Sziasztok!

Bugya Dóra vagyok Kecskemétről. Nem is tudom, hogy hol kezdjem, talán ott , hogy rászántam magam arra, hogy jelentkezzek erre nagy szépségversenyre. Jelentkeztem és nemsokára jött a válasz, hogy mikor és hol lesz az elődöntő, amire bejutottam. Nagyon boldog voltam amikor olvastam, mert az első akadályon túljutottam, de tudtam, hogy ez volt a legkönnyebb.

Vártam is és nem is az elődöntő napját, nagyon sok gondolat kavargott bennem. Egész este nem tudtam aludni úgy izgultam, hogy el ne aludjak :)

Eljött a másnap reggel! Szerintem egy órán keresztül öltöztem fel és le, mert nem tudtam eldönteni, hogy mibe is mennyek. Ami végül feleslegesnek bizonyult, mert a zsűritagok nem láttak minket ruhába csak fürdőruhába. Mikor megérkeztem az elődöntő helyszínére, nagyon sok szép lányt láttam és kicsit meg is ijedtem, de bíztam magamban és a zsűriben. Egyre csak fogytak a lányok előlem és egyre idegesebb lettem, ahogy közelebb kerültem a zsűrihez. Már csak egy lány volt előttem , amikor kiszólt a zsűri, hogy szünet lesz. Itt már nagyon a végem éreztem, olyan ideges voltam.

Én következtem. Vettem egy nagy levegőt és bementem. Hirtelen elmúlt az idegességem. Nagyon aranyos volt mindenki, mosolyogtak rám, ami nagyon megnyugtatott. Bár nem számítottam arra, hogy ennyien lesznek a zsűribe, kicsit meg is lepett, mert nem tudtam , hogy kire nézzek J Összeismerkedtem pár lánnyal, megvártuk egymás és miután végeztünk együtt mentünk el sétálni, mert 5 órára kellett visszamennünk.

5 óra. Felsorakozott a zsűri és kihirdették az 5 lányt, aki bejutott. Nem voltam benne az 5be, amitől rossz kedvem lett. Miután megtudtuk az 5lány nevét, utána mondták, hogy van még 8 hely és aki bejut 2 órán belül értesítik. Újra elkezdtem reménykedni, de már nem mertem nagyon beleélni magam, hogy ne essen olyan rosszul ha mégse sikerül.

És felhívtak! Mondták, hogy sikerült és bejutottam a döntős lányok közé. Hirtelen el se hittem, hallottam, hogy mit mond, de nem hittem el, hogy tényleg sikerült. Rögtön felhívtam anyukámat és elmondtam neki a jó hírt. Nagyon örült neki. Mondtam, hogy sok programunk lesz, ezért keveset leszek majd otthon döntő napjáig. Viccesen azt mondta erre, hogy akkor keresnie kell egy fényképet rólam, hogy ne felejtsen el. Este úgy feküdtem le, hogy még mindig nem hittem el. Nagyon örültem, hogy sikerült! Bekerültem az ország 21 legszebb lánya közé … még ma se hiszem el teljesen.

Másnap megkerestem a többi lányt, aki bejutott a döntőbe és találtam köztük egy ismerős nevet, amikor megtaláltam a hozzá tartozó arcot is akkor jöttem rá, hogy máris van egy olyan lány, Betti, akit ismerek. Nagyon örültem neki, hogy ő is bejutott, mert tudtam , hogy lesz kivel beszélgetnem, amíg nem ismerjük meg egymást a többi lánnyal. Bettivel azóta is mindem nap beszélünk. Tőlem tudta meg, hogy megyünk Párizsba. Azt hitte viccelek és nem hitte el , de miután fél órát győzködtem rájött, hogy nem viccelek és elhitte.

Még soha nem jártam Párizsban, ezért nagyon várom már! Nem sok időre megyünk, de ez akkora élmény lesz számomra, amiért már megérte jelentkeznem a versenyre. Már nagyon várom, hogy elinduljuk, hogy ott legyünk, hogy sétálhassunk az utcán …mindent várok.