horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Elég durva horrorshow volt ezen a tetoválós eseményen

2015. március 23., 09:36 Módosítva: 2015-03-24 09:00:52
1

Elkezdődött egy újabb hét, és ha még nem tért volna magához teljesen, ettől a fotósorozattól valószínűleg azonnal kizökken a hétvége óta tartó szendergésből. Tetoválós kiállításokat és tetovált férfiakat mutattunk már egy csomót, de ezeken a képeken egy olyan New York-i varrós eseményt mutatunk, ahol volt egy kis horrorshow is (vagy kicsit precízebb angol szóval freakshow), amit ha ön megnéz, akkor garantáltan megemlegeti legalább a következő hétvégéig. Kattintson, ha mer, aztán a poszt alján adja meg, hogy mi volt a reakciója! Vigyázat, az igazán durva képek a fotóösszeállítás végén vannak.

Drasztikusat nyiratkozott ez a fekete brit színész

2015. március 22., 08:49 Módosítva: 2015-03-22 14:04:31
1

Nem ismertük eddig Nicholas Pinnockot, de amint megérkeztek hozzánk a The Royale című bokszolós darab képei, rögtön utánanéztünk neki egy kicsit. A felmenői jamaikaiak, de ő maga brit, és bár egyáltalán nem kezdő a szórakoztatóiparban, a karrierje mintha csak most kezdene felívelni, bár a leghíresebb film, amiben eddig benne volt, a 2011-es Amerika Kapitány. Most mindenesetre a filmezés mellett a színpadon is látható, és ehhez a szerephez levágta a haját és a szakállát is. A képösszeállításban a friss képeket kettő régebbi követi, hogy legyen összehasonlítási alap. Na, hogy tetszik? Nicholas Pinnock 41 éves.

Ez a kanadai magyar fotós nehezen talál modellt ilyen képekhez

2015. március 21., 08:42 Módosítva: 2015-03-22 10:32:43
132

Mikel Marton egyik videója egyszer csak a Tumblren jött szembe. Rögtön gyanús volt a vezetéknév, és ahogy az a website-járól kiderül, Mikel Marton tényleg magyar származású. Írtam neki egy mailt, hogy mit szólna, ha lenne róla egy poszt ebben a blogban, és benne volt. Kérdéseket is küldtem neki, amikre pár hét elteltével egy olyan csodás választ küldött, hogy azt egy az egyben ideteszem a hajtás utánra, húzás vagy kommentár nélkül – én csak lefordítottam angolról, amit Marton írt. A kérdések magyar származását, pályaválasztását, korai munkáit, modelljeit, a munkái által kiváltott reakciókat, valamit azt firtatták, hogy hogyan éli meg a szinesztéziát, amit szintén említ önmagával kapcsolatban a website-ján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen pózokban is tetszenek ezek a férfiak?

2015. március 20., 09:03 Módosítva: 2015-03-21 15:03:39
22

Egy táncosnak pontosan olyan fizikuma van, ahogy sokan az ideális férfit elképzelik: szálkás, izmos, de nem hegynyi, kigyúrt Izom Tibor. Kár, hogy a táncok zömét a közönség zöme nem tekinti különösebben férfias mozgásformának, főleg a klasszikus balettot nem, de mondjuk a kortárs táncot sem igazán. A mai poszt fotóil az Ailey II nevű társulat próbáján készültek New Yorkban, és a fotókon pontosan ezt látja: tökéletesen férfias férfiakat nem éppen férfias pózokban. Önnek azért így is bejönnek? Ha végignézte a képeket, kérjük, adja meg a választ a poszt legalján!

Ilyen testtel is meg lehet élni az aktmodellkedésből

2015. március 19., 09:50 Módosítva: 2015-03-20 06:41:21
1

Bár tegnap pont egy olyan divatbemutatót szemléztünk, ahol rengeteg különböző testalkatú modell ment végig a kifutón, azért a sokéves átlag azt mutatja, hogy azok a férfimodellek, akik pénzt kapnak a pózolásért-vetkőzésért, általában deltásak, kigyúrtak, sármosak, és ahogy a blog címe is utal rá: kockahasuk van. A mai posztban Frank Chartert mutatjuk be önnek, aki a fentiekhez képest nem egy modellalkat, diákként mégis modellkedéssel egészíti ki az ösztöndíját: matekszakos a bristoli egyetemen, és aktokhoz áll (vagy éppen fekszik) modellt a képzős hallgatóknak. Ezért óránként 20 fontot kap, ami kb. 8500 forint. Lehet, hogy Charternek inkább közgázra kellett volna mennie? Üzleti érzéke mindenképpen van! Ha a képeket megnézte, legalul szavazhat is róluk. Frank Charter 20 éves.

Ez nem vicc, ez japán divat!

2015. március 18., 09:28 Módosítva: 2015-03-19 18:13:36
20

Hurrá, divathét van Tokióban! Ez azért jó hír, mert érkezett egy szép adag elképesztő kép az egyik helyi tervező/márka, (a) Takeo Kikuchi bemutatójáról. Az öltözékek zöme teljesen leírhatatlan, mindenesetre a háborús bilisisak, a svájci sapka, a giccses ékszerek, a tetoválás és a hózentróger többek között a designer legfrissebb kedvencei közé tartoznak a jelek szerint. Hogy egyiknek mi köze a másikhoz? Mi nem tudtuk megfejteni, de annak mindenképpen örültünk, hogy végre legalább nem a megszokott modellsrácokat lehet látni a kifutón. Önt is gyönyörködteti ez a változatosság? Ma is a poszt legalján van a szavazócsík, kérjük, ott adja meg a választ!

Félmeztelenül karneválozott a tűzoltógárda

2015. március 17., 10:15 Módosítva: 2015-03-17 21:23:19
30

Majdnem pont egy hónapja tart már a nagyböjt, de Fokvárosban nem veszik olyan szigorúan a karnevál időpontját, mint máshol: a dél-afrikai metropoliszban most farsangoltak egyet. A felvonulásra talán hivatalból úgyis ki kellett menniük a tűzoltóknak, ők meg, ha már ott voltak, nem sima tűzoltókként, hanem szexi tűzoltókként vonultak. A képeket alább láthatja, klikkeljen, de ne csak a fotóra, hanem legalul a szavazócsíkra is! Bejönnek a vetkőző tűzoltók?

Josh Brolin egész jó karban van (ahhoz képest)

2015. március 16., 10:21 Módosítva: 2015-03-16 20:39:38
1

Először is néhány gyors tény Josh Brolinról, amit ön vagy tud már vagy nem, szóval biztos, ami biztos. Ő egy színész, aki gyerekként benne volt az 1985-ös Kincsvadászokban, aztán később többek között a Nem vénnek való vidékben is, a Milkért pedig Oscarra jelölték. Brolin nem rejti véka alá, hogy nagyon sokat drogozott és piált életében, az ivásból a legutóbbi időkben is voltak problémái. Viszont nagyon szeret szörfözni, és most Hawaii-on le is fotózták közben, és hát ahhoz képest, hogy milyen módszeresen pusztította/pusztítja magát, meglepően jól néz ki, nem? Nézze meg a képeket, aztán a kérdésre a poszt legalján válaszolhat a szavazócsík segítségével. Josh Brolin 47 éves.

Vicces testépítős fotók Svarcival és Darth Vaderrel

2015. március 15., 08:51 Módosítva: 2015-03-15 20:00:15
2

Még a múlt héten volt a négynapos Arnold Sportfesztivál, de rögtön az első napról mutattunk ebben a posztban két képet, úgyhogy a termés maradékát, úgy is mondhatnánk, javát eltettük egy kicsit későbbre: mára. Az izmos nőket egy másik cikkben már úgyis láthatta, fel van tehát készülve a férfiakra?

Mindannyian Columbusban léptek fel a múlt hétvégén, ahova nemcsak a rendezvény névadója, Arnold Schwarzenegger látogatott el, hanem valamilyen oknál fogva Darth Vader is. Az eseménysorozat ezen a hétvégén Melbourne-ben folytatódik, úgyhogy természetesen friss képeket is talál az összeállítás végén. Ha végiglapozta, kérjük, legalul klikkeljen egyet a nedves/száraz csíkra is vérmérséklete szerint!

Ő az első magyar srác a francia Vogue-ban

2015. március 14., 09:00 Módosítva: 2015-03-15 10:59:36
175

Elég régen fordult elő utoljára, hogy fotók helyett videókat mutattunk ebben a blogban, de most nyomós okunk van arra, hogy megint elővegyük a régi jó háromvideós formátumot: Zahorán Bertold szerepel a francia Vogue-ban, és a képanyagból Mark Segal filmes verziót is készített hátborzongatóan jó zenével. Ez a fiatalember az első magyar srác, akit figyelemre méltat a francia Vogue, amin annyiban nem lepődünk meg, hogy annak idején szintén Párizsban volt, hogy Zahorán Bertold elérte első nagyobb sikereit modellként. Nagyon bejön ő a franciáknak, úgy látszik.


Bertold, le coup de cœur de Vogue Hommes di VOGUEPARIS

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem véletlen, hogy ezt a D&G reklámot még nem látta

2015. március 13., 10:04 Módosítva: 2015-03-14 08:33:28
30

Az alábbi reklámban a Dolce & Gabbanának pózol és nyilatkozik egy igen jóképű spanyol fiatalember, bizonyos José Mari Manzanares, igazi teljes nevén José María Dols Samper. Az ilyen hirdetésekben általában modellek, zenészek, vagy sportolók szoktak lenni, és ha úgy vesszük, José Mari Manzanares az utóbbi kategóriába tartozik: torreádorként dolgozik és tett szert hírnévre Spanyolország-szerte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre egy üdítően normális külsejű focista

2015. március 12., 08:38 Módosítva: 2015-03-12 19:13:32
44

A focisták többsége ha már sztár, általában csinál valami különlegeset a külsejével. Van, aki a haja miatt emlékezetes, van aki teletetováltatja magát, más pedig annyit gyúr, hogy az valószínűleg a labdarúgáshoz azért nem 100%-ig szükséges – és van, aki ebből többet is csinál egyszerre, például David Beckham. Véletlenül bukkantunk rá a sportfotók között Timm Klose képeire, aki meglepően normálisan néz ki kollégáihoz képest. Németországban született, de svájci állampolgár is, jelenleg a VfL Wolfsburg játékosa. Nézze meg a képeit és csodálkozzon ön is! Ön is felüdült a látványtól? A választ a poszt legalján tudja megadni a szavazócsík segítségével. Timm Klose 26 éves.

Chris Hemsworth végigszexiskedte a kabarét

2015. március 11., 10:58 Módosítva: 2015-03-11 21:50:41
8

Amíg meg nem választották a világ legszexisebb férfijának, addig Chris Hemsworth onnan volt a legismertebb, hogy már annyi szuperhősös filmben játszotta Thort, hogy nincs kedvünk megszámolni. A kétgyerekes ausztrál apuka a hétvégén (azaz értelemszerűen szombat este) a Saturday Night Live című humorműsorban szerepelt, és egyrészt megvillantotta átváltozóképességét és humorérzékét, másrészt a felsőtestét is muszáj volt megvillantania, ha már ő a világ legszexisebb férfija. A képösszeállításban villantós és nemvillantós fotókat is mutatunk róla, nézze végig őket, aztán szavazzon róluk a poszt legalján! Chris Hemsworth 31 éves.

Ez a nő már hajat nyírni is chippendale-esekkel megy

2015. március 10., 10:08 Módosítva: 2015-03-10 18:22:00
10

A St. Baldrick's Day kezdeményezés neve Írország védőszentjének, szent Patriknak a nevével viccel, de a kopaszságra utalva. A mozgalom lényege, hogy minél többen nyiratkozzanak kopaszra (bald=kopasz) jótékony célból. A cél a rákos gyerekek megsegítése, és persze azért a nyiratkozás, merthogy a beteg gyerekek is sokszor elvesztik a hajukat a kezelések során. Na, Olivia Newton-John is elment egy ilyen rendezvényre, és mint legutóbb , most is vitt magával egy párat a chippendale-esek közül. A képeket alább láthatja, az alatt pedig egy szavazócsík van. Ha tetszettek a fotók, a nedves, ha nem, a száraz oldalra klikkeljen!

Újra félmeztelen emberek egy tüntetésen, Budapesten!

2015. március 9., 12:14 Módosítva: 2015-03-10 11:00:11
1

Vasárnap (március 8.) délután volt egy korrupcióellenes tüntetés Budapesten, ami láthatóan lenyűgözte a turistákat. A körülbelül háromezer fős tömeg annyira meggyőzően hömpölygött az Erzsébet térről az Andrássy útra, és még tovább, hogy rengetegen fotózták, videózták. De másfajta reakciót is kiváltott: Putyin látogatása óta először félmeztelen fiatalok mutogatták magukat egy tüntetésen.

Ezúttal viszont nem FEMEN-aktivisták pucérkodtak, hanem külföldinek tűnő fiúk szórakoztak remekül az Andrássy-Bajcsy sarkon álló épület erkélyén: integettek a tömegnek (visszaintegettek nekik), pózoltak a fotósoknak, és maguk is fotózgattak. Nézze meg a vidám ifjúsági válogatottat a galériában, utána pedig döntse el, megérte-e vetkezniük a láthatóan fogalmatlan fiúknak!

Idén is tovább sztárolják Chad le Clost

2015. március 8., 09:27 Módosítva: 2015-03-10 08:54:54
15

Chad le Clost a 2014-es év férfi úszójának választotta a FINA, azaz a Nemzetközi Úszószövetség (a női díjat Hosszú Katinka kapta meg), plusz a sok érem mellé a dél-afrikai úszónak tavaly már saját márkája is lett – mit várhat tehát ezek után 2015-től?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen kockahasak voltak az Arnold Sportfesztiválon

2015. március 7., 08:58 Módosítva: 2015-03-08 11:41:54
2

Vasárnapig tart Columbusban az Arnold Sportfesztivál, de természetesen nem a zuglói Columbus utcáról van szó, hanem Ohio állam legnagyobb városáról. Ezt a rendezvényt természetesen Arnold Schwarzeneggerről nevezték el, és persze testépítőkkel van tele, vagy valószínűleg tele egyelőre mégsincs, mert egyelőre csak két kockahasat fotóztak az Arnold Sports Festival első napján. Na de elég nekünk két fotó egy napra? Természetesen nem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a fazon most az ügyeletes Nagy Ő az USA-ban

2015. március 6., 08:41 Módosítva: 2015-03-07 10:45:22
29

A hétvégén már a 19. évad fog befejeződni Amerikában az itthon Nagy Ő címmel futott csajozós realityből. Kint úgy hívják a műsort, hogy The Bachelor, és a főszereplő ugye mindig egy fantasztikusan jó pasi, akinek a kegyeiért ebben az évadban például 30 nő versengett. A mostani adásfolyamban ez a főszereplő jó pasi bizonyos Chris Soules, akiről a fotóösszeállítás végigkattintgatásával kaphat pontosabb képet. Ön versenybe szállna az ő kegyeiért? Legalul lehet róla szavazni! Chris Soules 33 éves.

Lady Gagát jeges vízbe dobta a pasija

2015. március 5., 08:28 Módosítva: 2015-03-05 18:45:25
6

A múlt héten vettük elő először Taylor Kinney-t, erre tessék, most megint bekerült ő a hírekbe, ráadásul megint félmeztelenül, viszont most barátnőjével és kollégáival együtt. Őróluk azt kell tudni, hogy Taylor Kinney barátnője Lady Gaga, kollégái pedig a Chicago Fire című sorozat további szereplői. Az alábbi képeken lehet megnézni, mit csináltak: belementek a Michigan tóba Chicagóban. A hidegvizes fürdés jótékony célt szolgált, az akcióval a helyi paralimpikonoknak próbáltak segíteni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rendesen rágyúrt az Azok a '70-es évek-show sztárja

2015. március 4., 10:34 Módosítva: 2015-03-04 20:44:05
1

Wilmer Valderramára az Azok a '70-es évek-show-ból lehet a leginkább emlékezni, ahol Mila Kunis és Ashton Kutcher voltak a partnerei. Egyszer már mutattuk őt ebben a blogban pár évvel ezelőtt, és különösebben rossz karban akkor sem volt már, főleg nem egy szintén Valderrama nevű futballistához képest.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen sokféle sporttal edzenek az ausztrál futballisták

2015. március 3., 09:05 Módosítva: 2015-03-04 10:18:36
11

Az ausztrál futballról szóló posztokat a biztonság kedvéért mindig azzal az információval kezdjük az először idetévedők kedvéért, hogy ez nem azonos a nálunk fociként ismert, vetkőzésellenes sporttal, sőt, az amerikai futballal sem, de azért az utóbbira hasonlít jobban. Ebből többek között az következne, hogy az ausztrál futballisták tojás alakú labdával rohangálnak az edzésen – na ez utóbbi nem feltétlenül van így.

A mai képek a Greater Western Sydney Giants nevű csapat edzéséről érkeztek, és volt itt minden: kötélhullámoztatás, medicinlabdázás, még boksz is, de pont ausztrál futball nem. Reméljük, ez senkit nem akadályoz meg abban, hogy a játékosok fizikumán álmélkodjon, tegyen ön is így! Kattintson a képre, aztán adja meg a reakcióját a poszt legalján!

Ami a legjobb a fociban, azt pont tilos

2015. március 2., 08:44 Módosítva: 2015-03-03 11:08:58
2

Reméljük, senki nem él abban a tévhitben, hogy ez egy sportos szakblog. A focihoz például annyiban van köze a Kockahasnak, hogy szeretjük, ha leveszi a mezét egy-egy játékos: ez általában reklámozás vagy gólöröm esetén szokott előfordulni. Sajnos a jelek szerint azonban az utóbbi tilos, ugyanis a bírók gyakran sárga lapot adnak a vetkőző játékosoknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a modellnek kicsit borostás a mellkasa

2015. március 1., 09:14 Módosítva: 2015-03-01 14:37:59
29

Mutattunk már egyszer egy kampányt a teamm8 nevű ausztrál cégtől, most megtetszett egy újabb. Ez a fotósorozat is természetesen a cég által gyártott, szép színes fürdőnadrágokat reklámozza, de mindezt egy Matt nevű modell segítségével teszi, akinek az a specialitása, hogy az álla ugyanolyan borostás, mint a mellkasa. Vajon megengedhet magának ilyesmit egy olyan személy, akinek annyira meggyőző fizikuma van, mint Mattnek? Ha végigklikkelte a képeket, mondja meg ön! A poszt legalján ott van a szavazócsík, azzal lehet válaszolni.

10 magyar srác, aki az Instán mutatja meg az izmait

2015. február 28., 09:16 Módosítva: 2015-02-28 19:24:29
261

Hó vége van, végre vége a februárnak, gyorsan tolunk is egy visszatekintő besztof-posztot. A változatosság kedvéért néha a ketrecharc elmúlt egy hónapjára tekintünk ilyenkor vissza, máskor meg az Instagram terméséből aratunk, például most is, mivel január végén a harcművészeket szemléztük. Szóval jöjjenek a lelkesen szelfiző, jó testű fiatalemberek, de ezúttal csak magyarok közül válogattunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Horrorsérülés után is lehet testépíteni

2015. február 27., 08:59 Módosítva: 2015-02-27 15:49:32
20

A múlt héten egy olyan brit férfit mutattunk, akinek egy betegség következtében kellett amputálni az egyik lábát, de modell lett belőle. Ma egy újabb brit férfi következik, Mark Smith, aki szintén elvesztette az egyik lábát, de ő azért, mert Afganisztánban szolgált katonaként és meglőtték. Ő sem adta fel, hanem elkezdett testépíteni, az eredményt a képösszeállításban nézheti meg jobban. Illetve nemcsak az eredményt, hanem néhány képet is a férfi előéletéről. Érdemes végigkattintani. Mark Smith 30 éves.

Fanszőrzetet villant Lady Gaga pasija

2015. február 26., 11:49 Módosítva: 2015-02-26 20:02:30
46

Híres nő pasija rovatunkban ma Taylor Kinney kerül sorra néhány vetkőzős fotóval: a fiatalember a fanszőrzetét is megmutatja, úgyhogy nem sok minden maradt belőle, amit csak Lady Gaga láthat. Merthogy Kinney az a modell, aki nemrég eljegyezte a bizarr ízlésű énekesnőt, akinek ezek szerint a férfiak terén mégsincs annyira bizarr ízlése. Mindenesetre mi valahogy nem egy ennyire klasszikus jópasit képzeltünk Lady Gaga oldalára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézegessen Mexikóban fürdőző teniszezőt!

2015. február 25., 16:38 Módosítva: 2015-02-25 17:02:54
2

A héten kezdődött Mexikó első számú nyílt teniszversenye, az Abierto Mexicano, vagy angolul Mexican Open. Ezt a rendezvényt Acapulcóban tartják minden évben, és a helyszínt ki is használta a tavalyi bajnok, a bolgár Grigor Dimitrov: jól elment strandolni. Legutóbb a pályáról mutattuk a teniszezőket, most viszont fürdőzés közben lehet megfigyelni egyiküket, de azért a végére odatettünk pár sportolós képet is. Nézze végig a fotóösszeállítást, aztán reagálja le a látottakat a poszt legalján!

Tom Daley-től meghekkelődött a műugró-tudósítás

2015. február 25., 11:13 Módosítva: 2015-02-25 16:22:14
20

Tom Daley kb. a londoni olimpia idején lett meglehetősen híres, és azóta is ő számít a műugrás első számú férfisztrájának, főleg, mióta a magánéletéről is lehet tudni egyet és mást. Nálunk egy éve szerepelt legutóbb. Az elmúlt napokban tartották az angliai Plymouthban a British Gas Műugró-bajnokságot, és persze végignyálaztuk az onnan érkezett fotóanyagot: a képek kb. felén Tom Daley látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen pucéran Oscar-gálát vezetni

2015. február 24., 09:51 Módosítva: 2015-02-24 19:10:55
1

Neil Patrick Harris eléggé hozzá lehet szokva, hogy egy szál alsóban áll nagy közönség előtt, tekintve, hogy hónapokig a Broadwayen minden este így fejezte be a Hedwig and the Angry Inch című előadást. Arról nem is beszélve, hogy még két hónapja sincs, hogy Elton Johnékkal közös nyaralós fotóik bejárták az internetet. Szóval ezek után kézenfekvő volt, hogy vetkőzzön egyet az Oscar-gálán is, még szerencse, hogy van egy hasonló jelenet az eredeti részletekben nem igazán bővelkedő Birdmanben is, úgyhogy ürügyet sem volt nehéz találni. Íme rengeteg fotó arról, amire még nem volt példa: egy férfi pucéran vezeti az Oscar-kiosztót. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon a poszt legalján! Hogy tetszett a poén?

Ősztől ilyen félelmetesek lesznek a New York-i férfiak

2015. február 23., 09:29 Módosítva: 2015-02-23 15:20:19
7

Megígérjük, hogy ez most már tényleg az utolsó poszt lesz a múlt héten véget ért New York-i divathétről, ahonnan mutattunk már ékszeres, politikailag korrekt és villantós kollekciót is. Most van még hátra egy félelmetes, amit nem szeretnénk kihagyni. A tervező az az Adrian Alicea, aki legutóbb templomban rendezte a divatbemutatóját, és aki idén kurvának öltöztette női modelljeit. Egyet a férfiak közül szintén, de a többség az urak közül kifejezetten bűnözős lett, ne lepődjön meg, ha a képösszeállítás lapozgatása közben önkéntelenül is ellenőrzi majd, hogy megvan-e még a pénztárcája. Klikkelje végig, aztán szavazzon a kollekcióról a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még