A nők azt mondják, hogy magánügy, kevesebbet is beszélnek róla, mint a pasik. A férfiak viszont szeretik nagydobra verni az önkielégítés rejtelmeit, nem véletlen, hogy sorra farokverős élménybeszámolókba botlunk az interneten. Na de hogyan fedezi fel egy 13 éves kiskölyök a recskázás örömét? Erről számol be a 28 éves Gazeve:

„Szülinapom környékén történt. Ekkor már hallottam sokat arról, hogy a fiúk bedugják a lányoknak, aztán a fiúból kijön a sperma, stb.  Vártam már hogy nekem is legyen. És gondolkodtam, hogy hogy lehetne szimulálni a puncit. (a kéz önmagában, mint legegyszerűbb megoldás eszembe se jutott). Egy este lefeküdtem, a markomba raktam egy puha papírzsepit, és elkezdtem két kézzel ütögetni a farkamat. A csúcsát nyomtam, és ütögettem a szerszámnak, úgy gondoltam, ez olyan, mintha a punci végének ütközne. Ez nagyon tetszett. Begyorsultam. Egyszer megint jött egy fura érzés:

Úgy éreztem pisilnem kell. Nem értettem, hiszen lefekvés előtt voltam wc-n. Összeszorítottam a lábamat, próbáltam visszatartani, gondoltam, milyen ciki lenne bepisilni az ágyba. Mindkét kezemet rászorítottam a farkamra, hátha vissza tudom tartani a pisit, de az elkezdett feszülni, majd lüktetni, és kijött valami folyékony. Bele a zsepibe. Hát nem pisi volt, szerencsére, megkönnyebbültem, És örültem is, mert  hamar rájöttem, hogy megvolt az első magömlésem. Külön izgalmas volt, hogy a mellettem lévő ágyon aludt az öcsém. Megtörölköztem, és hamar elaludtam.

Másnap délután alig vártam, hogy hazaérjek a suliból. Ki akartam próbálni megint. Rá akartam jönni hogy működik. Letérdeltem a folyosó kövére, hogy ha majd jön az „anyag”, ott meg tudjam vizsgálni. Elkezdtem húzogatni a bőrt, megütögettem megint, és elélveztem újra. Ekkor volt alkalmam megvizsgálni, megszagolni a spermát. Érdekes volt. Ekkor még csak szárazon húzogattam a bőrt, de az egy idő után megdagadt,  fájt, mert gyorsan is rángattam, aztán hamarosan rájöttem a nyálazás előnyére.
 
Természetesen később voltak éjszakai magömléseim is, ha olyat álmodtam, vagy ha ritkábban masztiztam, de önmagamnak én előbb csináltam, mint magától lett volna.”