horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A nő járásából látszik, hogyan élvez el

2008.09.11. 20:00

Eszünk ágában sincs elvenni a brit tudósok kenyerét, de muszáj megosztanunk veletek a The Journal of Sexual Medicine szeptemberi számában publikált világrengető felfedezést, azaz, hogy a gyakorlott szexológusok a nő járásából megmondják hogyan élvez el. A felfedezést persze komoly felkészülés előzte meg. Kellett hozzá a University of the West of Scotland kutatócsoportja, meg néhány belga tudós, 16 (!) darab egyetemista csaj és két, a kísérlet céljáról tájékozatlan szexológia professzor asszisztensekkel együtt. A lányok először kitöltöttek egy kérdőívet a szexuális életükről, majd nyilvános helyen sétáltak egy kicsit kamerák előtt. A szexológusok és az asszisztensek megnézték a felvételt, majd megmondták, hogy az adott nő mennyire képes hüvelyi orgazmusra. Nyolcvan százalékban voltak pontosak. Hogy ezt utánuk csináljuk nem kell más, mint megnézni milyen hosszan lép a nő, és mennyire forog a gerince, mennyire riszálja a fenekét. Ha nagyon, akkor valószínűleg rendszeresen része van hüvelyi orgazmusban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A járás és orgazmus készség közötti összefüggés természetéről a kutatók csak találgatni tudnak. Az egyik verzió szerint a nőt anatómiai adottságai teszik képessé, vagy képtelenné a hüvelyi orgazmusra. Ha a medenceizmok blokkoltak az hatással van mind a járásra, mind az orgazmuskészségre. Más megközelítésből, az aki képes hüvelyen át elélvezni magabiztosabb, harmonikusabb a párkapcsolata és ez meglátszik azon is, ahogy megy. A tudomány mai állása szerint ugyanis pszichésen jobb annak, aki hüvelyen keresztül élvez.

Ajándékozzon utazást karácsonyra!

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Válasszon szállásutalványaink közül egyet!

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!