Fura hajak és fejek a prágai body-bajnokságról

2013-10-25 09:26:00 - Eivissa

Nem akartuk, hogy nagyon összetorlódjanak a testépítéssel kapcsolatos posztok, hiszen nemrég volt egy remek, amiben interjú is volt egy magyar sportolóval. Ebben a mostani posztban megint kizárólag a képeké a főszerep, van belőlük elképesztően sok, és mindegyik egyszerűen lenyűgöző, bár már nem extrafrissek: a múlt hétvégén készültek az EVL’S Prague Pro 2013 nevű versenyen Csehországban. Pro Men’s 212 kategóriában a brit Flex Johnson győzött, míg Pro Men’s Open kategóriában az alábbi amerikai Kai Greene, akinek már csak a frizurájáért és grimaszaiért érdemes végiglapozni a képösszeállítást – groteszk méretű izmairól nem is beszélve. Kattintson a fotóra és alul a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még»
214 szavazat 204 szavazat

Ez az 5 férfi Ken babává műtteti magát

2013-10-24 09:33:00 - Eivissa

A fenti 5 férfi azzal került be a hírlapokba Nagy-Britanniában, hogy azt állítják magukról, hogy Barbie baba férfi párjára, Ken babára szeretnének hasonlítani, és ezért már meg is plasztikáztatták magukat. Hát, azért Justin Jedlicától még igen messze le van maradva az 5 úriember, akik közül mellesleg csak kettő vállalta be a vetkőzést is. Egyikük 22 éves és számítógépekkel foglalkozik, a másikuk viszont tényleg jól néz ki, de ez nem csoda, hiszen ő személyi edző. És mellé 24 éves – a többi három férfi 28, 39 és 43 éves. Hogy milyenek lehettek plasztikázás nélkül, az a néző fantáziájára van bízva, mindenesetre ezért a személyi edzőért szerintünk mindenképpen érdemes végiglapozni a képsorozatot. Alul a szavazócsíkkal mondja meg, hogy önnek is tetszett-e!

Távolról sincs vége, olvasson még»
369 szavazat 182 szavazat

Amikor 5 pucér férfi veti rá magát egy nőre a gyepen

2013-10-23 08:13:00 - Eivissa

A fenti kép valami szörnyű szexuális bűncselekmény bizonyítékának is tűnhet, de nem erről van szó, hanem csak megint játszottak egy kis meztelen rögbit Új-Zélandon. Utoljára két éve tudósítottunk a Nude Blacks nevű csapatról, akikhez nagy bánatunkra Harry herceg még nem csatlakozott, pedig ezt a jelenetet szívesen megnéznénk pucér verzióban is. Új-Zéland nudista rögbisei ezúttal egy ausztrál csapatot fogadtak, és a játékba női versenyzők is beálltak, ők azonban (szemben a pucér futballal) mezben kergették a tojás alakú labdát. Ha az összes fotót meg szeretné nézni, valamelyik képre kattintson, ha pedig szavazni szeretne, akkor alul a szokásos nedves-száraz csíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
654 szavazat 592 szavazat

Shia LaBeouf fanszőrzettel hódítja meg Gabi Banyait

2013-10-22 08:29:00 - Eivissa

Láttuk már Shia LaBouf meztelen testét egy videóklipben. Most egy mozifilmben is valószínűleg elég sokat fog meztelenkedni, tekintettel arra, hogy a The Necessary Death of Charlie Countryman című alkotást a fenti pucér képpel promózta a Twitteren. Azon kívül, hogy LaBeouf a címszereplője, a film további érdekessége az, hogy Romániában játszódik, és ott is forgatták. A csajt, akivel LaBeouf minél többet próbál meztelenkedni a filmben, Evan Rachel Wood játssza, és a karaktert a hivatalos ismertető szerint úgy hívják, hogy „Gabi Banyai”. Alább a film posztere is megtekinthető – ön szeretné, ha Shia LaBeouf önnek is vetkőzne egyet? Szavazzon a szavazócsíkkal!

Távolról sincs vége, olvasson még»
203 szavazat 215 szavazat

Teszt: zavarja ennyi pucér izom a koncentrálásban?

2013-10-21 08:44:00 - Gyulai Bence

teamm5
Ilyen képek lesznek a kvízbenFotó: James Demitri / teamm8

Sokan sokféleképpen bizonyították már, hogy egy bögyös maca jelenlétében a férfiak nem tudnak koncentrálni. A Velveten ön is kipróbálhatta már, hogy bezavar-e egy-egy szexi csajos fotó, ha egyszerű kérdésekre kell a helyes választ kiválasztani viszonylag rövid idő (12 másodperc) alatt. Természetesen nem maradhatunk adósok a teszt férfiverziójával: akinek van kedve, az most kipróbálhatja, hogy a nagyjából az általános iskolai tananyag színvonalán mozgó feladatsorból hányat ront el akkor, ha a kérdés és a válaszlehetőségek között ott van egy (vagy több) meztelen vagy félmeztelen férfi, dagadó izmokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még»
575 szavazat 1035 szavazat
Címkék:

Műfarok lóg a hölgy koktéljába

2013-10-20 09:19:00 - Eivissa

Zac Efron, a Disney egykori üdvöskéje csak úgy nyomatja egyik magas színvonalú művészfilmet a másik után. Nemrég mutattunk egy vígjátéktrélert, amiben ő a szexi, de bárgyú szomszédsrác, most fent egy újabb vígjátéktrélert lehet megnézni, amiben szintén ő a bárgyú szomszédsrác. Ennek a filmnek most az a címe, hogy That Awkward Moment (magyarul kb. Az a kínos pillanat), és ebben Efron nemcsak a felsőtestét mutatja meg, hanem az egyik jelenetben tökpucéran is szerepel. Ez a film egyébként kifejezetten egy erotikus vígjáték, ezért erősen korhatáros lesz, ami Amerikában nagyon szokatlan. A beharangozó legvégén egy műfarok lóg egy hölgy koktéljába, valószínűleg ennél jobb poénnal a teljes film már nem fog szolgálni.

Távolról sincs vége, olvasson még»
147 szavazat 169 szavazat

A britek szerint ők álomfiúk

2013-10-19 08:53:00 - Eivissa

Van egy Dreamboys nevű brit férfisztriptíz-csapat (a website-jukért kattintson ide). Ezek a srácok gyakorlatilag ugyanazt csinálják, mint a Chippendale-gárda tagjai, csak a felpumpált vonal helyett inkább a szálkásat preferálják, mindenesetre teljesen szerénytelen jelmondatuk az, hogy „ahol az álmok valósággá válnak”. Nyilván nem mindenki álmodik ugyanarról, mindenesetre a Dreamboys londoni gálaelőadására rengeteg C-kategóriás brit celebnő ellátogatott, akik közül valamiért csak háromnak adatott meg, hogy az álomfiúk közül kettővel pózoljon a fotófal előtt. Szívesen beállna ön is a helyükre? Kattintson a képre, aztán pedig az oldal alján a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
304 szavazat 272 szavazat

Férfitökély fehér háttér előtt

2013-10-18 08:47:00 - gyb

Idén már mutattuk egyszer a Charlie by Matthew Zink nevű márka egyik (korábbi) kampányát, és Ryan Bertroche modell pedig pont nemrég került szóba egy videós posztban. Hát ők most egymásra találtak, ugyanis a Charlie by Matthew Zink 2014-es Resort férfikollekcióját pontosan Ryan Bertroche reklámozza, a kampányon kívül a nadrágokat bemutató úgynevezett lookbookban is ő álldogál fehér háttér előtt. A címben mi megelőlegeztük, hogy ez a Ryan Bertroche egyszerűen tökéletes, nézze végig a fotókat, aztán mondja meg, hogy egyet ért-e! A megmondáshoz a legkézenfekvőbb eszköz a szokásos szavazócsík, amit ezúttal is a poszt legalján talál.

Távolról sincs vége, olvasson még»
238 szavazat 301 szavazat

Kylie Minogue exe új kampányban obszcénkedik

2013-10-17 07:49:00 - gyb

Hurrá, megint Terry Richardson fotózta a Sergio K kampányát! Korábban fotózta ő már David Gandyt, Jon Kortajarenát és az egymással smároló brazil ikreket ennek az olasz márkának, most azonban Andrés Velencoso került sorra. Azért nagyon aktuális pont a választás, mert a spanyol modell nemrég azzal került be a hírekbe, hogy öt év után szakított a nőjével, Kylie Minogue-gal. A fotóanyag a korábbiakhoz méltóan ellenállhatatlanul ízléstelen, főleg azoknak fog garantáltan bejönni, akik a szőrös férfiakat kedvelik, mert ilyen fotókat általában csupasz fiúkkal szoktunk látni a reklámokban. Kattintson a fenti képre, illetve az alábbi videóra, és nézze meg, miről mondott le Kylie Minogue! Legalul szavazni is lehet természetesen. Andrés Velencoso 35 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még»
189 szavazat 212 szavazat

Gordon Ramsay vasemberként mutogatja testét

2013-10-16 07:45:00 - Eivissa

Amint azt a sport iránt érdeklődő nézőink bizonyára jól tudják, az Ironman Triatlon az a sport, amely megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll. Némi megdöbbenéssel jelentjük, hogy ezt most nem más teljesítette, mint Gordon Ramsay sztárszakács. Illetve nem is mi jelentjük, hanem ő maga tett közé róla fotókat részben a Whosay nevű oldalon, részben a Twitteren.

Távolról sincs vége, olvasson még»
214 szavazat 218 szavazat

Kockahas ipari mennyiségben Isztambulból

2013-10-15 10:17:00 - gyb

A mai posztban bemutatott bőséges képösszeállítás fotói Isztambulból érkeztek, azon belül az isztambuli divathétről, azon belül pedig Serdar Uzuntas divatbemutatójáról. Ezen az eseményen egészpályás (-kifutós) letámadást hajtottak végre a kockahasú modellek, és nem csak, hogy sokan voltak, még rengeteget fényképezkedtek is a színfalak mögött. Az összeállítás ezekkel a fotókkal kezdődik, amikor a fiatalemberek várják, hogy mehessenek vonulni, aztán meg lehet nézni azt is, ahogy tényleg vonulnak, méghozzá olyan mennyiségben, amilyet csak az Abercrombie & Fitch szokott bevetni. Mindehhez elég valamelyik képre kattintani, aztán pedig szavazni is lehet – mondja meg ön is, hogy bírta-e ebből ezt a mennyiséget!

Távolról sincs vége, olvasson még»
202 szavazat 221 szavazat

Szexi fürdőnadrágok a mormonfővárosból

2013-10-14 10:13:00 - gyb

Salt Lake City nagy részben arról híres, hogy ott van a mormon egyház központja – ki gondolta volna, hogy ott is terem egy olyan cég, akik férfiaknak gyártanak úszónadrágokat, és ráadásul meglehetősen frivol fényképekkel reklámozzák azt? Hát most találtunk egy ilyet, a cég neve Aronik Swim, modelljeinek neve Luke Decker, Shane Smith és Jose Ruiz (feltehetőleg egyikük sem mormon). Kattintsa végig az összeállítást, aztán a poszt legalján megint ott találja a szavazócsíkot, ha esetleg van kedve véleményt mondani az Aronik Swim modelljeiről.

Távolról sincs vége, olvasson még»
152 szavazat 204 szavazat

Melegbárban vetkőzött a Grimm sztárja

2013-10-13 08:36:00 - Eivissa

Viszonylag régen volt utoljára olyan, hogy egy olvasónk jelezte, hogy szeretne látni egy posztot egy bizonyos férfiról – de a héten jött egy ilyen email. A kért férfi a Grimm című sorozat egyik főszereplője volt, David Giuntoli, de először nem voltunk benne biztosak, hogy fogjuk tudni teljesíteni a kérést, mivel az olasz felmenőkkel is rendelkező amerikai színészről jobbára csak öltönyös fotókat tartalmaznak képügynökségeink archívumai. De érdemes volt túrni még egy kicsit Giuntolival kapcsolatban máshol is, a kutatásnak ugyanis a fenti videó lett az eredménye.

Távolról sincs vége, olvasson még»
204 szavazat 220 szavazat

Itt az új, lovas Cirque du Soleil

2013-10-12 09:13:00 - Eivissa

A mai posztban lovas daliák fotói láthatóak. A képek a Cavalia nevű társulat artistáiról, illetve pontosabban az Odysseo című előadásukról készültek, amely jelenleg az USA-ban turnézik, azon belül is Marylandben. A koncepció elég egyértelmű: Cirque du Soleil, csak lovakkal. A társulat alapítói között olyanok is vannak, akik annak idején a cirkuszművészetet megújító kanadai társulatot alapították, de az Odysseót nemzetközi artistasereg adja elő, tehát nem kizárólag kanadai az előadás.

Távolról sincs vége, olvasson még»
170 szavazat 171 szavazat
Címkék:

Justin Bieber még jobban rágyúrt

2013-10-11 07:59:00 - Eivissa

Szegény Justin Biebert mindig csak bántják. Mi is cikiztük, hogy nem sikerül neki a fekává válás, aztán a bajsza miatt is röhögtünk rajta egyet, ő meg szegény a jelek szerint csak egyre jobban igyekszik, hogy keménycsávóként komolyan vegyék. Posztolta például az Instagramra a fenti fotót, amiből egyértelmű, hogy még jobban rágyúrt – személyi edzőjével pózol a képen.

Távolról sincs vége, olvasson még»
342 szavazat 248 szavazat

Kiss Jenő 15 év után 10 kilóval izmosabb

2013-10-10 08:25:00 - Gyulai Bence

Ebben a blogban ritkán van interjú a fotók mellé, de a mai szerencsére egy ilyen kivételes poszt, amit nemcsak nézni, hanem végigolvasni is érdemes. Ha ön még nem ismerné Kiss Jenő testépítőt, akkor gyorsan bemutatjuk őt: volt junior és felnőtt magyar bajnok is, aztán (azt mondja, ezt tekinti karrierje legnagyobb sikerének) 1996-ban elnyerte az abszolút világbajnoki címet. Igen, ez az a verseny (korábbi nevén Mr. Universe), amin 1969-ben Arnold Schwarzenegger győzött. És egyáltalán nem véletlen, hogy hirtelen előveszünk egy 17 évvel ezelőtti testépítő-bajnokot: Kiss Jenő ugyanis 15 év kihagyás után idén visszatért, ráadásul most még 10 kilóval nehezebb. Igen, ennyivel több izom van rajta. És megint részt vesz a Testépítők Nemzetközi Szövetsége (IFBB) versenyein, idén augusztus 31-én a hetedik helyet szerezte meg a Nordic Pro nevű megmérettetésen Finnországban.

Távolról sincs vége, olvasson még»
401 szavazat 343 szavazat

Szörfruhájában kotort a One Direction sztárja

2013-10-09 08:52:00 - Eivissa

Akiknek egy Justin Bieber nem elég, azoknak ott van a One Direction együttes, amiben öt hasonszőrű fiatalember énekel. Közülük az egyik Liam Payne, akit 2008-ban Simon Cowell a célegyenesben vágott ki a műsorból, Payne ekkor az élő adásokba pont nem jutott be. 2010-ben újra próbálkozott, és szólóénekesként ekkor sem voltak rá vevők, viszont négy másik sráccal együtt belerakták őt a Cowell által kreált One Direction együttesbe, ami abban az évben bejutott ugyan az élő adásokba, de csak harmadik lett a versenyben.

Távolról sincs vége, olvasson még»
242 szavazat 287 szavazat

60 nap egyedül, ruhátlanul egy lakatlan szigeten

2013-10-08 08:20:00 - Eivissa

A mai posztban bemutatott Ed Stafford annak idején kapitány volt a brit hadseregben, aztán a Guinness rekordok könyvébe azzal került be, hogy elsőként gyalogolt végig az Amazonas mentén, ami egy több, mint 6000 kilométeres séta a dzsungelben. Nem kevésbé hajmeresztő a legutóbbi vállalkozása, amit a most csütörtök este a Discovery Channelen kezdődő műsora, Az önkéntes számkivetett dokumentál: 60 napot töltött egy lakatlan trópusi szigeten.

Távolról sincs vége, olvasson még»
247 szavazat 350 szavazat

10 random férfiakt a Hamlet mellé

2013-10-07 09:35:00 - Eivissa

Ebben a blogban minden nap van egy új poszt, de nem minden nap vetkőzik le egy újabb férficeleb vagy modell. Mára például nem jutott újdonság, de mi ilyenkor sem esünk kétségbe, hanem visszanyúlunk a klasszikusokhoz, nehogy kedves nézőinknek egy teljes napig friss kockahas nélkül kelljen maradniuk. Mára tartalékfotókból válogattunk össze tíz férfiaktot, és közben megint verses kedvünkben voltunk, ezért az összeállítás ruhákat nem tartalmaz, de egy Shakespeare-idézetet igen. A szöveg a Hamlet Arany János-féle fordításából származik, egész pontosan ebből a színből. Kattintson, lapozzon, nézegessen, olvasson, szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még»
226 szavazat 256 szavazat

Visszafelé vetkőzik A nagy Gatsby sztárja

2013-10-06 08:45:00 - Eivissa

Hurrá, megint három videó hiányos öltözékű, jó testű férfiakkal! A fenti klip címe Winner, a benne látható művész neve pedig Brendan Maclean. A fiatalember ausztrál, azaz honfitársa Baz Luhrmann rendezőnek, így nyilván kicsit kevésbé meglepő, hogy kapott egy szerepet A nagy Gatsby című filmben is, amit Luhrmann rendezett. Maclean azonban (egyelőre) elsősorban popénekes, ez a Winner a legfrissebb klipje, úgy csinál benne, mintha megnyert volna valami bajnokságot, és közben le is vetkőzik, de az egész visszafelé van lejátszva. Valószínűleg nem árulunk el titkot azzal, ha közöljük, hogy ezt a klipet nem azért tettük ide, mert nem tetszett.

Távolról sincs vége, olvasson még»
182 szavazat 185 szavazat

Muzulmán férfi lett a brit body-bajnok

2013-10-05 08:49:00 - Eivissa

A mai posztban Zack Khanról mutatunk fotókat, aki szerényen a King (király) becenevet is beleillesztette kereszt- és családneve közé, és ennak az alapja az, hogy ő lett 2009-ben Nagy-Britannia testépítő-bajnoka. Ebben a különlegesség, hogy Khan muzulmán, így ő lett az első muzulmán férfi a szigetország történetében, akinek sikerült a brit bajnoki címet hazavinnie. A képekről egyébként először azt hittünk, hogy most megint az egyiptomi a bicepszrekorderről van szó, de nem, Khannak nemcsak a karja hatalmas, hanem mindene. Itt megnézhet egy eléggé túlspilázott és borzasztó zenével aláfestett videót arról, hogy néz ki Khannál egy edzés.

Távolról sincs vége, olvasson még»
274 szavazat 222 szavazat

Egy menő csávó hálózsákkal a fején is menő csávó

2013-10-04 09:49:00 - gyb

A napokban ér véget a párizsi divathét, és mint New Yorkban, itt is volt pár férfi-/koedukált bemutató (bár Párizsban van külön férfidivathét is). Ebben a posztban a Moncler Gamme Rouge divatbemutatójának fotóival próbáljuk meg szórakoztatni önt – reméljük, éppen humorérzékénél van. A márka tervezője a menőcsávós öltözékeket irányzott elő a jövő nyárra, néhány modell gördeszkázott, mások kosárlabdát vittek a hónuk alatt, megint másoknak fejhallgató volt a nyaka körül. De néhány váratlan helyen felbukkant egy-két kempingfelszerelés is, az egyik menő csávónak például a fején volt valami, ami a leginkább egy szétcipzározott hálózsákra hasonlít. Lapozza végén a fotókat, legalul pedig, mint mindig, most is az ön rendelkezésére áll a Kockahas blog szokásos szavazócsíkja.

Távolról sincs vége, olvasson még»
176 szavazat 185 szavazat

Fürdőnadrágok télire izmosaknak

2013-10-03 08:37:00 - gyb

A Dan Ward egy olyan márka, amelyik ugyan fürdőnadrágban utazik, de azért ősz-téli kampánya is van. A 2013-as ősz-téli kollekció reklámfotó-sorozatából kivonatoltuk a legjobbakat a fenti és az alábbi képről megnyitható képösszeállításba. A kietlen tájakon fotózott izmos modell neve Lucas Muller (nem, ha jól tudja a Gugli, akkor nem ü-vel írja, hanem így, Mullernek), a fotós pedig Mattia Tacconi volt. Az USA-ban született, Japánban felnőtt, de most Európában tervező Dan Ward egyébként azt vallja, hogy valahol mindig nyár van a világon, ezért miért ne készítene folyamatosan nyaraláshoz való holmikat? Végülis igaza van – ha megnézte a képeket, görgessen alulra a szavazócsíkhoz! Ha még hasonló képekre vágyik, kattintson ide, a nyáriak közül ettől lett nedves a legtöbb bugyi!

Távolról sincs vége, olvasson még»
246 szavazat 267 szavazat

ZS-listás celebek disznókkal strandoltak

2013-10-02 09:41:00 - Eivissa

A mai fotókon két amerikai celeb szerepel, de távolról sem az A-listáról. Az egyiket Slade Smiley-nak hívják és valamelyik Real Housewives…-sorozatban szerepelt, de elsősorban nem is ő, hanem a felesége. A másik Steven Bauer, aki színész, és a leghíresebb szerepe a Breaking Badben volt, Don Eladiót játszotta egy-két jelenetben. Valószínűleg a legbuzgóbb Breaking Bad-rajongók is alig emlékeznek rá. Mindegy, most valami celebrendezvény volt az Sandals Emerald Bay nevű helyen, ott fényképezkedtek ezek a személyek, és ebben az egészben még mindig nem lenne semmi izgalmas, ha a két férfi nem úsztatott volna meg két disznót. Strandoló sertéseket mi még nem láttunk (csak celebek nélkül), úgyhogy reméljük, önre is az újdonság erejével hat majd a fotósorozat. Kattintson a képre, illetve legalul a szavazócsíkra!

Távolról sincs vége, olvasson még»
196 szavazat 187 szavazat

A világ legmelegebb kosármeccse

2013-10-01 09:12:00 - Eivissa

Jó napot kívánunk kedves nézőinknek, ez a századik olyan poszt ebben a blogban, amiben három olyan videót mutatunk a kockahasak iránt érdeklődőknek, amelyeknek semmi köze nincs egymáshoz. Semmi közük nincs egymáshoz, persze az izmos férfiakat leszámítva, meg a jelen poszt esetében azt, hogy mind a három klipet elég meleg hangulat lengi be. Dehát így szokott ez lenni, amikor több férfimodellt csődítenek össze egy fotózáshoz, még akkor is, ha arra kérik őket, hogy olyan macsón kosarazzanak, ahogy csak tudnak – de aztán persze úgy van összevágva a kisfilm, mintha a srácok egymást stírölnék meccs közben. Mondjuk van is mit nézni. A kisfilm a Teamm8 nevű márka reklámja, a fotós/rendező neve James Demitri, korábban itt mutattunk tőlük hasonló izgalmakat.

Távolról sincs vége, olvasson még»
239 szavazat 251 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés