horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ha szereti a szeplős mellkast, kattintson!

február 25., 09:41

Tavaly volt egy olyan divatbemutató Berlinben, ahol csak szeplős modellek vonultak a kifutón, de ott nyilván csak a sminkmester keze járt el. A mai posztban azonban egy olyan reklámkampányt láthat, amelynek főszereplője minden bizonnyal igazából is szeplős, és nem csak az arcán. A fiatalemberről sajnos nem túl sokat tudunk azon kívül, hogy a kolumbiai Clever Moda nevű cég választotta ki arra, hogy a 2014-es nyári fürdőruhákat bemutassa, de talán hallunk majd még róla. Addig is lapozza végig a fotósorozatot, aztán alul mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a világ legkisebb alsógatyái

február 24., 08:28

Ez a hét egy újabb olyan poszttal indul a Kockahas blogban, ami 3 videót tartalmaz. Az ilyen posztokban általában a 3 videónak semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy férfiak vannak benne, de ez a mai összeállítás most kivétel, mert mind a három klipben alsónadrágok vannak a középpontban, ráadásul mind a három sokkal bizarrabb annál, mint amit a normális fehérneműreklámoktól megszoktunk. Itt van például a fenti reklámfilm a Petit Q-tól, akik azt mondják, ezek a világ legkisebb alsógatyái. És valóban, van olyan modell, ami gyakorlatilag csak egy pénisztartóból és egy olyan drótszerűségből áll, amit a két farpofa között kell viselni. Nem tűnik túl kényelmesnek annak ellenére, hogy a klipben látható fiatalemberek szemlátomást kirobbanó jókedvben voltak a forgatáson. Ha ennyi nem volt elég, további videókat talál a cég honlapján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő volt a legjóképűbb olimpikon Szocsiban

február 23., 09:06

Az olimpia kezdetekor kanadai bobosokat mutattunk, de most, hogy véget ér az eseménysorozat, azt kell, hogy mondjuk, hogy az egész rendezvény legjóképűbb férfija egyértelműen Gus Kenworthy volt. Már a kiskutyás fotóin is remekül lehetett olvadozni – igen, ő volt az a szabadstílusú síelő, aki úgy döntött, örökbe fogad egy párat a Szocsiban csellengő kóbor kutyák közül. Ezek után nyert egy bronzérmet és most már újra Amerikában van, a tévéműsorokban villogtatja mindenvivő mosolyát és sokkolóan kék szemeit. A fenti képre kattintva tizenkét remek fotót nézhet meg róla, alább viszont a kedvenc twitteres posztját mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Szabadság hídnál is volt a Meztelen Kézenálló

február 22., 08:56

A The Reykjavík Grapevine nevű oldal interjúja kapcsán találtunk rá a mai posztban bemutatott fiatalemberre, akinek se a neve, se az arca nem ismert, még a nemzetisége se, csak valószínűsíthető, hogy skandináv. Egyszerűen a Meztelen Kézenállónak nevezi ő magát, ez egyben projektjének és fotókkal gazdagon telepakolt website-jának is a címe. A fiatalember járja a világot, és próbálja minél több helyen lefotózni vagy lefotóztatni magát (mindig hátulról), miközben meztelenül kézenáll.

Távolról sincs vége, olvasson még

15 vicces retrófotó izmos és sármos pasikról

február 21., 10:05

A mai posztban régi képeket talál a XX. század második feléből. A sorozat az ’50-es évek testépítőivel kezdődik, és aztán modellekkel, sztárokkal és sportolókkal folytatódik egészen az ezredfordulóig. Ha ön is annyira szeret régi képeket és letűnt korok férfiideáljait nézegetni, mint mi, akkor ez egy jó péntek lesz önnek. Klikkelje végig az összeállítást, olyan sztárok is vannak benne, mint Arnold Schwarzenegger és George Clooney! A poszt legalján pedig ezúttal is lehet szavazni.

Távolról sincs vége, olvasson még

A modellkirály olcsó divatot reklámoz

február 20., 09:29

Sean O’Pry már évek óta a világ első számú férfimodelljének számít a mérvadó models.com oldal ranglistája szerint. Őt a legdrágább és leghíresebb luxuscégek reklámkampányaiban és kifutóin is szoktuk látni, de nem esik le az ujjáról az aranygyűrű a H&M tömegdivatcég ajánlatától sem. Sőt, feltételezhetjük, hogy ezért a munkáért is ugyanannyit kasszíroz, mint amennyit a többi megbízásért kap, de a lényeg nem ez, hanem a fotók, amiket bizonyos Peter Gehrke készített a Västeråsból kiindult svéd cég részére az idén nyári ruhákkal. Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán a poszt alján szavazzon, hogy ön szerint is ő-e a legjobb férfimodell a világon! Sean O’Pry 24 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a világ 12 legkigyúrtabb fitneszmodellje

február 19., 08:39

A fenti videót a Fit Media Channel tette közzé a napokban, ők szerénytelenül azt mondják, ez a 12 férfi a világ 12 legjobb pasija. Mi ilyen messzire azért nem mennénk, de az biztos, némelyik már-már a nevetségességig kigyúrta magát, főleg az elsőként bemutatott spanyol fiatalembernek lett kissé bizarr formája a rengeteg edzéstől. Nézze meg őket, ennél izmosabb modelleket tényleg ritkán lehet látni, mert aki ennél nagyobb, az már a testépítő kategóriába szokott tartozni. De jól tudjuk, hogy nem mindenkinek jön be ez a típus, alább tehát mutatunk még két videót az ő kedvükért. Meg azért, mert ebben a blogban mindig három videót szokás egyszerre posztolni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a brazil modellfiú most elemében van

február 18., 09:18

Bár újabban a magyar férfimodell-felhozatalra is egyre büszkébbek lehetünk, egyelőre még Brazília számít a világ vezető országának, ha férfimodellekről van szó. A mai posztban bemutatott fiatalember az újoncok közé tartozik, ebben a blogban legalábbis még nem szerepelt, és ahogy az a brazil modellek többségénél lenni szokott, az ember nem gondolná, hogy a srác dél-Amerikából származik. A neve is olaszos hangzású: Gui Fedrizzinek hívják. A Guess friss nyári kampányának a főszereplője ő, és a képeken azt csinálja, ami a brazil fiúknak tényleg a lételeme: strandol. Lapozza végig a képeket, aztán legalul kattintson egyet a szavazógépen! Gui Fedrizzi 24 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

A ’70-es években ő lett volna a császár

február 17., 09:16

Ha a fenti fotó tényleg a ’70-es években készült volna, akkor a képen látható fiatalembert a haverjai valószínűleg a világ császáraként emlegették volna. Ehelyett azonban a kép a múlt hétvégén készült, és a fiatalembert a haverjai (meg mindenki más is) Hopsinként emlegeti, mivel ez a művészneve. Az igazi neve Marcus Jamal Hopson és már 2007. óta rapperkedik, de komolyabban csak 2012-ben figyeltek fel rá. Pedig külseje elég emlékezetes, főleg ha kedvenc fehér kontaktlencséit viseli.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabban így söröznek a keménycsávók

február 16., 07:44

Ausztráliából indult ki a neknominations nevű őrület, és miután pár balesethez és sok vicces videóhoz vezetett, az egész világon bekerült a hírekbe. A középpontban a sörözés, az ökörködés és a videózás áll, gyakorlatilag ez az új fahéjpróba. Az a lényeg, hogy a videón minél idétlenebb módon fogyasszanak el egy pint sört egy hajtásra, aztán ha sikerült a feladat, lehet nominálni (innen a név), azaz meg kell jelölni azt a havert, akinek a következő pint sört kell benyakalnia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a hónap legszexisebb kameramannja

február 15., 07:55

Úgy tűnik, van egy olyan tévéműsor, ahol izgalmasabb, ami a kamera mögött van, mint ami előtte - legalábbis a kockahasakban érdekeltek számára. Ez a tévéműsor Jimmy Fallon talkshowja, aminek az operatőréről a mai posztban megtekinthető képeket kaptuk. Persze az egész csak egy vicc, mivel nyilván nem az összes adást félmeztelenül veszik kigyúrt férfiak, ráadásul ha jól tudja az IMDB, akkor a fotókon látható férfi, Mike Kilkenny nem is operatőrként, hanem stage managerként dolgozik a műsornál, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ez az úr roppant meggyőző fizikummal rendelkezik. Önt is meggyőzte? Szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő lesz Stallone helyett az új Rocky a musicalben

február 14., 09:43

Az utóbbi időben Hollywood nem az eredeti ötleteiről híres: minden film valaminek a feldolgozása vagy a sokadik része. Ugyanez a tendencia a Broadwayre is jellemző, a musicalek zöme sem eredeti, hanem mozivásznon már bevált filmeket zenésítenek meg. Az egyik legutóbbi ilyen vállalkozás a Rocky-filmeket gyúrta át színdarabbá, aminek hamarosan meg is lesz a bemutatója. Az első premier előtti előadáson maga, az újabban magyar szinkronnal szavaló Sylvester Stallone is részt vett csütörtök este, de ennek a posztnak elsősorban nem ő áll a középpontjában, hanem a színész, aki a produkcióban Stallone szerepét játssza.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a rögbiedzésen nem kötelező a póló

február 13., 10:05

Amikor legutóbb mutattunk rögbiseket, mind tök meztelenek voltak. A mai poszt nudizmust azért nem tartalmaz, de a fotósorozatban a többség mez nélkül látható – azaz póló nélkül. A képek mind Ausztráliából érkeztek, egy részül az ausztrál foci nevű sport edzéseiről, néhány pedig a hozzá hasonló szuper rögbi edzéseiről. A két játék között bizonyára rengeteg különbség van, de ebben a blogban csak egy hasonlóság számít: mindkettőt nagydarab és izmos férfiak játsszák. Lapozza végig az összeállítást valamelyik fotóra kattintva, aztán görgessen alulra, ott lehet szavazni!

Távolról sincs vége, olvasson még

A srácok fehér zokni plusz papucsban menőznek

február 12., 10:04

Ma egy újabb bemutatót szemlézünk a New York-i divathétről, a Nautica után ebben a posztban a Quarter Water kerül sorra. Ők nem egy hagyományos, vonulós divatbemutatót szerveztek, hanem egy úgynevezett prezentáción mutatták be a modellek a márka 2014-2015-ös ősz-téli kollekcióját. A kedvencünk az egészből természetesen az, hogy a modellek mintha nem is egy sznob divateseményen lennének, hanem otthon, saját panellakásukban: fehér zoknihoz papucs van rajtuk. De a többi kiegészítő sem rossz, például a fenti cicás terroristamaszkot (jó, símaszkot) se fogjuk egyhamar elfelejteni. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt alján mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szőrös mellkasra szőrös kardigánt kapott

február 11., 09:12

New Yorkban még mindig nincs külön férfidivathét, ezért ott most, az úgymond sima (vagyis női) divathéten vannak a férfibemutatók. A fél évvel ezelőtti felhozatal alapján kíváncsian vártuk a Nautica legújabb modell- és ruhakollekcióját, és persze nem kellett csalódnunk a 2014-2015-ös ősz-téli szezon bemutatására rendezett műsorban. Egy-egy szőrös mellkas néha roppant sikert tud aratni ebben a blogban a szavazáson, úgyhogy valószínűleg most is lesznek, akik lelkesednek majd a fenti modellért, akinek nemcsak a teste szőrös, hanem a kardigánja is (szöszös). A divatbemutatón a két leghíresebb modell egyébként ezúttal is Sean O’Pry és Clint Mauro volt, de a közönség soraiban lefényképezték Kellan Lutzot is. Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán alul szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vetkőztek a bobosok Szocsiban, letiltották a honlapjukat

február 10., 09:51

Tegnap azon fanyalogtunk, hogy úgyse lesz semmi izgalmas a téli olimpián, erre a kanadai bobcsapat tagjai azonnal posztolták magukról a Twitteren a fenti képet. Reméljük, ön is egyetért azzal, hogy már ezért megérte az egész hajcihő Szocsiban, de a sztorinak itt nincs vége. Nem sokkal azután, hogy a kép felkerült a netre, a fotót posztoló Justin Kripps, a szakállas bobcsapat kapitánya azt tapasztalta, hogy website-ja Oroszországból nem elérhető.

Távolról sincs vége, olvasson még

Téli olimpia helyett nézze Tom Daley testét!

február 9., 08:38

Most akkor lenne igazán aktuális ez a blog, ha az olimpiáról lenne egy-két poszt, de könnyen lehet, hogy részünkről a curlingesek naptárjával le is tudtuk Szocsit. Ma mindenesetre inkább úgy csinálunk, mintha nem téli, hanem nyári olimpia lenne éppen, és ehhez a műugrás első számú világsztárjának fotóit vesszük elő, Tom Daley a héten ugyanis a brit nemzeti kupán versengett. A fiatal sportolónak egyébként ez volt az első jelentősebb versenye azóta, hogy megtette nagy bejelentését, amivel valószínűleg a Föld lakosságának 0%-át sokkolta. Jelentjük, Tom Daley a coming out után is ugyanolyan tökéletes testtel rendelkezik, mint előtte – érdemes végiglapozni a képösszeállítást! Ne felejtse el, a poszt alján mindig lehet szavazni, így most is. Tom Daley 19 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 dolog, amiben Justin Bieber hasonlít Jackóra

február 8., 09:17

A mai poszt tartalma alapvetően egy roppant vicces (nevetséges) fotósorozat, és kicsit kár ezt a bulit a vészmadárkodással elrontani, de egyre szembetűnőbb, hogy a Justin Bieber körüli téboly Michael Jacksonra emlékeztető szinthez közelít. A kanadai énekes és a néhai popkirály között az első számú hasonlóság, hogy mindketten gyereksztárként kezdték, és jól tudjuk, hogy tiniként egyáltalán nem egyszerű a hírnevet feldolgozni. (Felnőttként se az nyilván.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Izmos magyar modell reklámoz spanyol fürdőnadrágot

február 7., 08:23

Jó ideje szoktuk hébe-hóba szemlézni a spanyol ES Collection kampányait, ebben a posztban mutattuk legutóbb a fotóikat. Álmunkban sem jutott volna eszünkbe, hogy egyszer egy magyar srác fog szerepelni a spanyol cég valamelyik mesterien kivitelezett fotósorozatában, de most, hogy a magyar férfimodelleknek egyre jobban megy külföldön, ez a pillanat is elérkezett. A fenti fotón látható fiatalembert Hegyi Gábornak hívják, és volt olyan készséges, hogy emailben válaszolt néhány kérdésünkre, aminek köszönhetően alább olvasható mindaz, amit ön tudni szeretne egy nemzetközi sikert elért magyar férfimodellről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt látja a kötéltáncos a kötélről

február 6., 08:48

Ha ön tériszonyos, nem tudjuk szívből ajánlani ezt a posztot. A tavas rekord után ugyanis újabb elképesztő mutatványt teljesített Mich Kemeter osztrák egyensúlyozóművész, akinek a honlapján még rengeteg további hajmeresztő dolgot láthat. A legutóbbi vállalkozásához Kaliforniába utazott, a Yosemite Nemzeti Parkba, ahol van egy nem kifejezetten széles, viszont döbbenetesen mély, kb. 250 méteres szakadék. Kemeter efölött sétált át egy kötélen 73 másodperc alatt, bármiféle biztosítófelszerelés nélkül. Egy dolog volt nála: fejkamera, aminek segítségével most ön is megnézheti, milyen volt a kilátás a kötélről. Fent fotók, alul videó, legalul szavazócsík – kattintson vérmérséklete szerint! Mich Kemeter 25 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hangolódjon Szocsira alsógatyás curlingesekkel!

február 5., 09:18
MoC Cover
Mike McEwen, a kanadai csapat tagja. Ő nem lesz ott Szocsiban, de a neje igen.
Fotó: The Curling News

Pont nemrég írtunk róla, milyen menő tud lenni a curling, ha egy csinos nő a csapat skipje (najó, amúgy is menő sport). Most azonban a férfi szakág is bizonyíthatott a Community Fundraiserre felpakolt, Men of Curling című naptár szerint. Ugyanis több ország összefogásában készült egy kockahasakat felvonultató naptár, amiben ismert kanadai, skót, svéd és norvég curlingezők pózolnak, például betontéglákon. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a gladiátor strandoltatja most Kelly Brook melleit

február 4., 09:58

Pont egy éve, hogy Kelly Brook és Thom Evans brit sportoló szétmentek. Azóta a 34 éves brit modellnél felmerült már egy pasijelölt, de most megint egy újabb férfival fotózták le Miamiben a strandon, és az illető ugyanolyan nagydarab, izmos és jóképű, mint Thom Evans volt, csak tetováltabb és fiatalabb. David McIntoshnak hívják, foglalkozását tekintve gladiátor. Ez azt jelenti, hogy egyrészt valóban szolgált a seregben, többek között Afganisztánban is volt, másrészt szerepelt egy Gladiators nevű tévéműsorban, természetesen mint gladiátor. Nézze meg őket a fotóösszeállításban, aztán ha van kedve, szavazzon a poszt legalján! David McIntosh 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Félmeztelenül robbant be az RHCP a Superbowlra

február 3., 11:50

Túl vagyunk az amerikai foci évi legfontosabb meccsközvetítésén, azaz a múlt éjjel megvolt a Superbowl. A világ sportközvetítésekért kevésbé rajongó felének szemét a félidőben mindig valami koncerttel akarják kiszúrni, tavaly például Beyoncé adta elő, ami belefért, idén pedig Bruno Mars szórakoztatta futballnézőket. Jól érezzük, hogy ön ettől még nem ájult el különösebben? Hát akkor lehet megkapaszkodni, mert a roppant alacsony énekes mellett szerencsére egyszercsak ott termett a Red Hot Chili Peppers, és tőlük megszokott dinamizmussal és ruhátlansággal adták elő ősrégi, de legalább elnyűhetetlen számukat, a Give It Awayt. Ha a fenti képre kattint, fotóösszeállítást nézhet meg róluk, ha alább görget, az egész műsort megtekintheti videón, sőt, még szavazhat is. Mind Anthony Kiedis, mind Flea 51 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy irritálóan jóképű és jó testű olasz balett-táncos

február 2., 09:01

A mai, teljesen apropómentes Kockahas-posztban Roberto Bollét mutatjuk be önnek. A fiatalember Olaszország észak-nyugati részén, Piemontban, Torinótól nem messze született, és annyira jól táncol, hogy még gyerek volt, amikor maga Rudolf Nurejev felfigyelt rá és kiválasztotta egy szerepre, 21 éves korában pedig már lemondott a milánói Scala vezetőtáncosa posztról. Másnak ennyi idős korában megtiszteltetés, ha megkapja, ő 21 évesen már le is mondott róla, azóta szabadúszóként táncol a világon mindenhol, klasszikus balettekben és modern produkciókban is, közben mellékesen celebbé is vált, elsősorban Olaszországban, de némileg azon kívül is. A profi táncosok általában elképesztően szálkás izomzattal rendelkeznek, erről volt már éppen elég poszt ebben a blogban, emellé a sors úgy hozta, hogy ez a Roberto Bolle még irritálóan jóképű is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri, melyik celeb korai modellkedős fotója ez?

február 1., 09:06
 
Van egy kis csúszka a kép jobb szélén középen, azt húzza el balra, ha kíváncsi a megfejtésre! Fotó: Northfoto

Még sose volt ilyen feladvány típusú poszt ebben a blogban, de a fenti fotó láttán annyira elképedtünk, hogy úgy gondoltuk, nézőinknek is át kell élniük azt az aha-élményt, amit reményeink szerint a képen látható srác mai (felnőtt) arcának és persze nevének megismerése fog okozni. Amikor a kép készült, az illető még modellkedett, de manapság (már) nem manökenként, hanem színészként ismert. Ha fent elhúzza a kis fület balra, láthat egy mostani fotót az illetőről, az alábbi képre kattintva pedig további fotókat láthat ugyanebből a modellkedős sorozatból, és ott természetesen a srác neve is olvasható, ha valaki még mindig nem jött volna rá a megfejtésre. A képen látható személy a jövő héten tölti be a 36-ot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a hónap legfájdalmasabb ketrecharc-fotói

január 31., 10:57

Legutóbbi ketrecharcos-összeállításunkban azt mutattuk, hogyan örülnek a kevert harcművészetek művelői egy-egy megnyert meccsnek. A decembert kihagytuk, de ma véget ér a január, ezért újra átnéztük a hónap ketrecharc-termését, és kicsemegéztük önnek a legkeményebb fotókat. Van benne minden, amitől ez a legextrémebb küzdősport: tökönrúgás, patakzó vér, arcbatérdelés, ököllel odébtett orr és a végén egy elég meggyőző kollekció egészhátas tetoválásokból, amik a jelek szerint a ketrecharcosok között még nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint az átlagemberek körében. Kapaszkodjon, mielőtt kattint, ez egy kemény menet lesz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Stiller izmosabb, mint gondolná

január 30., 09:24

Ben Stiller még sosem szerepelt ebben a blogban, ezért ha még mi nem láttuk sose hiányos öltözékben, valószínűleg önre is az újdonság erejével fog hatni a látvány. A színész búvárkodni volt Dél-Afrika partjainál, és akkor fotózták le, amikor éppen levette a búvárruhát. Ön gondolta volna, hogy Ben Stillernek ilyen masszív bicepszei vannak? Mi meglepődtünk, nézze meg őket közelebbről a képösszeállításban, aztán a poszt aljára görgetve szavazhat is róluk! Ben Stiller 48 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre rendesen megnézheti Gisele Bündchen focistabika férjét

január 29., 08:48

Gisele Bündchen meglepően sokat szerepel ebben a blogban újabban ahhoz képest, hogy nő. De legutóbb valami jó testű haverral volt Costa Ricán, amíg a férje a Superbowlra készült, most azonban továbbállt a Bahamákra, és ott már tényleg ott van Tom Brady, a brazil szupermodell-asszony férje. Le is fotózták őket szörftestezés, illetve szörftestezés utáni ejtőzés közben, ami azt jelenti, hogy végre egyszer rendesen megnézhetjük ezt a Tom Bradyt. Mondjuk korábbi posztokból egész jól tudjuk már, hogy az amerikai (vagy ausztrál) foci sztárjai milyen testfelépítéssel szoktak rendelkezni, de azért ez most nem egy játékos a sok közül, hanem a világ egyik legsikeresebb modelljének a férje. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt aljára görgetve értékelje a látottakat! Tom Brady 36 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber Panamában piheni ki, hogy letartóztatták

január 28., 17:04

Szegény Justin Bieber – kiskamasz kora óta azon röhög a világ, hogy nem elég férfias. Most végre kicsit felnőtt, próbál bekeményíteni, erre csak még jobban kiröhögik. Lássuk be, neki sem egyszerű, de legalább el tud mennyi nyaralni gyönyörű egzotikus tájakra, most például Panamára ment kikapcsolódni az ittas vezetős botrány után. Itt nem próbál keménykedni, nem pózol, nem feszít be, egyszerűen csak ökörködik a strandon, majdnem ugyanúgy, mint a korabeli normális srácok. Ha érdekli, kattintsa végig a fotósorozatot! Justin Bieber 19 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi meztelenül szeret sziklát mászni

január 28., 10:33

Ebben a posztban egy kínai veterán sziklamászót láthat, aki egy olyan vállalkozásra adta a fejét, amit önnek kifejezetten nem ajánlunk. Li Tongxing a nudizmus jegyében azt vette a fejébe, hogy teljesen pucéran megmássza a Cao Ni Ma nevű sziklát, még védőfelszerelést sem vett. Több, mint harminc métert haladt is így felfelé, de a csúcs közelében azért segítséget kellett igénybe vennie, sisakot is vett, mert túl erős volt a szél, aminek következtében szikladarabok is potyogni kezdtek. A mászásról készült képek ettől még roppant látványosak, ajánljuk, hogy klikkelje őket végig, aztán esetleg kattintson vissza ehhez a poszthoz, ahol egy kötéltáncostól láthat hasonlóan elképesztő mutatványt.

Távolról sincs vége, olvasson még