horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ezek az izomagyak rosszul hordják a skótszoknyát

február 7., 09:23 Módosítva: 2016-02-07 15:47:05
2

Ezen az ősrégi szavazáson kívül Cuba Gooding, Jr. még sose kapott saját posztot ebben a blogban – hát most se kap. A héten ő a Watch What Happens: Live című talkshow-ban vendégeskedett, ahol egyrészt Tom Cruise-ról pletykált, másrészt valamiért egyszer csak megjelent három kigyúrt csávó egy szál skótszoknyában. Illetve persze mégse egy szálban, mert az egyik megmutatta, hogy a hagyományokkal ellentétben van rajta alsógatya, sőt, azon még egy Ken baba is fityegett. Sajnos bár a fiatalemberek helytelenül hordják a skót népviseletet, a fotók ettől még mindent visznek, úgyhogy klikkeljen rájuk! Legalul meg már megy a szavazás, nehogy kimaradjon belőle!

Ami Henry Cavillnak a minimum, az önnek a maximum

február 6., 17:53 Módosítva: 2016-02-08 09:08:30
18

Örüljön velünk, ettől a fotótól az ön hétvégéje is jobb lesz.

A photo posted by Henry Cavill (@henrycavill) on

Henry Cavill azt írta ehhez a képhez, hogy azért posztolja, mert egy minimális célt akar magának kitűzni, hogy hogyan szeretne kinézni (újra). Ugyanis újra aktívan gyúrni kezdett, mert megint el fogja játszani Supermant, és hát ezek szerint ahhoz egy ilyen külső a minimum. Reméljük, nem túloztunk, amikor azt mondtuk, hogy ön szerint ez valószínűleg a maximumhoz van közelebb, mi mindenképpen így gondoljuk. Van még ennél feljebb? Lehet még ennél is szebb egy férfi? Szavazzon a poszt legalján! Henry Cavill 32 éves.

Na ilyen szemüveg soha nem lesz kigyúrt srácokon

február 6., 09:05 Módosítva: 2016-02-06 22:15:13
6

Divatosak a nagy és/vagy fura szemüvegkeretek, de azért a tervezők nagyon előre (máshol) járnak ebben a témában ahhoz képest, hogy az ember mit lát az utcán. Kapásból nem túl gyakori, hogy egy kigyúrt srác a kockahasát szemüvegben mutogassa – de ha mégis egy személyben valósul meg valakinél a látványos izomzat és a rövidlátás, akkor egészen biztos, hogy nem ilyen bizarr nagypapaokulárét fog felvenni. Mégis ezzel az ötlettel állt elő a Dexterdexterdexter nevű amerikai márka most New Yorkban, érdemes megnézni a divatbemutatóról jött fotókat, mert ilyet élőben úgyse fog sose látni. És ha már megnézte, miért ne szavazna róla? Önnek tetszik ez a szemüveg plusz has kombó?

Ez a tetovált rosszfiú a menyasszonyok kedvence

február 5., 08:33 Módosítva: 2016-02-06 10:10:04
158

A 24 éves Drass Péter a leánybúcsúk és csajos partik elmaradhatatlan kelléke: az izmos, kockahasú, agyontetovált férfi ugyanis chippendale-fiú, közülük is az egyik legszemrevalóbb. A táncos a showműsora keretén belül rendőr vagy öltönyös rosszfiú szerepjátékot ad elő, szóval, senki se lepődjön meg, ha egy rutinellenőrzésen a zsaru hirtelen letépi magáról az egyenruháját és tangabugyiban vonaglik a járdán. 

Hogy pontosan mire számíthat, azt bő galériánkban szemléltetjük. 

Drass Péter amúgy énekléssel (vagyis rappeléssel)  is próbálkozik, ebből a felvételből például elég sok minden kiderül róla: 

Itt végre úgy néznek ki a modellek, mint az ön álmaiban

február 4., 09:15 Módosítva: 2016-02-05 10:35:55
12

A múltkor a heti trendben mutattuk, hogy Berlinben és Párizsban milyen szokatlan külsejű modelleket alkalmaznak újabban. Tegnap Stockholmból jöttek fotók vékony/szálkás, de fülbevalós és kisminkelt srácokról, a Guccira meg valószínűleg nem sok mindenkit kell emlékeztetni.

Felmerül a kérdés:

hát vannak még egyáltalán rendes, normális, klasszikus, megbízhatóan macsós, nagydarab, férfias férfimodellek?

A válasz:

igen, vannak, most Barcelonából jelentkeztek be a Punto Blanco nevű márka divatbemutatójáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Képlékeny identitású svéd hippik a kifutón!

február 3., 09:25 Módosítva: 2016-02-04 10:32:24
6

A mai posztban látható fotók Stockholmból, az ottani divathétről jöttek, Maria Nilsdotter divatbemutatójáról. Persze azért emeljük őket itt ki, mert hiányos öltözékű férfimodelleket tartalmaznak, de az a két dolog is érdekes bennük, hogy ez a kollekció egyrészt keveri a nőies és a férfias kiegészítőket-ruhadarabokat, másrészt határozottan retrós húzásokat alkalmaz a '60-as és '70-es évek tájékáról (itt nem csak a kifejezetten hippis tollas fejdíszekre gondolunk).

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem fogja kitalálni, mi a másodállása ennek a modellnek

február 2., 09:42 Módosítva: 2016-02-02 17:20:47
8

Az alábbi képsorozaton egy brit fiatalember, bizonyos Isaac Carew fotóit nézheti meg, aki foglalkozását tekintve modell, és ahogy elnézzük, kiválóan megy neki a biznisz, mert már jópár éve forog olyan körökben, ahol a többség híres valamiről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak a vérből látszik, hogy ők is ketrecharcosok

február 1., 11:29 Módosítva: 2016-02-01 20:20:36
0

Vége lett a januárnak, úgyhogy megnéztük, jött-e pár érdekes fotó az elmúlt hónapban az UFC, azaz a ketrecharcot szervező világcég rendezvényeiről.

Szokott jönni – jött most is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen zászlót ritkán látni a Szabadság hídon

mzd
január 31., 08:28 Módosítva: 2016-06-11 12:34:18
1006

Szarka Ákos fotóiba Facebook-oldalán futottunk bele: a Budapest különböző helyein történő vízszintes lógás miatt sokáig hezitáltunk, hogy a BP MA vagy a Kockahas rovatunkba kerüljenek – végül az utóbbi mellett döntöttünk. 

Tavaly nyáron Móricz-Sabján Simon fotós egy teljes napon keresztül járta a várost Szarkával, az akkor készített fotóanyag pedig az Év sajtófotó választáson (ahol fotósunkat is díjazták) a sport (egyedi) kategóriában harmadik lett. Nem is titkoljuk tovább, íme három kép a sorozatból – ha a többire is kíváncsi, errefelé vegye az irányt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen szép mellkason helyesírási hibát véteni!

január 30., 08:39 Módosítva: 2016-01-30 15:52:12
0

Azt hittük, már vége van Heidi Klum pasimutogatós ausztrál turnéjának, amikor az eseményről a héten beszámoltunk. De nem, azóta is jöttek még új fotók ugyanebben a témában, ráadásul négy olyan modellel, akit aztán tényleg nem volt szívünk kihagyni – Klum rúzzsal még ki is dekorálta a fiatalemberek mellkasát, igaz, egyikükön a comfort szót mintha véletlenül n-nel írta volna. Persze jól tudjuk, hogy alsógatyás férfiak jelenlétében az egyszerű feladatokra is nehezebb koncentrálni, szóval teljesen érthető a hiba. Klikkelje végig a modell által kiválogatott és berúzsozott modellek fotóit, aztán szavazzon róluk a poszt legalján!

Ami a divatban az haute couture, az férfiban a balett-táncos

január 29., 09:15 Módosítva: 2016-01-29 19:26:35
0

Egy haute couture divatbemutató kifutóján férfiaknak sok keresnivalója nem lehet, maximum díszletként. Annak viszont nagyon jók, persze főleg félmeztelenül, és főleg, ha táncosokról van szó, akiknek általában elég szép teste szokott lenni. Alább 14 képet nézhet meg Franck Sorbier tervező párizsi bemutatójáról, aki úgy gondolta, hogy az ő luxusruháinak a megfelelői férfiban csakis a balett-táncosok lehetnek. Egyet ért? Szavazzon legalul, mondja meg, önnek jobban tetszik-e a díszlet, mint maga a ruhakollekció!

Kerekes székből állt fel, aztán gyúrni kezdett

január 28., 08:37 Módosítva: 2016-01-28 21:47:41
264

Nem kell határokat átlépni olyan izgalmas és csodálatos élettörténetekért, amik motiválóan hathatnak: itt van például a testépítő Raj Krisztián sztorija, akit a szakmán belül akár Schwarzeneggerhez hasonlítanak. Gondolta volna, hogy ez a 186 centis, 99 kilós izomkolosszus valaha tolókocsira szorult? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Heidi Klum most úgy promóz, hogy másokat vetkőztet

január 27., 11:10 Módosítva: 2016-01-28 15:35:41
5

Tavaly összesen egy fotót kaptunk egy olyan szériából, ami a héten jelentősen kiterjedt. Az év végi random képsorozatban Megjött a pucérbusz! címmel sikerült tálalnunk azt a tényt, hogy Heidi Klumnak van egy saját fehérneműmárkája, és amikor ezt promózza, akkor néha kivételesen nem ő vetkőzik, hanem modellkollégái – nagyobb részt férfiak. Most Ausztráliában folytatódott a kampány, persze strandon is voltak, meg egy vörös szőnyeges eseményen, nézze végig a képeket! Hogy tetszenek a Heidi Klum által kiválasztott férfimodellek? Mondja meg legalul egy szavazattal!

Óriás, izmos, tetovált, magyar kajakos, jöhet?

január 27., 08:47 Módosítva: 2016-01-28 14:35:35
294

Többek között Mosolygó Óriásként is szokták emlegetni Dudás Miklós magyar világbajnok kajakozót, akiért mai posztunkban fogunk kissé elfogultan rajongani. Az Angyalföldi VSE 25 éves sportolója legelőször 2008-ban az ifjúsági Európa-bajnokságon szerzett bronzérmet, és onnantól kezdve nincs megállás, sorra jönnek az arany-és ezüstérmek, díjak és elismerések. 

A 2,03 méter magas Dudást közben a bulvár is felfedezte magának, 2014-ben őt is rávették arra, hogy celebként mérettesse meg magát a Celeb vagyok, ments ki innen című RTL Klubos műsorban. (Sajnos Aurelio farokhelikopterezése elvette tőle a show-t.) Azóta még nagyobb rajongótábornak örvendhet, és ebben nagy szerepet játszik kinézete: a kajakos nem csak jóképű, hanem iszonyú jó, tetovált teste van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, itt van Jeff Bridges fürdőgatyában

január 26., 11:06 Módosítva: 2016-01-26 15:14:41
5

Jeff Bridges és felesége, Susan Geston éppen nyaralni vannak. A helyszín Hawaii, a fotós pedig értelemszerűen a strandon találta meg a házaspárt, akiknek jövőre már a 40. házassági évfordulója lesz. Hónapok óta figyeljük, hogy Bridges ezzel a szakállal kezd eléggé elmikulásosodni – hát a folyamat azóta is halad szépen előre, és milyen jól áll az Oscar-díjas színésznek! Alább vízbőlkijövős és tengerutánzuhanyzós képeket nézhet meg róla, legalul pedig, kérjük, feltétlenül szavazzon! Csak mi vagyunk így elájulva, vagy ön is érzi, amit mi? Jeff Bridges 66 éves.

Halmozódtak a kockahasak a Barátok köztben

január 26., 08:36 Módosítva: 2016-01-26 10:35:57
0

A Barátok közt előtt ülve sokszor csorgathattuk felváltva a nyálunkat hol a Tóbiás karakterét megformáló Józan László, hol pedig az exprosti Ádám szerepében tetszelgő Solti Ádám felsőtestére. A szerkesztők most halmozták az élvezeteket: a két kockahasú színész egyszerre dobta le magáról a pólót egy jelenetben! 

A forgatókönyv amúgy csodálatos: a meleg Tóbiástól terhes, hormonokkal teli, szexuálisan elhanyagolt Zsófi teljesen rá van izgulva minden félmeztelen pasira, ezek ketten meg direkt cukkolták. 

Azért reméljük, ön felhőtlenül képes élvezni a látványt, nem úgy, mint Zsófi: 

És ha jól kilegeltette a szemét, ideje döntenie: 

Kinek a teste jön be önnek jobban?

  • 126
    Józan Lászlóé
  • 49
    Képtelen vagyok dönteni, ide nekem mindkettőt!
  • 34
    Solti Ádámé

Az igazi életkora elég meglepő ennek az énekesnek

január 25., 10:31 Módosítva: 2016-01-26 11:23:50
130

Dél-Korea popzenéjéből mifelénk max. PSY-t szokás ismerni, a Rain művésznevű előadó csak egyetlen képpel került be itt a Kockahasban is az év végi random fotóösszeállításba, pedig ő aztán pont egy olyan sztár, akinek ebben a blogban a helye. Egy fiatal, izmos és vetkőzésre hajlamos énekesről van szó, aki színészkedik is, élő fellépésein pedig enyhén michaeljacksonos húzással kalapban áll bele a műesőbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez történik, ha beleül egy kád gyurmalinba

január 24., 09:58 Módosítva: 2016-01-25 19:47:49
3

Ebben a posztban három olyan videót mutatunk, amikben férfiak valamiféle átlátszó folyadékban fürdőznek. Illetve az első esetben nem is igazi folyadékról van szó (meg az utolsóban sem), hanem egy Putty nevű termékről, amit magyarul valószínűleg gyurmalinnak kell nevezni. Egy kb. zselé állagú, intelligens gyurmáról van szó, ami szinte mindenre jó, a fürdést kivéve.

Persze, hogy rögtön eszébe jutott néhány, a gyurmánál valószínűleg kevésbé intelligens fiatalembernek, hogy megtöltenek vele egy kádat és beleülnek. Illetve csak egy vállalkozó volt, aki tényleg belefürdeti, fent megtekintheti, hogy hogyan járt –alább meg még forróbb pillanatok következnek, ilyen ez a Kockahas blog.

Távolról sincs vége, olvasson még

Továbbra is a színfalak mögött jobb a divathéten

január 23., 09:04 Módosítva: 2016-01-24 09:31:14
12

Amíg a férfi divatbemutatók zöme az uncsi és a nevetséges kategóriák egyikébe esik (hiába, a világ egyik legnehezebb feladata férfiaknak tervezni), addig a színfalak mögött készült képek egész gyakran tudnak szórakoztatók lenni. Lassan már a párizsi férfidivathét is véget ér, de ezek a képek még az előző rendezvénysorozatról, Milánóból érkeztek, ahonnan egy adag képet mutattunk már.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most komolyan, minek Young-G-nek kockahas?

január 22., 08:48 Módosítva: 2016-01-22 15:06:45
129

Bár a Való világ negyedik szériájában VV Béciként megismert, mostanában pedig Young-G névvel rapperkedő Rácz Béla a Facebookon simán megosztott magáról egy félmeztelen képet, úgy tűnik, elégedetlen a testével. Amikor ugyanis megkerestem azzal a kéréssel, hogy fotóját használhassunk a Kockahas nevű blogba, szerényen csak annyit mondott, ha igazán kockahasú lenne, szívesen szerepelne, de egyelőre csak dolgozik az ügyön.  

Pedig a Kockahas egyáltalán nem kizárólag a tökéletes testű férfiakról szól, és bár csorgatjuk a nyálunkat Ricky Martinra és Józan Lászlóra, jó, ha mindenki, többek között Young-G is tisztában van azzal, hogy az aputest is menőség

A rappernek ugyan nincs a klasszikus értelemben vett tökéletes teste, de tökéletesen átlagos teste van, úgyhogy örülhet és büszke lehet, mert így is vonzó és kész.  

Úgyhogy meg is kaptuk a fotót: 

Lara Stone jól megfogdosta kockahasú kollégáját

január 21., 09:42 Módosítva: 2016-01-21 21:53:20
7

A mai posztban látható képek egy fotózáson készültek, Mario Testino sztárfotós Lara Stone modellt Sydney leghíresebb strandján, a Bondi Beachen fényképezte a Vogue-nak. Nyilván ennek a témának önmagában semmi keresnivalója nem lenne a Kockahas blogban, de Stone mellé beállítottak díszletnek egy fess fiatalembert, aki úgy látszik, nagyon bejött híresebb kolléganőjének, mert Stone a képek többségén valahogy fogdossa a srácot. Stone-t legutóbb Justin Bieber oldalán láttuk hasonló helyzetben, akkor valamiért nem volt taperolás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Solti Ádám levetkőzött a Barátok köztben

január 20., 08:00 Módosítva: 2016-01-20 18:30:13
0

A magyar szappanopera egyik főszereplőjének valaki egyszer azt mondta, soha nem lehet kockás hasa, mert nem olyan alkat. Ehhez képest az Ádám karakterét játszó Solti Ádám brutáljó testet dolgozott ki magának, amit most már illett megmutatni a képernyőn is. 

A forgatókönyv szerint Solti egy aktkép érdekében teljesen vetkőzött a sorozatban, amire sajnos csak utalás történt, és mindössze a színész-énekes felsőtestében gyönyörködhettünk. 

Hasonló módon törülközőbe csavarva láthattuk már egyébként Józan Lászlót is, de most Solti Ádámról döntse el, milyen hatással van a bugyijára! 

Unatkoznak, ökörködnek – 16 jó modellfotó Milánóból

január 19., 09:00 Módosítva: 2016-01-20 10:22:04
8

A londoni férfidivathét után Milánó került sorra az elmúlt napokban, és innen is érkezett egy csomó nagyon jó kép – a többségük a Versace bemutatója előtt készült, amikor is a modellek készülődni, unatkozni meg ökörködni szoktak. Persze ezúttal is kiszúrtunk közöttük egy magyar srácot, Zahorán Bertold továbbra is Donatella Versace kedvencei közé tartozik. Nézze végig a képeket, aztán ha tetszettek, szavazzon legalul! Meg persze akkor is szavazzon, ha nem tetszettek, ettől szavazás a szavazás!

Azért VV Laci teste is megér egy ajtócsapkodást

január 18., 09:04 Módosítva: 2016-01-19 09:04:50
270

Nem csak VV Krisztián felsőtestét néznénk egész nap, hanem a Való világ hetedik szériájában megismert, mostanság szingliként tengődő VV Laci izmai is megérnének egy ajtócsapkodást. Valószínű, hogy ezzel a sofőrből lett személyi edző is tisztában van, különben nem mutogatná magát félmeztelenül a Facebookon

12553089 812435382235126 747463069013832237 n (1)

Sok exvillalakóval szemben egyébként Czirok László látványosan büszke arra is, hogy egy valóságshowban szerepelt, az ágya mögötti fal ugyanis a róla szóló újságcikkekkel van kitapétázva. 

Andy Murray póló nélkül készül az Australian Openre

január 17., 09:09 Módosítva: 2016-01-17 12:56:27
2

Tavaly már szerepelt Andy Murray az Australian Openről szóló összeállításunkban, de ez most nem egy olyan értelemben vett összeállítás, mert több játékos helyett, csak egy szerepel benne: igen, Andy Murray. Plusz maga a verseny még el se kezdődött, majd csak hétfőn látnak neki élesben a teniszezők – ezek a képek az edzésen készültek.

Feltehetőleg az igazi versenyen nem is szabad félpucéran játszani (focimeccsen is tilos a mezlevétel sajnos), de most még megengedhetik maguknak a sportolók, hogy levetkőzzenek a Melbourne-ben jelenleg tomboló nyár közepette. Szóval feltehetőleg most érdemes nézegetni a képeket, lássuk csak, hogy mit lehet! Legalul pedig már megy a szavazás, klikkeljen ön is! Andy Murray 28 éves.

Üdvözli önt a Beyoncé-rajongó súlyemelő

január 16., 08:26 Módosítva: 2016-01-17 09:05:57
20

Seeing as Instagram only allows 15 seconds of dancing and apparently the interwebs doesn't mind a bit of Beyoncé, here is the full version of my pre snatch boogie.Channing Tatum Khan at me bah Bar at 120kg/264lbswww.iamkhanporter.com

Posted by Khan Porter on Monday, 11 January 2016

Hurrá, itt az év első olyan posztja, amiből három videót mutatunk egyben. Mondjuk szégyenszemre a háromból kettő még tavalyi, de garantáljuk, hogy ön még nem látta őket, ráadásul az ideivel kezdjük, amihez ön meg még hasonlót sem látott soha valószínűleg. A tegnap bemutatott férfihoz hasonlóan a fenti férfi, bizonyos Khan Porter is CrossFit-edző, illetve -versenyző, de őt meg az különbözteti meg a többiektől, hogy Beyoncéra emel súlyt. Sőt, nem csak hallgatja a Single Ladies című számot, hanem a koreográfiát is tolja gyakorlat közben. Döbbenet.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kerekes szék neki csak egy edzőeszköz a sok közül

január 15., 10:59 Módosítva: 2016-01-16 09:33:32
96

A mai posztban egy amerikai fiatalembert mutatunk, akinek egy veleszületett betegség miatt amputálni kellett mindkét lábát. Zack Ruhl sosem tudott járni, viszont mindig imádta a sportot, és saját bevallása szerint mindig is nehezen viselte, ha nem ő volt az első valamiben. Fizikumán első pillantásra látszik, hogy rengeteget edzhet, de ő nemcsak saját magát edzi, hanem ő maga is edző, saját CrossFit-termében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néznek ki a most menő londoni férfimodellek

január 14., 11:25 Módosítva: 2016-01-14 13:41:25
21

A napokban zárult a londoni férfidivathét, amin a 2016-17-es ősz-téli kollekciókat mutatták be. Nem mondhatjuk, hogy kevés fotó érkezett volna az eseménysorozatról, viszont ha a kockahasak iránt érdeklődőknek válogat belőle az ember, akkor nem marad olyan sok a felhozatalból: 13 képpel össze is tudjuk foglalni, hogy milyen modelleket lehetett látni ezen a divathéten. Persze London mindig is a kevésbé vetkőztetős, inkább kreatívkodós divatfővárosok közé tartozott, szombaton kezdődik a buli Milánóban, ott valószínűleg több lesz az izgalom. De egyelőre nézzük a briteket, szavazzon is róluk a poszt legalján!

VV Krisztián felsőtestét elnéznénk egész nap

január 13., 09:14 Módosítva: 2016-01-13 18:48:33
339

Hawaii! Magyar verzió.. Szép napot mindenkinek ebben a gyönyörű napsütéses időben

– írta a Facebookon az exvillalakó, ám miközben a Való világ hatodik szériájából megismert Bata Krisztián kínjában már csak röhögni tud a szobapálma alatt, ne menjünk el szó nélkül a felsőteste mellett. 

VV Krisztián izmai már a villába való jutásakor sem voltak elhanyagolva, de az elmúlt időszak alatt rádolgozhatott a hajdúsági exszereplő. Túlzásba nem vitte a dolgot, de még így is elnéznénk egész nap. 

Bata Krisztiánnak egyébként szalagszakadása van, egy ideig biztosan nem tud majd szaladgálni, úgyhogy reméljük, unalmában még több nőbarát képpel rukkol elő. 

Gáspár Laci görög félistenné gyúrta magát

január 12., 16:25 Módosítva: 2016-01-13 13:01:37
2

A TV2-n futó Sztárban sztár alatt tizenegy kilótól szabadult meg Gáspár Laci, de nem érte be ennyivel, ezért edzőterembe kezdett járni, a látványos eredménnyel pedig Facebookon dicsekedett.

Szoliban voltam és felmerült bennem egy kérdés: Akkor érdemes heti ötször edzeni? Annyira örülök,hogy kezd látszani a sok-sok munka eredménye! Szinte el sem hiszem!

– írta a fotóhoz az énekes, aki szinte görög félistenként feszít a tükör előtt.