horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Íme a férfi, akit megvertek a chippendale-esek

március 21., 13:54
Annak a férfinak a rendőrségi fotója, aki betört a chippendale-esek öltözőjébe

Tegnap adtunk hírt a hős ausztrál chippendale-csapatról, akiknek egy felfegyverzett betörővel gyűlt meg a bajuk, de elbántak az illetővel. Az eset Las Vegasban történt, és a helyi rendőrség amerikai szokások szerint azóta kiadta a vetkőzőművészeket kirabolni próbáló imposztor fotóját. Ez a kép látható fent, az illetőt Joey Kadmirinek hívják, és az arcán elég jól látszik, milyen elszántan védelmezték tulajdonukat a chippendale-esek annak ellenére, hogy Kadmiri még egy lövést is leadott. Ezentúl elmondhatja magáról, hogy ő az a férfi, akit alaposan helybenhagyott egy csapat vetkőzőfiú.

Ő volt minden idők legbotrányosabb Nagy Ő-je

március 21., 10:20

Nálunk is ment anno egy ideig a Nagy Ő című műsor, de Amerikában sokkal nagyobb siker lett, ott nemrég lett vége a 18. évadnak. Tudják, ez az a műsor, amikor van egy roppant vonzó férfi, aki az adott évadban a Nagy Ő, és az ő kegyeiért verseng egy csapat nő, akik közül a Nagy Ő a végén kiválasztja, hogy kibe lesz szerelmes. Vagy valami ilyesmi. Szóval ez a 18. évad már attól különleges volt, hogy most először fordult elő, hogy dél-amerikai származású férfi volt a Nagy Ő. Persze nem kell rögtön valami sötét hajú-szemű, szőrös mellkasú macsóra gondolni, ez a bizonyos Juan Pablo Galavis bár venezuelai és profi focista volt, attól még szőke-zöldszemű-szőrtelen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Chippendale-ek állították le a fegyveres támadást

március 20., 15:03

A Thunder From Down Under nevű ausztrál chippendale-társulat lépett fel kedd este a Las Vegas-i Excalibur klubban, amiben semmi különös sincs, teljesen megszokott esemény volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így ad elő Shakespeare-t a Cirque du Soleil

március 20., 10:55

A sok egyéb mellett mindig érv lehet a Cirque du Soleil előadásai mellett, hogy általában szerepel bennük egy csapat izmos artista. Így van ez a 2012-ben bemutatott Amaluna nevű műsorban is, amit Európában még nem mutattak be, de most New Yorkban jár, és ott készült róla egy fotósorozat – ebből válogattuk össze a képeket a galériába. Bár az előadás címe az anya és a hold szavakból áll össze, az alapötlet Shakespeare Vihar című drámájának feldolgozása volt. Michael Jacksont már úgyis láttunk a Cirque du Soleiltől, hát akkor most érdekes megnézni, hogyan adnak elő Shakespeare-t (hát, nagyjából ugyanúgy). Lapozza végig a képösszeállítást, aztán a poszt alján megmondhatja, hogy tetszett-e!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézze meg Antonio Banderas vidám testszőrzetét!

március 19., 16:31

Mára van még egy posztunk, de ez csak egyetlen képből áll – szoktunk néha ilyet. A képet ön már látta is, mivel itt a szöveg felett szerepel, és különösebben sok magyarázatra nem szorul. Melanie Griffith posztolta a fotót férjéről, Antonio Banderasról, aki azért van ilyen jól lesülve, mert a család már egy hete a Bahamákon nyaral. Ez rögtön a kirobbanó jókedvet is megmagyarázza, ki ne örülne egy kis szezonon kívüli vakációnak. Banderas egyébként a jelek szerint remek formában van – ha egyet ért, szavazzon alább a nedvesre! (Ha nem akkor, értelemszerűen a szárazra.) Antonio Banderas 53 éves.

Így néznek ki ma a KISS tagjai

március 19., 10:38

Idén nyáron megint turnéra indul a KISS együttes! A Def Lepparddal teszik ezt majd közösen, de mielőtt túlságosan beleélné magát valamelyik kedves nézőnk, rögtön szólunk, hogy a turné nem fogja elhagyni Amerikát, úgyhogy magyarországi KISS-koncert idén nem (sem) lesz. Vannak viszont remek friss fotóink az együttes ötvenen-hatvanon is túl járó tagjairól, természetesen a világhírű és jogvédett KISS-szerelésben és sminkben, ezek hétfőn készültek egy sajtótájékoztatón.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a kockahasak képviselik az olaszokat Isztambulban

március 18., 08:15

A cirkuszos-táncos modell után még egy érdekességet mutatunk az isztambuli divathétről: a mai poszt az Italia Independent (azaz Független Itália) nevű márka bemutatójának fotóit tartalmazza. Persze nem mindet, csak azokat, amiken a férfimodellek láthatók, akik ugyan kisebbségben voltak a manökenseregben, de a minőség talán kárpótol a mennyiségért. Az Italia Independent szerint az élénk színek jelentik a következő ősz-téli szezon divatját, de ami a férfiakat illeti, méginkább az élénk színű ruházat alól elővillanó szálkás izomzat lesz a menő. Ha bármelyikre kíváncsi, kattintsa végig a fotóösszeállítást, és ha bármelyikről véleményt szeretne mondani, klikkeljen alul a szavazócsík megfelelő végére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egész jó pasi lett a Leave Britney-s őrült

március 17., 10:07

Kedves nézőink, emlékeznek még a Leave Britney Alone című videóra, amiben egy szőke fiú hisztizett egy lepedő alatt? Az illetőt Chris Crockernek hívják, és 2007-es klasszikus vírusvideója óta két elég meredek dolgot próbált ki: az életet lányként és a melegpornót.

Távolról sincs vége, olvasson még

XXX-es divat hülyehajú kigyúrtaknak

március 16., 09:01

Nem csak Isztambulban volt a napokban divathét, hanem Los Angelesben is. Az USA első számú divathete a New York-i, de van olyan nagy az az ország, hogy pár héttel később elbír még egy ilyen eseményt. Úgyhogy itt megint meg lehetett tekinteni a Mister Triple X nevű márka divatbemutatóját, bár februárban New York-ban is látható volt már a hármasikszes márka jövő ősz-téli kollekciója. Ami mellesleg felsőruházatot alig tartalmaz: a modellek többsége csak nadrágot visel, csupasz mellkasukon általában csak pár bőrszíj és/vagy lánc feszül keresztben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Balettos-cirkuszos táncos pucérkodott a kifutón

március 15., 09:04

Isztambulban csak most volt a 2014-2015-ös ősz-téli divatot bemutató divathét (a nagy divatfővárosok már egy ideje túl vannak rajta), de találtunk a róla szóló sajtóanyagban egy olyan fotósorozatot, ami valószínűleg érdekelni fogja a Kockahas blog nézőit. A képek a Red Beard (Vörös szakáll) nevű márka divatbemutatóján készültek, ahol az egyik bizarr kosztümöt, nem egy modell, hanem bizonyos Ilhan Karabacak mutatta be a kifutón. A török származású táncosról első pillanatra nyilvánvaló, hogy nem mindennapi figura, de honlapján sokkal többet is meg lehet tudni róla: amint látszik is a testén, korábban balettozott, de aztán több műfajt is kipróbált, szerepelt például a Cirque du Soleil Las Vegas-i showjában is. Nézze végig róla a fotókat, a színfalak mögött készült képeink is vannak, aztán a poszt alján vérmérséklete szerint klikkeljen a szavazócsík valamelyik végére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők a Mr. Mumbai bodybajnokság döntősei

március 14., 08:21

Rengeteg helyről mutattunk már testépítőket ebben a blogban a Gázai övezettől kezdve Kínán keresztül Los Angelesig. Most India kerül sorra, ahol a napokban tartották meg a Mr. Mumbai (vagy Mumbai Shree) nevű testépítő-bajnokság idei fordulóját. A döntőn készült fotókban talán az a legmeglepőbb, hogy milyen kevéssé különböznek a szokásos testépítő-fotóktól, bár annyi különbség mégiscsak van, hogy egy szokásos, tipikus, bajuszos indiai arc azért feltűnik a versenyzők között. Az arcok mások, de a fényesre olajozott, kidomborított izmok, pucérra borotvált testek ugyanazok, mint a világ többi részén – klikkeljen a képre, ha többet szeretne belőlük látni! A szavazócsík pedig csak önre vár a poszt legalján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Arab férfit ritkán látunk alsógatyában pózolni

március 13., 08:06

Ritkán van alkalmunk arab származású férfit mutatni ebben a blogban, de amikor legutóbb erre sor került, elég nagy sikert arattunk vele nézőink körében. Ennek fényében kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az ön reakciója a mai posztban látható Anthony Moufarej fotóira. A fiatalember Libanonban született és 13 éves korában vándorolt ki családjával Kanadába. Ott a hidegben harcművészetekkel kezdte múlatni idejét, és ennek következtében felnőtt korára olyan fizikuma lett, hogy most már modellként próbálja megvetni a lábát. A C-IN2 nevű cégtől több kampányt is mutattunk már, a képösszeállításban végigklikkelhető pár fotó is tőlük származik, de ha még többet szeretne látni, nézze meg Moufarej Facebookját, ahol rengeteg további fotó van! Na és akkor kíváncsian várjuk a szavazatokat, görgessen a poszt aljára!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kigyúrt haverjai vannak az első transznemű modellnek

március 12., 08:09

A mai képeket azért készítette a Miami strandján ólálkodó ügyeletes paparazzó, mert szerepel rajtuk Lauren Foster. Őróla azt érdemes tudni, hogy bár mások ma már ismertebbek nála, a ’80-as években az elsők között volt, akik transznemű létükre modellkedni tudtak, Lauren Foster például már a mexikói Vogue-ban szerepelt, amikor Andrej Pejić még meg se született. De persze arra számítunk, hogy a Kockahas blog nézői kíváncsibbak arra a két haverjára, akik a szintén szerepelnek a fotókon – egyikükről se tudunk sokkal többet annál, mint hogy izmosak, és hogy szeretik a fürdőnadrágjukba dugni a kistáskájukat. A Twitteren is van róluk közös fotó. Nézni jobb, mint olvasni – klikkeljen a fotóra! Szavazni jobb, mint hallgatni – klikkeljen a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olajbefecskendezéssel nagyobbítja bicepszét

március 11., 09:53

A múlt heti tizenéves kissrác után erre a a hétre is jut egy testépítő, de ez a férfi egyrészt már rég nem kissrác, mivel túl van a negyvenen, másrészt ez a sztori kevésbé vidám, hiszen Arlindo de Souza elég nyilvánvalóan tönkreteszi magát azért, hogy minél nagyobb izmai legyenek. A képösszeállítás a lényeg ezúttal is: a jóképű brazil fiatalember bizarr külsejű férfivá gyúrta ki magát. És sajnos nemcsak gyúrta, hanem mindenféle szereket is kipróbált. A szteroidok mellett a legújabb trükk, hogy egy ásványi olajból, alkoholból és érzéstelenítő folyadékból készült keveréket fecskendeznek az izmaikba, amiktől azok nagyobbnak tűnnek. Kérdés viszont, hogy de Souza hova szeretne még nőni, amikor gyakorlatilag utolérte az egyiptomi származású bicepszrekordert: felkarjának kerülete 73 centiméter. Nem lennénk meglepve, ha ezt már a testképzavar egy formájának lehetne tekinteni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen combokat a sportban is alig látni

március 10., 09:39

A balettozást nőies tevékenységnek tartja a többség, konkrétabban azok, akik még nem próbálták. A valóság azonban az, hogy a klasszikus balett ugyanolyan kemény, mint a legtöbb sport, sőt, valószínűleg a legkeményebbek közé tartozna, ha sport lenne. Ennek az egyik legkézenfekvőbb bizonyítéka a hitetlenkedők számára az lehet, hogy a balettosok elképesztően izmosak szoktak lenni, érdemes összehasonlítani a mai képösszeállítás fotóin látható férfiak combjait az ausztrál futball sztárjainak combjával. Ajánljuk figyelmébe továbbá ezt a korábbi posztot is, ebben a balett jelenlegi egyik legnagyobb férfisztárját mutatjuk be, természetesen ő sem piskóta. Ha végigklikkelte a fotóösszeállítást (a képek egyébként a Tom Gold társulat egy múlt heti New York-i fellépésén készültek mellesleg), szavazzon a poszt legalján! Önt meggyőzték ezek a combizmok?

Távolról sincs vége, olvasson még

Szőrös és izmos vásárlóik a reklámmodelljeik

március 9., 08:54

Ritkán győznek olyan elsöprő fölénnyel a nedves szavazatok, mint akkor, amikor a Charlie by Matthew Zink nevű márka legutóbbi kampányát mutattuk. Az anyag különlegessége az volt, hogy a képeken látható férfi nem egy híres modell volt, hanem egy internetes felhívással választották őt ki a jelentkezők közül. Ennek megfelelően nem is nagyon hasonlít a fiatalember a tipikus modellekre. Úgy látszik, nem csak itt a Kockahason aratott ez a kampány, mert a cég máris elkészítette a következő hasonló sorozatot, szintén a Charlie márka rajongóival (=vásárlóival) modellek helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő nem jutott be a Magic Mike 2-be

március 8., 09:00

A fenti videó már hónapokkal ezelőtt felkerült a netre, de csak az utóbbi időben kezd egyre nagyobb népszerűségre szert tenni. A felvételen látható fiatalember azt írja, hogy ő ezzel a videóval jelentkezik a Magic Mike 2-be. Rendszeres nézőink bizonyára emlékeznek, hogy a Magic Mike volt Channing Tatum férfisztriptízes mozifilmje, amiből a közepes sikerre tekintettel már készül az új rész. A videón elképesztően mozgó fiatalemberről viszont újabb hírek nincsenek, úgyhogy nagyon attól tartunk, hogy szegény nem került bele a filmbe. Bánatunkban nézzünk meg még két kockahas-videót!

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ legfurább hajszín- és szakállszín-kombója

március 7., 10:23

Dave Annable még sosem szerepelt ebben a blogban, de még az egész Velveten sem, pedig egy roppant szimpatikus és jóképű sorozatszínészről van szó, és vezetéknevéről egy nagyon jó szám jut eszünkbe. Tudjuk azonban, hogy a túlzott jóképűség a színészi pályán valószínűleg nem előny – az mindenesetre tény, hogy Annable-nek még nem sikerült egy igazán jó szerepet elcsípnie. A világhír felé az ugródeszka a 2006-ban indult Brothers & Sisters című sorozat lehetett volna, ahol Sally Field egyik fiát játszotta, kár, hogy nem túl erős kezdés után az a széria irritálóan ellaposodott, és Annable meztelen felsőtestét is csak egyszer mutatták meg (ez a pillanat látható alább).

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a focisták fecskében fürdőztek

március 6., 08:30

Ausztráliának a Gold Coast, azaz Aranypart nevű része a kontinens keleti oldalán található, itt rendeztek szörfversenyt a napokban. De saját futballcsapata is van a városnak, a neve Gold Coast Futball Club, a beceneve The Suns. Minden tisztességes ausztrál focicsapat csináltat magáról időnként egy-egy fürdőzős fotósorozatot, most végre a Gold Coast is bevállalta, ráadásul a játékosok fele fecskében. Ha ön rendszeresen nézi ezt a blogot, pontosan tudja, hogy mire lehet most számítani, és valószínűleg már végig is kattintotta a képösszeállítást. De szavazni se felejtsen el, ehhez a poszt aljára kell görgetni!

Távolról sincs vége, olvasson még

A latinoknál ez a bácsi az új Lady Gaga

március 5., 08:51

A fenti képen látható jelenetet három éve fotózták, a tojásban Lady Gaga pihen és éppen a 2011-es Grammy-kiosztóra viszik, hogy életében először nyilvánosan előadja a Born This Way című számot. Ki gondolta volna akkor, hogy egyszer egy 67 éves, kubai születésű bácsitól is fogunk ilyet látni? Hát most eljött ez a pillanat. A Nuestra Belleza Latina című tévéműsorból származnak a mai poszt fotói, a show az USA spanyolul beszélő lakói közül keres szépségkirálynőt. A díszletként és járműként szolgáló férfikülönítmény vállán Osmel Sousa ül, aki a műsor megalkotója, és Amerika spanyol nyelvterületen már régóta a szépségversenyek királyának számít. A Nuestra Belleza Latina már a nyolcadik évadjánál tart, nem csoda, ha Sousa ennyire el van ájulva saját sikerétől. De vajon a férfimodellek kiválasztásához is olyan jól ért, mint a nőkhöz? Ha végigklikkelte a fotókat, alul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki, aki 10 éves korától kezdve gyúr

március 4., 11:43

Tavaly írtunk egy magyar testépítőről, aki megmutatta, hogy a negyvenen túl is lehet profi szinten űzni a body buildinget – ma pedig egy olyan amerikai srác kerül sorra, akinek a példája arra bizonyíték, hogy már a tizenéveseknek is terem babér ebben a sportágban. Az amerikai Daveon Hill mindkét szülője testépítő, így a fiú az ő példájukat látva már 10 évesen elhatározta, hogy ő is elkezd gyúrni. Édesapja lett az edzője, először csak fekvőtámaszokkal és hasonló gyakorlatokkal kezdtek, de a srác 12 évesen már súlyokat emelt, annak ellenére, hogy volt, aki figyelmeztette őket, hogy a túlzásba vitt sport megakaszthatja Daveont a fejlődésben, illetve a növésben. Nem így lett, a fiú ma már magasabb az apjánál, pedig a gyúrást sem hagyta abba, sőt, már 15 évesen versenyeken indult, 17 évesen pedig a Natural Olympia nevű bajnokságot is megnyerte, a felnőttekkel versenyezve.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézegesse az ausztrál Aranypart szörföseit!

március 3., 09:19

A Kockahas blog hivatalos kedvenc országa régóta Ausztrália. Egyetlen hét leforgása alatt futballisták és melegkarneválozók után most szörfösöket mutatunk Ausztráliából, egészen pontosan a Gold Coast, azaz Aranypart nevű városból. Itt a Quiksilver nevű cég támogatásával volt szörfverseny, természetesen ez a vidék Ausztrália keleti partján a hullámlovaglók számára kész paradicsom. Az esemény rengeteg jóképű és jó testű szörföst vonzott, plusz meglepő számú rajongót – klikkelje végig a fotósorozatot, aztán ha van kedve, szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

A legjobb pasik és jelmezek Sydney melegkarneváljáról

március 2., 09:01

Ez a hétvége az idei karnevál utolsó hétvégéje, a következő kedd ugyanis már húshagyó lesz. Pontosan erről a húshagyó keddről kapta a nevét a Mardi Gras felvonulás, amit 1978. óta tartanak minden évben Syndey-ben, és ami gyakorlatilag egy melegfelvonulás, csak farsangkor. Így aztán a szokásos pride-os bulikhoz képest, ha lehet, itt még több a cicoma, még több a vetkőzés (Ausztráliában most van nyár vége!), még több a jelmez. A legjobb fotókat nézheti meg a képösszeállításban, klikkeljen! És persze nemcsak lapozgatni lehet, hanem szavazni is, azt az oldal legalján, mint mindig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kockahasú modellek jézusos fürdőnadrágban

március 1., 08:49

Úgy adódott, hogy a tavasz első hónapját egy újabb nyári divatkampánnyal kezdjük – igaz, Gran Canarián, ahol ezek a fotók készültek, valószínűleg már most nyár van. A Spanyolországhoz tartozó szigeten működik bizonyos Gabriel Croissier cége, és ők elképesztően színes fürdőnadrágokat kínálnak a 2014-ben strandolni szándékozó férfiaknak: van, amelyiken papagájok díszelegnek, egy másik designon meg maga Jézus (ez a fenti fotón látható). Mindezt három elég szembetűnően kisminkelt modell mutatja be pálmafák között: Cristian Torres, Raquel de Ara és Carlos Gomez. Tetszenek? Ha végigklikkelte a fotókat, legalul szavazzon egyet, ha pedig ennyi nem volt elég, itt nézhet meg egy hasonló képsorozatot, Kolumbiából!

Távolról sincs vége, olvasson még

Február 10 legjobb szőrös instaférfija

február 28., 09:18

Ha véget ér egy hónap, mindig kényszert érzünk, hogy a hónap legjobbjaiból készítsünk valamilyen összeállítást, valamiért vagy ketrecharcosokra vagy az instagramos önfotózókra koncentrálva. Mivel januárban az előbbieket vettük elő, most hónap végén az Instagramot túrtuk fel, többek között a The Mistergram nevű blog nyomdokain haladva, és összeszedtük a 10 legjobb fotót, amit találtunk. Ezek láthatók ebben a posztban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így jön ki a tengerből egy szexi futballcsapat

február 27., 09:26

A mai posztban látható fotók arra emlékeztethetik a nézőt, ahogy Vénusz a tenger habjaiból kel ki, csak itt most nem egy istennőről van szó, hanem férfiakról, dehát van is egy ilyen szám, hogy Vénusz, csak fiúban. Szóval ezek a férfiak, akik éppen az óceán hullámai közül bontakoztak ki, amikor lefotózták őket, az ausztrál futball nevű sportot űzik hivatásszerűen, ennek köszönhetik elképesztő fizikumukat. A Collingwood Magpies nevű csapatról van szó, akik nem először fürdőztek most így együtt. Lapozza végig a fotósorozatot, aztán a poszt aljára görgetve mondja el véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nekik a sima húzódzkodás már túl könnyű

február 26., 09:20

Lassan-lassan kezdünk kilábalni a télből, úgyhogy hamarosan újra birtokba lehet venni a kondiparkokat. Ehhez próbálunk már most egy kis inspirációt adni egy olyan gyakorlattípussal, amit az utóbbi időben egyre többször lehet látni az olyan helyeken, ahol van nyújtó. Ha valakinek a sima húzódzkodások már simán mennek, az általában arra a gyakorlatra lép tovább, aminek az angol neve muscle up: ez a sima pull upnál gyorsabb, és a fő különbség, hogy itt nem állig húzza fel magát az ember, hanem egész csípőig kinyomja magát fölfelé, így jóval több izmot mozgatva meg. A magyar megnevezése lehet például húzódzkodás-tolódzkodás is, de nézze meg ezt az 5 videót, és rögtön minden világos lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha szereti a szeplős mellkast, kattintson!

február 25., 09:41

Tavaly volt egy olyan divatbemutató Berlinben, ahol csak szeplős modellek vonultak a kifutón, de ott nyilván csak a sminkmester keze járt el. A mai posztban azonban egy olyan reklámkampányt láthat, amelynek főszereplője minden bizonnyal igazából is szeplős, és nem csak az arcán. A fiatalemberről sajnos nem túl sokat tudunk azon kívül, hogy a kolumbiai Clever Moda nevű cég választotta ki arra, hogy a 2014-es nyári fürdőruhákat bemutassa, de talán hallunk majd még róla. Addig is lapozza végig a fotósorozatot, aztán alul mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a világ legkisebb alsógatyái

február 24., 08:28

Ez a hét egy újabb olyan poszttal indul a Kockahas blogban, ami 3 videót tartalmaz. Az ilyen posztokban általában a 3 videónak semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy férfiak vannak benne, de ez a mai összeállítás most kivétel, mert mind a három klipben alsónadrágok vannak a középpontban, ráadásul mind a három sokkal bizarrabb annál, mint amit a normális fehérneműreklámoktól megszoktunk. Itt van például a fenti reklámfilm a Petit Q-tól, akik azt mondják, ezek a világ legkisebb alsógatyái. És valóban, van olyan modell, ami gyakorlatilag csak egy pénisztartóból és egy olyan drótszerűségből áll, amit a két farpofa között kell viselni. Nem tűnik túl kényelmesnek annak ellenére, hogy a klipben látható fiatalemberek szemlátomást kirobbanó jókedvben voltak a forgatáson. Ha ennyi nem volt elég, további videókat talál a cég honlapján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő volt a legjóképűbb olimpikon Szocsiban

február 23., 09:06

Az olimpia kezdetekor kanadai bobosokat mutattunk, de most, hogy véget ér az eseménysorozat, azt kell, hogy mondjuk, hogy az egész rendezvény legjóképűbb férfija egyértelműen Gus Kenworthy volt. Már a kiskutyás fotóin is remekül lehetett olvadozni – igen, ő volt az a szabadstílusú síelő, aki úgy döntött, örökbe fogad egy párat a Szocsiban csellengő kóbor kutyák közül. Ezek után nyert egy bronzérmet és most már újra Amerikában van, a tévéműsorokban villogtatja mindenvivő mosolyát és sokkolóan kék szemeit. A fenti képre kattintva tizenkét remek fotót nézhet meg róla, alább viszont a kedvenc twitteres posztját mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még