Boy George lefogyott és szakállas

2013-11-02 08:38:00 - Eivissa

Ezen a héten dobta be a közösbe új videóklipjét Geri Halliwell, ami a kritikusok szerint elég gyenge, de legalább kockahasak vannak benne. Ebből a videós összeállításból azonban mégis kihagyjuk, mert a Gumicukorban már benne volt a Half of Me korábban, nézze meg ott, ha feszengeni szeretne! Geri Halliwell visszatérése helyett itt most inkább Boy George visszatérésére szeretnénk felhívni a figyelmet. Neki legalább a hangja még a régi, amint az a King of Everything című számból kiderül, de leginkább megdöbbenni azon fog, hogy Boy George szakállas. Korábban is mutattuk már, mennyire lefogyott, és akkor már borostája volt, hát úgy látszik, továbbnövesztette. Viszont szerencsére nem ő vetkőzik a klipben, hanem az egyik modell/színész.

Távolról sincs vége, olvasson még»
198 szavazat 231 szavazat

A hónap legjobb pasijai az Instagramon

2013-11-01 09:06:00 - Eivissa

Ebben a blogban általában hírességek, sportolók és modellek szerepelnek – viszonylag ritkán szoktunk hétköznapi emberekről posztolni. Most elérkezett ennek az ideje, ugyanis az Instagramnak hála ma már az is felteheti a kockahasát az internetre, aki ezért nem vár pénzt vagy hírverést, hanem csak úgy jól néz ki valaki szerint. Például saját maga szerint, jobb esetben barátnője (vagy barátja) szerint. Meg persze a The Mistergram című blog szerint, a legjobb tízet ugyanis az ő válogatásuk alapján állítottuk össze. Most nem kattintani kell, hanem görgetni, a további kilenc férfi a hajtás alatt várja önt!

Távolról sincs vége, olvasson még»
297 szavazat 509 szavazat

Boldogan reklámoz zoknit a művészfotós

2013-10-31 08:29:00 - gyb

David LaChapelle a világ leghíresebb divatfotósainak egyike, stílusa annyira széles körben ismert, hogy benne volt ebben a kvízünkben is. Az immár 50 éves fotográfus, aki videoklipeken kívül már egy zseniális dokumentumfilmet is rendezett, az utóbbi időben már ritkábban csinál szimpla reklámokat, inkább művészprojektekkel éli ki magát – rothadóan giccses csendéleteit például ebben a blogban nézheti meg, érdemes. De ugyanitt találtunk tőle egy reklámkampányt is, amit a svéd Happy Socks nevű, boldog zoknigyárnak csinált, a tőle megszokott harsány stílusban. A modellek nyilván nem modellek, hanem profi táncosok, kattintsa őket végig, aztán alul a szavazócsíkkal mondja meg, hogyan tetszettek!

Távolról sincs vége, olvasson még»
187 szavazat 203 szavazat

Uszodázik az új-zélandi rögbiválogatott

2013-10-30 09:49:00 - Eivissa

Új-Zélandon nagyon népszerű a rögbi. A mai posztban az ország legjobb játékosait mutatjuk, mivel új fotókat kaptunk a New Zealand All Blacksről, azaz az új-zélandi rögbiválogatottról, akik éppen Japánban vannak, és ott elmentek egy uszodába. (Nem szabad összekeverni őket a Nude Blacks nevű csapattal, akik szintén rögbiznek, de kevésbé jól, viszont meztelenül.) Úgy látszik, a profi szintű rögbizéshez a mackós testalkat a legkedvezőbb, persze azért izmos verzióban. Akiknek a tegnapi vékony fiúk nem jöttek be, azok valószínűleg most fogják azt mondani, hogy ezek végre „igazi” férfiak, bár szerintünk ez nem jó hozzáállás, hiszen testalkattól függetlenül mindenki „igazi” – és mindenkinek más jön be. Önnek például ők? Legalul a szavazócsíkkal megmondhatja!

Távolról sincs vége, olvasson még»
172 szavazat 184 szavazat

Orosz indiánfiúk félmeztelenkedtek a kifutón

2013-10-29 10:10:00 - gyb

A világ több pontján is dübörög tovább a divathétszezon, és amíg Pekingben művirágos menyasszonyok vonultak fel, addig Moszkvában az indiánfiúké volt a terep, legalábbis Leonyid Alekszejev, vagy angolos átírással Leonid Alexeev divatbemutatóján. A tervező szerint a jövő nyár egyik menő kiegészítője az indiántollas fejdísz lesz, legalábbis fiúk számára. Különösebben férfias, illetve normális felnőttek által hordható ruhadarabokat ugyanis nem sokat fedeztünk fel a kollekcióban, de természetesen nem is feltétlenül cél, hogy egy designer harminc-negyvenes családapáknak tervezzen. Kattintson a képre, és nézze meg 2014 orosz férfidivatját! Legalul pedig szavazhat is, mondja meg, önnek tetszettek-e a fotók!

Távolról sincs vége, olvasson még»
178 szavazat 162 szavazat

Három jó pasi egy uncsi divatbemutatón

2013-10-28 09:29:00 - Eivissa

Volt a múlt héten egy esemény Chicagóban, aminek azt a frappáns nevet adták a szervezők, hogy Akira's 11th Annual Fall Fashion Show Featuring Kristin Cavallari By Chinese Laundry. Lényegében egy divatbemutatóról van szó, amiről gyakorlatilag mindent elmond, hogy a múlt hónapban őrizetbe vett Kristin Cavallari volt a háziasszonya, aki gazdag kaliforniai nők életét bemutató realitykkel vált ismertté Amerikában. De mi nem terheljük önt a bemutatóról érkezett, zömében meglehetősen uncsi fotókkal, hanem próbálunk inkább a pozitívumokra koncentrálni. Pozitívumból konkrétan három darab volt, három kicsit testfestett, de félmeztelen férfimodell személyében, róluk látható négy jó kép a fotóösszeállításban. Kattintson rájuk, aztán meg a poszt alján a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
193 szavazat 216 szavazat

Ketrecharcosok fejszétverés előtt és után

2013-10-27 09:07:00 - Eivissa

1
Még több szétvert ketrecharcosért kattintson!

Hol havonta, hol kéthavonta jelentkező ketrecharcos-sorozatunkban már legutóbb is azt mutattuk, milyen durván rendezik át egymás arcvonásait a kevert harcművészetek művelői. Most a legfrissebb meccsfotók alapján eggyel továbbmegyünk: 10 férfinak mutatjuk először a hivatalos stúdióportréját, aztán pedig azt, hogyan néztek ki legutóbbi meccsük végén. A különbség megdöbbentő, sőt, a legtöbb esetben kifejezetten sokkoló, csak akkor kattintson, ha bírja a vért és a nyílt sérülések látványát!

Távolról sincs vége, olvasson még»
407 szavazat 432 szavazat

Vakmerő és jó testű sziklaugrók Thaiföldre mentek

2013-10-26 09:58:00 - Eivissa

Nagy bánatunkra utolsó állomásához ért a Red Bull elképesztő műugróverseny-sorozata. Korábban a leglátványosabb fotók városközpontokban tartott eseményekről érkeztek, most azonban Thaiföld volt a helyszín, közelebbről egy lélegzetelállító szépségű öböl a Phi Phi szigeteken. Itt a civilizációnak nyoma sincs, ennek megfelelően már a 27 méter magasan lévő ugródeszkához a feljutás is külön mutatványnak számít – dehát aki ilyen műugró-rendezvényeken versenyez, az nyilván nem tériszonyos. Ha ön az, akkor valószínűleg jobb, ha ülve nézi ezeket a fotókat, a látvány egyszerűen elképesztő. Ha tetszett (vagy ha nem), kattintson egyet alul a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még»
164 szavazat 209 szavazat

Fura hajak és fejek a prágai body-bajnokságról

2013-10-25 09:26:00 - Eivissa

Nem akartuk, hogy nagyon összetorlódjanak a testépítéssel kapcsolatos posztok, hiszen nemrég volt egy remek, amiben interjú is volt egy magyar sportolóval. Ebben a mostani posztban megint kizárólag a képeké a főszerep, van belőlük elképesztően sok, és mindegyik egyszerűen lenyűgöző, bár már nem extrafrissek: a múlt hétvégén készültek az EVL’S Prague Pro 2013 nevű versenyen Csehországban. Pro Men’s 212 kategóriában a brit Flex Johnson győzött, míg Pro Men’s Open kategóriában az alábbi amerikai Kai Greene, akinek már csak a frizurájáért és grimaszaiért érdemes végiglapozni a képösszeállítást – groteszk méretű izmairól nem is beszélve. Kattintson a fotóra és alul a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még»
217 szavazat 207 szavazat

Ez az 5 férfi Ken babává műtteti magát

2013-10-24 09:33:00 - Eivissa

A fenti 5 férfi azzal került be a hírlapokba Nagy-Britanniában, hogy azt állítják magukról, hogy Barbie baba férfi párjára, Ken babára szeretnének hasonlítani, és ezért már meg is plasztikáztatták magukat. Hát, azért Justin Jedlicától még igen messze le van maradva az 5 úriember, akik közül mellesleg csak kettő vállalta be a vetkőzést is. Egyikük 22 éves és számítógépekkel foglalkozik, a másikuk viszont tényleg jól néz ki, de ez nem csoda, hiszen ő személyi edző. És mellé 24 éves – a többi három férfi 28, 39 és 43 éves. Hogy milyenek lehettek plasztikázás nélkül, az a néző fantáziájára van bízva, mindenesetre ezért a személyi edzőért szerintünk mindenképpen érdemes végiglapozni a képsorozatot. Alul a szavazócsíkkal mondja meg, hogy önnek is tetszett-e!

Távolról sincs vége, olvasson még»
369 szavazat 182 szavazat

Amikor 5 pucér férfi veti rá magát egy nőre a gyepen

2013-10-23 08:13:00 - Eivissa

A fenti kép valami szörnyű szexuális bűncselekmény bizonyítékának is tűnhet, de nem erről van szó, hanem csak megint játszottak egy kis meztelen rögbit Új-Zélandon. Utoljára két éve tudósítottunk a Nude Blacks nevű csapatról, akikhez nagy bánatunkra Harry herceg még nem csatlakozott, pedig ezt a jelenetet szívesen megnéznénk pucér verzióban is. Új-Zéland nudista rögbisei ezúttal egy ausztrál csapatot fogadtak, és a játékba női versenyzők is beálltak, ők azonban (szemben a pucér futballal) mezben kergették a tojás alakú labdát. Ha az összes fotót meg szeretné nézni, valamelyik képre kattintson, ha pedig szavazni szeretne, akkor alul a szokásos nedves-száraz csíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
658 szavazat 596 szavazat

Shia LaBeouf fanszőrzettel hódítja meg Gabi Banyait

2013-10-22 08:29:00 - Eivissa

Láttuk már Shia LaBouf meztelen testét egy videóklipben. Most egy mozifilmben is valószínűleg elég sokat fog meztelenkedni, tekintettel arra, hogy a The Necessary Death of Charlie Countryman című alkotást a fenti pucér képpel promózta a Twitteren. Azon kívül, hogy LaBeouf a címszereplője, a film további érdekessége az, hogy Romániában játszódik, és ott is forgatták. A csajt, akivel LaBeouf minél többet próbál meztelenkedni a filmben, Evan Rachel Wood játssza, és a karaktert a hivatalos ismertető szerint úgy hívják, hogy „Gabi Banyai”. Alább a film posztere is megtekinthető – ön szeretné, ha Shia LaBeouf önnek is vetkőzne egyet? Szavazzon a szavazócsíkkal!

Távolról sincs vége, olvasson még»
207 szavazat 218 szavazat

Teszt: zavarja ennyi pucér izom a koncentrálásban?

2013-10-21 08:44:00 - Gyulai Bence

teamm5
Ilyen képek lesznek a kvízbenFotó: James Demitri / teamm8

Sokan sokféleképpen bizonyították már, hogy egy bögyös maca jelenlétében a férfiak nem tudnak koncentrálni. A Velveten ön is kipróbálhatta már, hogy bezavar-e egy-egy szexi csajos fotó, ha egyszerű kérdésekre kell a helyes választ kiválasztani viszonylag rövid idő (12 másodperc) alatt. Természetesen nem maradhatunk adósok a teszt férfiverziójával: akinek van kedve, az most kipróbálhatja, hogy a nagyjából az általános iskolai tananyag színvonalán mozgó feladatsorból hányat ront el akkor, ha a kérdés és a válaszlehetőségek között ott van egy (vagy több) meztelen vagy félmeztelen férfi, dagadó izmokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még»
577 szavazat 1040 szavazat
Címkék:

Műfarok lóg a hölgy koktéljába

2013-10-20 09:19:00 - Eivissa

Zac Efron, a Disney egykori üdvöskéje csak úgy nyomatja egyik magas színvonalú művészfilmet a másik után. Nemrég mutattunk egy vígjátéktrélert, amiben ő a szexi, de bárgyú szomszédsrác, most fent egy újabb vígjátéktrélert lehet megnézni, amiben szintén ő a bárgyú szomszédsrác. Ennek a filmnek most az a címe, hogy That Awkward Moment (magyarul kb. Az a kínos pillanat), és ebben Efron nemcsak a felsőtestét mutatja meg, hanem az egyik jelenetben tökpucéran is szerepel. Ez a film egyébként kifejezetten egy erotikus vígjáték, ezért erősen korhatáros lesz, ami Amerikában nagyon szokatlan. A beharangozó legvégén egy műfarok lóg egy hölgy koktéljába, valószínűleg ennél jobb poénnal a teljes film már nem fog szolgálni.

Távolról sincs vége, olvasson még»
149 szavazat 170 szavazat

A britek szerint ők álomfiúk

2013-10-19 08:53:00 - Eivissa

Van egy Dreamboys nevű brit férfisztriptíz-csapat (a website-jukért kattintson ide). Ezek a srácok gyakorlatilag ugyanazt csinálják, mint a Chippendale-gárda tagjai, csak a felpumpált vonal helyett inkább a szálkásat preferálják, mindenesetre teljesen szerénytelen jelmondatuk az, hogy „ahol az álmok valósággá válnak”. Nyilván nem mindenki álmodik ugyanarról, mindenesetre a Dreamboys londoni gálaelőadására rengeteg C-kategóriás brit celebnő ellátogatott, akik közül valamiért csak háromnak adatott meg, hogy az álomfiúk közül kettővel pózoljon a fotófal előtt. Szívesen beállna ön is a helyükre? Kattintson a képre, aztán pedig az oldal alján a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
305 szavazat 273 szavazat

Férfitökély fehér háttér előtt

2013-10-18 08:47:00 - gyb

Idén már mutattuk egyszer a Charlie by Matthew Zink nevű márka egyik (korábbi) kampányát, és Ryan Bertroche modell pedig pont nemrég került szóba egy videós posztban. Hát ők most egymásra találtak, ugyanis a Charlie by Matthew Zink 2014-es Resort férfikollekcióját pontosan Ryan Bertroche reklámozza, a kampányon kívül a nadrágokat bemutató úgynevezett lookbookban is ő álldogál fehér háttér előtt. A címben mi megelőlegeztük, hogy ez a Ryan Bertroche egyszerűen tökéletes, nézze végig a fotókat, aztán mondja meg, hogy egyet ért-e! A megmondáshoz a legkézenfekvőbb eszköz a szokásos szavazócsík, amit ezúttal is a poszt legalján talál.

Távolról sincs vége, olvasson még»
243 szavazat 303 szavazat

Kylie Minogue exe új kampányban obszcénkedik

2013-10-17 07:49:00 - gyb

Hurrá, megint Terry Richardson fotózta a Sergio K kampányát! Korábban fotózta ő már David Gandyt, Jon Kortajarenát és az egymással smároló brazil ikreket ennek az olasz márkának, most azonban Andrés Velencoso került sorra. Azért nagyon aktuális pont a választás, mert a spanyol modell nemrég azzal került be a hírekbe, hogy öt év után szakított a nőjével, Kylie Minogue-gal. A fotóanyag a korábbiakhoz méltóan ellenállhatatlanul ízléstelen, főleg azoknak fog garantáltan bejönni, akik a szőrös férfiakat kedvelik, mert ilyen fotókat általában csupasz fiúkkal szoktunk látni a reklámokban. Kattintson a fenti képre, illetve az alábbi videóra, és nézze meg, miről mondott le Kylie Minogue! Legalul szavazni is lehet természetesen. Andrés Velencoso 35 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
190 szavazat 214 szavazat

Gordon Ramsay vasemberként mutogatja testét

2013-10-16 07:45:00 - Eivissa

Amint azt a sport iránt érdeklődő nézőink bizonyára jól tudják, az Ironman Triatlon az a sport, amely megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll. Némi megdöbbenéssel jelentjük, hogy ezt most nem más teljesítette, mint Gordon Ramsay sztárszakács. Illetve nem is mi jelentjük, hanem ő maga tett közé róla fotókat részben a Whosay nevű oldalon, részben a Twitteren.

Távolról sincs vége, olvasson még»
217 szavazat 221 szavazat

Kockahas ipari mennyiségben Isztambulból

2013-10-15 10:17:00 - gyb

A mai posztban bemutatott bőséges képösszeállítás fotói Isztambulból érkeztek, azon belül az isztambuli divathétről, azon belül pedig Serdar Uzuntas divatbemutatójáról. Ezen az eseményen egészpályás (-kifutós) letámadást hajtottak végre a kockahasú modellek, és nem csak, hogy sokan voltak, még rengeteget fényképezkedtek is a színfalak mögött. Az összeállítás ezekkel a fotókkal kezdődik, amikor a fiatalemberek várják, hogy mehessenek vonulni, aztán meg lehet nézni azt is, ahogy tényleg vonulnak, méghozzá olyan mennyiségben, amilyet csak az Abercrombie & Fitch szokott bevetni. Mindehhez elég valamelyik képre kattintani, aztán pedig szavazni is lehet – mondja meg ön is, hogy bírta-e ebből ezt a mennyiséget!

Távolról sincs vége, olvasson még»
207 szavazat 225 szavazat

Szexi fürdőnadrágok a mormonfővárosból

2013-10-14 10:13:00 - gyb

Salt Lake City nagy részben arról híres, hogy ott van a mormon egyház központja – ki gondolta volna, hogy ott is terem egy olyan cég, akik férfiaknak gyártanak úszónadrágokat, és ráadásul meglehetősen frivol fényképekkel reklámozzák azt? Hát most találtunk egy ilyet, a cég neve Aronik Swim, modelljeinek neve Luke Decker, Shane Smith és Jose Ruiz (feltehetőleg egyikük sem mormon). Kattintsa végig az összeállítást, aztán a poszt legalján megint ott találja a szavazócsíkot, ha esetleg van kedve véleményt mondani az Aronik Swim modelljeiről.

Távolról sincs vége, olvasson még»
156 szavazat 207 szavazat

Melegbárban vetkőzött a Grimm sztárja

2013-10-13 08:36:00 - Eivissa

Viszonylag régen volt utoljára olyan, hogy egy olvasónk jelezte, hogy szeretne látni egy posztot egy bizonyos férfiról – de a héten jött egy ilyen email. A kért férfi a Grimm című sorozat egyik főszereplője volt, David Giuntoli, de először nem voltunk benne biztosak, hogy fogjuk tudni teljesíteni a kérést, mivel az olasz felmenőkkel is rendelkező amerikai színészről jobbára csak öltönyös fotókat tartalmaznak képügynökségeink archívumai. De érdemes volt túrni még egy kicsit Giuntolival kapcsolatban máshol is, a kutatásnak ugyanis a fenti videó lett az eredménye.

Távolról sincs vége, olvasson még»
207 szavazat 223 szavazat

Itt az új, lovas Cirque du Soleil

2013-10-12 09:13:00 - Eivissa

A mai posztban lovas daliák fotói láthatóak. A képek a Cavalia nevű társulat artistáiról, illetve pontosabban az Odysseo című előadásukról készültek, amely jelenleg az USA-ban turnézik, azon belül is Marylandben. A koncepció elég egyértelmű: Cirque du Soleil, csak lovakkal. A társulat alapítói között olyanok is vannak, akik annak idején a cirkuszművészetet megújító kanadai társulatot alapították, de az Odysseót nemzetközi artistasereg adja elő, tehát nem kizárólag kanadai az előadás.

Távolról sincs vége, olvasson még»
173 szavazat 173 szavazat
Címkék:

Justin Bieber még jobban rágyúrt

2013-10-11 07:59:00 - Eivissa

Szegény Justin Biebert mindig csak bántják. Mi is cikiztük, hogy nem sikerül neki a fekává válás, aztán a bajsza miatt is röhögtünk rajta egyet, ő meg szegény a jelek szerint csak egyre jobban igyekszik, hogy keménycsávóként komolyan vegyék. Posztolta például az Instagramra a fenti fotót, amiből egyértelmű, hogy még jobban rágyúrt – személyi edzőjével pózol a képen.

Távolról sincs vége, olvasson még»
346 szavazat 251 szavazat

Kiss Jenő 15 év után 10 kilóval izmosabb

2013-10-10 08:25:00 - Gyulai Bence

Ebben a blogban ritkán van interjú a fotók mellé, de a mai szerencsére egy ilyen kivételes poszt, amit nemcsak nézni, hanem végigolvasni is érdemes. Ha ön még nem ismerné Kiss Jenő testépítőt, akkor gyorsan bemutatjuk őt: volt junior és felnőtt magyar bajnok is, aztán (azt mondja, ezt tekinti karrierje legnagyobb sikerének) 1996-ban elnyerte az abszolút világbajnoki címet. Igen, ez az a verseny (korábbi nevén Mr. Universe), amin 1969-ben Arnold Schwarzenegger győzött. És egyáltalán nem véletlen, hogy hirtelen előveszünk egy 17 évvel ezelőtti testépítő-bajnokot: Kiss Jenő ugyanis 15 év kihagyás után idén visszatért, ráadásul most még 10 kilóval nehezebb. Igen, ennyivel több izom van rajta. És megint részt vesz a Testépítők Nemzetközi Szövetsége (IFBB) versenyein, idén augusztus 31-én a hetedik helyet szerezte meg a Nordic Pro nevű megmérettetésen Finnországban.

Távolról sincs vége, olvasson még»
404 szavazat 349 szavazat

Szörfruhájában kotort a One Direction sztárja

2013-10-09 08:52:00 - Eivissa

Akiknek egy Justin Bieber nem elég, azoknak ott van a One Direction együttes, amiben öt hasonszőrű fiatalember énekel. Közülük az egyik Liam Payne, akit 2008-ban Simon Cowell a célegyenesben vágott ki a műsorból, Payne ekkor az élő adásokba pont nem jutott be. 2010-ben újra próbálkozott, és szólóénekesként ekkor sem voltak rá vevők, viszont négy másik sráccal együtt belerakták őt a Cowell által kreált One Direction együttesbe, ami abban az évben bejutott ugyan az élő adásokba, de csak harmadik lett a versenyben.

Távolról sincs vége, olvasson még»
244 szavazat 291 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés