Már jóval azelőtt jelentkeztem a versenyre mint ahogy azt meghirdették volna és a nyár folyamán egy másik versenyen is részt vettem. Talán ennek is köszönhető hogy a veszprémi közép döntőre teljes nyugalomban maximális önbizalommal érkeztem.

"-Igazi a cicid" tette fel a meglepő kérdést egy kedves zsűri tag..."-és a hajad" folytatta egy másik. Kacagva bólintottam majd kecses léptekkel elejtettem a csaknem 16 tagú zsűri előtt.

Nem izgultam, nem csak mert általában is magabiztos vagyok, de ez a napom különösen jó volt. Az eredményhirdetésre 14:00kor került sor. Először öt lányt szólítottak, és ők szép sorjában elő is léptek...el is keseredtem, mert nem értettem hogy hogy öten....én azt hittem csak hárman és nem vagyok benn..de aztán eszembe jutott h emelt fővel a vereséget is....miközben ezen gondolkodtam még egy lányt szólítottak harmadik helyezettként...ekkor már végleg összekeveredtem és mire leesett hogy miről is van szó már akasztották a nyakamba a szalagot mint a mezőny első helyezettje...Boldog voltam e?...Kimondhatatlanul.Nagyon jó érzés volt nyerni. Ezután már pörögtek az események. Csörögtek a telefonok és mentünk az első közös stylist próbára...egy kis hajvágás belefér gondoltam. De mikor meghallottam, hogy kicsit át is festik először megijedtem...de a végeredmény meglepően jól sikerült. Ekkor találkozhattunk a "design csapattal" akik először méretet vettek rólunk és külön-külön mindenkivel elbeszélgettek. Részletes tájékoztatót kaptunk a verseny menetéről és az azt megelőző egy hónap eseményeiről. Valamint ekkor értesültem a párizsi kirándulásunkról aminek kimondottan örültem. Huszonegyen vagyunk és ez remek alkalom, ogy kicsit megismerjük egymást, isz van akivel még nem is találkoztunk. Szeptember 3 n reggel indul a gépünk. Mikor ezt írom vasárnap este van, ezért el is megyek aludni, és remélem az elkövetkezendő csaknem egy hónap is ugyanilyen izgalmakkal teli lesz.