horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Izomból parodizálják Taylor Swiftet

2015. június 17., 08:36 Módosítva: 2015-06-17 10:18:32
1

Ismeri azt a számot/klipet Taylor Swifttől, hogy Bad Blood (Rossz vér)? És azt tudja, hogy az USA-ban a melegek csak akkor adhatnak vért, ha előtte egy évig nem szexeltek? Na ez a két dolog most bizonyos Jeffery Self humorista videójában találkozott, a fiatalember ugyanis egy csomó kigyúrt és levetkőzött statisztával együtt elkészítette az alábbi paródiaklipet Sad Studs (Szomi csávók) címmel. Persze igazából nem is annyira Taylor Swiftet parodizálják vele, mint az érthető indokból meghozott, de ettől még kétségtelenül abszurd véradási jogszabályt. (Nemmelegek természetesen akár közvetlenül aktus után is adhatnak vért a jogszabály szerint, nem kell egy évet szex nélkül várniuk.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Zac Efron kötélről lengve ugrik a tóba, mint Tarzan

2015. június 16., 09:12 Módosítva: 2015-06-16 20:46:57
33

A mai képeken három híres ember látható: Aubrey Plaza színésznő-humorista, Adam DeVine színész-humorista (őt nemrég mutattuk be) és legfőképpen Zac Efron. Utóbbi érthető módon szinte teljesen magára vonta a fotós figyelmét, mivel Hawaii-on egy forgatáson azzal szórakozott, hogy egy kötélhágcsón belengett egy tó fölé, hogy így ugorjon bele a vízbe. Ez elég jó mókának tűnik, plusz azt is bizonyítja, hogy ha egyszer lesz megint egy Tarzan-film, a címszereplő csakis Zac Efron lehet majd. Nézze meg a képeket, majdnem ugyanolyan jó lesz, mintha ön is kötélhágcsón csimpaszkodva ökörködne! Legalul a szavazócsíkkal adhatja meg a reakcióját. Zac Efron 27 éves.

Channing Tatum melegfelvonult egyet

2015. június 15., 10:51 Módosítva: 2015-06-16 08:36:58
15

A hétvégén volt a pride Los Angelesben, és a felvonulók között feltűntek a Magic Mike XXL című férfisztripperes film szereplői. Jelen volt Matt Bomer (nyilván – hiszen a filmben és az életben is meleg) és Adam Rodriguez, valamint nem hiányzott a főszereplő, Channing Tatum sem. Persze ipari mennyiségben volt tánc és vetkőzés a kamionon, hiszen erről szól a film és (részben) erről szól egy melegfelvonulás is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Éves fizetését kereshetné meg a testével ez a szexi testépítő rendőr

2015. június 14., 09:21 Módosítva: 2015-06-16 11:06:11
157

Tavaly nagyon menők voltak a szexi bűnözők, úgy látszik, most eljött a szexi rendőrök korszaka. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ugyanis az az Instagram-fiók, amiből az alábbi fotó is származik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb ÉNB-s pasi mutatta meg a felsőtestét

2015. június 13., 10:12 Módosítva: 2015-06-13 16:27:39
1

Az a megérzésünk, hogy az Éjjel-nappal Budapest szereplőválogatásán nagy figyelmet szentelhetnek a kockahasaknak, a kvázireality ugyanis tele van kidolgozott testű férfiakkal és srácokkal. Itt azért nem kifejezetten Bécyre gondolunk, hanem ott van például Joe, Kristóf vagy épp Erik, legutóbb pedig Drex mutatta meg, hogy mi van a póló alatt. 

asdasd
Fotó: RTL

A Miri pasiját alakító Drex (az internet szerint a polgári neve Töttös Balázs) egy szál, falevelekkel feltűzdelt gatyában rohangászott a csütörtöki adásban, ezek után biztosan sok új rajongót szerzett magának. Önnek hogy tetszik? Legalul szavazhat!

Azért nem kéne így fikázni a strand közepén

2015. június 12., 10:11 Módosítva: 2015-06-12 17:03:54
10

Nagy örömmel folytatjuk a strandolós celebek sorát most egyszerre két focistával. Mondjuk egyikük, Juan Iturbe számára valószínűleg nem túl nagy öröm, hogy bejárják a világot ezek a fotók, ugyanis miközben barátnőjével és haverjaival Formenterán strandoltak, elég rendesen beletúrt az orrába, egy fotós meg ott lézengett és lefényképezte. Az AS Roma argentin származású játékosát eddig Az Új Messiként emlegették, reméljük, nem fog most ráragadni valami egyéb becenév.

Távolról sincs vége, olvasson még

Paris Hilton új pasija egy kigyúrt svájci milliárdos

2015. június 11., 09:34 Módosítva: 2015-06-12 10:25:40
21

Ezen a héten volt már szó ebben a blogban Bigről és Grandéról, most jöjjön egy Gross! Thomas Grossról van szó, az illető svájci, egy sportfogadással foglalkozó céget alapított és így gazdagodott meg annyira, hogy dollárból 200 milliója van, ami forintban nagyon sok milliárd. Ezen kívül van még neki egy új barátnője is, a Yahoo szerint a Cannes-i filmfesztiválon találkoztak pár hete. Talán ön is hallott már a csajról, Paris Hiltonnak hívják. A szállodaörökösnő legutóbbi komolyabb pasija River Viiperi volt, neki lett az utódja ez a svájci férfi, akit most persze rögtön elkezdtek fényképezni, hogy egy híres nő pasija lett. Ön mit szól a képekhez? A poszt legalján lehet szavazni! Thomas Gross 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szöszi Backstreet Boynak eléggé aputeste lett

2015. június 10., 08:33 Módosítva: 2015-06-11 13:01:34
37

Pont nemrég állapítottuk meg, hogy az újra aktív New Kids On The Block tagjai milyen tisztességesen edzenek a mai napig, erre tessék, most jön egy adag kép Nick Carterről. Ő ugye eggyel későbbi fiúcsapat-generációba tartozik a New Kidshez képest, mivel a Backstreet Boys tagja, de ők is újra vannak éppen egyesülve és jelenleg Rio de Janeiróban járnak a koncertturnéjukkal. Itt Nick Carter lement a strandra, és bár elég szégyellős volt, azért kiderült, hogy a hirtelen divatossá lett aputest kifejezés eléggé illik rá – annak ellenére, hogy a felesége fitneszedző. De simán lehet, hogy önnek is a kicsit megmackósodott férfiak jönnek inkább be: mondja el a véleményét a szavazócsík segítségével a poszt legalján! Nick Carter 35 éves.

A rapper, aki saját farkáról nevezte el magát

2015. június 9., 09:16 Módosítva: 2015-06-10 10:53:56
19

A mai posztban régi és új fotókat nézhet meg Big Seanról, aki kb. 2011 óta ismert azok körében, akiket érdekel a rap. Big Seannak idén már a harmadik albuma jelent meg, de sajna ennyi idő alatt olyan igazi nagy slágert nem sikerült kinyomnia magából. Volt viszont két híres csaja, mindkettő nála ismertebb személyiség. Először a szépséges Naya Riverával járt a Glee című sorozatból, aztán meg idén áprilisig egy 8 hónapos kapcsolatocska erejéig Ariana Grandéval. Az utóbbival már csak azért is összeillettek, mert a Big és Grande szó ugyanazt jelenti: azt, hogy Nagy. Na és ha már itt tartunk...

Távolról sincs vége, olvasson még

A sport, amitől a profik se lesznek feltűnően izmosak

2015. június 8., 10:29 Módosítva: 2015-06-09 11:41:11
13

Ausztrália azért hivatalosan a kedvenc országa a Kockahas blognak, mert onnan rendszeresen érkeznek elég meggyőző fotók a helyi futballistákról és rögbisekről, esetleg egyéb sportolókról. Most egy olyan sportág képviselőit mutathatjuk be vízesésbenfürdőzés közben, akikről eddig még egyszer se volt szó, sőt, Magyarországon a többségnek (nekünk is) csak viszonylag halvány fogalmai vannak arról, hogy miből áll ez a sport a valóságban. A krikettről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Wáháhá, már megint forradalmasították a fürdőnadrágot

2015. június 7., 09:07 Módosítva: 2015-06-08 10:13:54
342

A férfidivatban nehéz úgy újat mondani, hogy a végeredmény ne legyen nevetséges, és ez most a Modus Vivendi nevű cégnek sem sikerült. Sajna mindössze kettő fotónk van erről a rendhagyó fazonú fürdőnadrágról, aminek annyira rendhagyó a fazonja, hogy csak nagy jóindulattal nevezhető nadrágnak, inkább egy oldalt felsliccelt miniszoknyára emlékeztet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ember, akinek szélesebb a nyaka, mint a feje

2015. június 6., 09:18 Módosítva: 2015-06-06 20:53:33
71

Azokat a napokat, amikor semmilyen olyan bréking nincs, mint mondjuk egy bizarr divatbemutató, egy strandoló vagy saját farkát zuhanyozó celeb vagy éppen egy testépítőverseny valami egzotikus országban, arra használjuk fel, hogy minden apropó nélkül régi és/vagy új fotókat mutassunk egy-egy olyan férfiról, akivel kapcsolatban éppen nincs semmi aktuális. A mai ez egy ilyen nap, úgyhogy alább 25 fotót talál Henry Rollins amerikai rockerről, akit már csak testfelépítése alapján is kilóg a tömegből.

Egy nagyon kemény és karizmatikus rocksztárról van szó, aki hatalmas komolysággal és erőbedobással áll hozzá mindenhez, még a stand up comedyhez is, ugyanis az utóbbi időben ezt a műfajt is műveli. De persze ebben a posztban nem kell hallgatni semmit, csak nézni kell, meg persze szavazni nedves-száraz viszonylatban, legalul! Henry Rollins 54 éves.

Nézze meg az izomtorony Mr. Afganisztánt!

2015. június 5., 08:06 Módosítva: 2015-06-06 12:40:11
5

Fontos hírünk van: megválasztották Mr. Afganisztánt! Azonban nem egy szépségversenyről van szó, hanem egy bodybajnokságról, azaz itt elsősorban az izmokról volt szó, nem a tökéletes és természetes arányokról. Mindig érdekes különböző országok testépítőit látni, legutóbb Koreát mutattuk, de öt éve már tudósítottunk egyszer Kabulból. Idén az afgán fővárosban egy amputált lábú férfi is versenyzett, szerencsére ilyet is egyre többször látunk. A képösszeállításban a győztest is megnézheti, a poszt legalján pedig ott a szokásos szavazócsík, ne hagyja parlagon!

Hűha, befeszített a cipő- és táskakommandó

2015. június 4., 10:43 Módosítva: 2015-06-05 11:53:39
36

Nem ez az első eset, hogy egy divattervező félelmetes vagy riasztó modelleket küld fel a kifutóra annak ellenére, hogy elvileg egy divatbemutatónak nem éppen az a célja, hogy szorongást vagy rettegést váltson ki a nézőből. De most volt a University of Northampton végzős hallgatóinak divatbemutató-sorozata, és a héten ezek a kommandósnak/terroristának öltöztetett manökenek is megjelentek a kifutón, Daniyal Khan tervező ötlete alapján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zajlik az élet a Gabbana-luxushajón

2015. június 3., 10:14 Módosítva: 2015-06-04 10:36:57
20

Tegnap két nyaraló hírességet is mutattunk két posztban, ma egy posztban mutatunk egy nyaraló hírességet és egy nyaraló nemhírességet, aki viszont a hírességgel viszonylag közeli viszonyban lehet – a képeken legalábbis eléggé úgy tűnik. Stefano Gabbanáról van szó, aki a Dolce & Gabbana tervezőpáros fiatalabb, északibb születésű és kevésbé kopasz tagja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ronaldo külön sótlanítja a farkát

2015. június 2., 16:24 Módosítva: 2015-06-03 21:20:09
20

Cristiano Ronaldo, amikor nem focizik és nem is modellkedik, néha elugrik valami egzotikus helyre lazítani egyet a haverokkal. Az alább megtekinthető, frissen érkezett fotókból úgy tűnik, hogy egy újabb ilyen csajtalan vakáción van éppen, bár egy paparazzó ide is utánament, ráadásul sikerült néhány elég jó pillanatot elkapnia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vicces is, izmos is, a barátnője se ronda

2015. június 2., 11:11 Módosítva: 2015-06-03 09:04:37
1

A mai posztban Adam DeVine-t mutatjuk be önnek. A fiatalembernek azért mentek utána a fotósok Hawaii-on nyaralás közben, mert bár nálunk nem túl ismert, azért humoristaként és színészként bizonyos hírnévre tett szert Amerikában, ráadásul a barátnője, Chloe Bridges is sorozatszínésznő (a Pretty Little Liarsben látható ő).

Ön esetleg a Comedy Central Workaholics című sorozatából emlékezhet DeVine-ra, vagy a Tökéletes hang című filmekből – ha ezeket nem látta, akkor kénytelen lesz látatlanban elhinni nekünk, hogy Adam DeVine nagyon vicces. Azt, hogy mennyire izmos és hogy mennyire csinos a csaja, azt viszont nem kell elképzelni, az alábbi fotókon jól meg lehet nézni, klikkeljen! Véleményét a szokásos szavazócsíkkal mondhatja el a poszt legalján. Adam DeVine 31 éves.

A hónap legvéresebb UFC-meccsei 20 képben

2015. június 1., 09:42 Módosítva: 2015-06-01 17:35:58
4

Két hónappal ezelőtt készítettünk utoljára összeállítást ketrecharcos fotókból, ami azt jelenti, hogy ma eljött az ideje egy újabbnak – remélhetőleg mindenki kiheverte az előzőt. Az Ultimate Fighting Championship a legnagyobb világszervezete ennek a horrorshowműsorba hajló sportnak, és az alább megtekinthető fotók mind egy-egy UFC-meccsen készültek május hónapban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Együtt gyúrnak, de egymás ellen küzdenek a magyar szépfiúk

2015. május 31., 09:25 Módosítva: 2015-06-01 09:45:06
112

Vigh Domonkos és Zákányi Zoltán kollégák, barátok, edzőtársak, de fitneszversenyen egymás ellen küzdenek majd.

A pöcsével kampányol egy dán politikus

2015. május 30., 09:34 Módosítva: 2015-05-31 10:22:16
14

Dániában június közepén tartják az országgyűlési választásokat, ekkor fog kiderülni, hogy a jobbközép pártok le tudják-e váltani a most kornányzó, balközép pártok alkotta koalíciót. A verseny elég szoros, a kampányidőszak pedig nagyon rövid, mindössze 23 napjuk van a pártoknak arra, hogy megmozgassák a híveiket.

A csatába tényleg nincs komolyabb beleszólásuk a kis pártoknak, ahogy az egyéni jelölteknek, így John Erik Wagnernek sem. Ennek ellenére Wagner lett a legfelkapottabb politikus minden miniszterelnök-jelölt közül az erős kampányplakátjainak köszönhetően.

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak nagyon rákaptak a kisgatyás fotókra

2015. május 29., 09:02 Módosítva: 2015-05-29 19:44:20
4

A Buzzfeed fedezte fel a férfiak viszonylag új hobbiját

az alsógatyában való fényképezkedést.

A dolognak csak egy szabálya van, Instagramon használja a #manties hashtaget, vagyis a férfi és a bugyi szóösszetételét! Vagy keressen rá erre! Elég bizarr képek is születtek, a viccestől az egészen ízléstelenig. Utóbbit csak erős idegzetűeknek ajánljuk

De jöjjenek a szalonképesek

#goodmorning #kissmyass #manties

A photo posted by Camilo Perilla  (@camilooperillaa) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért ezeknek a kockáknak is van némi közük a svéd győzelemhez

2015. május 28., 08:58 Módosítva: 2015-05-29 13:34:37
33

A svéd Måns Zelmerlöw nyerte idén az Eurovíziót, az egyik olyan produkcióval, ami talán két percnél tovább maradt meg az emberben. A másik ok viszont egyértelműen Zelmerlöw maga, és az ő feje, teste, mindene. Ideje, hogy közelebbről megnézzük a 28 éves énekes felsőtestét!

A címlapon ilyen 

Zelmerlöw a Heroes c. számmal nyert, megelőzve az oroszokat.

Nytt nummer av Café ute nu! • 24 sidor träning.• Stor intervju med Shellback – Max Martins arvtagare träder fram.• 44 dygn som fånge i krigets Syrien.

Posted by Café on 2015. március 17.

Nemcsak a számnak, meg a háttérben repkedő kisembernek köszönheti az első helyet, ez elég egyértelmű.

Älskar operahuset i Sydney!

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 21.

Edzés közben. 

Jobba Mello-triceps. Viktigt. #melfest #lapt

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 13.

Ha nem látta volna, íme a Heroes: 

A Barátok közt Ádámjának brutáljó felsőteste van

2015. május 27., 10:07 Módosítva: 2015-05-28 10:54:45
230

Nemcsak a homoszexuális Tóbiást játszó Józan Lászlónak van eszméletlen felsőteste a Barátok köztben: a sorozat Ádámja, vagyis Solti Ádám sem szégyenkezhet. A színész  a Facebookon tette közzé a kockahasáról készült képeket, amihez a következőket fűzte: 

"Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy soha nem lehet kockás hasam mert nem vagyok olyan alkat. Elég önfejű típus vagyok és nem hagytam magam, kitartóan edzettem továbbra is és szerintem alakul az eredménye. Nagyon köszönöm azoknak akik támogattak és azoknak talán még inkább akik nem. Ők adták a legtöbb motivációt" - írta Solti, de lássuk, miről is beszél: 

Távolról sincs vége, olvasson még

D kategóriás celeb hínárral dobálta meg a fotósokat

2015. május 26., 10:31 Módosítva: 2015-05-27 09:43:37
4

Ön tudta, hogy a Törtetők (Entourage) című sorozatból mozifilm készül? Valószínűleg nem, úgyhogy jól jött a június elején bemutatandó vígjátéknak, hogy az egyik főszereplője, Adrian Grenier éppen Miamiben nyaralt a múlt héten, és hogy végig fotózták őt a paparazzók. Még jobban jött, hogy a kb. D kategóriás celebnek számító színész maga is tett róla, hogy legyen mit fényképezni: sok szimpla strandolós kép után egyszer csak hínárral dobálta meg a fotósokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Régen azt mondták volna rá, hadirokkant

2015. május 25., 08:58 Módosítva: 2015-05-26 11:39:46
25

Még mindig az amerikai Dancing With the Stars celebes-táncos vetélkendőreality huszadik évadát fejjük érdekességekért, mert szeretnénk még egy külön posztot a harmadik helyezettnek: Noah Gallowaynek. Ő a Randiblogban szóba került már egyszer, ugyanis élő adásban kérte meg barátnője kezét – hát most jöjjön róla néhány további érdekesség és főleg fotó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a magyar kedvenc eurovíziós srác félmeztelen klipje

2015. május 24., 08:57 Módosítva: 2015-05-24 13:35:29
1

Ma megint egy olyan poszt következik, amiben három olyan videót mutatunk, amiknek semmi köze egymáshoz – a férfivetkőzést leszámítva természetesen. Az első klip a tegnapi Eurovíziós Dalfesztiválhoz kapcsolódik, a belga dal kettes számú hivatalos videóját lehet fent megnézni. A Rhythm Inside első számú klipe normális hosszúságú és koncepciójú, mondjuk abban is van egy izompacsirta, de egyébként semmi különös.

Ebben az újabb, fent látható videóban viszont Loïc Nottet megmutatja, hogy miért mondja magáról, hogy elsősorban táncos, és csak másodsorban énekes. Mindezt persze félmeztelenül mutatja meg, a 10 perces kisfilm fókuszpontjában. A magyar közönségnek egyébként szombat este ez a szám tetszett a legjobban az egész eurovíziós mezőnyből: a hazai nézők Loïc Nottetnek adták a legtöbb pontot, de a 19 éves fiatalember az összesítésben így is csak negyedik lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal

2015. május 23., 08:06 Módosítva: 2015-05-24 09:37:50
19

Ilyen sokadik évad ritkán szokott ekkorát durranni: már a huszadik szezont nyomták le a Dancing With the Starsból Amerikában, és nem győzünk eleget írni róla. Ez a Szombat esti láz nevű celebes-táncos showműsor, és egyszer már mutattuk, hogy milyen férfiak voltak benne a hivatásos táncosok, de most megmutatjuk még egyszer. Hogy miért? Indoklás helyett inkább felkérjük, kattintson a képre és nézze meg az összes fotót, mert egy közös számban az összes férfi együtt nyomta, félmeztelenül. Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal. Legalul lehet szavazni, nehogy elfeledkezzen róla!

Hoppá, Neville Longbottom egész kigyúrta magát!

2015. május 22., 07:29 Módosítva: 2015-05-23 09:20:39
52

Ha ön emlékszik Matthew Lewisra, akkor valószínűleg úgy emlékszik rá, ahogy a fenti fotón látható: a szerencsétlen kis Neville Longbottomként a Harry Potter-filmekből. Mondjuk mi megírtuk már, hogy egész jóképű lett most, hogy már betöltötte a húszat, na de ami az Attitude magazin jóvoltából most napvilágra került, arra senki nem számított. Hölgyeim és uraim, íme Matthew Lewis izmai és kockahasa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tolják a félmeztelen fotókat a New Kids on the Block tagjai

2015. május 21., 11:05 Módosítva: 2015-05-22 11:03:05
121

A popbiznisz egyik aranyszabálya, hogy egy tisztességes fiúcsapat tagjai vetkőznek. Annyira arany ez a szabály, hogy akkor is igaz, ha a fiúcsapat tagjai már rég nem fiúk – ezt bizonyítja a New Kids on the Block példája. Ők már mind túl vannak a negyvenen, de az utóbbi időben feltettek magukra egy-két izomfotót az Instagramra, mert miért ne. Az egyik pucérkodó Joey McIntyre, aki a maga 42 évével az együttes legfiatalabb tagja.

A photo posted by Joe (@joeymcintyre) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Colin Farrell most Cannes-ban félmeztelenkedett egyet

2015. május 20., 11:30 Módosítva: 2015-05-20 11:30:49
1

Colin Farrell megérkezett Cannes-ba a múlt héten, rögtön nagyon sármos volt a premieren, amin részt kellett vennie, aztán persze ment szépen vissza a szállodájába és nyilván lehányta magáról a kényelmetlen gúnyát. Majd pár nappal később bukkant fel ismét, amikor egy ismeretlen nővel (hűha!) kiment az erkélyre. Ahol persze lefotózták. Kicsit messziről, de lefotózták, mert akármilyen gyakran is félmeztelenkedik újabban nyilvánosan Colin Farrell, mindig van ott egy paparazzo, hogy megörökítse. Reméljük, ennek a ténynek ön is örvend – ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon is az ír színész testéről! Colin Farrell 38 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még