horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pasik a csúcson - hogyan maszturbálnak a férfiak?

2008.11.05. 14:30

A nők azt mondják, hogy magánügy, kevesebbet is beszélnek róla, mint a pasik. A férfiak viszont szeretik nagydobra verni az önkielégítés rejtelmeit, nem véletlen, hogy sorra farokverős élménybeszámolókba botlunk az interneten. Na de hogyan fedezi fel egy 13 éves kiskölyök a recskázás örömét? Erről számol be a 28 éves Gazeve:

„Szülinapom környékén történt. Ekkor már hallottam sokat arról, hogy a fiúk bedugják a lányoknak, aztán a fiúból kijön a sperma, stb.  Vártam már hogy nekem is legyen. És gondolkodtam, hogy hogy lehetne szimulálni a puncit. (a kéz önmagában, mint legegyszerűbb megoldás eszembe se jutott). Egy este lefeküdtem, a markomba raktam egy puha papírzsepit, és elkezdtem két kézzel ütögetni a farkamat. A csúcsát nyomtam, és ütögettem a szerszámnak, úgy gondoltam, ez olyan, mintha a punci végének ütközne. Ez nagyon tetszett. Begyorsultam. Egyszer megint jött egy fura érzés:

Úgy éreztem pisilnem kell. Nem értettem, hiszen lefekvés előtt voltam wc-n. Összeszorítottam a lábamat, próbáltam visszatartani, gondoltam, milyen ciki lenne bepisilni az ágyba. Mindkét kezemet rászorítottam a farkamra, hátha vissza tudom tartani a pisit, de az elkezdett feszülni, majd lüktetni, és kijött valami folyékony. Bele a zsepibe. Hát nem pisi volt, szerencsére, megkönnyebbültem, És örültem is, mert  hamar rájöttem, hogy megvolt az első magömlésem. Külön izgalmas volt, hogy a mellettem lévő ágyon aludt az öcsém. Megtörölköztem, és hamar elaludtam.

Másnap délután alig vártam, hogy hazaérjek a suliból. Ki akartam próbálni megint. Rá akartam jönni hogy működik. Letérdeltem a folyosó kövére, hogy ha majd jön az „anyag”, ott meg tudjam vizsgálni. Elkezdtem húzogatni a bőrt, megütögettem megint, és elélveztem újra. Ekkor volt alkalmam megvizsgálni, megszagolni a spermát. Érdekes volt. Ekkor még csak szárazon húzogattam a bőrt, de az egy idő után megdagadt,  fájt, mert gyorsan is rángattam, aztán hamarosan rájöttem a nyálazás előnyére.
 
Természetesen később voltak éjszakai magömléseim is, ha olyat álmodtam, vagy ha ritkábban masztiztam, de önmagamnak én előbb csináltam, mint magától lett volna.”

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!