Rafael Nadal yachton zuhanyozva sótlanít

2013-07-27 09:16:00 - Eivissa

Rafael Nadalt mutattuk már teniszezés és fotóhoz pózolás közben, most jöjjenek róla úszós képek. Ő Mallorcán nyaral éppen, de nem strandol, valószínűleg a tömeg és a fotósok miatt, hanem egy yachton bement a tenger közepére. Egy paparazzó azonban ide is utánament, így ön megnézheti, hogyan ugrik fejest a spanyol teniszcsillag, illetve hogyan zuhanyozza le magáról utána a sót a yachton. Kattintson, irigykedjen, szavazzon! Rafael Nadal 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
299 szavazat 327 szavazat

Pöttyös-öves fürdőbugyi bevállalósabbaknak

2013-07-26 09:13:00 - gyb

Tegnap még a térdig érő fürdőnadrágokon köszörültük a nyelvünket, ma szállítjuk a másik végletet. A humor forrása továbbra is Miami fürdőruhás divathete, ahol a brazil A.Z. Araujo nevű márka azok között volt, akik igazán sok férfimodellt alkalmaztak. Annyira sokat méghozzá, hogy úgy tűnik, mintha a fenti manökennek már nem is jutott volna egy férfi fürdőnadrág, ezért kapta ezt a furcsa pöttyös valamit. A többiekkel azért nem bánt el ennyire csúnyán a brazil tervező, némelyik darabban akár még meg is lehetne jelenni egy normális strandon. De mindenesetre egy vonzó férfi egy szerencsétlen fazonú fürdőnadrágban is vonzó, a bőséges galériát tehát mindenképpen érdemes végiglapozni. Aztán ha van kedve, alább a szavazócsíkra is kattintson véleményének megfelelően!

Távolról sincs vége, olvasson még»
227 szavazat 171 szavazat

Izmos férfiak térdig fürdőnadrágban

2013-07-25 09:07:00 - gyb

A heti trendben foglalkoztunk már Miami fürdőruhás divathetével, természetesen a női fürdőruhákra koncentrálva, aztán egy külön cikkben azzal is, ami kidomborodik belőlük. Talán egy-két olvasóban felmerült a kérdés, hogy vajon csak nők mutogatják-e magukat egy ilyen divathéten. A választ most adjuk meg: szerencsére nem. Első számú példaként álljon itt egy összeállítás a Maaji Swimwear nevű márka bemutatójáról érkezett fotókból.

Távolról sincs vége, olvasson még»
212 szavazat 263 szavazat

Liam Gallagher Ibizáról gondol feleségére és szeretőjére

2013-07-24 09:23:00 - Eivissa

Az Oasis együttesből ismert Liam Gallagher az utóbbi napokban zabigyereke miatt került bele a hírekbe. Felesége Nicole Appleton, aki az Oasis fénykorával nagyjából egy időben aratott az All Saints együttes tagjaként, és 11 éve szült egy kisfiút Gallaghernek, akinek van már két másik gyermeke egy másik kapcsolatból. Most egy újságírónő állítja, hogy pár hónapos gyermekének apja Gallagher, de a zenész asszisztensét is ki kellett rúgni, mert „túl közel került” munkaadójához. Miközben tehát minimum három nő marakodik a Gallagher melletti pozícióért, maga a rocker Ibizán nyaral, immár ugye asszisztens nélkül, azaz egyedül. Így viszont legalább készültek róla fürdőnadrágos képek, úgyhogy egy kicsit többet látunk abból, hogy hogyan is néz ki ez a nagy nőcsábász, aki húsz éve lányok millióinak volt a bálványa. Ha végignézte a fotókat, kattintson alul a szavazógépre, mondja el a véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még»
267 szavazat 193 szavazat

Stefano Gabbana kutyával strandolt

2013-07-23 09:33:00 - Eivissa

A Dolce & Gabbana jóvoltából rengeteg modellt mutathattunk már ebben a blogban, hát végre elérkezett az idő, hogy maguk a tervezők is szerepeljenek. Illetve nem mind a ketten, hanem csak nemkopasz-jóképű Stefano Gabbana, ő viszont mégsem egyedül fürdőzött Ligúria sziklás tengerpartján, hanem két kutyájával. A designer egészen pontosan Portofinóban nyaral, ami olyan szép, hogy a floridai Universal vidámparkban felépítették a teljes falunak az életnagyságú, élethű mását, hogy legyen hova menniük azoknak is, akik nem olyan gazdagok, mint Stefano Gabbana. Nézze meg jobban a kutyástul fürdőző divattervezőt a képre kattintva, a poszt alján pedig ezúttal is lehet szavazni. Stefano Gabbana 50 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
170 szavazat 177 szavazat

Justin Bieber próbál fekák között elvegyülni

2013-07-22 09:52:00 - Eivissa

Justin Bieber enyhén szólva nem kedvence nézőinknek: a tavalyi év legkevésbé vonzó 5 férfija közül kettő is Justin Bieber volt. Nem számítunk rá, hogy ezúttal a poszt alján a nedves bugyik lesznek többségben, de úgy döntöttünk, ezeket a fotókat akkor is látniuk kell nézőinknek. A kanadai énekes, akit a jelek szerint az állandó cikizés kezd az őrületbe kergetni, folyamatosan és egész látványos eredménnyel gyúr, és általában próbál minél keményebbnek mutatkozni. A hétvégén például egy medencés partin mutogatta tetoválásait és kockás hasát Kanadában, fekete kísérőivel egyetemben napszemüvegben és vaskos aranylánccal. Vajon azt szeretné elhitetni valakivel, hogy ő is egyenesen a gettóból érkezett? Nehéz lesz. Fotóösszeállításunkban mindenesetre láthat pár fotót egy koncertről is, az is most a hétvégén volt. Justin Bieber 19 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
447 szavazat 255 szavazat

Melegpornósé a hét legkínosabb zenei klipje

2013-07-21 09:13:00 - Eivissa

Elnézést kérünk a kockahas-videók kedvelőitől, hogy az utóbbi két hónapban így elhanyagoltuk őket: legutoljára május végén posztoltunk klipeket. A héten azonban olyan durván visszavágott a mozgókép világa, hogy azt már nem hagyhatjuk figyelmen kívül, következzen tehát egy újabb hármas összeállítás, ezúttal egy nagyon kínos, egy nagyon vicces és egy nagyon kemény kockahas-videóval.

Távolról sincs vége, olvasson még»
151 szavazat 168 szavazat

Focistabikáktól forró most az ausztrál tél

2013-07-20 09:05:00 - Eivissa

Bár Olaszországban is előfordul évente egy-két nyilvános, tengerparti fociedzés, ennek a műfajnak a hazája egyértelműen Ausztrália. Csak ott ugye nem a nálunk futballnak nevezett játékot űző sportolókon van a rivaldafény, hanem helyettük inkább vagy a rögbiseken, vagy az ausztrál futball nagydarab bikáin. Ők rendszeresen visznek magukkal fotóst a strandra, és a Syndey Swans gárdáját most is leküldték az óceánhoz, pedig Ausztráliában most van ugye tél közepe. Fagyoskodtak ugyan a játékosok egy kicsit, de annyira jók lettek a fotók, hogy abszolút megérte. Kattintson valamelyik képre, és nézze meg a teljes sorozatot, aztán a poszt alján a szavazógéppel üzenjen az internet népének arról, hogy önt ezúttal mennyire hozták lázba a fürdőző játékosok!

Távolról sincs vége, olvasson még»
153 szavazat 225 szavazat

Mesut Özil: a Real Madridból Ibizára

2013-07-19 09:21:00 - Eivissa

Reméljük, még nem unják az Ibizán nyaraló focistákat, mert van még belőlük minimum egy, de minden jel arra mutat, hogy nem ő lesz az utolsó. Legutóbb Andrea Pirlót mutattuk a Juventusból, most Mesut Özil következik, a Németországban született, de török származású, gyakorló muzulmán játékos, aki 2010. óta a Real Madridban játszik. Barátnőjével van éppen a szigeten, Mandy Capristóval, aki szintén német és szintén híres: énekel. Özillel kapcsolatban szerintünk az a legjobb, hogy a vízben is baseball-sapkát és napszemüveget viselt, de lehet, hogy önnek más fog tetszeni benne – ez csak akkor derül ki, ha végiglapozza képösszeállításunkat. Ítéletét a poszt alján a szokásos szavazócsíkkal fejezheti ki.

Távolról sincs vége, olvasson még»
173 szavazat 173 szavazat

Erődítményből ugrottak 27 métert a Garda-tóba

2013-07-18 10:01:00 - Eivissa

Olaszországban folytatódott a Red Bull Cliff Diving versenysorozata – az előző állomás Franciaországban volt, és talán ön is emlékszik, milyen elképesztő fényképek érkeztek a május végi rendezvényről. Ezúttal nem tengerparton volt a sziklaugró-verseny, hanem a Garda-tónál, viszont ezúttal sem kimondottan egy szikláról ugrottak a versenyzők Malcesine városka területén, hanem egy erődítményből. Az ugródeszka és a vízfelszín között ezúttal is 27 méternyi távolság volt, és a világ minden részéről érkeztek versenyzők, hogy hajmeresztő mutatványaikat bemutassák. Mondanunk sem kell, hogy a fotókat ezúttal is tátott szájjal néztük végig, és valószínűleg önnek is leesik majd az álla, ha végiglapozza képösszeállításunkat.

Távolról sincs vége, olvasson még»
165 szavazat 240 szavazat

Baltás-szakállas favágócirkusz nyomja le a Soleilt

2013-07-17 09:32:00 - gyb

A Cirque du Soleilnek mindenképpen kijár az elismerés, egyrészt mert megújította-megmentette a cirkusz műfaját a XXI. századnak, másrészt mert sorra szállítja a tehetségesnél tehetségesebb artistákat a közönség számára. De könnyen lehet, hogy előadásaik nem feltétlenül jönnek be mindig mindenkinek, viszont a nyomukban rengeteg más alternatív cirkusz tűnt fel a színen, akik vagy még jobbak vagy nem, ám mindenképpen szimpatikusabbak és olcsóbb rájuk a jegy.

Távolról sincs vége, olvasson még»
138 szavazat 157 szavazat

Mexikói sorozatmacsó Ischián nyalta-falta nőjét

2013-07-16 09:18:00 - Eivissa

Ki gondolta volna, hogy ez az Ischia Global Fest nevű olasz esemény több napra is biztosít majd nekünk néznivalót? Tegnap Franco Neróra volt szerencsénk rácsodálkozni/visszaemlékezni, ma pedig egy mexikói sorozatszínészt mutatunk, aki szintén ott van a most folyó filmes rendezvényen Ischián. Aarón Díaznak hívják, és a dél-amerikai szappanoperák egyik gigasztárjáról van szó: aki szereti a tipikus latin macsókat, annak ma jó napja lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még»
199 szavazat 202 szavazat

Árpád apánk Ischián fesztiválozik

2013-07-15 09:34:00 - Eivissa

Ehhez a poszthoz egy olyan fotóösszeállítás tartozik, amelyben Franco Neróról láthatók régi és új fotók. Szeretünk néha csak úgy elővenni egy-egy többé-kevésbé elfeledett szexszimbólumot korábbi évtizedekből, de természetesen Franco Nerót mi magyarok már csak azért sem felejthetjük el, mert ő volt a főszereplő az 1996-os, Honfoglalás című filmben, sőt, négy évvel ezelőtt az Operabálra is eljött, amikor még volt Operabál.

Távolról sincs vége, olvasson még»
179 szavazat 161 szavazat

Felismeri ezt a szakállasan nyaraló olasz focistát?

2013-07-14 09:13:00 - Eivissa

És még mindig maradunk a nyaraló focistáknál, a helyszín továbbra is Ibiza. A spanyol futballisták után azonban most egy olasz játékost mutatunk, a Juventusban játszó Andrea Pirlót, felismeri így hosszabb hajjal és nagy szakállal? Ő kollégáit a jelek szerint nem vitte magával a spanyol illetőségű szigetre nyaralni, hanem csak családját. Szerintünk jól tette, de természetesen a tömegben így sem tudott elvegyülni, az egyik paparazzófotó ugyanis azt mutatja, hogy rajongók mentek oda hozzá közös fotót kérni, de ő készségesen engedelmeskedett. Kattintson a képre és nézze meg a fotókat, aztán a poszt alján a szavazócsíkkal mondjon véleményt! Andrea Pirlo 34 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
195 szavazat 251 szavazat

Bicepszek lepték el a Soundot

2013-07-13 17:57:00 - bovden

Az ember tényleg szinte mindent el tud képzelni egy nyári fesztiválon, bár önmagában egy szabadtéri konditerem már nem annyira meglepő. Az pedig, hogy gyúróverseny is legyen egy fesztiválon, tényleg csak a Balaton Sound szervezőinek juthatott eszébe, akik amúgy is évről évre azon fáradoznak, hogy egy plázában érezhessük magunkat négy napon keresztül.

Távolról sincs vége, olvasson még»
258 szavazat 294 szavazat

Fabregas és Messi együtt nyaralt Ibizán

2013-07-13 08:13:00 - Eivissa

Lionel Messit nemrég Ronaldóval látták Miamiben, illetve egy később feljelentőt beküldő olvasónk is összefutott vele külföldön. Az újabban a divatvilágban is érdekelt focista most továbbállt, azóta már Ibizán nyaral, hogy sorozattá bővíthessük vakációzó labdarúgókról szóló tegnapi posztunkat. Messi itt sincs egyedül, családján kívül vele van kollégája, Cesc Fabregas is. Van egy-két közös fotónk is róluk, de a legtöbb képen külön-külön szerepelnek, nézze végig az összeállítást, ha van egy kis ideje! Lionel Messi 26 éves, Cesc Fabregas szintén 26 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
175 szavazat 177 szavazat

Fecskében edzett a strandon egy komplett olasz focicsapat

2013-07-12 08:07:00 - Eivissa

Úgy látszik, hagyomány a Parma FC-nél, hogy minden júliusban elmennek valahova Olaszországban, és a strandon edzenek. Tavaly Szardínián voltak, idén pedig az olasz csizma sarkát képező Pugliában voltak, azon belül Ostuniban. Itt aztán focimez helyett fecskét húztak és ebben edzettek a strandon, vízben futással például remekül lehet az állóképességet fejleszteni, a strandröplabdázás viszont valószínűleg csak levezetésnek vagy lazításnak került bele a programba. A fotósok azonban szerencsére nem lazítottak, úgyhogy ha meg szeretne nézni egy csapatnyi olasz focistát levetkőzve, itt az alkalom. Alul a szavazócsíkkal azt is megmondhatja, tetszettek-e a játékosok.

Távolról sincs vége, olvasson még»
201 szavazat 270 szavazat
Címkék:

George Michael szelleme forrónadrágban kísért Ibizán

2013-07-11 09:24:00 - Eivissa

Pont a napokban posztoltunk George Michael 50. születésnapja alkalmából, de a mai poszt fotóit elnézve mintha újra a fiatal George Michaelt látnánk, egészen konkrétan a Wham! korszakból, a Club Tropicana klipjének forgatásakor, csak a fehér fecske helyett extrarövid farmerben. De természetesen nem ő van a képen, hanem a The Only Way Is Essex című brit realitysorozat egyik sztárja, Joey Essex. Az nem vitás, hogy ez a fajta retrónapszemüveg már évek óta nagyon divatos, de ha neki hinni, a levágott szárú farmerforrónadrág is újra menő. Az Ibizán készült képeket mind megnézheti, ha valamelyik fotóra kattint, alul a szavazócsíkkal pedig megmondhatja, hogy önnek bejön-e a fiatalember, illetve a nadrágja. Joey Essex 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
357 szavazat 203 szavazat

Chris Pratt megint kigyúrta magát

2013-07-10 08:55:00 - Eivissa

Chris Pratt nem tartozik Hollywood leghíresebb színészei közé annak ellenére, hogy olyan sikeres filmekben szerepelt, mint például a Brad Pittel készült Pénzcsináló, vagy az Oszama Bin Láden után folytatott hajszáról szóló film, amelynek igen találó magyar címe az, hogy Az Oszama Bin Láden hajsza (az eredeti angol cím: Zero Dark Thirty). Mivel ez utóbbi filmben Pratt egy katonát alakít, 2012-re rendesen ki kellett gyúrnia magát. Ennek a végeredménye látható a fenti képen, amit a színész egyébként Conan O’Brien műsorában osztott meg a nagyközönséggel.

Távolról sincs vége, olvasson még»
185 szavazat 228 szavazat

A jóképűségéért kiutasított arab lett itthon az év férfija

2013-07-09 08:24:00 - Eivissa

Általában december végén szokás visszatekintő összesítéseket csinálni, de a Kockahas blog kilóg a sorból, mert itt mindig a blog születésnapján, július 9-én mutatjuk a toplistát az elmúlt egy év legvonzóbb és legkevésbé vonzó férfijairól. Ez már a negyedik alkalom, hogy egy újabb esztendőt van szerencsénk összefoglalni, egy olyan esztendőt méghozzá, amikor egy gyakorlatilag ismeretlen férfi tarolt több kategóriában is. Több adat bizonyítja, hogy nézőink szerint a világ leglenyűgözőbb, legizgalmasabb férfija tavaly július 9. óta az az arab férfi volt, akit két társával együtt arra hivatkozással utasítottak ki Szaúd-Arábiából, hogy túl jóképűek. Hogy a fiatalember mennyire népszerű, arról számok a hajtás alatt, de végül természetesen Justin Bieber is megkapja a magáét.

Távolról sincs vége, olvasson még»
281 szavazat 232 szavazat

Madridban jóval meredekebb volt a pride

2013-07-08 08:56:00 - gyb

Nemcsak Budapesten volt melegfelvonulás a hétvégén, hanem a spanyol fővárosban is. Ha van nép, aki igazán tud bulizni, akkor az a közvélekedés szerint a spanyol, és a fotók alapján lehet a dologban valami. Ruházat például csak mutatóban volt a madridi felvonulókon (amíg itthon egy darab bőrtangát sem lehetett látni, addig Madridban volt belőlük bőven), sőt, voltak olyanok is, akik teljesen meztelenül vágtak neki a menetnek – miattuk van, hogy ezt a posztot csak 18 éven felülieknek ajánlhatjuk. Fotóösszeállításunk az eseményről érkezett 10 legmeredekebb képet tartalmazza, a bátrak kattintsanak, és látni fognak szálkásan izmos, nagydarab izmos, szőrösen izmos, illetve nem is olyan izmos, de mindenképpen büszke férfiakat pucéran vagy majdnem pucéran!

Távolról sincs vége, olvasson még»
404 szavazat 402 szavazat

Egy divatbemutató csak szeplős modellekkel

2013-07-07 08:21:00 - gyb

Önnek bejönnek a szeplős férfiak? Válaszát a poszt alján adhatja meg, ha a szavazócsíkra kattint, de Marc Stone divattervező már megadta a saját válaszát, méghozzá egy divatbemutatóval. London-Milánó-Párizs férfidivathetei után most Berlinben tartottak divathetet, elsősorban nőit, de voltak férfidolgok is, például ez a bemutató. Nyilván a szeplős modellhad a sminkes keze munkájának eredménye, de ettől még meglepőbb, hogy milyen természetesnek hat a dolog. Lapozza végig a fotóösszeállítást, aztán foglaljon állást ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még»
206 szavazat 228 szavazat

Meghalt A sárkány közbelép sztárja

2013.07.06. 07:42 - Eivissa

Szomorú apropója van a mai posztnak: a héten hunyt el a képeken látható Jim Kelly. Névről valószínűleg nem sokan ismerik itthon, de fotó alapján már ismerős lehet, és ha azt mondjuk, hogy ő volt az afroamerikai szereplő Bruce Lee legendás utolsó filmjében, A sárkány közbelépben, akkor már valószínűleg sokan el tudják helyezni. Kelly diákként futballozott, kosarazott és atletizált, majd az egyetem évei alatt tért át a karatéra a ’60-as évek második felében.

Távolról sincs vége, olvasson még»

Spanyol focikapus Ibizán bombanővel

2013-07-05 08:50:00 - Eivissa

Nem, nem Iker Casillas vette át a stafétabotot Ibizán Boatengtől, hanem egy másik spanyol kapus, Pepe Reina, aki 2005 óta Liverpoolban játszik. A futballista az egész családját magával vitte, ami áll egyrészt feleségéből, másrészt négy gyerekükből, akik közül a legfiatalabb idén márciusban született. Nem különösebb meglepetés, hogy a zömök Reina remekül néz ki fürdőruhában, de képösszeállításunk végén arról is meggyőződhet egy kép erejéig, hogy a felesége is hozzá méltóan bombaformában van, pedig kevesebb, mint négy hónapja szült. Kattintson a képre az acélos testű spanyol focistáért, és nem kevésbé acélos feleségéért! Pepe Reina 30 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
178 szavazat 227 szavazat

Félmeztelen, fekete popakrobatika

2013-07-04 08:28:00 - Eivissa

Maradjunk még egy poszt erejéig a tegnapi rádiós promóeseménynél. Kesha és pasijai mellett ott volt ugyanis Jason Derulo is, akinek a neve önnek talán nem mond sokat, de ha volt kereskedelmi rádió közelében tavalyelőtt nyáron, biztosan hallotta Don’t Wanna Go Home című számát legalább egyszer. A medencés partin készült fotók azonban azt bizonyítják, hogy Jason Derulót sokkal jobb nézni, mint hallgatni.

Távolról sincs vége, olvasson még»
214 szavazat 218 szavazat
1 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ... 71