horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Irigykedjen: brazil kockahasmodell Sorrentóban ejtőzik

2014. november 12., 09:57 Módosítva: 2014-11-13 13:07:20
4

Pontosan az ilyen fotósorozatok miatt van az, hogy az emberek egy része úgy képzelni el, hogy a modellek nem is dolgoznak semmit, vagy hogy a modellkedés nem is munka. A valóság ezzel szemben az, hogy a fizikai adottságok mellé borzasztóan keményen meg kell ezen a pályán dolgozni azért, hogy az ember valameddig eljusson, de persze a reklámkampányokban pont az a lényeg, hogy ez ne látsszon. Itt például egy brazil modellt láthatunk, Celso Carvalhót, akinek a munkája mintha csak nyaralásból és heverészésből állna, miközben a dél-olaszországi Sorrentóban fotózza őt Mattia Tacconi a DanWard nevű cég 2015-ös resortkollekciójához (azaz: nyári holmik télen azoknak, akik ilyenkor mennek melegebb éghajlatra). Ez a márka már korábban is eléggé beletalált a tavalyi kampánnyal – ez a mostani hogy tetszik? A poszt legalján lehet szavazni!

Van egy kockás hasa és egy híres rokona

2014. november 11., 11:37 Módosítva: 2014-11-11 19:29:17
10

A mai posztban Miles Hurley-t mutatjuk be nézőinknek, aki a brit Hurley család második számú büszkesége. Az első természetesen Liz Hurley színésznő-modell, aki a nagynénje ennek a srácnak, és ékes bizonyítéka annak, hogy ebben a famíliában nagyon jó gének öröklődnek. Mindenesetre Miles Hurley eddigi legnagyobb dobása valószínűleg az volt, hogy benne volt az alábbi Just Cavalli-kampányban.

 
 

A photo posted by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Donatella Versace szexi hátteret választott integetéshez

2014. november 10., 10:22 Módosítva: 2014-11-10 18:40:22
12

Pont nemrég néztük, hogy szegény Donatella Versace mennyire drasztikusan csúnyul évről évre a plasztikai beavatkozások ellenére (vagy éppen miattuk). Ehhez képest még szembetűnőbb, hogy mögötte a biodíszlet viszont nagyjából állandó minőségű. A múlt héten Sao Paulóban volt divathét, és itt a Versace is rendezett egy bemutatót, hogy egy Riachuelo nevű üzletházat promózzon. A bemutatón csak női ruhákat lehetett látni, ezekkel nem is untatjuk kedves nézőinket, de azért a meghajláshoz Versace asszony két izmos, matróznak öltöztetett fiatalemberrel lépett a kifutóra. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul pedig jól megmondhatja a véleményét Donatella Versace brazíliai pasijairól.

10 erősember, fakír vagy akrobata a XX. századból

2014. november 9., 08:53 Módosítva: 2014-11-10 10:30:31
7

Ma is sokkolnának, főleg, mivel van a trükkjeik között olyan, ami a XXI. században már tilos lenne.

Így néz ki a Barátok közt Ádámjának felsőteste

2014. november 8., 08:59 Módosítva: 2014-11-08 19:29:59
2

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Barátok közt Tóbiása után újabb férfi szereplő mutassa meg kidolgozott felsőtestét a szappanoperában. Józan László izmai mellett most már a 34 éves Solti Ádám kockahasára csorgathatták nyálukat a szépre fogékony nézők. A forgatókönyv amúgy nem is kívánta meg a lenge öltözetet, úgyhogy teljes mértékben öncélú mutogatásról volt szó mindössze, bár Solti karakterének barátnője, Aliz megjegyezte: így kell várni egy nőt. Egyet ért? A poszt legalján találja a szavazócsíkot!

Tom Ford egy 19 éves srácot fotózott

2014. november 7., 11:33 Módosítva: 2014-11-08 11:14:09
13

Harry Rowley egy 19 éves angol modell. Nem nagyon lehetett róla hallani egészen addig, amíg október végén meg nem jelentek a fotói Tom Ford Instagramján. Alább a teljes sorozatot meg lehet róla nézni, a képeket állítólag maga a tervező készítette. Persze annyira nem meglepő, hogy Tom Ford a divattervezés mellett fotósként is megörökíti saját alkotásait, elvégre filmet is rendezett már, ami ráadásul még jó is volt. Hogy miért pont ezt a Harry Rowley-t választotta ki most ehhez a fehér hátteres projekthez, azt valószínűleg ő maga tudja a legjobban, mindenesetre ha végigklikkelte a sorozatot, szavazzon is a poszt alján erről a srácról, aki máris egy kicsit híresebb lett, hogy ekkora név fotózta őt! Tom Ford 53 éves.

Így néz ki a pankráció Mexikóban

2014. november 6., 11:05 Módosítva: 2014-11-07 09:01:25
1

Párizsban valamiért tartottak a napokban egy lucha libre show-t, onnan jöttek ezek a fotók. A lucha libre a pankráció Mexikóban népszerű változata, és elsősorban azért könnyű megkülönböztetni az USA pankrációjától, hogy a lucha librében színes-díszes maszkokban csinálnak úgy az izomkolosszusok, mintha agyonvernék egymást. Ennek a műsornak az volt a különlegessége, hogy a Luchadores nevű pankrátorkollektíva az Exoticosszal szállt szembe, és Exoticosék maszk mellett/helyett tornadresszre vagy műkorcsolyázónő-ruhára emlékeztető szerelésekben nyomják a pankrációt. Szóval látvány van rendesen, nem is olvasni kell ezt a posztot, hanem nézni. Kattintson az alábbi fotóra és klikkelje végig a fotóösszeállítást! Ha tetszett, legalul szavazhat. (Persze akkor is, ha nem.) Ha egyszerűen nem tud betelni pankrátorokkal, akkor pedig itt folytassa a böngészést!

Amikor egy kígyó mászik be a sátorba

2014. november 5., 09:04 Módosítva: 2014-11-05 19:38:38
22

Van ez a Gregg Homme nevű cég, a múltkor is néztük már őket, elég nevetséges alsónadrágokat csinálnak. Úgy látszik, a reklámfilmjeik sem kevésbé viccesek, mert például a fenti egy elég váratlan csattanóval végződik. A kisfilm a Brokeback Mountain (még mindig fáj leírni a magyar címét, de tessék: Túl a barátságon) ikonikus szexjelenetét dolgozza fel. Arról a részről van szó, amikor a két fiatal covboj először fekszik össze a hegyekben egy sátorban. A reklám meglepő módon csak egy férfit tartalmaz, mert csak Jake Gyllenhaalt helyettesíti egy modell pucér modell, Heath Ledger helyett viszont egy kígyó mászik be a sátorba. Sőt, még ló is van! Klikkeljen, ha mer! Ha nem mer, akkor görgessen lefelé, mutatunk még két videót, hátha azok jobban fognak tetszeni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Máris pénzért vetkőzik a pillangóbajnok úszó

2014. november 4., 07:19 Módosítva: 2014-11-05 09:06:20
5

Két hónapja volt, hogy először és eddig egyetlen alkalommal Chad le Closról áradoztunk. Nézőink akkor nagyon sok száraz bugyival szavazták le a Phelpset a trónról letaszítani készülő úszót, de úgy tűnik, az Arena nevű cégnek mégis megtetszett az ötlet (szívesen!), és bevetették a dél-afrikai úszóbajnokot modellnek. Sőt, nem csak annak, az új, szörfözőknek készített kollekció egyenesen Chad le Clos neve, vagyis monogramja alatt fut az Arena termékei között. Reméljük, senki nem fogja összekeverni a Chanel CC-rövidítésével. Így készültek az alábbi fotóösszeállításban megtekinthető képek, amiben a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója fürdőnadrágra vetkőzve feszít mindenféle izgalmas helyeken Dubaj-szerte, például egy szökőkútban. Így már jobban tetszik? Alul lehet szavazni! Chad le Clos 22 éves.

Mintha a buliból mentek volna a maratonra

2014. november 3., 11:35 Módosítva: 2014-11-03 16:02:52
1

Már a múlt hét elején is volt szerencsénk jelmezes férfiakat mutatni, de még mindig jönnek új képek a témában. Ezek a fotók Új-Zélandról érkeztek, és kicsit meglepő módon nem egy partiról, hanem egy maratonfutásról. Úgy tűnik, néhányan mintha a Halloween-buliból érkeztek volna a vasárnapi versenyre, mivel jelmezben teljesítették a távot. Vagy lehet, hogy egész hétvégére szólt a jelmezkölcsönzés, és akkor már úgy döntöttek, felveszik még egyszer a péntek este aktuális szerkót? A fene tudja, a lényeg, hogy futott többek között Batman, illetve Asterix és Obelix is. A képösszeállításban őket mutatjuk, meg azért néhány normálruhás versenyzőt. Klikkelje végig a fotókat, aztán legalul szavazzon: bejönnek a jelmezes futók?

Ő lett az év agglegénye Ausztráliában

2014. november 2., 08:57 Módosítva: 2014-11-02 15:55:22
8

Már 25 éve választja meg az év férfiját az ausztrál Cleo magazin. Az utóbbi években mindig valami helyi híresség nyeri el a legvonzóbb agglegény címet – ez persze nem azt jelenti, hogy az illető agg, csak azt, hogy nincs éppen csaja. Viszont az idén az olvasók egy nemhíres személyt választottak, az illető neve Thien Nguyen, és valószínűleg a Kockahas blog nézői közül is sokan úgy fogják gondolni, hogy ennek a fiatalembernek tényleg jó teste van. Nem csoda: személyi edző. Most meg ráadásul kicsit gazdag is lett, mert nyert 5000 dollárt, ami kb. egymillió forintnak felel meg. Hát így már végképp tapadni fognak rá a csajok. Vagy mégsem? Várjuk a szavazatát a poszt alján! Thien Nguyen 28 éves.

10 ikerpár az Instagramról, jó testtel

2014. november 1., 08:59 Módosítva: 2014-11-01 19:52:42
58
 
 

A photo posted by Jordan & Zac Stenmark (@jordanandzac) on

Minden második hónap végén instagramos szelfikből készítünk összeállítást. Október elmúltára tekinttel ez most megint egy ilyen poszt, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk csak ikrekből összehozni. Kezdtük például a fenti Stenmarkokkal, akikről volt már szó egyszer itt, és akik a jelek szerint az októbert is kockahasuk professzionális mutogatásával töltötték.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a brit nyugdíjas 7 év alatt kigyúrta magát

2014. október 31., 09:12 Módosítva: 2014-11-01 12:10:51
5

Állítólag az embernek hirtelen lesz egy csomó szabadideje, amikor nyugdíjba megy. A fenti úr angol, úgy hívják, hogy Roger Thomas. Világéletében sportolt, de hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy kicsit komolyabban rákapcsol. Elkezdett kungfuzni és a testépítést is kipróbálta. Akkor volt 68 éves. Annyira bejött neki a dolog, hogy a hét minden napján edz mostanság, kétszer hódol a küzdősportnak, ötször pedig gyúr egy héten. Az alábbi fotón látható, milyen fizikuma lett idő közben – immár versenyeken is indul, senior kategóriában. Bár nem ő az első nyugdíjas testépítő ebben a blogban, nekünk ettől a bácsitól is leesett az állunk. Önnek? Roger Thomas 75 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Dexter most már punktranszvesztita

2014. október 30., 10:20 Módosítva: 2014-10-30 17:43:29
7

Úgy látszik, a leghíresebb Hedwigek csak háromnevű férfiak lehetnek. A Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musicalt John Cameron Mitchell írta, ő találta ki a figurát, ő játszotta először színpadon és a legendás 2001-es filmváltozatban. Idén végre a Broadwayre is megérkezett a darab, egy gigasztárral méghozzá: Neil Patrick Harris volt a főszereplő. Ő fél évet nyomott le úgy, hogy heti nyolcszor eljátszotta Hedwiget, és a szerepét most a Dexter című sorozat főszereplője, Michael C. Hall vette át. Egy ideje már lehet tudni, hogy ő énekelheti legközelebb a The Origin of Love-ot, de most érkeztek meg az első fotók arról, hogy milyen az, amikor Dexterből keletnémet punktranszvesztita lesz. Kattintson alább a képre, még alább pedig a megújult szavazócsíkra! Michael C. Hall 43 éves.

Kelly Brook pasija megmutatja, mit tud

2014. október 29., 10:43 Módosítva: 2014-10-29 21:13:45
5

Három videót mutatunk most egymás után, ahogy szoktuk. A fentinek a főszereplője David McIntosh. Ha a névről nem ugrana be, hogy kiről van szó: ő az az izomkolosszus, aki Kelly Brookkal járt többek között, aztán megcsalta, majd egy héttel ezelőtt eljegyezte. Közben McIntosh szerepelt a brit Big Brother celebes verziójában is, ahol egy alkalommal az volt a feladat, hogy mindenki mutassa meg, mit tud, miben tehetséges, miről híres. Zsűrinek a Will és Grace című sorozat meleg színészét, Leslie Jordant választották, így McIntosh kicsit az ő ízléséhez igazította műsorát. Le fog esni az ön álla is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szőrtelen férfidekoltázsokat küldtek ránk Kanadából

2014. október 28., 08:06 Módosítva: 2014-10-28 11:39:13
8

Divathét van Torontóban, és úgy látszik, a kanadai tervezők egy szokatlanul enyhe tavasz-nyári szezonra számítanak abban a zord klímájú országban, mert a jövő évi kollekciót viselő modelleknek mintha mind melege lenne: ki vannak gombolkozva. Van aki csak diszkréten villantja meg szőrtelen mellkasát, de van, aki totál kinyitotta elöl az inget-zakót, más meg egyáltalán nem is visel felsőruházatot. A nyolcvanas években ment nagyon ez a kigombolkozás, de akkor még szőrös mellkassal volt trendi az ilyesmi – változnak az idők, úgy látszik. Nézegesse végig a férfidekoltázsokat az alábbi képre kattintva, ha pedig még több modellre kíváncsi, akkor ide klikkeljen!

Távolról sincs vége, olvasson még

4 jelmezötlet izmos férfiaknak

2014. október 27., 12:03 Módosítva: 2014-10-28 13:52:05
2

A mai fotók egy olyan eseményen készültek, amelynek neve Fred & Jason's Halloweenie Party, amit idén már kilencedszer tartottak meg Los Angelesben a híres és kevésbé híres meleg férfiak legnagyobb örömére. Az egyetlen számunkra ismerős arc Lance Bassé volt, de őt se éppen könnyű felismerni a smink alatt. Szóval az olyan jelmezeket gyűjtöttük össze a képösszeállításban, amik nem fednek túl sokat viselőjük testéből: összesen négy ilyet gyűjtöttünk össze. Klikkelje végig a fotókat, de ha egyik se tetszett, próbálkozzon tovább esetleg egy tavalyi összeállítással, akkor egy felvonulásról is mutattunk hasonló öltözékeket, kattintson értük ide!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vállas modell vetkőzött az erdőben

2014. október 26., 08:58 Módosítva: 2014-10-26 11:29:47
20

A mai posztban egy olyan modellt mutatunk, aki még nem szerepelt ebben a blogban. A neve Christian Hogue és állítólag jó esélye van, hogy ő bekerüljön a legnagyobbak közé. Mondjuk mi nem látjuk benne a következő David Gandyt, de ettől még persze kétségtelen, hogy akinek ilyen teste van, azt minél többet fotózzák, annál jobb. Hogue Oregon államban született, tornász volt és az amerikai fociban is kipróbálta magát, de most már a modellkedésre koncentrál. Rick Day fotós vetkőztette le ezen a meglehetősen hűvösnek tűnő helyen a menő kampányairól híres C-In2 kedvéért, klikkelje végig a képeket! A poszt legalján pedig ezúttal is lehet szavazni.

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckham megszörföztette egyik fiát

2014. október 25., 09:04 Módosítva: 2014-10-25 09:04:18
1

David Beckham az a férfi, aki a legtöbbször szerepelt ebben a blogban. Az utóbbi időben viszont jobbára csak fehérnemű-kollekciója kapcsán volt alkalmunk megmutatni őt, hát most viszont rendesen utánament egy paparazzo Malibuban. Mint kiderült, a fociceleb három fia közül a legkisebbet, a hét éves Cruzt vitte le egyet szörfözni, és ha már ott volt, ő maga is nekivetkőzött. Ha David Beckham teste ön szerint (már) nem csodálatra méltó, akkor a képek nézegetése közben arra gondoljon, hogy milyen jó lenne, ha nálunk is ilyen jó idő lenne október végén, mint ott Malibuban! De persze a szavazatát ezúttal is várjuk a poszt legalján! David Beckham 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szálkás izomzatú négyesfogat téli alsókban

2014. október 24., 08:31 Módosítva: 2014-10-24 11:40:13
35

Ezt a négy fiatalembert úgy hívják, hogy José Joey Parra, Curtis Stallard, Wisco és Ronnie McNaughton. A Freedom Reigns nevű márka reklámozására toborozták őket így egybe, nagyjából ugyanannyira vannak kigyúrva-leszálkásítva mind a négyen, csak egyikük a tetoválásával, egy másikuk meg a mellkasszőrével tűnik ki a többiek közül. Ez a Los Angeles-i cég már megint egy újabb olyan, ami alsónadrágok és egyéb sportcélzatú alsóruházat gyártásával foglalkozik, ennek megfelelően a modellek többféle sportra utalnak felszerelésükkel a baseballtól a teniszen keresztül az amerikai futballig. Klikkelje őket végig, elég jó lesz! Sőt, szavazzon is egyet, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még

Indítsa kockahasorgiával a hosszú hétvégét!

2014. október 23., 09:12 Módosítva: 2014-10-23 09:12:58
50

Tavaly valamiért kimaradt nekünk a 2(X)IST nevű alsónadrágmárka őszi rendes eseménye, de idén nem siklunk át felette, hanem nagyon örülünk neki a négynapos hétvége első reggelén. Túl sok magyarázatot nem igényel ez a képösszeállítás: a New York-i cég összetrombitált jónéhány rendesen leszálkásított izomzatú fiatalembert, rájuk adtak egy-egy 2015-ös alsónadrágot, aztán beállították őket a fotófal elé, hadd pózoljanak a vendégekkel. Majd tartottak persze egy divatbemutatót is, úgyhogy rengeteg fotó készült, csak nálunk 67 darab látható! Ön is szívesen fényképezkedett volna a modellekkel? A poszt legalján szavazhat, ha közlésre érdemesnek érzi saját véleményét! A két évvel ezelőtti, szintén busás fotóanyagot tartalmazó posztot itt tekintheti meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ryan Kwanten még mindig nem néz ki annyinak

2014. október 22., 10:47 Módosítva: 2014-10-26 11:02:05
1

Ez Ryan Kwanten, a True Blood című sorozatból, aminek idén nyáron lett vége, és aminek a magyar címe sajnos az volt, hogy Inni és élni hagyni. Ebből a sorozatból Joe Manganiellót szoktuk emlegetni, de távolról sem ő volt az egyetlen kigyúrt figura az USA déli részén játszódó, szaftos szériában. Kwanten a főszereplő, Sookie Stackhouse bátyját játszotta, de mint báty sosem tűnt különösebben idősnek, egyrészt a karakter is kamaszosan felelőtlen-buta volt, másrészt a színész is a klasszikus szőke-kölyökképű típus.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 évet öregedett az olasz Calvin Klein-modell

2014. október 21., 08:46 Módosítva: 2014-10-26 22:31:23
7

Amerikában továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Dancing with the Stars című, táncolós celebreality. Ebben az évadban bizonyos Antonio Sabáto, Jr. is szerepel benne, aki az amerikai tévénézők többségének a General Hospital nevű, 1962. óta (!) futó kórházsorozatból ismerős. Vagy pedig pár Calvin Klein-plakátról, merthogy a cseh, zsidó és olasz származású, római születésű, de Amerikában nevelkedett sztár modellkedett is a '90-es évek legelején.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen izmos a Készenléti Rendőrség kiképzőtisztje

2014. október 20., 10:55 Módosítva: 2014-10-21 12:24:38
284

A mai poszt fotóit a BioTechUSA nevű cégtől kaptuk, amint az a fotókon is látható. Jött a képek mellé egy interjú és egy sajtóközlemény is, az előbbinek a legérdekesebb részleteit a fotók mellett olvashatja, ha valamelyik képre kattint. Szóval bizonyos Magosi Zsomborról van szó, aki szeptember végén az Arnold Classic nevű versenyen Madridban (pár hete posztoltuk a verseny sajtófotóit) bronzérmes lett Men's Physique kategóriában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire vicces az aktfotózás, ha férfiak a modellek

2014. október 19., 09:32 Módosítva: 2014-10-20 09:53:11
83

Egy újabb brit naptár promóját mutatjuk fent, de itt nem egyszeri kamionsofőrök vetkőznek, hanem kisportolt testű fiatalok. A fotózás célja 20%-ban jótékony, a bevételből ennyit fognak átutalni három alapítvány számára, plusz persze megajándékozták máris a világot a fenti videóval. Ki gondolta volna, hogy meztelen férfiakat fotózni ennyire vicces? Ezek a srácok a jelek szerint teljesen elpoénkodták a Ripped and Stripped naptár fotózását, mondjuk igaz, hogy ha az ember kicsit zavarban van, akkor a legjobb taktika viccet csinálni a helyzetből. Sajnos a videó nem túl hosszú, de azért nem kell kétségbe esni, továbbra sem szeretünk videókat egyesével posztolni, szokásunkhoz híven alább mutatunk még kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem nő az összes betegesen sovány modell

2014. október 18., 08:37 Módosítva: 2014-10-18 18:39:20
51

A mai képek a tokiói divathétről érkeztek, ahol a jelek szerint nem a nagydarab-kigyúrt típus a menő ebben a szezonban. (Illetve nem ebben a szezonban, hanem a következőben.) A DRESSEDUNDRESSED nevű márka bemutatóján elsősorban női modellek voltak, de azért egy pár fiú is feltűnt fedetlen felsőtesttel. Ha túlzás rájuk azt mondani, hogy betegesen soványak (hiszen simán lehet, hogy semmit nem tesznek azért, hogy így nézzenek ki, hanem ilyen a genetikájuk és kész), akkor abban azért mindenképpen megállapodhatunk, hogy egy igazán extrém testalkatot képviselnek ők.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kemó után gyúrni kezdett, félelmetes teste lett

2014. október 17., 08:25 Módosítva: 2014-10-18 12:25:06
78
 
Loading

View on Instagram

A fenti képen Zach Zeiler látható. Ennél az amerikai fiatalembernél öt évvel ezelőtt, 15 évesen Hodgkin-limfómát találtak, aminek nyomán kemoterápiát kellett kezdeni nála. A kezelés mellett a túlélési esélyek nagyon jók, végül Zeiler is felépült, de egy ilyen betegséget ennek ellenére nem lehet félvállról venni, ez a srác is annyira lefogyott, hogy a mélyponton mindössze 45 kiló volt a súlya. Alább látható, hogy mit ültettek be a kúra idejére ideiglenesen a michigani fiú mellkasába: ezen keresztül kapta a gyógyszereket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férfimodellben is van szőke-göndör, még szőrös is

2014. október 16., 08:27 Módosítva: 2014-10-16 10:33:13
17

A fenti modellt DW Chase-nek hívják. Egyrészt azért akadt meg rajta a szemünk, mert szőrös, ami ebben az iparágban azért elég nagy kuriózumnak számít, amióta vége a '80-as éveknek, másrészt meg persze a haja miatt. Justin Timberlake fiúbandás frizurája juthat az ember eszébe, de DW Chase szembemegy a trendekkel, és megmutatja, hogy ő akkor is tud sikeres modell lenni, ha a szőrök rossz helyen és/vagy színben nőnek rajta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Na ezeket a tetoválásokat fejtse meg!

2014. október 15., 10:55 Módosítva: 2014-10-15 17:25:07
13

A tegnapihoz hasonlóan a mai poszt is az isztambuli divathét anyagából készült, ahol az egyik bemutatón a tetoválásaival tűnt ki az egyik modell. Egy Emre Erdemoglu nevű tervező műsoráról van szó, ahol az egyik manökenről az az ember benyomása, hogy a testére varrt szimbólumokból újra lehetne írni a Da Vinci-kódot. Vajon mit jelenthet ez az egész? Mi annál tovább nem jutottunk, hogy az illető nyilván szeptember végén vagy októberben született, mivelhogy mérleg a horoszkópja. A fiatalembert jobban megnézheti, ha a fotóra kattint, de ha nincs kedve a szimbólum-értelmezgetéshez, akkor is klikkeljen, mert mutatunk azért egy varratlan modellt is ugyanerről a bemutatóról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen lesz a török nyár jövőre a férfiaknak

2014. október 14., 10:33 Módosítva: 2014-10-14 10:53:18
8

Az előző szezonban is kaptunk pár érdekes fotót az isztambuli divathétről, bár valószínűleg az a kreáció sokaknak kicsit túlságosan is érdekes volt. Ehhez képest most a 2015-ös tavasz-nyári divatbemutatók mennek Törökország nyugati csücskében, és ezúttal egy olyan tervezőt van szerencsénk mutatni, Niyazin Erdogant, aki sokkal kevésbé művészieskedi el ezt a férfidivat nevű hagyományhalmazt. Ha a képre kattint, olyan ruhadarabokat fog látni (na nem sokat), amilyeneket valószínűleg tényleg szívesen látna viszont élőben is jövő nyáron, ráadásul olyan férfiakon, akiket valószínűleg szintén tényleg szívesen látna viszont élőben is a jövő nyáron. Vagy akár még hamarabb is? Ha kinézegette magát, szavazzon legalul a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még