Sean Penn elképesztőt szörfözött Hawaiin

2014-01-04 09:05:00 - Eivissa

Az új évet nyaralással köszöntők közé tartozik Sean Penn is. Ő ugyanott nyaral, mint Jason Lewis a Szex és New Yorkból: Hawaiin, ráadásul Sean Penn távolról sem kezdett el pocakosodni, sőt, elképesztő, de úgy tűnik, mintha egyre jobb formában lenne. Összehasonlításképpen érdemes megnézni augusztusi ibizai fotóit, hát Penn azóta sem csúnyult meg. Ha valamelyik képre kattint, jobban is megnézheti, hogyan szörfözgetett a színész a napokban, alul pedig a szavazócsík segítségével véleményt is lehet mondani róla (legutóbb persze a nedves bugyik győztek, most sem számítunk másra). Sean Penn 53 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
162 szavazat 197 szavazat

Így kell kinéznie annak, aki modellcsajt akar

2014-01-03 08:38:00 - Eivissa

Olivia Palermo egy közepesen ismeretlen amerikai modell, aki két évadon keresztül realitysztár is volt. Amint azt a Gumicukor olvasói már tudják, ő jelenleg Saint Barthélemy szigetén nyaral a vőlegényével, akit viszont ebben a posztban mutatunk be önnek. A fiatalembert Johannes Hueblnek hívják és német, és remek vőlegénye tud ő lenni egy modellcsajnak, tekintettel arra, hogy maga is modell.

Távolról sincs vége, olvasson még»
372 szavazat 395 szavazat

Pocakosodik a Szex és New York bikája

2014-01-02 11:05:00 - Eivissa

Az új évet tavaly télen nyaraló sorozatszínészekkel kezdtük, és ez 2014-ben sincs másként. Idén először is Jason Lewist mutatjuk nézőinknek, akit a Szex és New Yorkból lehet ismerni, de Samantha nagy szerelme másodállásban modellkedett is rengeteget (ebben a posztban egy korábbi modellkampányát nézheti meg). Lewis azonban most mintha nem lenne annyira formában, mint ahogy azt a férfimodellektől megszoktuk, ezeken a Hawaii szigetén készült képeken mintha pocakosodna.

Távolról sincs vége, olvasson még»
281 szavazat 399 szavazat

Vetkőzött a Breaking Badből a fogyatékos srác

2014-01-01 08:50:00 - Eivissa

A Breaking Bad magyar címe Totál szívás, és a sorozat egyik főszereplője RJ Mitte. Ő látható a fenti magazincímlapon. Sorozatbéli szerepe szerint egy enyhén fogyatékos srácot alakít, és RJ Mitte az életben is újszülöttkori agykárosodással él, ami miatt többek között kicsit lassabb a beszéde, mint az átlag. De mindez nem akadályozta meg abban, hogy a világ egyik legjobb sorozatában szerepeljen, vagy hogy hasat villantson egy magazincímlapon. Az ő képe is benne van az utolsó 20 fotóban, amit az év 100 legjobb szóló kockahasfotójaként emlegettünk az elmúlt pár napban, illetve posztban. Kattintsa végig a képeket, klikkeljen a szavazócsíkra is, aztán holnap visszatérünk a normális kerékvágásba!

Távolról sincs vége, olvasson még»
361 szavazat 347 szavazat

Nagyon sok jó pasi plusz Perez Hilton

2013-12-31 08:51:00 - Eivissa

Száz képet tettünk félre év közben erre a mostani időszakra, amikor is több posztra szétosztva mutatjuk be őket nézőinknek, hogy azért ezek a képek se maradjanak ki. A sorozatból ez az ötödik darab, a korábbi posztok linkjeit a jobb hasábban találja. A mai poszt is 16 képet tartalmaz, tele jobbnál jobb testű modellekkel, sportolókkal és fesztiválozókkal. De valahogy belecsúszott egy extrémvékony modellsrác is, aki lehet, hogy nem fog minden nézőnknek tetszeni, plusz a kétes ízlésű Perez Hilton, aki valószínűleg senkinek sem fog. De azért egyben az egész összeállítás nem is rossz ugye? Ha végignézte, klikkeljen a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
256 szavazat 204 szavazat

Billy Idol 57 évesen is villantgatta kockahasát

2013-12-30 08:43:00 - Eivissa

Ez a negyedik rész abból a posztsorozatból, amellyel a két ünnep között összesen száz random kockahas-fotót mutatunk nézőinknek az elmúlt egy évből. Ebben a posztban 16 darab van a százból, és az egyik kedvencünk a 16-ból a fenti fotó Billy Idolról. De szerepel az összeállításban még egy híresség, Mario Balotelli, a többi férfi viszont nem igazán ismert, névről legalábbis. Modellek, artisták, sportolók, zenészek, színészek, szóval van itt megint mindenki, akinek jó teste szokott lenni. Ha a képre már rá kattintott, kattintson a szavazócsíkra is legalul! A fenti fotó egyébként az énekes legutóbbi születésnapja előtt készült, Billy Idol már 58 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
305 szavazat 266 szavazat

Miniszterelnök ölelkezett a melegfelvonuláson

2013-12-29 09:00:00 - Eivissa

Harmadszorra jelentkezünk a szezonban randomizált kockahas-poszttal. A napi pasiadag most sem marad el, csak most nem egy összetartozó képsorozatot mutatunk, mint év közben, hanem véletlenszerűen 16 olyan képet, amit az év folyamán tettünk félre azzal a felkiáltással, hogy jó lesz ez még valamire. A fenti fotó például azért izgalmas, mert az új-zélandi melegfelvonuláson készült, és az egyik személy John Key miniszterelnök, a másik pedig egy felvonuló. Ki tudja találni, hogy melyikük melyik? A helyes megfejtést a képaláírás tartalmazza, kattintson a képre! Ha még több és még meredekebb melegfelvonulós fotóra vágyik, kattintson ide, ha szavazni szeretne, akkor meg a poszt alján a száraz-nedves csíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
180 szavazat 205 szavazat

Barack Obama is bekerült a Kockahas blogba!

2013-12-28 08:54:00 - Eivissa

Ez a második olyan poszt, amiben teljesen véletlenszerűen soroljuk 2013 posztolásra érdemes, de eddig kimaradt kockahas-fotóit. 16 képet tartalmaz az összeállítás: van benne jó sok híresség, az élen Barack Obamával, akit fürdőzés közben fényképeztek le még az év elején. De vannak monacói nemesek, brazil focisták, kubai artisták és melegpornósok is a mai felhozatalban – nézze meg a fotókat, jobb lesz a napja! Vagy ha mégse lett jobb, alul kattintson a száraz bugyira.

Távolról sincs vége, olvasson még»
297 szavazat 230 szavazat

Az év 100 legjobb szóló kockahasfotója

2013-12-27 09:36:00 - Eivissa

Így működik a Kockahas-blog, amióta működik: a posztokban minden nap új fotósorozatot mutatunk egy vagy több, hiányos öltözékű férfiról. De mi van akkor, ha egy olyan szóló képet találunk, ami közlésre ugyan érdemes, csak nem tartozik hozzá egy teljes sorozat, hogy külön poszt lehessen a dologból? Akkor az van, hogy a képet szépen félretesszük év végére. Az így összegyűlt fotókból a száz legjobbat választottuk ki, és a két ünnep között reggelről reggelre adagoljuk őket hűséges nézőinknek. A mai az első összeállítás 16 képpel, lapozgassa egészséggel! Ugyan a fotóknak semmi közük egymáshoz és teljesen random sorrendben vannak, véleményt azért lehet mondani róluk, alul klikkeljen egyet vérmérséklete szerint, aztán várja türelemmel a holnapi adagot!

Távolról sincs vége, olvasson még»
133 szavazat 125 szavazat

50 év foci-vb-inek gólöröme 20 fotón

2013-12-26 09:06:00 - Eivissa

Még majdnem fél év van hátra a brazíliai foci-VB-ig, de ez már a második poszt a Kockahas blogban, ami a jövő nyár első számú sporteseményéhez kapcsolódik. Az elsőben brazil strandmunkások futballoztak az óceánparton, ebben a másodikban azonban retrófotókat mutatunk az elmúlt fél évszázad valamennyi VB-jéről. A válogatáskor szokásunkhoz híven természetesen a vetkőző focistákra koncentráltunk, de mint kiderült, a játékosok nem csak örömükben szoktak vetkőzni, hanem néha bánatukban is. Érdemes megfigyelni, hogyan változnak külsőre a focisták az évek során – ezt a 20 képet mindenképpen kattintsa végig! Aztán ha még ráér egy picit, esetleg a poszt legalján a szavazásba is bekapcsolódhat.

Távolról sincs vége, olvasson még»
425 szavazat 254 szavazat

15 mesteri portré 15 színészlegendáról

2013-12-25 08:50:00 - Eivissa

Szeretjük a régi fotókat, így mára egy adag jó régi fotót gyűjtöttünk össze önnek, és kivételesen nem annyira a kockahasakon van a hangsúly, hanem inkább a sármon. A XX. század legnagyobb hollywoodi ikonjai közül 15 látható ebben az összeállításban, névsorrendben prezentáljuk őket, egytől egyig remekül eltalált portrékon. Közülük néhánynak már szinte alig cseng ismerősen a neve, mint például A gyerekek órája című filmből is ismert James Garneré, viszont van köztük olyan, aki a mai napig aktív, például Robert De Niro vagy Robert Redford, és olyan is, aki már meghalt. Kattintsa végig őket, érdemes!

Távolról sincs vége, olvasson még»
155 szavazat 204 szavazat

Nézegessen kockahasú férfihattyúkat!

2013-12-24 08:49:00 - Eivissa

Ma a Hattyúk tavával próbálunk ráerősíteni egy kicsit a karácsonyi hangulatra. Ezek a képek annyiban különlegesek, hogy nem egy hagyományos balettelőadásról készültek, hanem Matthew Bourne moderntánc-guru világhírű rendezéséről, ahol a hagyományos, törékeny női tánckar helyett férfiak alakítják az inas-izmos hattyúkat. Az előadás évtizedek óta világsiker, ön a Billy Elliot című filmből is emlékezhet rá, hiszen a balett-táncos kisfiút a film végén felnőtt korában láthatjuk, amint pontosan ebben az előadásban lép fel. Elképesztően érdekes fotók ezek, érdemes végigkattintani az összeállítást, ha pedig van még kedve egy régebbi, nagyon érdekes balett-poszthoz, klikkeljen ide

Távolról sincs vége, olvasson még»
175 szavazat 234 szavazat

Megcsúnyult a ’90-es évek latin szexikonja

2013-12-23 09:31:00 - Eivissa

Annyira benne van most a levegőben a nosztalgia a ’90-es évek iránt, főleg az évtized eleje iránt, hogy egyszercsak a semmiből eszünkbe jutott Richard Grieco. Na jó, nem teljesen a semmiből, a futva kutyázó-csajozó Michael Greco vezetékneve juttatta őt eszünkbe. Az amerikai Richard Grieco szintén színészkedett valamennyit, például a 21 Jump Streetben volt benne, de a mozisztárság nem jött neki össze, pedig a jelek szerint volt éppen pár haverja Hollywoodban.

Távolról sincs vége, olvasson még»
393 szavazat 188 szavazat

3 ugyanolyan ókori macsófilm büntet majd 2014-ben

2013-12-22 09:17:00 - Gyulai Bence

Ha a Kockahas blogban három videó van egy posztban, akkor a háromnak általában semmi köze egymáshoz (azon kívül persze, hogy mindben van kockahas). Most viszont három nagyon hasonló videót mutatunk, pedig három különböző film trélerjéről van szó, dehát Hollywood újabban nem az eredetiséggel próbál aratni. Mindhárom filmet 2014 elején mutatják majd be, mind ókori témájú, és a jelek szerint mind ugyanabba a bárgyú macsós kategóriába tartoznak, amibe a tizenkettő egy tucat szuperhősös és/vagy gladiátoros filmek többsége. Fent a Herkules legendája című film beharangozója látható, és minden jel arra mutat, hogy a görög istenségről siker esetén több film is lesz. Herkulest Kellan Lutz alakítja majd egyébként, aki a Halhatatlanokban már játszott görög istent, akkor Poszeidón szerepét osztották rá. A Herkules legendájának amerikai premierje január 10-én lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még»
100 szavazat 149 szavazat

Fecskében futottak amerikai mikulások

2013-12-21 09:03:00 - Eivissa

Egyre menőbbek a ledér mikulásjelmezes futórendezvények. Tavaly Budapestről és New Yorkból mutattunk ilyen eseményt, a változatosság kedvéért idén a bostoni mikulásokat mutatjuk. Ők azok a bátrak, akik a nyolc Celsius fokos hidegben is nekivetkőztek, hogy lehessen róluk egy sorozatnyi ütős fotót csinálni. A futás ilyen rendezvényen nyilván nem versenyszerű, csak azt szolgálja, hogy a részvevők kimelegedjenek a megfagyás helyett, de azért mi az ausztrálokhoz szívesebben csatlakoztunk volna. Klikkelje végig a fotókat, aztán mondja el a benyomását a szavazógép segítségével a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
139 szavazat 155 szavazat
Címkék:

A szőrtelen díszférfiak kibuszoztak Las Vegasból

2013-12-20 09:19:00 - Eivissa

Hurrá, a brit Dreamboys után most újabb chippendale-csapatot van szerencsénk mutatni önnek! Az ő nevük Men of the Strip, amerikaiak, és van egy jó nagy turnébuszuk, amit saját mell- és hasizmaikkal díszítettek. Azért kellett nekik egy busz most, hogy legyen mivel kimozdulni otthonukból, Las Vegasból. A nálunk látható képek New Yorkban készültek róluk a napokban, ahol többek között egy műtűz előtt is vetkőztek egyet a hivatásos vetkőzők. Lapozza végig a fotósorozatot, aztán a poszt legaljára görgetve klikkeljen egyet a szavazócsíkra is, hogy megtudjuk a véleményét a szőrtelen díszférfi-különítményről!

Távolról sincs vége, olvasson még»
221 szavazat 201 szavazat

Hugh Jackman mögött hülyéskedtek a fürdőzők

2013-12-19 10:50:00 - Eivissa

A legutóbbi Hugh Jackman-posztjaink arról szóltak, milyen torz lesz a színész feje erőlködés közben, és milyen eres lesz a karja erőlködés után. Szerencsére még az év vége előtt tudunk újra pozitívat mutatni nézőink egyik nagy kedvencéről: az ausztrál színész megint csobbant egyet a Bondi Beachen, igen, ugyanott, ahol most Simon Bakerék is strandolgatnak. Jackman most egy olyan ismerősével volt fürdeni, akivel előtte együtt edzett, aztán a vízből kifelé jövet feltűnt a népeknek, hogy már megint celeb van a vízben, és két fiatal még a paparazzót is kiszúrta, úgyhogy pózoltak is egy jóízűt Jackman háta mögött. Kattintsa végig a fotósorozatot, mert zseniális! Alul pedig jöhetnek a szavazatok. Hugh Jackman 45 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
169 szavazat 337 szavazat

A Mentalista sztárhaverjaival strandolt

2013-12-18 09:22:00 - Eivissa

Két éve mutattuk utoljára Simon Bakert, akit a legtöbben a Mentalista című sorozat főszereplőjeként ismernek. Az ausztrál színész Hollywoodból a jelek szerint már visszatért hazájába az ünnepekre, mert Sydney környékének leghíresebb strandjain fotózták a napokban. (Mellesleg ugyanezen a Bondi Beachen szoktuk látni többek között Hugh Jackmant is.) Most Bakeréken kívül a Liev Schreiber-Naomi Watts házaspár is ott volt, kattintson a képre és nézze meg őket! Két éve olvasóink sokszáz szavazata alapján nagyjából döntetlen lett a szavazás arról, hogy a Mentalista vonzó férfi-e vagy sem, lássuk, most nagyobb arányban győznek-e a nedves szavazatok! Simon Baker 44 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
219 szavazat 293 szavazat

Nézegessen kockahasú, német tehetségkutatósokat!

2013-12-17 09:17:00 - Eivissa

A mai posztban látható képek egy német tévéműsorból származnak, aminek a címe Supertalent. Igen, a Csillag születiknek nagyjából megfeleltethető műsorról van szó, amit idén már hetedszer rendeztek meg, és amit ezúttal egy kutyás előadó nyert meg. Mellette azonban úton-útfélen kockahasak dobták fel a tehetségkutatót, nagyobb számban és jobb minőségben, mint amit mondjuk a Sztárban sztár adásaiból tudtunk összeszedni. Ha kattint, láthat zsonglőrt, táncost és akrobatát is, plusz egy csapatnyi, biodíszletként funkcionáló férfimodellt, no meg Robbie Williamst, mert ő volt az utolsó adás sztárvendége. Kattintson a képre, alul véleményt mondhat a felhozatalról a szavazógéppel!

Távolról sincs vége, olvasson még»
166 szavazat 158 szavazat

Fürdőgatyás felvonulás volt Sydney-ben

2013-12-16 07:36:00 - Eivissa

És megint Ausztrália. Ott ugye most lett nyár, rendeztek is egy fürdőruhás felvonulást Sydney belvárosában. Persze nem csak férfiaknak, de a Strut the Streets fantázianevű eseményről érkezett sajtófotókból ebbe a blogba természetesen csak az urakat válogattuk össze, akiknek többsége fecskében nyomta végig a menetet (éljenek a fürdőnadrágos ausztrál pasik, ugyebár). Elég jó bulinak tűnik ez a rendezvény, de a partizáson kívül más célja is volt felvonulásnak: jótékonyan pénzt gyűjtöttek Ausztrália őslakos tizenévesei tanulásának segítésére. Ön senkin nem segít, ha ezeket a képeket végiglapozza, csak saját magán, de azért szerintünk klikkeljen valamelyik képre, utána legalul szavazzon, és azután tegyen jót valaki mással is: ossza meg ezt a posztot ismerőseinek, hogy meglegyen a napi jócselekedete!

Távolról sincs vége, olvasson még»
138 szavazat 181 szavazat

Sármos guruvá öregedett a belga focikapus

2013-12-15 09:12:00 - Eivissa

Bobby Dekeyser Belgiumban született, és profi futballkapus volt a ’80-as években, de már 1991 óta nem véd, hanem minden egyebet csinál vállalkozóként. Miamiben fotózták őt is, azon a strandon, ahol rengeteg sztárt láttunk már, köztük Cristiano Ronaldót. Dekeyser evezni volt éppen egyet az óceánon és ahogy nézzük, valamiféle guruvá nőtte ki magát, bizonyára vendégeit is annyira lebilincselte beszédével, mint minket azzal, hogy tud szörftesten fejen állni. A hosszú ősz haj nagyon kevés ötven körüli férfinak áll ennyire jól, kattintsa végig a galériát, és szavazzon! Bobby Dekeyser 49 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
186 szavazat 235 szavazat

Így csajozik kutyafuttatás közben egy pókeres színész

2013-12-14 08:58:00 - Eivissa

A mai posztban Michael Grecót mutatjuk be önnek. Amennyiben ön nem elvakult a rajongója a brit napi szappanoperáknak és a profi pókerezésnek sem szakértője, valószínűleg még nem hallott róla. Greco ugyanis a neve ellenére nem görög, hanem brit, és a BBC EastEnders című sorozatában lett híres az ezredforduló környékén, aminek kapcsán egyszer a britek meg is választották a világtörténelem legszexisebb férfi szappanopera-sztárjának.

Távolról sincs vége, olvasson még»
224 szavazat 210 szavazat

Szőrös mellkast villantott a Törtetők sztárja

2013-12-13 08:39:00 - Eivissa

Ön ismeri a Törtetők (Entourage) című sorozatot? Ha igen, akkor ne is olvasson tovább, hanem klikkeljen azonnal a fotókra, mert akkor úgyis tudja, hogy ki ez az Adrian Grenier. A betűk és az adatok szerelmeseit azonban szívesen tájékoztatjuk arról, hogy ez az amerikai színész 8 évet húzott le a celebvendégeket felvonultató HBO-sorozatban (mármint a Törtetőkben), meg arról, hogy igen, ő volt a mellőzött barát Az ördög Pradát viselben. Illetve onnan is lehet emlékezni rá, hogy megvolt neki Paris Hilton. A múlt héten Miamiben fotózták le, ahol futott egy kicsit, majd csobbant egyet az óceánban, megvillantva kisfiús mosolyát és szőrös mellkasát. Kattintson a fotóra, aztán alul a szavazógépre! Önnek bejön ez a már nem is olyan fiatal fiatalember? Adrian Grenier 37 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
151 szavazat 169 szavazat

Combtetovált modell strandolva reklámoz

2013-12-12 09:29:00 - gyb

A legutóbbi, merésznek szánt, de nagyon szerencsétlenül időzített divatkampány után most visszatérünk a klasszikusok, sokkolásmentes témákhoz. Fent a Marcuse nevű ausztrál cég legfrissebb promófotóit mutatjuk, és itt nincs semmi trükközés, csak egy modell, aki pont olyan, amilyennek lennie kell (plusz egy váratlan combtetoválás), és egy gyönyörű tengerpart. A cég alábbi videója kevésbé friss, de talán még figyelemre méltóbb a strandolós fotóknál, hiszen ebben egy ikerpár szerepel, Nic és Campbell Pletts. Ha őket is megnézte, jöhet egy szavazat a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még»
159 szavazat 232 szavazat

Még mindig bombajól néz ki a Díaz-Ponce pár

2013-12-11 07:14:00 - Eivissa

Ha önnek nem ugrik be, kicsoda Aarón Díaz és Lola Ponce, kattintson vissza ehhez a poszthoz, mert nyáron már bemutattuk őket egyszer, igaz, egyikük se az a személyiség, akiről érdemes hosszadalmas fejtegetéseket írni vagy olvasni. Inkább a fotóik az érdekesek. Az a remek hírünk van a velük kapcsolatban, hogy az elmúlt fél évben nem csúnyultak meg, hanem ehelyett még a korábbiaknál is előnyösebb képek készültek róluk. A mexikói-argentin celebpárnak idén született meg első közös gyereke, de (egyelőre) nem házasodtak össze, hanem büszkén és csodálatos testtel élik életüket a kamerák és fényképezőgépek előtt. Kattintsa végig az összeállítást, aztán alul szavazzon, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még»
203 szavazat 219 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés