Hugh Jackman mögött hülyéskedtek a fürdőzők

2013-12-19 10:50:00 - Eivissa

A legutóbbi Hugh Jackman-posztjaink arról szóltak, milyen torz lesz a színész feje erőlködés közben, és milyen eres lesz a karja erőlködés után. Szerencsére még az év vége előtt tudunk újra pozitívat mutatni nézőink egyik nagy kedvencéről: az ausztrál színész megint csobbant egyet a Bondi Beachen, igen, ugyanott, ahol most Simon Bakerék is strandolgatnak. Jackman most egy olyan ismerősével volt fürdeni, akivel előtte együtt edzett, aztán a vízből kifelé jövet feltűnt a népeknek, hogy már megint celeb van a vízben, és két fiatal még a paparazzót is kiszúrta, úgyhogy pózoltak is egy jóízűt Jackman háta mögött. Kattintsa végig a fotósorozatot, mert zseniális! Alul pedig jöhetnek a szavazatok. Hugh Jackman 45 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
164 szavazat 331 szavazat

A Mentalista sztárhaverjaival strandolt

2013-12-18 09:22:00 - Eivissa

Két éve mutattuk utoljára Simon Bakert, akit a legtöbben a Mentalista című sorozat főszereplőjeként ismernek. Az ausztrál színész Hollywoodból a jelek szerint már visszatért hazájába az ünnepekre, mert Sydney környékének leghíresebb strandjain fotózták a napokban. (Mellesleg ugyanezen a Bondi Beachen szoktuk látni többek között Hugh Jackmant is.) Most Bakeréken kívül a Liev Schreiber-Naomi Watts házaspár is ott volt, kattintson a képre és nézze meg őket! Két éve olvasóink sokszáz szavazata alapján nagyjából döntetlen lett a szavazás arról, hogy a Mentalista vonzó férfi-e vagy sem, lássuk, most nagyobb arányban győznek-e a nedves szavazatok! Simon Baker 44 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
211 szavazat 287 szavazat

Nézegessen kockahasú, német tehetségkutatósokat!

2013-12-17 09:17:00 - Eivissa

A mai posztban látható képek egy német tévéműsorból származnak, aminek a címe Supertalent. Igen, a Csillag születiknek nagyjából megfeleltethető műsorról van szó, amit idén már hetedszer rendeztek meg, és amit ezúttal egy kutyás előadó nyert meg. Mellette azonban úton-útfélen kockahasak dobták fel a tehetségkutatót, nagyobb számban és jobb minőségben, mint amit mondjuk a Sztárban sztár adásaiból tudtunk összeszedni. Ha kattint, láthat zsonglőrt, táncost és akrobatát is, plusz egy csapatnyi, biodíszletként funkcionáló férfimodellt, no meg Robbie Williamst, mert ő volt az utolsó adás sztárvendége. Kattintson a képre, alul véleményt mondhat a felhozatalról a szavazógéppel!

Távolról sincs vége, olvasson még»
158 szavazat 151 szavazat

Fürdőgatyás felvonulás volt Sydney-ben

2013-12-16 07:36:00 - Eivissa

És megint Ausztrália. Ott ugye most lett nyár, rendeztek is egy fürdőruhás felvonulást Sydney belvárosában. Persze nem csak férfiaknak, de a Strut the Streets fantázianevű eseményről érkezett sajtófotókból ebbe a blogba természetesen csak az urakat válogattuk össze, akiknek többsége fecskében nyomta végig a menetet (éljenek a fürdőnadrágos ausztrál pasik, ugyebár). Elég jó bulinak tűnik ez a rendezvény, de a partizáson kívül más célja is volt felvonulásnak: jótékonyan pénzt gyűjtöttek Ausztrália őslakos tizenévesei tanulásának segítésére. Ön senkin nem segít, ha ezeket a képeket végiglapozza, csak saját magán, de azért szerintünk klikkeljen valamelyik képre, utána legalul szavazzon, és azután tegyen jót valaki mással is: ossza meg ezt a posztot ismerőseinek, hogy meglegyen a napi jócselekedete!

Távolról sincs vége, olvasson még»
134 szavazat 173 szavazat

Sármos guruvá öregedett a belga focikapus

2013-12-15 09:12:00 - Eivissa

Bobby Dekeyser Belgiumban született, és profi futballkapus volt a ’80-as években, de már 1991 óta nem véd, hanem minden egyebet csinál vállalkozóként. Miamiben fotózták őt is, azon a strandon, ahol rengeteg sztárt láttunk már, köztük Cristiano Ronaldót. Dekeyser evezni volt éppen egyet az óceánon és ahogy nézzük, valamiféle guruvá nőtte ki magát, bizonyára vendégeit is annyira lebilincselte beszédével, mint minket azzal, hogy tud szörftesten fejen állni. A hosszú ősz haj nagyon kevés ötven körüli férfinak áll ennyire jól, kattintsa végig a galériát, és szavazzon! Bobby Dekeyser 49 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
181 szavazat 229 szavazat

Így csajozik kutyafuttatás közben egy pókeres színész

2013-12-14 08:58:00 - Eivissa

A mai posztban Michael Grecót mutatjuk be önnek. Amennyiben ön nem elvakult a rajongója a brit napi szappanoperáknak és a profi pókerezésnek sem szakértője, valószínűleg még nem hallott róla. Greco ugyanis a neve ellenére nem görög, hanem brit, és a BBC EastEnders című sorozatában lett híres az ezredforduló környékén, aminek kapcsán egyszer a britek meg is választották a világtörténelem legszexisebb férfi szappanopera-sztárjának.

Távolról sincs vége, olvasson még»
216 szavazat 204 szavazat

Szőrös mellkast villantott a Törtetők sztárja

2013-12-13 08:39:00 - Eivissa

Ön ismeri a Törtetők (Entourage) című sorozatot? Ha igen, akkor ne is olvasson tovább, hanem klikkeljen azonnal a fotókra, mert akkor úgyis tudja, hogy ki ez az Adrian Grenier. A betűk és az adatok szerelmeseit azonban szívesen tájékoztatjuk arról, hogy ez az amerikai színész 8 évet húzott le a celebvendégeket felvonultató HBO-sorozatban (mármint a Törtetőkben), meg arról, hogy igen, ő volt a mellőzött barát Az ördög Pradát viselben. Illetve onnan is lehet emlékezni rá, hogy megvolt neki Paris Hilton. A múlt héten Miamiben fotózták le, ahol futott egy kicsit, majd csobbant egyet az óceánban, megvillantva kisfiús mosolyát és szőrös mellkasát. Kattintson a fotóra, aztán alul a szavazógépre! Önnek bejön ez a már nem is olyan fiatal fiatalember? Adrian Grenier 37 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
144 szavazat 163 szavazat

Combtetovált modell strandolva reklámoz

2013-12-12 09:29:00 - gyb

A legutóbbi, merésznek szánt, de nagyon szerencsétlenül időzített divatkampány után most visszatérünk a klasszikusok, sokkolásmentes témákhoz. Fent a Marcuse nevű ausztrál cég legfrissebb promófotóit mutatjuk, és itt nincs semmi trükközés, csak egy modell, aki pont olyan, amilyennek lennie kell (plusz egy váratlan combtetoválás), és egy gyönyörű tengerpart. A cég alábbi videója kevésbé friss, de talán még figyelemre méltóbb a strandolós fotóknál, hiszen ebben egy ikerpár szerepel, Nic és Campbell Pletts. Ha őket is megnézte, jöhet egy szavazat a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
155 szavazat 226 szavazat

Még mindig bombajól néz ki a Díaz-Ponce pár

2013-12-11 07:14:00 - Eivissa

Ha önnek nem ugrik be, kicsoda Aarón Díaz és Lola Ponce, kattintson vissza ehhez a poszthoz, mert nyáron már bemutattuk őket egyszer, igaz, egyikük se az a személyiség, akiről érdemes hosszadalmas fejtegetéseket írni vagy olvasni. Inkább a fotóik az érdekesek. Az a remek hírünk van a velük kapcsolatban, hogy az elmúlt fél évben nem csúnyultak meg, hanem ehelyett még a korábbiaknál is előnyösebb képek készültek róluk. A mexikói-argentin celebpárnak idén született meg első közös gyereke, de (egyelőre) nem házasodtak össze, hanem büszkén és csodálatos testtel élik életüket a kamerák és fényképezőgépek előtt. Kattintsa végig az összeállítást, aztán alul szavazzon, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még»
197 szavazat 215 szavazat

Dereka körül törölközővel hintózgatott Londonban

2013-12-10 08:36:00 - Eivissa

Ha valaki azt hiszi, hogy a modelleknek könnyű dolguk van, főleg a férfimodelleknek, mert nekik még koplalniuk sem kell, mint a csajoknak, az nagyot téved. Legalábbis Isaiah Mustafával kapcsolatban, aki ugyebár férfimodell, ő alakítja az Old Spice-reklámokban a tökéletes férfit. Legutóbbi munkája során egy kígyót kellett ölelgetnie, ami aztán minden, csak nem kellemes munka, most meg télvíz idején beküldték London belvárosába, félmeztelenül.

Távolról sincs vége, olvasson még»
129 szavazat 162 szavazat

Most nagyon nem vicces: halj meg fiatalon!

2013-12-09 09:12:00 - gyb

A mai posztban a Stud Bodywear nevű fehérneműcég 2014-es kampányának fotóit lehet megnézni. A malajziai cég nem éppen világhírű egyelőre, de lehet, hogy mostani, nyilván picit botrányosnak is szánt kampányukkal sikerül egy kicsit több sajtófigyelmet kivívniuk maguknak. Az elképesztő testű modelleket bemutató fotók ugyanis autós-motoros témában mozognak, és az hozzájuk a szlogen, hogy „Élj gyorsan, halj meg fiatalon”.

Távolról sincs vége, olvasson még»
257 szavazat 290 szavazat

Izom Tibor ordítva hány ki három sört

2013-12-08 08:18:00 - Eivissa

Íme három újabb kockahas-videó a hét termésének legjavából. Nem sokat tudunk a fenti, első felvétel eredetéről, hogy pontosan hol és mikor készült, de az mondjuk biztos, hogy spanyolul beszélnek benne, és hogy a főszereplő fiatalembernek kb. Cristiano Ronaldo a példaképe. Azt csak sejtjük, hogy a srác valószínűleg már megivott ezt-azt, amikor a videó készítésébe belevágott: a felvételen elfogyaszt három sört gyors egymásutánban, aztán az egészet izomból, ordítva belehányja abba az edénybe, amit mintha direkt erre a célra készítettek volna oda neki. Még nem győztük meg arról, hogy ez a videó kihagyhatatlan? Akkor hozzátesszük, hogy a fiatalembernek hónaljtetoválása (is) van.

Távolról sincs vége, olvasson még»
272 szavazat 237 szavazat

Íme a Sztárban sztár legkockább hasai

2013-12-07 07:53:00 - Eivissa

Péntek este Bereczki Zoltán győzelmével véget ért az idén őszi magyar kertévés szezon egyik legélvezhetőbb műsora, a Sztárban sztár. Ebben a posztban a kedvenc pillanatainkra emlékezünk vissza: természetesen azokra a pillanatokra, amikor megvillant egy-egy igazi vagy nem annyira igazi kockahas. Ilyen pillanatokra inkább a szezon elején volt több példa, a fotóösszeállításban megnézheti a többségüket.

Távolról sincs vége, olvasson még»
190 szavazat 209 szavazat

Flo Rida beleizzadt a karácsonyi koncertbe

2013-12-06 10:03:00 - Eivissa

Ha ön a karácsonyi koncertet gospel-kórussal, George Michael-számokkal vagy esetleg érzelmes rockhimnuszokkal tudja csak elképzelni, lehet, hogy most egy kisebb sokkban lesz része. A mai posztban látható fotók ugyanis egy amerikai karácsonyi koncerten készültek, méghozzá az évente visszatérő, Jingle Ball nevű eseményen Philadelphiában, ahol pár éve Katy Perry szuper karácsonyi szetteket mutatott be a közelgő ünnepekre való tekintettel. Idén azonban az egyik sztárfellépő Flo Rida volt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
339 szavazat 140 szavazat

Nézegessen izmos brazil vízimentőket!

2013-12-05 08:13:00 - Eivissa

Kicsit rejtélyes a mai posztban látható fotósorozat, legalábbis olyan szempontból, hogy el sem tudjuk képzelni, mi más értelme lehetett az elkészítésének azon kívül, hogy a képek majd ebben a blogban landoljanak. A brazil készítők által mellékelt hivatalos magyarázat szerint ezek a fotók azt a pénteki eseményt hivatottak illusztrálni, hogy Mata de Sao Joao városában elkészítik majd a jövő évi, brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. Namost ehhez képest ezek a férfiak nem Mata de Sao Joaóban laknak, hanem egy picit odébb, a térség fővárosában, Salvadorban, és nem futballisták, hanem vízimentők és gyep helyett értelemszerűen a strandon dolgoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még»
158 szavazat 166 szavazat

Rihanna repülőjén is pucérkodott az ausztrál BB-nyertes

2013-12-04 07:32:00 - Eivissa

A mai posztban Tim Dormert mutatjuk be önnek. Ez az ausztrál fiatalember elsősorban arról híres, hogy most novemberben nyerte meg a kint továbbra is (illetve négy év kihagyás után most újra) futó Big Brother legutóbbi szériáját. Egy bentlakós valóságshow játékosától végülis nem túl meglepő, ha szeret nyilvánosan meztelenkedni, hiszen túlságosan szégyellős nem lehet, aki vállalja, hogy hónapokig filmezzék a nap 24 órájában, de a fenti fotókon látható Dormer túltesz mindenkin. 

Távolról sincs vége, olvasson még»
192 szavazat 168 szavazat

A Dallas sztárja csajozik-kutyázik a strandon

2013-12-03 10:22:00 - Eivissa

LegutóbbKaty Perrynél találkoztunk Jesse Metcalfe-fal, aki most a hálaadás ünnepét követő hosszú hétvégét kihasználva leruccant Mexikóba a barátnőjével, Cara Santanával. A jelek szerint a kutyájukat vitték magukkal, meg egy paparazzót, bár ez utóbbi lehet, hogy már helyben volt. A lényeg: két napon is fotózták őket a strandon. A kiskutya a kettőből csak egyszer volt velük, de sebaj, akkor Metcalfe a barátnőjét vette a karjába, amikor ölelgethetnékje támadt. Jó sok fotónk van róluk, kattintsa végig az összeset, alul pedig szavazzon egy jót, ha van kedve! Jesse Metcalfe 34 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
171 szavazat 219 szavazat

Belegrimaszolnak a műugrók az elegáns sportfotókba

2013-12-02 07:47:00 - Eivissa

Vége van ugyan az elképesztő sziklaugrós világversenynek, de így sem maradunk műugrók nélkül, most például a sportág brazíliai bajnokságáról kaptunk egy adag fotót. A fotós szinte valamennyi kollégáját lepipálva komponálta meg a képeket, első pillantásra olyan az összeállítás, mintha divatfotókat nézne az ember, nem sporttudósítást. Csak egyvalamit nem lehetett elegánssá tenni: az ugrók koncentrálástól eltorzult fejét. Hiába, ez együtt jár ezzel a sporttal, de fotóösszeállítás még így is lenyűgöző, kattintson, lapozzon, szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még»
132 szavazat 159 szavazat

James Franco a hónap legszexibb önfotózói között

2013-12-01 10:04:00 - Eivissa

„A srácok mind ezt csinálják” – valami ilyesmivel kommentálta/mentegette James Franco a fenti fotót, amit most novemberben osztott meg magáról az Instagramon. Az „ez” alatt természetesen a félmeztelen önfotót kell érteni, és az ilyenekből a múltkor már közöltünk egy havi besztof-összeállítást az októberi termésről, hát most mutatjuk a 10 kedvenc novemberi pasifotónkat az Instagramról.

Távolról sincs vége, olvasson még»
190 szavazat 275 szavazat

Gyúrnak már a One Direction-tagok is

2013-11-30 09:03:00 - Eivissa

A héten már szóba került a ’90-es évek első számú brit fiúcsapata, a Take That, most elővesszük akkor a ’10-es évek első számú brit fiúcsapatát, a One Directiont. Ők nemrégiben One Direction-napot tartottak, amiről a rajongók biztos tudják, hogy micsoda, nekünk pedig legyen elég annyi, hogy közben készítettek magukról egy edzős videót. Volt, akit már láttunk félmeztelenül ebből az együttesből, hát most itt vannak mindannyian, ráadásul mozgóképen. De videókat nem szoktunk egyesével posztolni, most is van még kettő a reklám alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még»
208 szavazat 231 szavazat

Fanszőrzetre vetkőzve fotózta magát a Take That-tag

2013-11-29 08:37:00 - Eivissa

A Take That együttes 5 tagja közül külön poszt ebben a blogban még csak kettőről volt, persze a két leghíresebbről, Robbie Williamsről és Gary Barlow-ról. Ma csatlakozik hozzájuk egy harmadik Take That-tag, Howard Donald, aki csütörtök hajnalban merész ámokfutásba kezdett a Twitteren. Utólag így írta le, hogy mi történt: „a múlt éjjel nem voltam berúgva. Csak hülyéskedtünk a haverom jelmezeivel.” Hát az egyik fotó nem sok jelmezt tartalmaz: Donald csak egy napellenzőt visel a fején, de egyébként meztelen, a fanszőrzete is látszik, a farkát éppen, hogy eltakarja a lábával. Fent csak a fotó egy részletét mutatjuk, a teljes képet a galériában találja.

Távolról sincs vége, olvasson még»
234 szavazat 331 szavazat

Fiúk is villantottak a medveczkys Hot partin

2013-11-28 08:48:00 - velvet

Megvolt ugye a Hot magazin karácsonyi partija – igen, még mindig ugyanarról a buliról van szó, ahol Medveczky Ilona kicsit többet mutatott a kelleténél, ahova Gáspár Győző a testvérét vitte magával Bea asszony helyett, és ahol Horváth Éva jópofát grimaszolt a fotósunknak. Szóval ezen a bulin elegánsan félmeztelen férfimodellek fogadták a vendégeket, és hogy tényleg ön is úgy érezhesse, hogy semmi jóból nem maradt ki a Hot magazin partijával kapcsolatban, gondoltuk, itt a Kockahasban kell egy külön poszt ezekről a fiatalemberekről. Nadrág van, zakó van, csokornyakkendő van, de kockahas szintén van – ha örömet okoz a látvány, nézze meg a fotókat nagyobb méretben is, így bizonyára az öröm is nagyobb lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még»
210 szavazat 212 szavazat

Művészi fotók egy kemény kickbox-edzésről

2013-11-27 10:24:00 - Eivissa

Az ausztrál sportolóknak megvan az a jó szokása, hogy szeretnek profi fotósokat elhívni edzéseikre vagy csak úgy, a fényképezkedés kedvéért. A mai posztban látható képek megint Melbourne-ből érkeztek, Les Clarke Jnr edzéséről. Az ausztrál kickboxost édesapja, Les Clarke Sr kezdte el edzeni a gyerek hét éves korában, és a fiatalember azóta annyit ütött, rúgott, ugrókötelezett, kalapácsolt, stb., hogy mára profi versenyzővé nőtte ki magát. A fotós hol színesben, hol fekete-fehérben fényképezte őt, érdemes az egész sorozatot végigkattintani. Ugye önnek is tetszik? Les Clarke Jnr 21 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
214 szavazat 274 szavazat

Vetkőzve énekel a Barátok közt focistája

2013-11-26 09:55:00 - Gyulai Bence

Profi focistának indult, szerepelt a Barátok közt és a Jóban-Rosszban sorozatokban is, és énekelte már a Hother Menthol főszerepét színházban, ki az? Hát természetesen Fischer Norbert! Ő pár éve egy ideig Bartha Zsolt haverja volt az RTL-en, aztán idén tavasszal a TV2 sorozatában volt látható, amíg a karaktere meg nem halt. De ha a Jóban Rosszbanból sem emlékszik rá, az sem probléma, a lényegről nem maradt le: Fischer Norbert továbbra is látható a Pécsi Harmadik Színházban, plusz a baranya megyei Royal zenekar énekese, akikkel folyamatosan koncerteznek, továbbá készül egy szólólemeze is, amiről a beharangozó slágerhez, a Legyen péntekhez az alábbi klip készült.

Távolról sincs vége, olvasson még»
199 szavazat 210 szavazat

Közelít hozzánk a celebműugrós TV-műsor

2013-11-25 10:20:00 - gyb

Hollandiában találták fel és többek között már a briteknél meg az USA-ban is a képernyőre került az a tévés formátum, amiben híres emberek próbálják ki a műugrást. Persze hírt adtunk a show-ról ebben a blogban, hiszen az egésznek nyilván semmi más célja nincs, mint hogy jó testű hírességeket lehessen mutogatni a képernyőn. Ezúton figyelmeztetjük nézőinket, hogy a celebműugrós realityk szép lassan közelítenek Magyarországhoz, már szinte a szomszédban vannak: Németország is megcsinálta a saját verzióját.

Távolról sincs vége, olvasson még»
144 szavazat 174 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés