Kor: 19 éves

Méretek: 87/65/95

A szegedi lány családjával él, van két bátyja, már három éve párkapcsolatban él. 3 éves korában kezdett el balettot tanulni, 4 évesen már modelliskolába járt Budapestre, a szülei vitték fel minden héten a fővárosba. 7 éves korától versenyszerűen táncol, 9 évesen negyedik helyezést ért el a világbajnokságon, néhány éve pedig egyénileg diszkótánc Európa-bajnok lett.

Most a Táncművészeti Főiskola diszkótánc/showtánc szakára jár, később szeretne saját modelliskolát, valamint szívesen tanítana gyerekeket táncolni. A tanítást egyébként is szereti, három keresztlányát ő készíti fel táncversenyekre, de angolt is tanít kisgyerekeknek. Egyszer szervezett egy zenés táncos divatbemutatót, szeretne több ilyet a jövőben.

A modellkedés és a tánc mellett a színészettel is foglalkozik, gyerekszínészként szerepelt a Dzsungel Könyvében, és jelentkezett a Barátok közt-be is, ahol Vanda szerepére pályázott, és bejutott a legjobb öt közé.

Magáról nem sokat árult el, csupán annyit, hogy büszke a hatalmas szempilláira, valamint nagyon közvetlen és őszinte lánynak tartja magát. Igaz, közvetlensége miatt már sokat csalódott, meg kell tanulnia, hogy ne adja ki magát mindenkinek.