Bár elvileg szuper, hogy az ember adományozhat drogosoknak, állatmenhelyeknek, meg vibráló tekintetű tévéjósoknak, a személyes tér hiányában elidegenedett városlakót egyre kevesebb dolog készteti nagylelkűségre. Talán a jó mell kivétel. Legalábbis a myfreeimplants.com nevű szájt részben erre épít. Az oldal készítő hisznek abban, hogy az önmagukkal elégedett nők boldogabban élik mindennapjaikat, ők pedig a boldogsághoz szebb mellekkel járulnak hozzá. Mégpedig elég egyszerűen. A csaj regisztrál, adatlapján bemutatkozik, lefesti céljait és vágyait, majd feltölti a fotóit és a videót, amiket a pasas (vagy nő) a minimum 1 dollár 20 centes kredit ellenében megnézhet.

 

 

A szájt tud mindent, amit egy jó közösségi oldaltól elvárhatunk: a felhasználók levelezhetnek, csetelhetnek, küldhetnek képeket, vagy videót. Az adományozó mindezért fizet, a mellre áhítozónak pedig közösségi aktivitása függvényében duzzad a bankszámlája. A regisztrációnak nincs különösebb feltétele, a lényeg, hogy a csaj 18-nál idősebb legyen. A feltöltött fotóknak sem kell túl intimnek lenniük, bár ha valaki szexi képeket ígér, valószínűbb, hogy jó pénzt termel. Bár a szájt készítői maguk is ajánlanak plasztikai sebészeket, a felhasználó olyan orvost választ, amilyet jólesik, de a műtét utáni fotókat mindenképp közszemlére kell tenni az oldalon.

A Ktnv.com meginterjúvolt egy Summer nevű csajt, aki négy hónap alatt csetelte össze az új mellét. A műtétre azért volt szüksége, mert nyolc hónapos lánya szopása közben kissé eldeformálódott a melle. Az asszony egyébként katonafeleség, akinek a férje a tengerentúlon állomásozik. "A pénzt leginkább veteránoktól kaptam, akik büszkék arra, amit a férjem tesz. Tudják, hogy erősnek kell lennem, és boldognak akartak látni, ha ez a mellem megnagyobbításába került is."