Nekivetkőztek a döntőben a strandröplabdások

2013-07-31 09:29:00 - Eivissa

Kaliforniában a tegnap bemutatott szörfös esemény mellett strandröplabda-világbajnokság is zajlott a napokban. Ezzel a sporttal egy érintőleges celebposzton kívül még sose foglalkoztunk ebben a blogban, ennek oka pedig az, hogy a bikiniben játszó női strandröplabdásokkal szemben a férfiakon általában nem csak egy szál fürdőnadrág van, hanem short és atléta. Most azonban a Long Beachen rendezett verseny litván-amerikai döntőjében nekivetkőztek a férfijátékosok, de pár másik meccsen is készült trikótlan fotó. Ezeket tekintheti meg képösszeállításunkban, ha szöveg fölé vagy alá kattint. Bejönnek a strandröplabdás férfiak? A véleményét a poszt legalján a szavazócsíkkal mondhatja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még»
208 szavazat 264 szavazat

Szörfölés a koncertközönségen szörftesttel, gördeszkával

2013-07-30 10:36:00 - gyb

A legtöbb fesztivál házirendjében külön benne van, hogy tilos a tömegre a színpadról ráugrani (stage diving), illetve a közönség tetején utazni (crowd surfing). Kaliforniában most volt a Vans US Open of Surfing nevű esemény, és úgy néz ki, ezen a fesztiválon nem tiltották az ilyesmit. Így aztán a fiúk igencsak belevetették magukat, és nem csak úgy minden nélkül ugrottak rá a tömegre, hanem szörftesttel, sőt gördeszkával is megpróbáltak a többiek feje fölött utazni. Ha ön megy még idén fesztiválra, ki ne próbálja, mert ki fogják kísérni a biztonsági őrök! Inkább nézze meg a fotókat valamelyik képre kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még»
151 szavazat 156 szavazat

Nem minden raliversenyző néz ki ilyen jól

2013-07-29 09:15:00 - Eivissa

Sébastien Loeb francia autóversenyző eredetileg tornásznak készült, és bár csak tizenöt éves koráig űzte komolyabban ezt a sportot, meglátszik a testén és az izmozatán, hogy korábban tornászkodott. Felnőttként mindenesetre már inkább az autóversenyzés vonzotta, 2000. óta profi raliversenyzőnek számít. Fotóösszeállításunk egy autós képpel kezdődik, de ez a Kockahas blog, tehát természetesen a többi fényképen Loeb fürdőnadrágban látható. A helyszín Saint-Tropez, illetve egy yacht – persze van egy csomó jól kinéző autóversenyző, de Loeben azért látszik, hogy mivel töltötte fiatalkorát. Kattintson a képre, nézze meg őt jobban is, aztán alul a szavazócsíkon is kattinthat egyet, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még»
237 szavazat 246 szavazat

Japán Trónok harca-parti izomkolosszusokkal

2013-07-28 09:09:00 - Eivissa

A mai poszt fotói a Trónok harca című sorozat tokiói rendezvényén készültek. Itt a japán rajongók előtt tiszteletét tette Michelle Fairley, aki Catelyn Stark szerepét játssza a Trónok harcában. Vele együtt azonban jelen volt két óriás is, akik szintén simán szerepelhetnének a műsorban, amiben a nálunk még a sorozat indulása előtt bemutatott Jason Momoa egy hasonló külsejű figurát alakít, és amiben nemcsak óriás van, hanem törpe is.

Távolról sincs vége, olvasson még»
190 szavazat 172 szavazat

Rafael Nadal yachton zuhanyozva sótlanít

2013-07-27 09:16:00 - Eivissa

Rafael Nadalt mutattuk már teniszezés és fotóhoz pózolás közben, most jöjjenek róla úszós képek. Ő Mallorcán nyaral éppen, de nem strandol, valószínűleg a tömeg és a fotósok miatt, hanem egy yachton bement a tenger közepére. Egy paparazzó azonban ide is utánament, így ön megnézheti, hogyan ugrik fejest a spanyol teniszcsillag, illetve hogyan zuhanyozza le magáról utána a sót a yachton. Kattintson, irigykedjen, szavazzon! Rafael Nadal 27 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
303 szavazat 331 szavazat

Pöttyös-öves fürdőbugyi bevállalósabbaknak

2013-07-26 09:13:00 - gyb

Tegnap még a térdig érő fürdőnadrágokon köszörültük a nyelvünket, ma szállítjuk a másik végletet. A humor forrása továbbra is Miami fürdőruhás divathete, ahol a brazil A.Z. Araujo nevű márka azok között volt, akik igazán sok férfimodellt alkalmaztak. Annyira sokat méghozzá, hogy úgy tűnik, mintha a fenti manökennek már nem is jutott volna egy férfi fürdőnadrág, ezért kapta ezt a furcsa pöttyös valamit. A többiekkel azért nem bánt el ennyire csúnyán a brazil tervező, némelyik darabban akár még meg is lehetne jelenni egy normális strandon. De mindenesetre egy vonzó férfi egy szerencsétlen fazonú fürdőnadrágban is vonzó, a bőséges galériát tehát mindenképpen érdemes végiglapozni. Aztán ha van kedve, alább a szavazócsíkra is kattintson véleményének megfelelően!

Távolról sincs vége, olvasson még»
228 szavazat 172 szavazat

Izmos férfiak térdig fürdőnadrágban

2013-07-25 09:07:00 - gyb

A heti trendben foglalkoztunk már Miami fürdőruhás divathetével, természetesen a női fürdőruhákra koncentrálva, aztán egy külön cikkben azzal is, ami kidomborodik belőlük. Talán egy-két olvasóban felmerült a kérdés, hogy vajon csak nők mutogatják-e magukat egy ilyen divathéten. A választ most adjuk meg: szerencsére nem. Első számú példaként álljon itt egy összeállítás a Maaji Swimwear nevű márka bemutatójáról érkezett fotókból.

Távolról sincs vége, olvasson még»
213 szavazat 263 szavazat

Liam Gallagher Ibizáról gondol feleségére és szeretőjére

2013-07-24 09:23:00 - Eivissa

Az Oasis együttesből ismert Liam Gallagher az utóbbi napokban zabigyereke miatt került bele a hírekbe. Felesége Nicole Appleton, aki az Oasis fénykorával nagyjából egy időben aratott az All Saints együttes tagjaként, és 11 éve szült egy kisfiút Gallaghernek, akinek van már két másik gyermeke egy másik kapcsolatból. Most egy újságírónő állítja, hogy pár hónapos gyermekének apja Gallagher, de a zenész asszisztensét is ki kellett rúgni, mert „túl közel került” munkaadójához. Miközben tehát minimum három nő marakodik a Gallagher melletti pozícióért, maga a rocker Ibizán nyaral, immár ugye asszisztens nélkül, azaz egyedül. Így viszont legalább készültek róla fürdőnadrágos képek, úgyhogy egy kicsit többet látunk abból, hogy hogyan is néz ki ez a nagy nőcsábász, aki húsz éve lányok millióinak volt a bálványa. Ha végignézte a fotókat, kattintson alul a szavazógépre, mondja el a véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még»
267 szavazat 193 szavazat

Stefano Gabbana kutyával strandolt

2013-07-23 09:33:00 - Eivissa

A Dolce & Gabbana jóvoltából rengeteg modellt mutathattunk már ebben a blogban, hát végre elérkezett az idő, hogy maguk a tervezők is szerepeljenek. Illetve nem mind a ketten, hanem csak nemkopasz-jóképű Stefano Gabbana, ő viszont mégsem egyedül fürdőzött Ligúria sziklás tengerpartján, hanem két kutyájával. A designer egészen pontosan Portofinóban nyaral, ami olyan szép, hogy a floridai Universal vidámparkban felépítették a teljes falunak az életnagyságú, élethű mását, hogy legyen hova menniük azoknak is, akik nem olyan gazdagok, mint Stefano Gabbana. Nézze meg jobban a kutyástul fürdőző divattervezőt a képre kattintva, a poszt alján pedig ezúttal is lehet szavazni. Stefano Gabbana 50 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
171 szavazat 178 szavazat

Justin Bieber próbál fekák között elvegyülni

2013-07-22 09:52:00 - Eivissa

Justin Bieber enyhén szólva nem kedvence nézőinknek: a tavalyi év legkevésbé vonzó 5 férfija közül kettő is Justin Bieber volt. Nem számítunk rá, hogy ezúttal a poszt alján a nedves bugyik lesznek többségben, de úgy döntöttünk, ezeket a fotókat akkor is látniuk kell nézőinknek. A kanadai énekes, akit a jelek szerint az állandó cikizés kezd az őrületbe kergetni, folyamatosan és egész látványos eredménnyel gyúr, és általában próbál minél keményebbnek mutatkozni. A hétvégén például egy medencés partin mutogatta tetoválásait és kockás hasát Kanadában, fekete kísérőivel egyetemben napszemüvegben és vaskos aranylánccal. Vajon azt szeretné elhitetni valakivel, hogy ő is egyenesen a gettóból érkezett? Nehéz lesz. Fotóösszeállításunkban mindenesetre láthat pár fotót egy koncertről is, az is most a hétvégén volt. Justin Bieber 19 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
447 szavazat 255 szavazat

Melegpornósé a hét legkínosabb zenei klipje

2013-07-21 09:13:00 - Eivissa

Elnézést kérünk a kockahas-videók kedvelőitől, hogy az utóbbi két hónapban így elhanyagoltuk őket: legutoljára május végén posztoltunk klipeket. A héten azonban olyan durván visszavágott a mozgókép világa, hogy azt már nem hagyhatjuk figyelmen kívül, következzen tehát egy újabb hármas összeállítás, ezúttal egy nagyon kínos, egy nagyon vicces és egy nagyon kemény kockahas-videóval.

Távolról sincs vége, olvasson még»
151 szavazat 168 szavazat

Focistabikáktól forró most az ausztrál tél

2013-07-20 09:05:00 - Eivissa

Bár Olaszországban is előfordul évente egy-két nyilvános, tengerparti fociedzés, ennek a műfajnak a hazája egyértelműen Ausztrália. Csak ott ugye nem a nálunk futballnak nevezett játékot űző sportolókon van a rivaldafény, hanem helyettük inkább vagy a rögbiseken, vagy az ausztrál futball nagydarab bikáin. Ők rendszeresen visznek magukkal fotóst a strandra, és a Syndey Swans gárdáját most is leküldték az óceánhoz, pedig Ausztráliában most van ugye tél közepe. Fagyoskodtak ugyan a játékosok egy kicsit, de annyira jók lettek a fotók, hogy abszolút megérte. Kattintson valamelyik képre, és nézze meg a teljes sorozatot, aztán a poszt alján a szavazógéppel üzenjen az internet népének arról, hogy önt ezúttal mennyire hozták lázba a fürdőző játékosok!

Távolról sincs vége, olvasson még»
153 szavazat 225 szavazat

Mesut Özil: a Real Madridból Ibizára

2013-07-19 09:21:00 - Eivissa

Reméljük, még nem unják az Ibizán nyaraló focistákat, mert van még belőlük minimum egy, de minden jel arra mutat, hogy nem ő lesz az utolsó. Legutóbb Andrea Pirlót mutattuk a Juventusból, most Mesut Özil következik, a Németországban született, de török származású, gyakorló muzulmán játékos, aki 2010. óta a Real Madridban játszik. Barátnőjével van éppen a szigeten, Mandy Capristóval, aki szintén német és szintén híres: énekel. Özillel kapcsolatban szerintünk az a legjobb, hogy a vízben is baseball-sapkát és napszemüveget viselt, de lehet, hogy önnek más fog tetszeni benne – ez csak akkor derül ki, ha végiglapozza képösszeállításunkat. Ítéletét a poszt alján a szokásos szavazócsíkkal fejezheti ki.

Távolról sincs vége, olvasson még»
174 szavazat 174 szavazat

Erődítményből ugrottak 27 métert a Garda-tóba

2013-07-18 10:01:00 - Eivissa

Olaszországban folytatódott a Red Bull Cliff Diving versenysorozata – az előző állomás Franciaországban volt, és talán ön is emlékszik, milyen elképesztő fényképek érkeztek a május végi rendezvényről. Ezúttal nem tengerparton volt a sziklaugró-verseny, hanem a Garda-tónál, viszont ezúttal sem kimondottan egy szikláról ugrottak a versenyzők Malcesine városka területén, hanem egy erődítményből. Az ugródeszka és a vízfelszín között ezúttal is 27 méternyi távolság volt, és a világ minden részéről érkeztek versenyzők, hogy hajmeresztő mutatványaikat bemutassák. Mondanunk sem kell, hogy a fotókat ezúttal is tátott szájjal néztük végig, és valószínűleg önnek is leesik majd az álla, ha végiglapozza képösszeállításunkat.

Távolról sincs vége, olvasson még»
167 szavazat 242 szavazat

Baltás-szakállas favágócirkusz nyomja le a Soleilt

2013-07-17 09:32:00 - gyb

A Cirque du Soleilnek mindenképpen kijár az elismerés, egyrészt mert megújította-megmentette a cirkusz műfaját a XXI. századnak, másrészt mert sorra szállítja a tehetségesnél tehetségesebb artistákat a közönség számára. De könnyen lehet, hogy előadásaik nem feltétlenül jönnek be mindig mindenkinek, viszont a nyomukban rengeteg más alternatív cirkusz tűnt fel a színen, akik vagy még jobbak vagy nem, ám mindenképpen szimpatikusabbak és olcsóbb rájuk a jegy.

Távolról sincs vége, olvasson még»
138 szavazat 157 szavazat

Mexikói sorozatmacsó Ischián nyalta-falta nőjét

2013-07-16 09:18:00 - Eivissa

Ki gondolta volna, hogy ez az Ischia Global Fest nevű olasz esemény több napra is biztosít majd nekünk néznivalót? Tegnap Franco Neróra volt szerencsénk rácsodálkozni/visszaemlékezni, ma pedig egy mexikói sorozatszínészt mutatunk, aki szintén ott van a most folyó filmes rendezvényen Ischián. Aarón Díaznak hívják, és a dél-amerikai szappanoperák egyik gigasztárjáról van szó: aki szereti a tipikus latin macsókat, annak ma jó napja lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még»
200 szavazat 202 szavazat

Árpád apánk Ischián fesztiválozik

2013-07-15 09:34:00 - Eivissa

Ehhez a poszthoz egy olyan fotóösszeállítás tartozik, amelyben Franco Neróról láthatók régi és új fotók. Szeretünk néha csak úgy elővenni egy-egy többé-kevésbé elfeledett szexszimbólumot korábbi évtizedekből, de természetesen Franco Nerót mi magyarok már csak azért sem felejthetjük el, mert ő volt a főszereplő az 1996-os, Honfoglalás című filmben, sőt, négy évvel ezelőtt az Operabálra is eljött, amikor még volt Operabál.

Távolról sincs vége, olvasson még»
179 szavazat 161 szavazat

Felismeri ezt a szakállasan nyaraló olasz focistát?

2013-07-14 09:13:00 - Eivissa

És még mindig maradunk a nyaraló focistáknál, a helyszín továbbra is Ibiza. A spanyol futballisták után azonban most egy olasz játékost mutatunk, a Juventusban játszó Andrea Pirlót, felismeri így hosszabb hajjal és nagy szakállal? Ő kollégáit a jelek szerint nem vitte magával a spanyol illetőségű szigetre nyaralni, hanem csak családját. Szerintünk jól tette, de természetesen a tömegben így sem tudott elvegyülni, az egyik paparazzófotó ugyanis azt mutatja, hogy rajongók mentek oda hozzá közös fotót kérni, de ő készségesen engedelmeskedett. Kattintson a képre és nézze meg a fotókat, aztán a poszt alján a szavazócsíkkal mondjon véleményt! Andrea Pirlo 34 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
196 szavazat 252 szavazat

Bicepszek lepték el a Soundot

2013-07-13 17:57:00 - bovden

Az ember tényleg szinte mindent el tud képzelni egy nyári fesztiválon, bár önmagában egy szabadtéri konditerem már nem annyira meglepő. Az pedig, hogy gyúróverseny is legyen egy fesztiválon, tényleg csak a Balaton Sound szervezőinek juthatott eszébe, akik amúgy is évről évre azon fáradoznak, hogy egy plázában érezhessük magunkat négy napon keresztül.

Távolról sincs vége, olvasson még»
259 szavazat 296 szavazat

Fabregas és Messi együtt nyaralt Ibizán

2013-07-13 08:13:00 - Eivissa

Lionel Messit nemrég Ronaldóval látták Miamiben, illetve egy később feljelentőt beküldő olvasónk is összefutott vele külföldön. Az újabban a divatvilágban is érdekelt focista most továbbállt, azóta már Ibizán nyaral, hogy sorozattá bővíthessük vakációzó labdarúgókról szóló tegnapi posztunkat. Messi itt sincs egyedül, családján kívül vele van kollégája, Cesc Fabregas is. Van egy-két közös fotónk is róluk, de a legtöbb képen külön-külön szerepelnek, nézze végig az összeállítást, ha van egy kis ideje! Lionel Messi 26 éves, Cesc Fabregas szintén 26 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
176 szavazat 177 szavazat

Fecskében edzett a strandon egy komplett olasz focicsapat

2013-07-12 08:07:00 - Eivissa

Úgy látszik, hagyomány a Parma FC-nél, hogy minden júliusban elmennek valahova Olaszországban, és a strandon edzenek. Tavaly Szardínián voltak, idén pedig az olasz csizma sarkát képező Pugliában voltak, azon belül Ostuniban. Itt aztán focimez helyett fecskét húztak és ebben edzettek a strandon, vízben futással például remekül lehet az állóképességet fejleszteni, a strandröplabdázás viszont valószínűleg csak levezetésnek vagy lazításnak került bele a programba. A fotósok azonban szerencsére nem lazítottak, úgyhogy ha meg szeretne nézni egy csapatnyi olasz focistát levetkőzve, itt az alkalom. Alul a szavazócsíkkal azt is megmondhatja, tetszettek-e a játékosok.

Távolról sincs vége, olvasson még»
202 szavazat 271 szavazat
Címkék:

George Michael szelleme forrónadrágban kísért Ibizán

2013-07-11 09:24:00 - Eivissa

Pont a napokban posztoltunk George Michael 50. születésnapja alkalmából, de a mai poszt fotóit elnézve mintha újra a fiatal George Michaelt látnánk, egészen konkrétan a Wham! korszakból, a Club Tropicana klipjének forgatásakor, csak a fehér fecske helyett extrarövid farmerben. De természetesen nem ő van a képen, hanem a The Only Way Is Essex című brit realitysorozat egyik sztárja, Joey Essex. Az nem vitás, hogy ez a fajta retrónapszemüveg már évek óta nagyon divatos, de ha neki hinni, a levágott szárú farmerforrónadrág is újra menő. Az Ibizán készült képeket mind megnézheti, ha valamelyik fotóra kattint, alul a szavazócsíkkal pedig megmondhatja, hogy önnek bejön-e a fiatalember, illetve a nadrágja. Joey Essex 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
357 szavazat 204 szavazat

Chris Pratt megint kigyúrta magát

2013-07-10 08:55:00 - Eivissa

Chris Pratt nem tartozik Hollywood leghíresebb színészei közé annak ellenére, hogy olyan sikeres filmekben szerepelt, mint például a Brad Pittel készült Pénzcsináló, vagy az Oszama Bin Láden után folytatott hajszáról szóló film, amelynek igen találó magyar címe az, hogy Az Oszama Bin Láden hajsza (az eredeti angol cím: Zero Dark Thirty). Mivel ez utóbbi filmben Pratt egy katonát alakít, 2012-re rendesen ki kellett gyúrnia magát. Ennek a végeredménye látható a fenti képen, amit a színész egyébként Conan O’Brien műsorában osztott meg a nagyközönséggel.

Távolról sincs vége, olvasson még»
185 szavazat 228 szavazat

A jóképűségéért kiutasított arab lett itthon az év férfija

2013-07-09 08:24:00 - Eivissa

Általában december végén szokás visszatekintő összesítéseket csinálni, de a Kockahas blog kilóg a sorból, mert itt mindig a blog születésnapján, július 9-én mutatjuk a toplistát az elmúlt egy év legvonzóbb és legkevésbé vonzó férfijairól. Ez már a negyedik alkalom, hogy egy újabb esztendőt van szerencsénk összefoglalni, egy olyan esztendőt méghozzá, amikor egy gyakorlatilag ismeretlen férfi tarolt több kategóriában is. Több adat bizonyítja, hogy nézőink szerint a világ leglenyűgözőbb, legizgalmasabb férfija tavaly július 9. óta az az arab férfi volt, akit két társával együtt arra hivatkozással utasítottak ki Szaúd-Arábiából, hogy túl jóképűek. Hogy a fiatalember mennyire népszerű, arról számok a hajtás alatt, de végül természetesen Justin Bieber is megkapja a magáét.

Távolról sincs vége, olvasson még»
281 szavazat 232 szavazat

Madridban jóval meredekebb volt a pride

2013-07-08 08:56:00 - gyb

Nemcsak Budapesten volt melegfelvonulás a hétvégén, hanem a spanyol fővárosban is. Ha van nép, aki igazán tud bulizni, akkor az a közvélekedés szerint a spanyol, és a fotók alapján lehet a dologban valami. Ruházat például csak mutatóban volt a madridi felvonulókon (amíg itthon egy darab bőrtangát sem lehetett látni, addig Madridban volt belőlük bőven), sőt, voltak olyanok is, akik teljesen meztelenül vágtak neki a menetnek – miattuk van, hogy ezt a posztot csak 18 éven felülieknek ajánlhatjuk. Fotóösszeállításunk az eseményről érkezett 10 legmeredekebb képet tartalmazza, a bátrak kattintsanak, és látni fognak szálkásan izmos, nagydarab izmos, szőrösen izmos, illetve nem is olyan izmos, de mindenképpen büszke férfiakat pucéran vagy majdnem pucéran!

Távolról sincs vége, olvasson még»
405 szavazat 403 szavazat
1 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ... 71

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés