horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Íme a hónap legfájdalmasabb ketrecharc-fotói

január 31., 10:57

Legutóbbi ketrecharcos-összeállításunkban azt mutattuk, hogyan örülnek a kevert harcművészetek művelői egy-egy megnyert meccsnek. A decembert kihagytuk, de ma véget ér a január, ezért újra átnéztük a hónap ketrecharc-termését, és kicsemegéztük önnek a legkeményebb fotókat. Van benne minden, amitől ez a legextrémebb küzdősport: tökönrúgás, patakzó vér, arcbatérdelés, ököllel odébtett orr és a végén egy elég meggyőző kollekció egészhátas tetoválásokból, amik a jelek szerint a ketrecharcosok között még nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint az átlagemberek körében. Kapaszkodjon, mielőtt kattint, ez egy kemény menet lesz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Stiller izmosabb, mint gondolná

január 30., 09:24

Ben Stiller még sosem szerepelt ebben a blogban, ezért ha még mi nem láttuk sose hiányos öltözékben, valószínűleg önre is az újdonság erejével fog hatni a látvány. A színész búvárkodni volt Dél-Afrika partjainál, és akkor fotózták le, amikor éppen levette a búvárruhát. Ön gondolta volna, hogy Ben Stillernek ilyen masszív bicepszei vannak? Mi meglepődtünk, nézze meg őket közelebbről a képösszeállításban, aztán a poszt aljára görgetve szavazhat is róluk! Ben Stiller 48 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre rendesen megnézheti Gisele Bündchen focistabika férjét

január 29., 08:48

Gisele Bündchen meglepően sokat szerepel ebben a blogban újabban ahhoz képest, hogy nő. De legutóbb valami jó testű haverral volt Costa Ricán, amíg a férje a Superbowlra készült, most azonban továbbállt a Bahamákra, és ott már tényleg ott van Tom Brady, a brazil szupermodell-asszony férje. Le is fotózták őket szörftestezés, illetve szörftestezés utáni ejtőzés közben, ami azt jelenti, hogy végre egyszer rendesen megnézhetjük ezt a Tom Bradyt. Mondjuk korábbi posztokból egész jól tudjuk már, hogy az amerikai (vagy ausztrál) foci sztárjai milyen testfelépítéssel szoktak rendelkezni, de azért ez most nem egy játékos a sok közül, hanem a világ egyik legsikeresebb modelljének a férje. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt aljára görgetve értékelje a látottakat! Tom Brady 36 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber Panamában piheni ki, hogy letartóztatták

január 28., 17:04

Szegény Justin Bieber – kiskamasz kora óta azon röhög a világ, hogy nem elég férfias. Most végre kicsit felnőtt, próbál bekeményíteni, erre csak még jobban kiröhögik. Lássuk be, neki sem egyszerű, de legalább el tud mennyi nyaralni gyönyörű egzotikus tájakra, most például Panamára ment kikapcsolódni az ittas vezetős botrány után. Itt nem próbál keménykedni, nem pózol, nem feszít be, egyszerűen csak ökörködik a strandon, majdnem ugyanúgy, mint a korabeli normális srácok. Ha érdekli, kattintsa végig a fotósorozatot! Justin Bieber 19 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi meztelenül szeret sziklát mászni

január 28., 10:33

Ebben a posztban egy kínai veterán sziklamászót láthat, aki egy olyan vállalkozásra adta a fejét, amit önnek kifejezetten nem ajánlunk. Li Tongxing a nudizmus jegyében azt vette a fejébe, hogy teljesen pucéran megmássza a Cao Ni Ma nevű sziklát, még védőfelszerelést sem vett. Több, mint harminc métert haladt is így felfelé, de a csúcs közelében azért segítséget kellett igénybe vennie, sisakot is vett, mert túl erős volt a szél, aminek következtében szikladarabok is potyogni kezdtek. A mászásról készült képek ettől még roppant látványosak, ajánljuk, hogy klikkelje őket végig, aztán esetleg kattintson vissza ehhez a poszthoz, ahol egy kötéltáncostól láthat hasonlóan elképesztő mutatványt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexpózok is voltak a rekorddrága férfisztriptízen

január 27., 09:20

Többször is volt már poszt ebben a blogban a Broadway Bares nevű rendezvényről, amit a félmillió forintos jegyárakra való tekintettel a világ legdrágább férfisztriptízének kiáltottunk ki tavaly ilyenkor, amikor utoljára volt szó róla. Idén végre rendes sajtófotók is készültek ezen az estén, ahol a Broadwayen dolgozó férfitáncosok adnak elő sztriptízműsort jótékony céllal: a borsos jegyárakat kifizető vendégek igazából az AIDS elleni harchoz járulnak hozzá. Cserébe egy nemhogy pikáns, kifejezetten erotikus műsort kapnak, amiben félmeztelen nő is feltűnik egyszer, de ettől még egyértelmű, hogy a célközönségnek a melegeket tekintik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a szőrös-kigyúrt modellt az Instagramon találták

január 26., 09:00

Egy ideje figyeljük már Matthew Zink tervező Charlie fantázianevű márkáját, pontosabban annak reklámkampányait. A legutóbbi fotósorozatukban egy világhíres modell szerepelt, de most a Fatigue Collection nevű kollekcióhoz a márka Instagramján kerestek modellt a nép egyszerű (vagy legalábbis nem hivatásos) gyermekei közül. Végül a sok szóba jövő adonisz közül egy bizonyos David Picardra esett a választás, akiről Facebookja alapján úgy tűnik, hogy főállásban DJ. Lehet, hogy érdemes lenne átnyergelnie a modellkedésre, ilyen típusú férfimodellből úgysincs sok, persze kérdés, hogy lenne-e egyáltalán igény rájuk. Hogy önnek van-e igénye ilyen manökenre, azt legalul a szavazócsíkra klikkelve mondhatja meg, de előbb kattintsa végig a fotósorozatot, főleg, ha szereti a szőrös-férfias férfiakat – Picard ráadásul tökmeztelenre vetkőzik a végén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egymásra spricceltek a Yukake-ünnepen

január 25., 09:09

Úgy látszik, a lespricceléssel kapcsolatos tevékenységek neve japánul -kake végződést kap, mert egy Karawayu nevű japán faluban hagyománya van egy spriccelős ünnepnek, és azt is úgy hívják, hogy yukake. Ebből az alkalomból ágyékkötős férfiak mennek ki a szabadba ágyékkötőben, és forró vizet loccsantanak egymásra. (Ha véletlenül nem esett volna még le, melyik a másik -kakéra végződő japán szó, kattintson ide, de csak ha elmúlt 18 éves!)

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckham most csövek között vetkőzött

január 24., 10:26

Nyilván önnek is hiányzott már a kollekciójából néhány olyan új alsónadrág, amire a H&M ráírta David Beckham nevét. Nem hiányzott? Nem baj, a mai posztban bemutatott fotóknak és videónak az a célja, hogy önnek eszébe jusson, hogy igazából milyen nagyon vágyik ezekre az alsónadrágokra. Nézze meg, itt az új kollekció, még David Beckhamnek is milyen jól áll! Hát akkor még önnek milyen remekül fog! Úgy néz ki egyébként, készül megint valami vicces reklámfilm is, mint a tavalyi, amelyet Guy Ritchie rendezett, mert a csövek előtt pózolós fotókhoz az alábbi, akciódús werkvideó is jár. A poszt legalján ne felejtsen el szavazni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Karolina Kurková borotválja Vlagyimir Klicskót

január 23., 15:26

Ebben a posztban kivételesen csak egy fotó van (igen, ez a fenti), mert valamiért nagyon megtetszett nekünk, ahogy Karolina Kurková ilyen jókedvűen borotválja Vlagyimir Klicskót. A képet a cseh szupermodell Instagramján találtuk, és reméljük, erre is lesz valami vicces válaszkép, mint ahogy az ukrán bokszoló Arnold Schwarzeneggerrel üzengetett egyszer tavaly, például a következő fotón Klicskó borotválhatná Kurkovát. A kép egyébként egy férfimagazin megbízásából készült, arról nincs hírünk, hogy az esküvőre készülő Hayden Panettiere mit szólt hozzá.

Kockahasat villantanak a milánói cowboyok

január 23., 09:55

Bár már vége lett a férfidivathetek szezonjának, azért még egy bemutatót hadd zsúfoljunk bele a Kockahas blog programjába: Philipp Pleinét. A német divattervező Milánóban tartja bemutatóit, amik szinte mindig emlékezetesek valamiért, bár pont a legutóbbi ahhoz képest egész visszafogott volt. Plein mindenesetre továbbra is rajong a zord külsőért, a 2014-2015-ös ősz-téli szezonra például kemény cowboyokat tervezett, általában fekete alapanyagokból, de mindig úgy, hogy az öltözékből elővillanjon a modellek kockahasa. Az afterpartin még műbikán is lehetett lovagolni – a fotókért klikkeljen valamelyik képre! Bejönnek a milánói cowboyok? A poszt legaljára görgetve szavazhat is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jared Letóból izmos Jézus lett

január 22., 09:44

Jared Leto továbbra is olyan sebességgel és kreativitással változtatja a külsejét, mint Madonna a ’80-as években. Egy részét persze a filmjei kedvéért teszi, volt olyan, hogy nagyon meghízott, meg olyan is, hogy nagyon lefogyott, de az például nem nagyon valószínű, hogy most Jézusként fog szerepelni egy hollywoodi produkcióban, jelenleg mégis Jézusnak néz ki. Legutóbb Terry Richardsonnak mutatta meg magát, valamiért zuhanyozni is volt a fotós műtermében, úgyhogy azt is láthatjuk a képeken, hogy a 30 Seconds to Mars énekeseként is ismert sztár milyen izmos most megint. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt alján mondja meg, hogy bejön-e ez a jézusos fazon! Jared Leto 42 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Debrecenben kosarazott, Párizsban Givenchy-bemutatót nyitott

január 21., 09:13

Úgy látszik, beköszöntött a magyar férfimodellek aranykora. A múlt héten két posztban szerepelt Patinszki Misa, nála is több bemutatón tűnt fel a férfidivatheteken Cseke Botond, és még maradt egy hazai modell, aki szintén kint volt a párizsi divathéten, de még nem említettük. Zahorán Bertoldról van szó, akit ráadásul az a megtiszteltetés ért, hogy ő nyithatta a Givenchy bemutatóját – elsőként vonult a kifutóra. A képösszeállításban mutatjuk természetesen a Párizsból frissen érkezett sajtófotókat is, de be kell vallanunk, szerintünk Zahorán Bertoldnak nem az áll a legjobban, ha harisnyát húznak a fejére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így hűsölnek a sztárok az Australian Openen

január 20., 08:11

Ausztráliában tombol a hőség, de még egy hét van hátra az Australian Openből. A Melbourne-ben megrendezett teniszversenyről már akkor mutattunk fotókat, amikor még el sem kezdődött maga a hivatalos meccssorozat, de most a legnagyobb sztárokat mutatjuk Djokovicstól Federerig, azonban nem teniszezés, hanem hűsölés közben. Volt, aki egy szökőkútban fürdött, más a fejére terítette a pólóját, megint más beállt egy párásító ventilátor elé. Klikkeljen a képre, és lapozza végig a fotóösszeállítást, aztán görgessen a poszt aljára, és kattintson egyet a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így nézzen ki, aki Gisele-lel akar haverkodni

január 19., 09:06

Amint azt a Gumicukor már megírta, Gisele Bündchen az idilli Costa Rica partjain töltötte az elmúlt napokat, kutyáival és gyerekeivel, miközben urának az USA-ba kellett utaznia. Természetesen egy szupermodellhez hasonlóan szép férj illik, de úgy látszik, Bündchennek nemcsak a férje, hanem a haverjai is gyönyörűek – vajon rondákkal egy manöken szóba sem áll? Nem nagyon derül ki, hogy Bündchen pontosan milyen viszonyban lehet ezzel a szörfössel, mindenesetre nem úgy viselkednek, mintha egy perce látták volna egymást először az életben. Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán a poszt alján szavazzon, hogy tényleg olyan jól néz-e ki ez a férfi, ahogy az egy szupermodell haverjához illik!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen mellizmok kellenek egy óceánnyi evezéshez

január 18., 08:50

A mai posztban Mike Burton és Tom Salt látható, akik a napokban elsőként fejezték be a Talisker Whisky Atlantic Challenge nevű evezősversenyt, amit a világ legkeményebb evezős versenyeként emlegetnek. Két tényező miatt durva ez a verseny, elsősorban a táv miatt, ugyanis az Atlanti-óceánt kell átszelni szinte teljes egészében, a Kanári-szigetektől a közép-Amerika partjai mellett található Antigua szigetéig. A második tényező valószínűleg a hőség és a tűző nap lehet, amit Burton és Salt 40 napig bírt, ami alatt teljesítették a kb. 4800 km-nyi távot. Ahhoz, hogy az ember ilyen teljesítményre legyen képes, természetesen nem elegendő az izomzat. Jól kell bírni például a tengeribetegséget és az alváshiányt is, ez utóbbit az okozta, hogy a páros felváltva evezett folyamatosan, két óránként váltva egymást, azaz míg egyikük két órát evezett, a másik nyilván próbált aludni, de két óra elteltével újra rajta volt a sor, hogy evezzen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Chippendale-show-t kért a 100. születésnapjára

január 17., 08:22

A mai poszt férfifőszereplője egy brit chippendale-es, de kivételesen van egy női főszereplő is, őt Doris De Hardie-nak hívják. A brit hölgynek a napokban volt a 100. születésnapja, és ő maga mondta meg, hogy mit kér: egy chippendale-showt. A dédnagymama nem nagyon szeretheti a meglepetéseket: az előadót is maga választotta ki magának, és azt is kikötötte, hogy teljes műsort kér, azaz legyen benne teljes meztelenség is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Női ruhát festettek meztelen férfiakra

január 16., 09:50

Miközben a férfidivathetekben érdekeltek éppen utaznak Milánóból Párizsba, Berlinben is folyik egy divathét, csak az koedukált (azaz elsősorban női). Most mégis Berlinből jött képeket mutatunk, mert a Riani nevű márka egy roppant kreatív ötlettel állt elő, bár azt kicsit sajnáljuk, hogy a trükköt csak két ruhával csinálták meg, nem az összessel. Arról van szó, hogy kiválasztottak két női ruhát a 2014-2015-ös ősz-téli kollekcióból, és ráfestették őket egy-egy gyakorlatilag tökmeztelen férfimodellre, akiket aztán a női modellek után felküldtek a kifutóra. Lehet, hogy bizarrul hangzik, de szerintünk remekül nézett ki a végeredmény, a képösszeállításban az előkészületeket is megnézheti, aztán a mintául szolgáló női ruhákat, majd a kész testfestéseket is. Legalul pedig szavazhat egyet az egészre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Királyfiból közveszélyes őrült lett a magyar modell Milánóban

január 15., 09:36

Valószínűleg hamarosan eljön majd az a korszak, amikor nem fogjuk Patinszki Mihály minden egyes feltűnését külön posztolni, de a magyar fiatalember már megint szerepelt egy igazán rangos milánói divatbemutatón. Tegnap a Dolce & Gabbana királyfis show-ját mutattuk, ma a DSquared2 következik. A 2014-2015-ös ősz-téli kollekció háttereként a közveszélyes őrültek börtönét kell elképzelni, illetve nem is kell elképzelni, a tervezőikrek elég konkrétan meg is jelenítették az egészet, verekedő keménycsávókkal, rácsokkal és kényszerzubbonnyal. Itt vonult Patinszki Mihály, miközben félmeztelen rabtársai fentről árgus szemekkel figyelték. Lapozza végig a képösszeállítást, és ma se felejtsen el legalul a szavazócsíkra is kattintani!

Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar királyfi és amerikai izmok a D&G-nél

január 14., 10:13

A Dolce & Gabbanánál az ősz-téli kollekcióknál az szokott lenni a poliszi, hogy az új ruhákat bemutató modelleken kívül mindig van egy-két modell, akit azért levetkőztetve küldenek a kifutóra, hogy legyen egy kis meztelenség is a show-ban. A vezérbika a korábban David Gandy szokott lenni, de az olasz tervezőpáros azóta lecserélte őt egy másik jó ismerősünkre, a szálkásra kigyúrt Clint Mauróra. A többiek viszont középkori jelmezben vonultak fel-le a kifutón, és a koronás modellseregben kiszúrtuk Patinszki Mihályt is, akit külföldön Misa Patinszkiként tartanak nyilván már jó ideje, és akit nyugodtan elkönyvelhetünk a legsikeresebb magyar férfimodellnek. Kattintson a képre, aztán pedig a poszt alján a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a Versace aktuális szépfiúi a színfalak mögül

január 13., 09:04

Folytatódik a férfidivathetek sorozata, a londoni izgalmak után Milánó következik ezúttal is, ahonnan elsősorban a Versace bemutatójára szeretnénk felhívni nézőink figyelmét, innen ugyanis néhány remek fotó érkezett a színfalak mögül. Egy (vagy több) fotós ugyanis beszabadult az öltözőbe, ahol aztán (valószínűleg nem) spontán pózolóversenyt tartottak a fiatalemberek, kétféleképpen. Egyrészt félmeztelenül, másrészt a 2014-2015-ös ősz-téli Versace-szerkókban, szerintünk az előbbi a jobb. Ha végiglapozta a képösszeállítást, döntsön, hogy bejön-e önnek a felhozatal, a poszt alján ott a szavazócsík!

Távolról sincs vége, olvasson még

Most német teniszező vetkőzött Melbourne-ben

január 12., 09:21

Az Australian Opennek köszönhetjük, hogy lett egy adag elképesztően jó képünk Fucsovics Mártonról egy póló nélküli edzés következtében, de úgy látszik, nem a magyar srác az egyetlen, aki nem bírja az ausztráliai nyár hevét. A Melbourne-ből frissen érkezett edzős fotók között is találtunk valakit, aki félmeztelenül gyakorolt a pályán az éles versenyre készülve. Őt úgy hívják, hogy Tommy Haas, német, és jelenleg a világranglista 12. helyén áll, de volt már sokkal feljebb is, egyszer a második helyig jutott, csak 2008-tól kezdve több sérülés miatt is visszaesett a karrierje. Ha végignézi ezeket a képeket, és szereti a szőrös mellkast, akkor valószínűleg ezután már ön is Tommy Haasnak fog drukkolni – a poszt alján a szavazócsíkkal meg is mondhatja, hogy bejön-e önnek a teniszező! Tommy Haas 35 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beteges maszkok kigyúrtaknak fehér zoknihoz

január 11., 09:08

Régebben csak a február volt a divathétszezon, de amióta külön divatheteket rendeznek a férfiaknak, már a január is az. Ezen a héten (csakúgy, mint tavaly) Londonban kezdődött meg a biznisz, értelemszerűen a londoni férfidivathéttel, ahol már a 2014-2015-ös ősz-téli szezon kollekcióit mutatják be. Ebben a posztban Nasir Mazhar divatbemutatójáról lehet megnézni pár elképesztő fotót. A tervezőnek ciprusi török felmenői vannak, de ő maga már Londonban született, és eredetileg kalapok és fejdíszek tervezésére specializálódott. Kreációit láthatta ön már többek között Lady Gaga fején vagy tavalyelőtt az olimpiamegnyitón, de Mazhar most már komplett kollekciókkal is jelentkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézegesse Madonna új fiújának kockahasát!

január 10., 09:00

Amikor Madonna elvált Guy Ritchie-től, valószínűleg eltört benne valami: azóta csak nagyon fiatal, nagyon kigyúrt, nagyon sötét hajú és szemű fiúkkal képes múlatni az időt. Először volt ugye Jesus Luz, aztán Brahim Zaibat, aztán most Timor Steffenst vitte magával síelni, akit elsőre mi simán összekevertünk volna Zaibattal, ha nem azzal került volna be a hírekbe, hogy ő Madonna új pasija. Ebben a posztban a fiatalember Instagramjáról mutatjuk a meztelenkedős fotókat. Van egy pár.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így rúg be Neil Patrick Harris a vakáción

január 9., 09:54

Neil Patrick Harris még sosem szerepelt ebben a blogban, ennek oka elsősorban az, hogy az amerikai színész ugyan színészkedik, jófejkedik, bűvészkedik rendszeresen, még műsort is vezet, de pont vetkőzni nem nagyon szokott. Most azonban férjével, David Burtkával és két gyerekükkel elmentek Mexikóba vakációzni, és Harris innen tett közzé egy elég vicces és teljesen fürdőnadrágos fotósorozatot az Instragram segítségével.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alexander Skarsgård pucéran vécézett az Antarktiszon

január 8., 15:24

Ez a poszt csak egy fotóból áll, viszont milyen jó fotóból! Bizonyos Inge Solheim tette fel az internetre, aki most volt a Déli-sarkvidéken túrázni, és csoportjának tagja volt egy svéd híresség is, a True Blood (Inni és élni hagyni) című sorozatból ismert Alexander Skarsgård. A vámpírszerepben szexszimbólummá vált színész a mínusz harminc fok ellenére meztelenre vetkőzött egy vicces fotó kedvéért, végülis az Antarktiszon most van nyár! Tudják, ilyen a skandináv humor. Alexander Skarsgård 37 éves.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

VV Attila szálkásra gyúrta magát

január 8., 09:15

„Én és a hűtőm. Kb. 100 napja re-installálom a fizikai állapotomat. 184cm-86kg” – osztotta meg állapotát a Facebookon két képet mellékelve Knap VV Attila, aki valóban durva eredményt produkált az elmúlt időszakban.

vvat

Pocakja eltűnt és már sejteni lehet a kockákat is hasán. A Való világ ötödik szériájának nyertese a Velvetnek elmondta, nem fogyókúrázik, igazából nem is testépít, csak szálkásít. „Harmincöt éves vagyok. Mikor kezdjem el, ha nem most? Amikor belenéztem a tükörbe, nem tetszett, amit láttam: rendesen pocakot eresztettem és tokám is volt. Azon tanakodtam, ha ez így megy tovább, hogy lesznek mellettem újabb és újabb szilikonmellű lányok” – poénkodott Knap. De nem éri be a mostani eredménnyel, még ötszáz napon keresztül akarja folytatni, amit elkezdett. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

A magyar teniszező póló nélkül edz Melbourne-ben

január 7., 08:30

Viszonylag ritkán van alkalmunk magyar férfiak képeit posztolni ebben a blogban, legutóbb a Sztárban sztár szolgált néhány kockahassal a hazai mezőnyből. Most egy fiatal teniszezőt mutatunk be nézőinknek, akivel kapcsolatban a legfontosabb információk, hogy Fucsovics Mártonnak hívják és hogy jelenleg a világranglista 182. helyén áll. Csomó érdekeset lehet még róla olvasni a Wikipédián, de ha ön jobban szereti a fotókat, mint a betűket, akkor kattintson valamelyik képre, ugyanis Fucsovicsról érkezett egy szép adag félmeztelen fotó. A fiatalember már Melbourne-ben van az Australian Open kedvéért, és ott a nyári melegre tekintettel póló nélkül edzett. Összeállításunkban néhány korábbi képet is megnézhet róla, a poszt legalján pedig szavazni lehet, mint mindig. Fucsovics Márton 21 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Akrobatikus torna: amikor a nő van alul

január 6., 10:33

A mai poszt fotói egy németországi cirkuszgáláról érkeztek. Az esemény neve az volt, hogy Feuerwerk der Turnkunst, azaz kb. Tornaművészeti tűzijáték, és a világ minden részéről érkeztek artisták, hogy bemutassák elképesztő tudományukat. Az egyik legizgalmasabbnak tűnő csoport egy német duó volt, a nevük Vanessa Sven, és ők megfordítják a cirkuszban szokásos felállást. Általában ugyanis egy erős férfi az úgynevezett unterman, és az ő vállán, lábain vagy egyéb testrészein állnak, csüngenek, trükköznek a többiek. Itt most azonban hölgy az unterman és a férfi van felül, de láthat az összeállításban még kanadai guminőt és indiai rúdtáncot is. Klikkelje végig a fotókat, megéri! A poszt legaljára görgetve pedig szavazhat az artistákra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csodáljon őszülő, de deltás úszóbajnokot!

január 5., 09:09

A mai poszt fotói ugyan a szintén kockahasú Richard Branson utazási irodájának újévi akcióját hivatottak reklámozni, de mi most megragadjuk az alkalmat, és a Virgin Travel helyett inkább Mark Fosterre szeretnénk irányítani az ön figyelmét. Igen, a fenti képen jobbról látható férfiról van szó, aki a kampány arca és teste lett, igaz, még három másik fiatalember és négy hölgy kíséretében sétáltak az utcán fürdőruhában a londoni hidegben a fotózás kedvéért.

Távolról sincs vége, olvasson még