clos 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Síkosított rúdon vetélkedtek a máltaiak

2014. szeptember 3., 10:24 Módosítva: 2014-09-03 11:17:35
18

A Kockahas blog intenzíven érdeklődik a világ különböző tájainak néphagyományai iránt – feltéve természetesen, hogy a tradíció valamiféleképpen hiányos öltözékű férfiakhoz kapcsolódik. Most megint találtunk egy olyan népszokást, ami azonnal felkeltette az érdeklődésünket, a fotók ezúttal Máltáról érkeztek. Vallettától nem messze, egy kisvárosban Szent Juliánra emlékeznek egy olyan vetélkedővel, ami abból áll, hogy egy rúd végére zászlókat tűznek ki, aztán a rudat jó csúszósra bezsírozzák. Aki el tudja venni a zászlót, nyer. Aki nem, az belehull a tengerbe. Az amerikai seregben is népszerű ez a játék, önnek hogyan tetszik? Legalul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

130 kiló volt, sportmodell lesz belőle

2014. szeptember 2., 08:49 Módosítva: 2014-09-02 21:17:33
216

Pár héttel ezelőtt ugyan véget ért fogyásukra büszke olvasóinkat bemutató sorozatunk, de úgy döntöttünk, egy későn érkezett levéllel még kiegészítjük a témát. Ezúttal Andrástól kaptunk fotókat és egy nagyon érdekes sztorit. Az ő története abban különbözik az eddigiektől, hogy ő még 2008-ban érte el a 130 kilós csúcsot, és azóta többször is elkezdett lefogyni, de a próbálkozások sosem hozták meg a várt eredményt. Egészen mostanáig, mert úgy tűnik, ezúttal tartós lesz a siker – András azt írja, egyenesen az a célja, hogy sportmodell legyen belőle. Hát nálunk máris modellkedik, olvassa el beszámolóját, nézze meg képeit és a poszt legalján mondjon róla véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 zseniálisan szexi szelfiző augusztusból

2014. szeptember 1., 10:12 Módosítva: 2014-09-01 10:12:31
36

Fent egy Icarus nevű profi pankrátor fotója látható, aki természetesen magyar, és Horváth Évával szelfizett egyet a legutóbb show felvételekor, azaz egy héttel ezelőtt. Igen, van profi magyar pankráció, és igen, megint vége lett egy hónapnak, ami azt jelenti, hogy a Kockahas blogban a 10 kedvenc szelfink látható az Instagramról. Görgessen lejjebb a maradék 9-ért!

Távolról sincs vége, olvasson még

50 évesen is modellkedhetne a szörflegenda

2014. augusztus 31., 09:15 Módosítva: 2014-08-31 13:34:10
1

Kaptunk egy friss fotósorozatot Laird Hamiltonról, úgyhogy ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassuk őt önnek – feltéve persze, hogy ön eddig még nem hallott Hawaii legjóképűbb szörflegendájáról. Hamilton édesanyja a Wikipédia szerint a hatvanas évek egyik kísérleti eljárásának vetette alá magát, amikor szült. Az eljárás része az volt, hogy a vajúdó kismamát egy sós vízzel teli gömbbe helyezték, és úgy látszik, meg is lett a hatása a dolognak, mert Hamilton világéletében imádta az óceánt. Segített persze nyilván az is, hogy gyerekkorában Hawaii-ra költöztek, így még a középiskolát se fejezte be, hanem tizenévesen elment szörfölni és modellkedni a '80-as évek közepén. 191 centijével és elképesztő fizikumával nyilván remekül ment mindkettő, de Hamilton a szörfözésből sose szeretett vetélkedőt csinálni, ezért versenyeken sose indult.

Távolról sincs vége, olvasson még

168 centi magas, de izmosabb, mint gondoltuk

2014. augusztus 30., 08:47 Módosítva: 2014-08-30 08:47:42
2

Erre a hétre is jut egy random zenész: a múlt heti mormon, meleg rocker után most a Lil Wayne művésznéven alkotó rappert vesszük elő, akire onnan emlékezhetnek a hip-hop iránt kevésbé érdeklődők, hogy a fiatalember börtönviselt, epilepsziás és egyszer Nicki Minaj táncolt az ölében egy emlékezeteset. A források többsége 165 és 168 centi közé teszi Lil Wayne testmagasságát, de attól még, hogy a rappernek esélye sincs a szekrényméretre, azért a jelek szerint edz rendesen (nem mintha osztanánk azt a nézetet, hogy csak a szekrényméret lehet szexi).

Távolról sincs vége, olvasson még

Rosszkor locsoltak a szépfiúk Donatellára

2014. augusztus 29., 12:49 Módosítva: 2014-08-30 19:23:29
18

Alapvetően mi is azt várjuk, hogy legyen már vége a jegesvödrözésnek (bár a múlt héten Dávid Kornél produkcióját még eléggé élveztük), de ezt a videót gyorsan még ideszúrjuk, mielőtt végleg lecseng ez az egész marhaság. Ezen Donatella Versace boríttat a fejére két köcsögnyi jeges vizet, de sajnos a tartályokat kezelő szépfiúk vagy nem tudnak olaszul vagy kicsit be vannak lassulva. Vagy direkt szófogadatlanok. A divattervezőnő ugyanis szépen elmondja angolul az egyébként elég érdektelen bevezetőjét, aztán amikor a végére ér, még gyorsan hozzáfűzi olaszul, hogy „no, aspetta”, azaz kb. „még ne, várjál”, de a srácok mégis fogják a Versace-logós kübliket és leöntik a főnöknőt. Aki ezek szerint a baki ellenére sem volt hajlandó megismételni a felvételt.

Beállt modellkedni az új-zélandi rögbiválogatott

2014. augusztus 29., 08:14 Módosítva: 2014-08-29 10:59:52
50

Aucklandben divathét van, és a mai posztban összegyűjtöttük annak a bemutatónak a fotóit, amin olyan férfiak láthatók, akik önt feltehetőleg érdekelni fogják. A Jockey nevű márka műsoráról van szó, akiknél három darab férfimodell szerepelt pucér felsőtesttel, meg egy rögbicsapat: konkrétan a New Zealand All Blacks csapata, azaz az ország válogatottja. Őket láttuk már uszodázni és örömtáncot járni is, most érdekes végignézni, milyen arckifejezéssel vonulnak a kifutón. Ha végigklikkelte a fotósorozatot, szavazzon bátran! Önnek bejönnek a modellkedő rögbisek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Afrika tetején tolta le a nadrágját

2014. augusztus 28., 08:23 Módosítva: 2014-08-28 09:59:39
1

A mai posztban Ben Boleynt lehet megnézni, aki nem híres, viszont merész és jótékony. Egy brit fiatalemberről van szó, aki haldokló gyerekeket segít Worcesterben – ennek a hospice-szolgálatnak próbál pénzt gyűjteni ezzel a bizarr akcióval (végre valaki nem jegesvödrözik!). Boleyn augusztus közepén fogta magát, és megmászta Afrika legmagasabb hegycsúcsát, a Kilimandzsárót. És hogy legyenek valóban emlékezetes fotók az eseményről, a csaknem hatezer méter magas csúcson a mínusz tíz fokban levette a felsőjét és a nadrágját is letolta pár pucér kép kedvéért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyit hízott Ronaldo 16 év alatt

2014. augusztus 27., 08:23 Módosítva: 2014-08-28 08:42:52
5

Kivételesen nem arról a Ronaldóról lesz ma szó, aki már úgyis rengeteget szerepelt ebben a blogban. A Cristiano Ronaldo nevű, portugál játékos helyett most azt a brazil Ronaldót vesszük elő, akinek a keresztneve a Ronaldo, és aki az ezredforduló környékén volt pályája csúcsán. Azért vesszük most őt elő méghozzá, mert friss fotókat kaptunk róla, amiken Spanyolországban, pontosabban Formenterán strandol barátnőjével, bizonyos Paula Moraisszel. Egyértelmű: a kétszeres aranylabdás játékos felett nem múltak el az évek nyomtalanul, pajzsmirigyproblémái miatt elkezdett pocakosodni. Fent látható, hogyan nézett ki Ronaldo az 1998-as VB alatt, és ha felkészült egy kisebbfajta sokkra, most görgessen lejjebb! Ronaldo Luís Nazário de Lima 37 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mexikói sorozatmacsó most konferálva vetkőzött

2014. augusztus 26., 10:35 Módosítva: 2014-08-26 12:49:12
47

Aarón Díaz már kétszer szerepelt nálunk, de legfrissebb vetkőzését megint nem tudjuk kihagyni. Ahogy a mexikói származású sorozatszínész sem tudta kihagyni az alkalmat, hogy Zac Efront idézve egy díjkiosztón vetkőzzön: ő a legnagyobb spanyol nyelvű Amerikai tévécsatorna, a Telemundo gáláján kapta le az ingét. Azért mutatunk róla pár korábbi fotót is az elmúlt hónapból, hogy demonstráljuk, hogy Díaz egyébként is úgy szokott öltözni, hogy valamennyi látszódjon nyilván rengeteg munkával kidolgozott felsőtestéből: nagyon szereti a kicsit gázos áttetszőket meg ujjatlanokat. Vagy ön szerint nem is gázos, hiszen ha van mit, miért ne mutogatná? Klikkeljen alul a szavazócsík megfelelő végére, ha végignézte a fotókat! Aarón Díaz 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 érdekesség egy volt escortról

2014. augusztus 25., 11:14 Módosítva: 2014-08-25 18:14:25
1

A mai posztban Matthew Paetz képei láthatók. Alább összefoglaljuk, hogy miért. Nézzen és olvasson végig mindent, aztán szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy ágyékkötő évtizedekig elég Tarzannak

2014. augusztus 24., 08:53 Módosítva: 2014-08-24 13:38:02
1

Tarzant Johnny Weismullertől Christopher Lambertig rengeteg erős, mogorva tekintetű, félmeztelen férfi játszotta már el. Volt, aki sorozatban, volt, aki egész estés filmben, de az közös, hogy Tarzan sosem volt egy szószátyár fazon. A nagyívű gondolatok kifejezésére kevésbé fókuszáló filmek nyomán mi sem szaporítanánk a szót. Tessék inkább nézelődni korokat átívelő galériánkban!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen dögös egy modern viking

2014. augusztus 23., 09:06 Módosítva: 2014-08-23 13:46:36
21

Nagy jövőt jósolunk Alexander Ludwig, 22 éves kanadai színésznek, akire érthető módon már másfél éve is felfigyeltünk, ám azóta mind külsejében, mind karrierjében komoly fejlődésen ment keresztül. Úgy döntöttünk hát, megmutatjuk, hol tart most. Jelenleg a Vikingek című sorozat egyik fontos szereplője, a főszereplő Ragnar Lothbrok fiát, Bjorn Lothbrokot alakítja. A sorozat készítői szeretik a szereplőket kevés ruhában mutogatni, ezét roppant hálásak és komoly rajongóik is vagyunk. Először akkor írtunk Ludwigról, mikor Az éhezők viadalának egyik fontosabb mellékszereplőjeként a tiniszíveket dobogtatta meg, ám az azóta eltelt két évben szépen megférfiasodott. Nos, ön nemet tudna mondani neki?

Legutóbb Britney Spears-t láttuk így állni egy szikla tetején, aki közben az énekelte, hogy ő bizony nem lány már, de nem is nő még teljesen. Nos, Alexander Ludwignak éneklés nélkül is elhisszük, hogy igazi férfi. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Azok a régi szép idők...Most megkapja!

2014. augusztus 22., 09:28 Módosítva: 2014-08-22 17:15:27
4

Bár a ruha akkoriban még többet takart, azért már a húszas években is el lehetett csípni néhány szexi pasit félmeztelenül. Mára talán már komikusnak hatnak az akkori frizurák, ruhadarabok, és nyilvánvalóan megváltozott a viszonyunk a testszőrzethez is, ha mindezektől el tudunk vonatkoztatni, van miben gyönyörködni. A korszak szexszimbólumai, Elvis, Tom Jones, meg néhány szimplán észvesztő (vagy így, vagy úgy) kép vár önre a galériában. Mondjon véleményt! Önnek bejön a retró?

Távolról sincs vége, olvasson még

Rocker, meleg, mormon és jóképű egyszerre

2014. augusztus 21., 10:25 Módosítva: 2014-08-21 16:38:18
32

Jöhet egy teljesen random zenész minden különösebb apropó nélkül? Hogyne jöhetne!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hűtsd le magad!

2014. augusztus 20., 09:44 Módosítva: 2014-08-20 10:42:46
1

Hatalmas sebességgel söpör végig a világon az ice bucket challenge, ami mostmár feltartóztathatatlanul elérte hazánkat is. Az USA-ban lassan már minden sztár túl van a nagy jeges fürösztésen, bár van, aki kissé újraértelmezte a kihívást. Nálunk Dávid Kornél az elsők között ragad vödröt az itt látható videón, és külön imádjuk, amiért a felmosórongy kicsavarására szolgáló rácsot is benne hagyta. Ő a Trash Talk című sportműsor csapatának tagjaként szállt be az ALS betegek javára indított jótékonysági hullámba, de ahogy ez Amerikában is történt, a kihívás vírusként terjed nálunk is. Az ice bucket kihívás teljesítőinek csapatába további sportolók is várhatók, reméljük lesz még közöttük, aki a kosarashoz hasonlóan félmeztelenül vállalja a jótékony jegelést!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért kéne a nőknek is több boxot nézni

2014. augusztus 19., 15:10 Módosítva: 2014-08-19 18:16:05
1

A Kockahas blogban, érthető módon, gyakran mutatunk be sportolókat. Nemrég egy akadályfutó félpucér győzelmének örültünk nagyon, most pedig Mickey Rourke után újra visszatérünk a boksz világába. Ezek a képek a Németországban, Erfurtban megrendezett bokszgála mérlegelésén készültek, ahol gyönyörűen kidolgozott testű férfiak fúrták egymás tekintetét. A mérkőzések előtti mérlegelést leginkább azért szeretjük, mert ott a bokszolók legfontosabb feladata megmutatni, milyen izmosak is. Ön mit gondol, elnézhető egy-két betört orr, ha ilyen test jár hozzá?

Távolról sincs vége, olvasson még

Mez nélkül futott be a célba

2014. augusztus 18., 10:17 Módosítva: 2014-08-25 16:49:34
1

A Kockahas blog focistás, rögbis és műugrós posztjaival Dunát lehetne rekeszteni, de valamiért nagyon ritkán van alkalmunk atlétikáról képeket mutogatni – ezek a sportolók csak nagy ritkán meztelenkednek a stadionban. Az üdítő kivétel, aki a képeken látható, a francia Mahiedine Mekhissi-Benabbad, aki a múlt héten Zürichben az Európa-bajnokságon lett első háromezer méter akadályfutásban. Mögötte másodikként egyébként honfitársa, Yoann Kowal végzett, ezért is ölelkeztek akkorát a beérkezés után. Amilyen tempóban ők lefutották a háromezer métert, az önnek és nekem bizonyára a legdurvább sprintet jelentené – nézze meg, milyen teste van annak, aki így tud futni! Ha végigklikkelte a képeket, nyugodtan mondjon véleményt, erre szolgál a szavazócsík a poszt legalján! Mahiedine Mekhissi-Benabbad 29 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az izmos művész csivavával egyensúlyoz

2014. augusztus 17., 11:07 Módosítva: 2014-08-17 12:07:14
284

Azt szokták mondani, hogy a kutyatulajdonosok gyakran hasonlítanak az ebre – hát Christian Stoinev és kutyája, Scooby kivételként erősítik ezt a szabályt, Stoinve ugyanis elég nagydarab és kigyúrt, ehhez képest egy parányi csivavája van. Stoinev az America's Got Talent című tehetségkutató most futó évadában versenyez egyensúlyozóművészként, és kutyáját is belevette a performanszba. Fent egy videó látható a mutatványról, alább pedig egy képösszeállítás, szerintünk érdemes megnézni mind a kettőt, mert egyszerűen elképesztő a látvány. Önnek is tetszett Stoinev és kutyája? A képek alatt lehet szavazni! A tavalyi America's Got Talent sem volt éppen uncsi, emlékszik még, hogy akkor kit emeltünk ki a mezőnyből? Ha nem, klikkeljen ide!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen lenne, ha chippendale-esek mosnák az ön kocsiját

2014. augusztus 16., 09:02 Módosítva: 2014-08-16 09:59:02
38

Szóba került már ebben a blogban a brit Dreamboys csapat, de a legutóbb csak kettőt volt szerencsénk megmutatni a vetkőzőművészekből. Hát most itt a teljes chippendale-gárda egy olyan fotósorozaton, amit annak örömére készítettek, hogy beállt közéjük Dan Osbourne reality-sztár a vetkőzésre hajlamos férfiaktól nem mentes, The Only Way Is Essex című műsorból. A képeken a fiatalemberek egy kocsit mosnak, megvalósítva azt, ami szerintük nyilván sok nő álma: hogy kigyúrt, jóképű pasik locsolják, dörgöljék, sőt, egyenesen keféljék az autót, vagy félmeztelenül, vagy testre tapadó, vizes pólóban. Ha ön is álmodozott már ilyenről, nézze végig a fotókat! Olyan volt a képsorozat, mint amiről álmodott? A választ a poszt legalján a szavazócsík megfelelő végére kattintva adhatja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kigyúrták magukat, aztán elmentek a Szigetre

2014. augusztus 15., 08:27 Módosítva: 2014-08-15 15:49:17
453

Idén is van konditerem a Sziget fesztiválon, de most, amikor ellátogattunk oda, pont nem voltak túl sokan, csak egyvalakit láttunk, aki vigyázott a helyszínre, őt viszont azonnal le is fotóztuk, a kép alább látható. De nem ő az egyetlen, aki úgy fesztiválozik most Óbudán, hogy előzőleg rendesen kigyúrta magát, a szerdai hőségben ugyanis még remekül meg lehetett figyelni, ezúttal is mennyi izmos fiatalember van már megint a Szigeten, hiszen alig volt valaki a melegben, akin lett volna póló. A legjobbakat lefotóztuk, ők láthatóak a képösszeállításban. Klikkelje végig a fotókat, aztán mondjon véleményt a poszt legalján látható szavazócsíkkal! Önnek mi a reakciója?

Távolról sincs vége, olvasson még

Mickey Rourke újra bokszol

2014. augusztus 14., 09:44 Módosítva: 2014-08-14 12:28:24
8

Mickey Rourke eredetileg bokszolónak indult, de aztán átnyergelt a színészetre, mert úgy tűnt, Hollywoodban nagyobb sikerei lesznek, mint a ringben. A filmes pályafutás aztán a '90-es évekre gyakorlatilag tönkretette Rourke-ot, és ő úgy döntött, profi bokszolóként fog reinkarnálódni. Aztán az is bedőlt, aztán jött egy újabb sikerszéria a filmvásznon, most meg a katolikusságát nyíltan vállaló színész azzal sokkol, hogy folyton hangoztatja, hogy szerinte Vlagyimir Putyin milyen cukifej. Az oroszok iránt érzett szimpátiáját most azzal is kifejezte Moszkvában, hogy bokszolt egyet az ottani bokszakadémián. Ezt az eseményt lehet megnézni ezeken az elképesztő képeken. Hogy tetszenek? A poszt alján klikkeljen egyet a szavazócsíkra is! Mickey Rourke 61 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aki melltartóra vetkőzött Jennifer Lopez kedvéért

2014. augusztus 13., 08:54 Módosítva: 2014-08-13 15:31:39
26

Vasárnap hajnalban volt a Teen Choice díjátadó, és még menet közben felkerült egy elég menő kép a netre Jennifer Lopezről és a műsor házigazdájáról, Tyler Poseyről. A fiatalember azzal viccelt, hogy felöltötte az énekesnő háttértáncosainak lenge kosztümjét, hátha őt is beveszik a tánckarba. Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy Poseynek saját poszt dukál ebben a blogban, főleg, hogy ő a Teen Wolf című sorozat főszereplője, de pont ő nem is volt benne a sorozatról szóló posztban. Úgyhogy most 25 képet mutatunk róla időrendi sorrendben egészen 11 éves korától eddig a Teen Choice gáláig – mint az összeállításból kiderül, Posey már hosszú esztendők óta annyira jóképű, hogy az már túlzás. Kattintsa végig a fotókat, és a poszt legalján szavazzon, hogy egyet ért-e! Tyler Posey 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fél Arsenal levetkőzött az örömtől

2014. augusztus 12., 09:42 Módosítva: 2014-08-12 12:01:41
2

Még vasárnap este nyerte meg a Szuperkupát az Arsenal, tudtuk meg Sport Gézától. Persze nem túl sok fogalunk van arról, hogy mi az a Szuperkupa, a képek alapján mindenesetre inkább egy csicsás stoptáblának látszik, mint kupának. De számunkra a lényeg ehelyett úgyis csak az, hogy a brit csapat focistái annyira örültek a díjnak, hogy a meccs vége után fokozatosan szinte az egész csapat levette a mezét, amiről elég látványos fotók kerültek napvilágra a meccs másnapján. A képösszeállítást a meccs legszexisebb pillanatával indítjuk, azaz egy jó férfias seggmegmarkolással, aztán lehet számolgatni, hogy hány mez kerül le a játékosokról. Aki kibámészkodta magát, attól azt kérjük, a poszt legalján egy szavazattal járuljon hozzá ahhoz, hogy objektív képet kapunk arról, hogy most akkor jó pasik-e ezek a Szuperkupát nyert labdarúgók!

Távolról sincs vége, olvasson még

Napi 4 liter paradicsomlével fogyott 50 kilót

2014. augusztus 11., 08:47 Módosítva: 2014-08-11 14:35:26
151

Először is gratulálok minden önjelölt, saját életét megmentő, Herkulesi akaraterejű életmódváltónak!” – ezzel a köszöntéssel kezdi levelét Zoltán, aki már a negyedik olyan férfi, aki beküldi nekünk fogyásának történetét, fotókkal. Természetesen ő is sporttal érte el, hogy a maximumon 147 kilóját sikerüljön egy egészségesebb testsúlyra csökkenteni, de ő részletesebben ír a diétájáról, mint a sportolásról. Van is mit írni, hiszen Zoltán egészen drasztikusan változtatta meg étrendjét, amikor elhatározta, hogy megszabadul testsúlya mintegy harmadától. A fogyókúrás sorozatban ennyire vicces levelet még nem kaptunk, olvassák szeretettel Zoltán levelét – akinek természetesen ezúton is köszönjük, hogy írt, és gratulálunk a teljesítményéhez!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ágyékkötőben és parókában lázad a vámpírvadász

2014. augusztus 10., 09:23 Módosítva: 2014-08-10 11:08:12
2

1967-ben mutatták be Amerikában a Hairt, ami Magyarországon szerencsére különös népszerűségnek örvend. A hippikről szóló musical anno azzal sokkolta a közönséget, hogy teljesen meztelenre vetkőztek benne a színészek, ami abban az időben elképesztően merész lázadásnak és polgárpukkasztásnak számított. A pucérkodás által keltett hírverés járult hozzá többek között, hogy a darab egy kevésbé híres színházból felkerült a Broadwayre, onnan pedig egyenes út vezetett a világhírhez és a filmverzióhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még ő a legférfiasabb a One Directionből

2014. augusztus 9., 08:59 Módosítva: 2014-08-09 10:29:13
6

Ugye az ügyeletes lányokkedvence fiúcsapat a One Direction. Az együttesből az egyik legnépszerűbb tag jelenleg Harry Styles, róla nemrég mutattuk, hogy nincs igazán formában. A mai posztban látható Liam Payne viszont remekül néz ki, és még jobb hír, hogy ő egyáltalán nem az a tipikus fiúcsapattag, tekintve, hogy bár izmos, de nem kigyúrt, viszont szakállas, sőt, ami még radikálisabb, a mellkasa is szőrös. Minderről egy kis koncert előtti kosarazáson készült képek segítségével lehet meggyőződni. Klikkeljen, ha ön nagyobb méretben szeretne látni mindent, de akkor is, ha szeretne véleményt nyilvánítani a poszt alján! Liam Payne 20 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még