Krisztián megindító történetet küldött nekünk egy elvesztett szüzességről és az ezzel megjelenő herpeszről. A sztoriból egyébként kiderül, hogy gumit húzni mindig érdemes, és hogy a kielégületlen lányok bosszúállóak. Egyébként ha neked is van tanulságos dugós sztorid, oszd meg velünk!

"A strandon lévő zöldségesek egy dolgot nem kedvelnek igazán: a rossz időt, mert akkor kevés a vevő. Én azért nem bírtam az esős napokat, mert akkor csajok sem jöttek, így vagy kártyáztunk, vagy a szomszédoltunk.

A mellettünk lévő büfében dolgozott Kati, a város kurvája. Ténylegesen nem volt kurva (nem kért pénzt), de a város összes aktív cerkájú pasija kipipálta, rajtam kívül. Nekem mindig akadt jobb, ezért sohasem fanyalodtam rá. Kati testileg különben rendben volt (nagy dudák, vékony test), ám a feje kívánni valót hagyott maga után, meglátszott rajta a sok éjszakázás.

Egy borongós napon átjött Kati kártyázni. Folyamatosan nyomta a szextémát, hogy ideje lenne már kettyentenünk egy jót, de nem jött meg a kedvem. Délután átjöttek a butikosok is, hoztak sört, bort, pálinkát és nekiálltunk inni. Érthetetlen módon (vehehe) estére megszépült Kati és kérte, hogy kísérjem haza a parkon keresztül, mert rettenetesen fél a szatíroktól (még nagyobb vehehe). Tökéletes úriemberként nem mondhattam nemet.

Még be sem értünk a parkba, már tépdeste le rólam a nadrágot. Hát, ilyen lány volt Kati. Sajnos az ital hatására átmenetileg kiveszett belőlem a romantika, ezért úgy láttam jónak, ha egyből beküldöm neki a gyíkot. Még csak egy párat löktem, mikor megérkeztek a szúnyogok és a szemetek elkezdték csipkedni a fenekemet. Egy darabig tűrtem a vérontást, majd feladtam és kiszálltam Katiból. Ő még igényelte volna a reszelést, de hajthatatlan voltam, ezért megkért, hogy menjünk fel hozzá és folytassuk ott.

Ahogy kiértünk a parkból, elénk vágódott egy taxi és kiugrott belőle egy benga állat. Na, ez volt Kati vőlegénye, aki nehezményezte, hogy ketten sétálgatunk éjszaka, ráadásul egy parkból kifelé. Valahogy sikerült kimagyarázni a dolgot, megúsztam az esetet pofon nélkül, de abban a pillanatban eldöntöttem, hogy nem kérek többet Katalinból. Másnap ismét átjött és elkezdte isteníteni a farkamat. Tudnotok kell, hogy nincsen nagy farkam, sőt az átlagosnál kicsit kisebb, de kemény és ráadásul jól tudom használni, így elhittem, amit mond. Kért, hogy este fejezzük be, amit elkezdtünk. Határozottan nemet mondtam, arra hivatkozva, hogy nem akarok összetűzésbe keveredni a pasijával. Ez igaz is volt, de a fő ok az volt, hogy másnapra ismét ronda lett a lány. Nem kívántam már.

Hű, ekkor Kati nagyon berágott rám, ezt tudtomra is adta: leköcsögözött. Konkrétan leszartam, mit mond, árultam tovább a zöldséget-gyümölcsöt. Viszont ekkor nálam dolgozott egy nagyon távoli rokonsrác, aki szerencsétlen és szűz is volt egyben. Kati kivetette rá a hálóját. Ismertettem a rokonnal a cafka előéletét, de nem hatotta meg, este elmentek sétálni a parkba (ez volt a bosszú). Másnap Tomika boldogan mesélte, hogy már nem szűz, az éjjel mindent csinált, szopatott, nyalt és dugott is. Gratuláltam neki, ittunk az egészségére. Tomi este ment volna ismét Katizni, de az már az egyik butikos gyereket fűzte, így bukott a mutatvány.

Viszont két-három nap múlva Tomi szája körül oltári nagy herpeszek jelentek meg és elmondása szerint a még tökén is... Sajnáltam a srácot, de ekkor eszméltem rá, milyen jó, hogy gumival döftem Katit és, hogy nem nyaltam ki! Tanulság: kurvát nem nyalunk és nem dugjuk meg gumi nélkül! Sőt, a legegyszerűbb az, ha nem dugunk kurvákkal.

Update: Katiból pár év múlva szó szerint tényleg kurva lett, ha minden igaz, most Olaszországban „táncol”. "